FuschichO
Oct 22 2008, 18:19
Njā, man arī gribējās zināt
vampiregirl
Dec 3 2008, 17:05
atkla es
man sī meitene liekas kur redzēta, tik nevaru atcerēties kur....varbūt uz citas bildes
bet nu vai gadījumā ši pick vsp ir no animes vai kārtējais orģinaldarbs?
edit: vairs jau nevajag, pati atradu ka no animes Hourglass of Summer
BaltazarDZ
Dec 8 2008, 13:23
Eh un es cerēju, būs ko pakomentēt. Back to topic. No kurienes varētu būt šitais kadrs?
Faila nosaukums norāda uz
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5922 bet nezinu, vai tas ir no pašas anime, kurai ir citādāks stils (esmu gan redzējis tikai daļu no pirmās epizodes), vai arī tā ir kāda parodija.
Spectre
Dec 9 2008, 11:10
Preizi pareizi tā ir tā pati anime - vnk viņi dažreiz viņas sazīmē kā čibikus kad viņas strīdās savā starpā.
vampiregirl
Dec 17 2008, 23:06
QUOTE(vampiregirl @ Dec 17 2008, 22:06)
un atkal es
tātad - vai kāds zina no kuras animes ir ši meitene? es pavisam noteikti zinu ka viņa ir no animes - jo pati esmu kādu vienu vai diavs epas redzējusi, tik nosaukumu neatceros.... ;(
To Heart?
Pieļauju, ka tā nav anime, bet vai kāds gadījumā no jums nezina, kas tas tas ir:
Nerine
Jan 26 2009, 14:53
Tā, Kaed, ir
Hanabira. Yuri eroge.
kā paliek ar šito? :
QUOTE(Nerine @ Jul 30 2008, 21:27)
neviens nevar pateikt?
IronSoul
Jan 26 2009, 16:14
Kas tā par mangu ? to eng tekstu iemetu googlē bet kā jau biju domājis FEI ir daudz kas
kas tas par anime:
..tā varētu būt kāda anime? ..
Karamele
Feb 6 2009, 19:12
Zombie Loan? Bet es varētu smagi, krampjaini kļūdīties, bet no otras puses esmu smagi pārliecināts.
Ir, ir Zombie loan
eu, bet kā tas var būt, ka neviens nezin to no mana posta?
Vai kāds zina kas tā par anime?
vampiregirl
Feb 14 2009, 14:40
kāds nezina kas šī par fruktu?
smuks frukts un man liekas, ka nenovienas animes
QUOTE(cdmax @ Feb 15 2009, 20:48)
smuks frukts un man liekas, ka nenovienas animes
Ir, ir, no animes. Tas tetovējums ir redzēts.
Dikti izskatās pēc Kyou no Clannad, bet, visticamāk, nav. ¦D Jo viņai tak nebija tāds tetovējums, ne?
Kyou? Oi, oi! Kur tu redzi jebkādu līdzību ar Kyou-sama?!
xD Nu kā, lillīgi mati, lillīgas acis, līdzīgas un kaut kāds balts sūdiņš matos? ;D
Vispār, tikpat labi viņa jau varētu būt arī no kādas spēles...
Miyako
Feb 25 2009, 23:50
QUOTE(Miyako @ Feb 25 2009, 22:50)
Tad tas ir ļoti dīvaini, ka es to tetovējumu atceros...
Stils tāpat ietekmējies no Clannad, Air un Kanon zīmētājiem. xD
yeah, right
/me sadod edg un sushi are papīra vēdekli.
vampiregirl
Mar 1 2009, 13:49
nez kaēc es esmu 100% pārliecināta, ka tas ir fanārts x))) reku vēl tā vecene man ir x)))
--------
+ vel viens jautajums - kurā vietā
rozen maiden paradās šis čars???
es atceros ka tur bija tikai 7 lelles, nevis astoņas....
Vampiregirl, man liekas, ka tas vienkārši ir šī konkrētā cilvēka oriģinālais čars.
Kas attiecas uz Rozen Maiden - cik atceros, Kirakishou parādījās Rozen Maiden: Traumend. Bet viņa vairāk bija mangā, man liekas. Kad tā pasaka, es točna neatceros, kurā sērijā viņa tur bija..
vampiregirl
Mar 1 2009, 23:39
QUOTE(Sushi @ Mar 1 2009, 22:33)
Kas attiecas uz Rozen Maiden - cik atceros, Kirakishou parādījās Rozen Maiden: Traumend.
neko nezinu, vakar pieveicu visas 3 sezonas un nevienā vietā viņas nebija. tapēc arī brīnos, kur astotā radās
(mangu nelasīju)
QUOTE(vampiregirl @ Mar 1 2009, 22:39)
neko nezinu, vakar pieveicu visas 3 sezonas un nevienā vietā viņas nebija. tapēc arī brīnos, kur astotā radās
(mangu nelasīju)
Palasi un, nezinu, noskaties vēlreiz. xD Un kāda starpība vispār.
QUOTE(vampiregirl @ Mar 1 2009, 12:49)
reku vēl tā vecene man ir x)))
To pārējo bilžu autori īpaši uzsver, ka tas ir fanarts Lasaro charam. Iegooglee "naoki lasaro" pie attēliem.
