Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E-piezīmes
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Haikis
Paldies Cowman par komentāru - piekrītu. Jāpadomā pie krāsām.

Te nākamā lpp. no komiksa:

IPB Image
FuschichO
... tad jau runaataajs pats ir spiegs... es negribeetu tur nokrist
Tenma
pag, kurš tad ir sargs? tas, kurš tiltam gāja pāri, vai tas, kurš karājās?
vampiregirl
QUOTE(Tenma @ Oct 8 2008, 21:09) *

pag, kurš tad ir sargs? tas, kurš tiltam gāja pāri, vai tas, kurš karājās?

zini, es arī to nesaprotu biggrin.gif
bet haiki, tev labi sanak ar sitiem komiksiem smile.gif varbūt sāc taisīt krāsainus?
FuschichO
Priekš kam bojāt labu mantu? Pat lielākā daļa mangu ir nekrāsainas. Lineārie izteiksmes veidi šinī gadījumā bieži vien ir daudz skaidrāki. Ja to visu izkrāsotu, var sanākt putra.
Alexa De Šarlote
Nice, man patīk šī manta.
Haikis
Krāsainus? Man ar krāsām pagaidām nav īsti laba sadarbība. Te pa tumšu, te pa košu... Lai pagaidām iet BW varianti biggrin.gif

IPB Image
vampiregirl
kas tā par super sarežģito konstrukciju zem tilta? tongue.gif biggrin.gif
Tenma
man liekas, ka tilta sarga namelis tongue.gif
Haikis
IPB Image
Tramvajs
Kāpēc ar garo ā. ;D
Haikis
IPB Image
antuanete
es apbriinoju tavu pacietiibu smile.gif manis ilgam laikam nepietiktu, visas detaljas un siikumi un izkraasots fons blink.gif

vai driikstu paintereseeties uz kaada lapu formaata ziimee ? un vai sakumaa ziimee ar ziimuli ?

FuschichO
Ui ui.. pirmkārt es negribētu dzert tādā vietā, kur krūze nokrīt bezdibenī.... Diez... alu laikam viņi dzer. Kā jau īsti vīri... un vēl es negribētu dzert ar tādu pļāpu, jo tad man rodas sajūta, ka man kaut kas ir jāatbild, kaut gan pareizāk ir klusēt, kā to dara tas lielais onka.

Manas acis šeit skata jaunu ekspresijas līdzekli- karātavas. Ū.
Haikis
Anetei: Kā zīmēju? Godīgi sakot, ar papīru ir kā kuro reizi. Komikss par Rotas tilta sarga zīmēts uz parastā A4 printera papīra.

Kā es zīmēju? Vienmēr sāku ar zīmuli. Uzzīmēju parasti visu komiksu un tad sāku krāsot ar tušu.

FushichO: Jā... tu man liekas uztvēri galveno ideju laugh.gif
vampiregirl
vnk nevaru noturēties - super ^^!!! kaut nu es tā macētu.....tiesa sī komiksa sižets man īpaši nepatīk, par lapausi bija labaks biggrin.gif
Haikis
smile.gif

IPB Image

IPB Image
Tamashi
Tā māja izskatās baigi labi
Haikis
Heisā beisā! Sen nekas nebija, bet nu man atkal zīmējamais uznāca.

IPB Image
FuschichO
Tas ir kompromitējoši
Haikis
IPB Image
Tenma
viņa tūlīt metīs kādam ar čību? smile.gif
FuschichO
Bāc, bet kā man patīk, ka kāds pievēršas etniskai tēmai. Btw- šis zīmējums jau ir stipri organisks.

Varbūt, bet es to apšaubu, esiet redzējuši mana skolas biedra Kao komiksu par Lāčplēsi. Viņš uzzīmēja veselu grāmatu. Krāsainu. Pati gan vēl neesmu iemetusi aci biggrin.gif Ja latvju bāliņi būtu tik čakli kā korejieši... xD
Haikis
Zīmējums par vēlēšanām smile.gif
IPB Image

Ja kas, varat par mani nobalsot (LSDSP.lv/14)
Sigfa
QUOTE(Haikis @ May 27 2009, 20:11) *

Zīmējums par vēlēšanām smile.gif

Ja kas, varat par mani nobalsot (LSDSP.lv/14)

lol, nemaz neceri. Konceptuaali ziimeejums forsh, vieniigi es pirmajaa kadraa liktu arii lsdsp, un otrajaa tas chuvaaks buutu ar intelekta neizkropljotu sejas izteiksmi (™ GM).

