QUOTE(Tigra2 @ Jun 4 2009, 15:55)
Pat tad, ja Latvijā nav īsti par ko balsot, jābalso ir, ja nebalso parādi sevi kā stulbu padomju(vai vecāku gadības) subproduktu, kas līdz demokrātijai nav pieaudzis.
Aizej nobalso kaut vai par Haiki, atbalsti savējos, savādāk kas to, lai zin kādā nākotnē tev nāksies dzīvot. Varbūt nākotnē otakešus vajās
Ak tā.
Man jāiet balsot, jo VISIEM jāiet balsot. Jo demokrātija rocks. A es nedomāju, ka demokrātija rocks. Kill me. Man patīk līderi, kaut vai ja viņi ir ļauni. Jo man liekas krutāk, kad viens cilvēks ir ļauns un visi uz viņu dusmojas, nevis, ka visa valdības sistēma ir kretīniska. "Nav līdz demokrātijai pieaudzis". Vispirms pajautā sev, vai tad tā ir patiesa demokrātija? Un kas vispār ir patiesa demokrātija.
Es, kas esmu idiots politiskā jomā, neuzlabošu Latvijas nākotni ar savu aitas līmeņa balsojumu. Apgalvot pretējo ir smieklīgi. Balsis mēra procentos, vai ne? Tad kāda nozīme to kopskaitam?
Ja jau tādi politiskie idioti kā es var balsot, tad kāpēc mēs to neļaujam darīt bērniem, nepilsoņiem (ja tiem ir aizliegts- re, es pat to nezinu, kaut mans tēvs ir nepilsonis), mājdzīvniekiem un retardiem?
Bet no otras puses- ar statistiku pierādīts, ka tautas balss ir visai precīza, ja piemēram, jānosaka lopa dzīvsvars, pat precīzāka nekā atsevišķu profesionāļu viedoklis...