QUOTE(Sushi @ Feb 26 2009, 19:43)
Stils tāpat ietekmējies no Clannad, Air un Kanon zīmētājiem. xD
Kā tad, '04. gadā zīmēts zīmējums no '05. un vēlāka gada animēm ietekmējies. ō_ō
Un pat ja ņem Kanon spēli par piemēru, līdzība apmēram šāda:
=
DarkDevilCat
Apr 22 2009, 17:48
QUOTE(hinatara @ Feb 26 2008, 21:30)
Daskete... Vai kāds zina šos?
kaleido star
QUOTE(Mei @ Aug 29 2008, 18:23)
Vai kāds zin, vai šis zēns ir no kādas anime? (Skatīties attēlus
ŠAJĀ albūmā)
no animes sukisho ja nemaldos
personiigi neesmu skatijies, bet funarti un screeni kas no tas animes ir, ir ari sii
Nerine
Apr 22 2009, 18:39
Kāds nezin no kurienes un kas ir šī dāma?
QUOTE(Nerine @ Apr 22 2009, 18:39)
PS spēle
Growlanserproof
Nerine
Jun 23 2009, 18:41
Paldies.
Un tomēr par vēl vienu man vajag zināt.
Kas šī par meiteni? Moš orģināldarbs?
mukards
Sep 12 2009, 21:47
Datums 1995 lidz kurai ta varetu but izlaista, del ta ka es vinu lureju 5-6 gados
1989 dzimis.
Tatad issuma pastastisu
Nu taja anime kuru es paslaik mekleju taja figure 1 robots, kurs no smagas masinas ar piekabi parversas robota, un to vada pilots kurs jut visu ko robots, vel taja anime vai ka to nosaukt figure lidmasina, kura 2 draugi varonim sad tad palidz.
Gruti atrast man jo es vairak neko nezinu, ja bildi ieraudzisu tad pateiksu. Vieniga vel viena lieta tas robots pirmajas serijas maceja taisit viesuli, vai vetru galvenais uzbrukums, lai nomusit ljauno briesmoni.
Ja vel ko vajag meginasu palidzet
Ta anime ir tuvu man sirdij tapec velos sakuma atrast pasu velak no torrentiem vilk.
transformeri ? taa nav anime.
Jancho
Sep 17 2009, 10:37
nezinu, kas par gļukiem, bilde nerādās, bet nu aprakstīšu arī. Meitene starp pirkstiem tur kaut kādus oļus maziņus raibus, matos sarkana lenta, zili mati, melna kleita. Pateicos jau iepriekš ja kāds zina, kas tā par animi varētu būt.
>> untitled.bmp
luudzu, internetaa izmantojam shaadus bilzhu formaatus: jpg(jpeg)/png/gif
bilde, visticamaak, neraadaas tapeec, ka esi njeemis printscreen no video, kuram ir aizsardziiba.
Jancho
Sep 17 2009, 16:10
Vai kāds zina šo animi?
Tā ir Q-Feuille no Kiddy GiRL-AND.
observer_forever
Sep 21 2009, 19:46
QUOTE(Kikyou @ Sep 17 2009, 11:47)
Būtu baigi feini, ja kaut kā tomēr to attēlu varētu parādīt, vai arī aprakstu papildināt, jo pēc pašreizējā apraksta varētu būt daudz kas.
Bet, starp citu, šādām lietām paredzēts topiks jau mums ir:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1473&st=180Būtu baigi feini, ja kaut kā tomēr to attēlu varētu parādīt, vai arī aprakstu papildināt, jo pēc pašreizējā apraksta varētu būt daudz kas.
Bet, starp citu, šādām lietām paredzēts topiks jau mums ir:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1473&st=180-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
TAI ADRESEE KO UZLIKI TE IR FOCENES VAI KAA TO SAUC ...NU NEKAADI TAS NAU ANIME-ANIMAACIJ GIF FORMAATAA!KAS TE VISPAAR NOTIEK?ES PATS TAISU ANIMAACIJAS ,TIKAI AR TO ZIIMEESHANU NEIET.VAI IR KAADS ;KAADA KAS VAR ZIIMEET ,BET ES UZTAISIIT PAR KUSTIIGU???????????
QUOTE(Sigfa @ Sep 17 2009, 10:51)
bilde, visticamaak, neraadaas tapeec, ka esi njeemis printscreen no video, kuram ir aizsardziiba.
ir jaauzliek hardware acceleration uz nulli pie display settingiem.. tad var arii taisiit scriinu uz video...
ar vistu taadas probleemas vairaak nav...
mukards
Sep 28 2009, 19:33
Ne ne tie nav transformeti, galvenais varonis ir 1 smaga masina kas spej parversties robota, kuru kontrole cilveks, pats robots tas par sevi neko nedara.
Zinu ka tas ir old school, baigi veca anime jo skatijos 15 gadus atpakal, pa skivi.
Un ka tas robots 1 serijas maceja taisit viesuli, velakas serijas jau viesuli ar uguni kopa. Varbut kadam palidzes.
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 28 2009, 19:39
šāviens uz dullo,bet gribas minēt Ultramenu
Ultraman? Vispār to anime rādija, kad mana paaudze (aka, tie, kas dzimuši 80to beigās) bija mazi. Bet es to anime neesmu redzējusi, diemžēl...
Kikyou
Sep 29 2009, 10:56
Nē, Ultraman rādīja otrreiz arī kaut kur deviņdesmito gadu sākumā. To es zinu, jo es arī skatījos, kad biju sīks. Es gan neatceros, ka tur mašīna par robotu būtu pārvērtusies...
Bet smagā mašīna... Tas tiešām skan pēc Transformeriem. Nav atmiņas sajaukušās kopā? Lai gan, es arī īsti neatceros, kas bij tai ultramenī. XD
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 29 2009, 19:27
Varētu ar toš samaisījiušās, lai gan ne mazums veca mecha bija tas pa tv. Veliedomājos par Jace and warriors on the wheels,bet tā toč nav anime
Salīmēju kopā pārējos divus jautājumu topikus ar pamata diskusiju.
Atstāšu to šinī sadaļā, jo izskatās ka request sadaļā cilvēkiem vienkārši neienāk prātā to meklēt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.