Liels paldies^^
Proti, mazliet nospoiloji
kāds zin?
Maria-sama ga Miteru, spriežot pēc bildes nosaukuma. XD
maria-sama jau apskatījos, nav īstais, tik blonds, lai bildes nosaukumu nepameiģinātu neesmu XD
hinatara
Jan 18 2008, 14:27
Daskete...
Vai kāds kādu no šīm zina?
Isabel Carmin fon Edelhain
Jan 18 2008, 22:29
pirmais varbūt kāds fanart vai gameart, bet pārējie divi Fushigi yugi un Magic Knight Rayearth.
Vai ir kāds kas varētu man pateikt autoru šīm skicēm (nevis wallpaper autoru bet cilvēku kurš zīmējis šos tēlus) vai tas ir tas ir pats Kishimoto vai pavisam kāds cits cilvēks!?
hinatara
Feb 26 2008, 21:30
Feb 26 2008, 21:42
3. noteikti ir Air... vismaz klusa aizdoma
Jep, 3. ir Air
4. Kiddy Grade
5. Madlax
Church
Feb 27 2008, 00:17
1. Hunter X Hunter.
http://www.youtube.com/watch?v=G2H3Jkq3orMkaads var pateikt, kaa shii anime saucaas?
Tā ir ''Blade of the Phantom Master'', imho.
QUOTE(Sushi @ Mar 16 2008, 12:49)
Tā ir ''Blade of the Phantom Master'', imho.
zinu ka biju redzeejusi kaut kad sen, bet atcereeties neizdevaas, tnx
hinatara
May 18 2008, 15:13
Kāds gadījumā nezina šos? (Es zinu, ka tie droši vien varētu būt fanfiki, bet vismaz, ko tieši tie atgādina...)
Nerine
May 18 2008, 18:01
Pirmais ir Shining Tears x Wind. Tā ir anime, ja kas. Bet ir arī spēle.
vampiregirl
Jun 13 2008, 20:22
kāds varētu man pateikt kas tas par anime????
Es teiktu, ka oriģināldarbs.
Nerine
Jul 30 2008, 22:27
vai kāds, lūdzu, nezin, kas šis tāds?
Ahh, es jau cerēju, ka pati atradīšu, bet tā kā meklēju jau pārāk ilgi, izdomāju lūgt jaukajiem otakiešiem nelielu palīdzību.
Zinu, ka viņa kaut kādā animē bija.. bet kādā? x_x Help?
Spectre
Aug 25 2008, 11:36
Varu kļūdīties - m/b rozen maiden ?
QUOTE(Spectre @ Aug 25 2008, 11:36)
Varu kļūdīties - m/b rozen maiden ?
Nea, kļūdies diemžēl. :<
Vai kāds zin, vai šis zēns ir no kādas anime? (Skatīties attēlus
ŠAJĀ albūmā)
Karamele
Aug 29 2008, 19:27
Sukisho? aka Suki na mono suki dakara sho ga nai. Vai kaut kā tā bija tas nosaukums. Bildes gan no spēles liekas/vizuālās noveles. bet anime ar ir.
Neticami, bet varbūt senais noslēpums ir atminēts.
Personāžs: Rio Baxxter
Seiyuu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hisakawa_AyaJa esmu atkodis šo veco mīklu, tad viņš ir no
http://www.gamespot.com/ps/adventure/yuuky.../tech_info.html diemžēl, tā kā šams nav uz pašs spēles vāka, tad varbūt kļūdos.
efb, kana kana?
Mei,tas,cik man zināms,jo pašai patīk,ir character's,kuru zīmējusi Yura Izumi ( vismaz man liekas,ka tā ir sieviete,bet ar šādiem vārdiem nekad nevar būt drošs).Viņas galerija ir
šeit.Protams,ka man nav ne jausmas,vai viņa viņu ir zīmējusi kā fanart'u,jo tādu nu es esmu - neko nezinoša,tāpēc mācos no apkārtējiem ^^'
QUOTE(Sushi @ Aug 6 2008, 23:31)
Ahh, es jau cerēju, ka pati atradīšu, bet tā kā meklēju jau pārāk ilgi, izdomāju lūgt jaukajiem otakiešiem nelielu palīdzību.
Zinu, ka viņa kaut kādā animē bija.. bet kādā? x_x Help?
Varbūt tas ir Sister Princess? Pēc zīmēšanas stila bik atgādina, bet man šķiet, ka tomēr kļūdos. Skatos tagad uz tās animes attēliem, tāda tēla tur nav. Ek. Bet tā meiča šķiet ļoti redzēta kkur.
vampiregirl
Sep 4 2008, 19:20
ļoti bieži redzu netā šīs vampīrmeitenes bildi....bet no kuras animes tā ir??? help!
Varbūt Rozen Maiden. Bet, ja tā, tad viņa, manuprāt, nav vampīrs.
Jā, tā ir 'Suigintou' no 'Rozen Maiden'.