EDIT: "idejiski" nebija iisti vietaa
Keydan
Nice as ever, bet Latvijai nav nakotnes ar tadu sudigu izveli...
Though, kaut ka vajadzetu iztikt ar doto...
Haikis
Paldies par atbildēm. Bet neuzkāpjat uz vecajiem grābekļiem tikai tadēļ, ka jums kāds mēģināja izskalot smadzenes.

IPB Image
FuschichO
Tas ar to "hei, kas te notiek?" seju, jeb otrais no kreisās noteikti ir notievējis Kalvītis, jo viņam piestāvētu tāda sejas izteiksme.
Izdaram secinājumus: ja Kalvītis ir notievējis, tad ir dimbā.

Es neiešu balsot, jo es politikai līdzi nesekoju saprotamu iemeslu dēļ*, tāpēc es varu nobalsot tikai vadoties pēc "viena tante teica" nevis uz zināšanām un izpratni balstīta slēdziena.

*Kad es palasu ziņas, man raudāt gribās, kad paskatos TV, raudāt, saslimt un nomirt no tā, cik stulbi viss ir. Es izvēlos dzīvot laimīga dārzeņa dzīvi, kas neko nezin un nesaprot, un kuru tāpēc var izmantot, kā vien vēlās biggrin.gif Nu varbūt ar gadiem man radīsies drosme atkal lasīt ziņas. Tad es būšu rūdīta un 9k ciniskāka kā tagad.
Saimons
Laba ideja! laugh.gif
man patīk tas pats pēdējais, atgādina šausmenīti biggrin.gif biggrin.gif
Tigra2
Haiki, vai tu esi Jānis Džerijs Šterns XD?

Es neiešu balsot

Pat tad, ja Latvijā nav īsti par ko balsot, jābalso ir, ja nebalso parādi sevi kā stulbu padomju(vai vecāku gadības) subproduktu, kas līdz demokrātijai nav pieaudzis.
Tas gaida tos, kas nebalso:
IPB Image
Pingvīns atriebsies... XD
Aizej nobalso kaut vai par Haiki, atbalsti savējos, savādāk kas to, lai zin kādā nākotnē tev nāksies dzīvot. Varbūt nākotnē otakešus vajās laugh.gif
IPB Image
Shumins
QUOTE(Tigra2 @ Jun 4 2009, 15:55) *

IPB Image

Nuja, domāju, ka Rīdzinieki to būtu pelnījuši :3

Tāpat kā 2001 gadā laugh.gif
Kikyou
Nu vells ar ārā, ēdu brokastis, vēlēšanu sarunas, izeju no mājas ārā, iekāpju mašīnā, ieslēdzu radio, vēlēšanu sarunas, pārslēdzu staciju - vēlēšanu reklāmas, izslēdzu radio, paskatos pa logu - vēlēšanu reklāmas, aizeju uz skolu - skolotāja saka, ka sestdien konsultācija nebūs, jo viņai jābūt vēlēšanu iecirknī, atnāku mājās, ieslēdzu laptopu, ieeju otaku.lv - VĒLĒŠANAS, MAIJPUĶĪŠU UZLĒJUMS. 9_6
cdmax
un man likās, ka OTAKU ar tādām slimībām neslimo. Izrādās, ka slimo un vēl ļoti grūti ārstējamā stadijā smile.gif.
Lai taču tie kandidāti plēšas savā starpā.
Ja ejat balsot, tad tikai par sevi. Jo viņi Latviju pārdos verdzībā kriviem, otri - amerikai, trešie - eiropai. Likmi Jūs paši nosakat smile.gif.
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Jun 4 2009, 15:55) *

Pat tad, ja Latvijā nav īsti par ko balsot, jābalso ir, ja nebalso parādi sevi kā stulbu padomju(vai vecāku gadības) subproduktu, kas līdz demokrātijai nav pieaudzis.
Aizej nobalso kaut vai par Haiki, atbalsti savējos, savādāk kas to, lai zin kādā nākotnē tev nāksies dzīvot. Varbūt nākotnē otakešus vajās laugh.gif

Ak tā.
Man jāiet balsot, jo VISIEM jāiet balsot. Jo demokrātija rocks. A es nedomāju, ka demokrātija rocks. Kill me. Man patīk līderi, kaut vai ja viņi ir ļauni. Jo man liekas krutāk, kad viens cilvēks ir ļauns un visi uz viņu dusmojas, nevis, ka visa valdības sistēma ir kretīniska. "Nav līdz demokrātijai pieaudzis". Vispirms pajautā sev, vai tad tā ir patiesa demokrātija? Un kas vispār ir patiesa demokrātija.

