Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E-piezīmes
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cilveks2
QUOTE(Haikis @ Aug 28 2008, 22:07) *

(atvainojiet, ka teksti raktstiiti ar roku smile.gif )

naakoshreiz luudzu raksti ar pildspalvu vai ziimuli...
Haikis
Atvainojiet, ka nav updeita. Nobruka skaneris.

Par jaunajiem darbiem - nav iedvesmas. Ir sīkumi, ir idejas, bet nepiecieshama tā saucamā iedvesma, kas sniedz to skaisto velmi iegrimt darbā līdz mazākajiem sīkumiem.
Arts
Tev nav jādod atskaites,kad būs - tad būs.
Btw,Tu nestrādā par kko,kas saistīts ar grafiku?
Haikis
Nē! Strādāju par projektu vadītāju analītiķi lielā firmā. Bet labprāt iesaistos dažādos mākslas projektos smile.gif
Haikis
Turpinājums ir šeit! Happy!

IPB Image

IPB Image

pēc divām dienām vēl!
Tenma
neatvairāms akmens XD
Cowman
ahahahahhahahah +rofl u.c stuulbumi

shitas ir tik reeciigi XD
Haikis
IPB Image

IPB Image

Turpinājums sekos
Arta
Labs komikss. biggrin.gif

Un sejas izteiksmes/pozas/utt tev labi sanāk. ^^
Sigfa
lol, peedeejaa kadraa meitenei roka izgriezta uz otru pusi.
Kikyou
Uz otru pusi izgriezta nav, toties viņai ir divas kreisās rokas.
IPB Image
Nu, kam negadās. laugh.gif Man tāpat patīk.
Haikis
Opaaaa biggrin.gif Labais! Nepamanīju.
Haikis
IPB Image

IPB Image
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Sep 19 2008, 09:02) *

Uz otru pusi izgriezta nav, toties viņai ir divas kreisās rokas.
IPB Image
Nu, kam negadās. laugh.gif Man tāpat patīk.

otrai rokai tak viss kaartiibaa, vieniigi abiem iikshkjiem vajadzeetu buut uz aizmuguri, kas bija tas ko domaaju ar izgriezta uz otru pusi.
Kikyou
Ja viņa būtu izgriezta uz otru pusi, izskatītos savādāk. Divas kreisās plaukstas, yeah~! Bet īstenībā tam nav nozīmes.
Haikis
IPB Image
aeonseraph
Oho, tā tik turpini, tev labi padodās šitā lieta. domāju ka ja raženi strādāsi tad pēc gada vai diviem varēsi tādus komiksus zīmēt ka visiem acis kubā sametās :]
Viens jautājums... kapēc tieši Lāčplēša tēma?
Haikis
Kapēc lāčplēša? Man gribaas atgaadinaat latvieshiem ka esam latvieshi.
FuschichO
Un pareizi. Varbūt man kāds kādreiz arī spēs to ieskaidrot, lai gan pagaidām visai nesekmīgi, galvenokārt, manas izcelsmes dēļ. Bet es varētu morāli atbalstīt latviešus, heh

Vispār latviešiem bija princeses? Tad jau bija jābūt karaļiem... es neko nesaprotu. Mums bija karaļi? Atgādiniet man kāds! Bet laikam jau princese ir vienkārši valdnieka meita, lai arī kāds tituls būtu pašam valdniekam.
Kikyou
Nuu, pasakās ir karaļi, ķēniņi un kas vēl nē minēti, tā kā. XD
Es ar par to, ka apsveicami mūsu pašu motīvus izmantot. Droši, svešzemniekiem arī ir visādi varoņi un mīti, bet mums tak ir pašiem savi, kas nav nekādā ziņā čābīgāki par viņējiem.

Starp citu, Haiki, šo tu uz papīra zīmē?
vampiregirl
QUOTE(FuschichO @ Sep 23 2008, 20:08) *

Vispār latviešiem bija princeses? Tad jau bija jābūt karaļiem... es neko nesaprotu. Mums bija karaļi? Atgādiniet man kāds! Bet laikam jau princese ir vienkārši valdnieka meita, lai arī kāds tituls būtu pašam valdniekam.

zini es arī par sito sāku domāt biggrin.gif vsp latviešiem nekādas pronceses nekad nav bijušas. latvija tik 1992 gadā ieduva neatkarību (vai 1991? vienmēr jaucu biggrin.gif ) un līdz tam nekad savā zemē nav valdījuši. te visādi kņazi, hercogi un pats galvenais- mužnieki mocija latviešus biggrin.gif ta ka ne princešu, ne karaļu te nekad nav bijis. bet letviešu pasakās, nez kapēc, tadas gan ir biggrin.gif

par komiksu - vnk super ^^ ar nepacietibu gaidu turpinajumu
Haikis
Atbildot uz Kikyo jautājumu - Tieši šo komiksu zīmēju ar tušu uz papīra.