P.S.
Viņa nav vampīrs!
vampiregirl
Sep 5 2008, 17:48
paldies
bet viņa ļoti izskatās pēc vampīra
Paldies,
Rika. Tiesa gan tur attēlus atsevišķi nevarēju nokopēt, bet izmantoju visiem pazīstamo 'print screen'
vampiregirl
Sep 28 2008, 15:50
kāds var pateikt no kuras animes šitais džekiņš?? (man pašai jau atgadina shaman king, bet ceru ka manas aizdomas ir nepareizas)
QUOTE(vampiregirl @ Sep 28 2008, 13:50)
kāds var pateikt no kuras animes šitais džekiņš?? (man pašai jau atgadina shaman king, bet ceru ka manas aizdomas ir nepareizas)
Preizas gan!
tas ir Tao Ren.
vampiregirl
Sep 30 2008, 19:52
pf, ka vienmēr - tas sliktakais notiek
but thanks anyway
Arashi
Oct 10 2008, 00:17
QUOTE(JnVbt @ Jan 26 2008, 22:15)
Vai ir kāds kas varētu man pateikt autoru šīm skicēm (nevis wallpaper autoru bet cilvēku kurš zīmējis šos tēlus) vai tas ir tas ir pats Kishimoto vai pavisam kāds cits cilvēks!?
Cik es zinu tad shis ticis ziimeets clamp stilaa, preciizaak, code geass stilaa meeginot bisku atdarinaat C.C. und Kallen. Bet ljoti shaubos, ka tieshi clamp to ir ziimeejis,... ljoti shaubos,..
Cowman
Oct 13 2008, 14:45
stipri shaubos
Cik es zinu tad shis ticis ziimeets clamp stilaa, preciizaak, code geass stilaa meeginot bisku atdarinaat C.C. und Kallen. Bet ljoti shaubos, ka tieshi clamp to ir ziimeejis,... ljoti shaubos,..
OMG, no kuras
D Tu to izrāvi?
1. Tas
hentai fanarts jau SEN (pirms CG) pa netu klejo. Tas arī ir
vairākkārtīgi pārzīmēts un
101 wallpapero-os sataisīts.
2.
Tas itnemaz pat tuvu nestāv CLAMP stilam!!! Tāpēc, ja nezini, tad labāk vispār nerunā!Edit: Ak, jā - es (pašrocīgi) pārstāvot CLAMP fanus izsaku Tev lielo ļauno
FUJ par tādu apvainojumu vienām no visu laiku izcilākajām mangaka! !
Tātad divas animes ko es skatījos pirms gadiem 10-12...
1) atceros ka galvena varone bija bārene un viņai bija māsa kuru paņema bagātnieki. vel viņa mačijas kaut kada privātskolā un tur bija 3 bagātie džeki un viens uzreiz nomira(laikam nokrita no zirga
)
2)neatceros vai sita bija anime.. man liekas sakuma pilsētai uzbruka kaut kādi mobi(līdzīgi godzilai or sumthing) un galvenajam varonim nomira vecāki, bet vālāk viņš atklāja ka sencis ir dzīvs un kaut kāds tur ģenerālis. vel es atceros ka lietas grozījas ap kaut kadu ļauno korporāciju kura ražoja limonādi kas saēd cilvēkus kā skābe
zenofex
Oct 20 2008, 19:25
Otrā ir
Flying Ghost Ship, visa Rīga pilna ar lētajiem DVD ar šo animi. Jā, tā ir anime, lai arī sena kā pasaule
1969. gads.
jaa tiesham riktigs old school
Tigra2
Oct 20 2008, 22:14
pirmā ir pēc romāna veidota. Anna no zaļajiem jumtiem.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5955akage no anne
vienu laiku pat pa latvijas televīziju rādīja.
nee nav gan sita. sito jau vel pirms gadiem 5 radija. es atceros vel ka mana anime man liekas sakas ar m burtu
vai vismaz galvenai varonei bija vards ar m. vel es atceros ka vina brauca uz chikagu macities par medmasu?!
QUOTE(Tigra2 @ Oct 20 2008, 22:14)
pirmā ir pēc romāna veidota. Anna no zaļajiem jumtiem.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5955akage no anne
vienu laiku pat pa latvijas televīziju rādīja.
Pārliecināta? Neatminos, ka viņai būtu bijusi māsa... Viņa arī mācijās parastā, ne privātā skolā.
...lai gan var jau būt, ka man, kā vecam cilvēkam, atmiņa pašvaka.
un man liekas darbiba bij taka uz ww2 laiku ;P.
Oct 20 2008, 23:05
izklausās pēc Candy Candy tas pirmais
jaa sita ir ista
vampiregirl
Oct 22 2008, 14:21
atkal jau es
šī meitenīte pārak biezi visur kur parādās......tad no kuras animes???
vampiregirl
Oct 22 2008, 17:49
*trīs reizes paklanās*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.