Es, kas esmu idiots politiskā jomā, neuzlabošu Latvijas nākotni ar savu aitas līmeņa balsojumu. Apgalvot pretējo ir smieklīgi. Balsis mēra procentos, vai ne? Tad kāda nozīme to kopskaitam?

Ja jau tādi politiskie idioti kā es var balsot, tad kāpēc mēs to neļaujam darīt bērniem, nepilsoņiem (ja tiem ir aizliegts- re, es pat to nezinu, kaut mans tēvs ir nepilsonis), mājdzīvniekiem un retardiem?

Bet no otras puses- ar statistiku pierādīts, ka tautas balss ir visai precīza, ja piemēram, jānosaka lopa dzīvsvars, pat precīzāka nekā atsevišķu profesionāļu viedoklis...
Church
Jutiishos pateiciigs, ja turpmaak politika tiks tureeta aarpus konkreetaa foruma.
2Haikis: politiska reklaama manaas aciis ir liidzveertiiga komercreklaamai. attieciiga buus mana attieksme/reakcija/riiciiba pret to sheit.
Rainie
Ja godīgi, man smagi vienalga kam Latviju pārdos utt... biggrin.gif Ja pārdos krieviem, tad mo6 no krīzes izvilks...biggrin.gif:D:D
Bet nu lab...Mo6 beidzam šo ''superīgo'' tēmu? biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Rainie @ Jun 4 2009, 23:31) *

Ja pārdos krieviem zviedriem, tad mo6 no krīzes izvilks...biggrin.gif:D:D

Jo zviedri foršāki.

Haiki, liec tik zīmējumus nākamos iekšā. ō_ō
Haikis
Lai nezaudētu prasmi... bāc gribas kādu smuku stāstu uztaisīt par mangu! biggrin.gif

IPB Image

Ak jā, viena no manām ilustrācijām no grāmatas Ārieši nāk.

IPB Image
Haikis
IPB Image
FuschichO
Tu ilustrē grāmatas?
Tamashi
Tas pedejais ir super. Ir jautajums, wai tu, pirms kraso ar tusu, tu lie to (skice) zimejumu, vai uzreiz ar tusu. Vismaz es agrak zimeju ar zimuli un tad ar tusu(protams izdzesot liko), bet palika "sekas" no zimula.
P.S. Tagad es uzzimeju vai uzskiceju darbinu uz vienas lapas, un tad to parzimeju uz otras lapas (izmantojot lampu un stiklu(nav stikla galda dry.gif )), bet tas ir lielaks cakars.
Keydan
Mes gribam vairak Haikis, un lielak. biggrin.gif
Haikis
Jā, tā snāca. PIezvanīja viens crazy writer un gribēja lai mangas stilā pazīmēju ilustrācijas.

Zīmēju r zīmuli, tad ar tušu un tad ar PC pielaboju. Te tas, kas redzams ar tušu.

Paldies par labajiem vārdiem Keydan! biggrin.gif
lilion
Viens no maniem vismīļākajiem zīmējumiem, ko es vispār pēdējā laikā esmu redzējusi. Hugs, hugs.

http://i80.photobucket.com/albums/j176/aikis/mocis.jpg

Grāmatu varētu nopirkt tikai dēļ ilustrācijām, jo ir prieks, ka veicās kādam, kas patiešām ņemas ^u^
Keydan
Heh, izskates nevis pec parasta moča! Kkads "Urals" vai "Harleis" !!! biggrin.gif
Haikis
Jā.. mocis ir mēģināts zīmēt cruiser stilā ar old school piegaršu (protams cik nu tas tik mazā kvadrātiņā iespējams). Vienk. man patīk šāda stila motocikli. Noteikti divu gadu laikā līdzīgu iegādāšos.

Pievienoju vēl vienu zīmējumu no āriešiem:
IPB Image

Pats redzu nepilnības, bet jāskatās uz idejisko vērtību smile.gif
Arts
Es sagaidu no Tevis krutus komiksus un propagandas plakātus!
Keydan
NAZI-PEDO-JESUS!!! biggrin.gif
Haikis
IPB Image

Skice kā skice smile.gif
Sigfa
peedeejais ljoti patiik. Dinamika un izteikti tavs stils. Vieniigais, kapeec shkjeepnesim nav kjiveres, bet ir nopietnas brunjas? 9/10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.