Fucicho - Forši! Atbalsts vienmēr ir laba lieta!

Vampiregirl - Ap 11-13 gs Latvijā bija ķēniņi. Tā saucamie, novadu valdnieki. Protams, pastāv iespēja, ka tajā laikā neizmantoja šādu vārdu, bet to neviens nevar zināt.

Indriķa hronikās parādās "Latviešu" tautu valdnieki, un tie tiek dēvēti dažādi, arī terminā, kas vācu tautai atbilst valdniekam vai ķēniņam.

IPB Image
lilion
lol Komiks .
Ideja par neatvairāmo akmeni ir ģeniāla .
Lai kam kļūšu par Kagara fangirlu *w*
Beat him up to blody pulp Kagar ^^
Haikis
Jē man ir fangirl!

IPB Image
lilion
Minēšu princese ir randomless bitch kura tur Kagaru zem savas tupeles . Bet varbūt tas patiesībā ir džeks ? lol
Sigfa
QUOTE(lilion @ Sep 25 2008, 17:50) *

randomless

lol
Haikis
randomless....

IPB Image
FuschichO
Ooo.. šeit saspringums aug. Kas ir tā princese? Resna, pumpaina otaku? biggrin.gif
Cowman
hahahahaaha
Resna, pumpaina otaku? biggrin.gif

Tenma
es teiktu, ka vnk ļoti nejauka rakstura biggrin.gif
Haikis
Un te nu pēdējā parahrāfa pirmā lapa.

IPB Image
FuschichO
Mmm.. vēderpupi. Kas var būt labāks par šo?? laugh.gif Labs
vampiregirl
Fuschichu minejumi par princesi bija visai tuvi biggrin.gif bet komiks vnk super ^^ intrigu māki saglabāt smile.gif
Haikis
Te pēdējā lapa.

IPB Image

Paldies visiem faniem un fanēm, kas juta līdz Lapauša gaitās.

hmm.. mosh kādu hentai komiksu iemest adult sadaljā.. biggrin.gif

antuanete
forshi smile.gif cik gadus tu jau ziimee komiksus???? tu kkur speciaali maaciijies vai pashmaaciibas celja?????? wink.gif
Haikis
Pamatus apguvu skolā pie lieliskas zīmēšanas pasniedzējas, bet pārējo lielākoties prakses ceļā. Lai gan, jāatdzīst ir vēl daudz lietas, kur varētu pilnveidoties akadēmiski.
Cowman
smiekliigs komix tev sanaaca biggrin.gif
FuschichO
Man prieks ko tādu skatīt. ^^

Hentai komikss būtu viena sarežģīta štelle laikam. Daudz pliku cilvēku. Nebūtu smuki laist kaut kādas briesmīgas lažas ar anatomiju. Es pat vienu zīmējumu baidos uztaisīt, kur nu vēl komiksu. Ja dabūsi gatavu, būs vareni.
Haikis
Hehe.. ir jau gatavs, tikai nez vai var taa visiem likt skatiishanai biggrin.gif
FuschichO
Parādi, kāda erotika ir latvju pūrā! BTW- esi dzirdējis par saktas pozu? Ķipa latviešu.
Alexa De Šarlote
Erotika kur, kur es vel neredzu neko.
Haikis
Nu lai paliek hentai un pagaidaam ielikshu vienu no saviem mīļākajiem filozofijas konceptiem:

IPB Image
Cowman
tilts neizskataas sargaashanas veerts biggrin.gif
Haikis
IPB Image
Haikis
Te kautkas pa vidu no tikko sameistarotā...

IPB Image
Haikis
Tripleposts! biggrin.gif

IPB Image
FuschichO
Esmu kaut ko palaidusi garām? Pa kuru laiku tur kāds nokrita? Neponimaju!!! ohmy.gif Kad paskatos otrreiz, tad redzu, ka pirmajā kadrā tur laikam kaut kas karājas, vai ne?

Krāsotajā darbā man patīk neuzbāzīgā un tomēr košā tonalitāte. Šis ir daudz veiksmīgāks par iepriekšējo, tā šķiet
Haikis
Šajā darbiņā manuprāt bija jāizceļ dziļums, lai jūt to, ka zem kājām nekā nav. Iepriekšējā svarīgs bija stāstiņš.
lilion
Nēēē lapauša komiks beidzās *zem ķebļa raud*
Meh patīk stilīgais čubaks ar sarkano pieri ap galvu izskatās pēc viena no tiem kuršiem, kas vadoņa bērēs piedzērās un dabūja lielāko mantas daļu.
Lol ko viņš darīja zem tilta ? Skatījās meitenēm zem svarkiem,vai ?
Cowman
sarkanais un zilais paaraak koshi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.