Cilveks2
Sep 2 2008, 23:43
QUOTE(Haikis @ Aug 28 2008, 22:07)
(atvainojiet, ka teksti raktstiiti ar roku
)
naakoshreiz luudzu raksti ar pildspalvu vai ziimuli...
Haikis
Sep 14 2008, 17:58
Atvainojiet, ka nav updeita. Nobruka skaneris.
Par jaunajiem darbiem - nav iedvesmas. Ir sīkumi, ir idejas, bet nepiecieshama tā saucamā iedvesma, kas sniedz to skaisto velmi iegrimt darbā līdz mazākajiem sīkumiem.
Tev nav jādod atskaites,kad būs - tad būs.
Btw,Tu nestrādā par kko,kas saistīts ar grafiku?
Haikis
Sep 14 2008, 23:46
Nē! Strādāju par projektu vadītāju analītiķi lielā firmā. Bet labprāt iesaistos dažādos mākslas projektos
Haikis
Sep 16 2008, 20:44
Turpinājums ir šeit! Happy!
pēc divām dienām vēl!
Cowman
Sep 17 2008, 18:08
ahahahahhahahah +rofl u.c stuulbumi
shitas ir tik reeciigi XD
Haikis
Sep 17 2008, 20:26
Turpinājums sekos
Labs komikss.
Un sejas izteiksmes/pozas/utt tev labi sanāk. ^^
lol, peedeejaa kadraa meitenei roka izgriezta uz otru pusi.
Kikyou
Sep 19 2008, 09:02
Uz otru pusi izgriezta nav, toties viņai ir divas kreisās rokas.
Nu, kam negadās.
Man tāpat patīk.
Haikis
Sep 19 2008, 12:52
Opaaaa
Labais! Nepamanīju.
Haikis
Sep 19 2008, 13:37
QUOTE(Kikyou @ Sep 19 2008, 09:02)
Uz otru pusi izgriezta nav, toties viņai ir divas kreisās rokas.
Nu, kam negadās.
Man tāpat patīk.
otrai rokai tak viss kaartiibaa, vieniigi abiem iikshkjiem vajadzeetu buut uz aizmuguri, kas bija tas ko domaaju ar izgriezta uz otru pusi.
Kikyou
Sep 19 2008, 19:52
Ja viņa būtu izgriezta uz otru pusi, izskatītos savādāk. Divas kreisās plaukstas, yeah~! Bet īstenībā tam nav nozīmes.
Haikis
Sep 23 2008, 08:41
aeonseraph
Sep 23 2008, 11:39
Oho, tā tik turpini, tev labi padodās šitā lieta. domāju ka ja raženi strādāsi tad pēc gada vai diviem varēsi tādus komiksus zīmēt ka visiem acis kubā sametās :]
Viens jautājums... kapēc tieši Lāčplēša tēma?
Haikis
Sep 23 2008, 18:12
Kapēc lāčplēša? Man gribaas atgaadinaat latvieshiem ka esam latvieshi.
FuschichO
Sep 23 2008, 20:08
Un pareizi. Varbūt man kāds kādreiz arī spēs to ieskaidrot, lai gan pagaidām visai nesekmīgi, galvenokārt, manas izcelsmes dēļ. Bet es varētu morāli atbalstīt latviešus, heh
Vispār latviešiem bija princeses? Tad jau bija jābūt karaļiem... es neko nesaprotu. Mums bija karaļi? Atgādiniet man kāds! Bet laikam jau princese ir vienkārši valdnieka meita, lai arī kāds tituls būtu pašam valdniekam.
Kikyou
Sep 23 2008, 20:33
Nuu, pasakās ir karaļi, ķēniņi un kas vēl nē minēti, tā kā. XD
Es ar par to, ka apsveicami mūsu pašu motīvus izmantot. Droši, svešzemniekiem arī ir visādi varoņi un mīti, bet mums tak ir pašiem savi, kas nav nekādā ziņā čābīgāki par viņējiem.
Starp citu, Haiki, šo tu uz papīra zīmē?
vampiregirl
Sep 24 2008, 14:18
QUOTE(FuschichO @ Sep 23 2008, 20:08)
Vispār latviešiem bija princeses? Tad jau bija jābūt karaļiem... es neko nesaprotu. Mums bija karaļi? Atgādiniet man kāds! Bet laikam jau princese ir vienkārši valdnieka meita, lai arī kāds tituls būtu pašam valdniekam.
zini es arī par sito sāku domāt
vsp latviešiem nekādas pronceses nekad nav bijušas. latvija tik 1992 gadā ieduva neatkarību (vai 1991? vienmēr jaucu
) un līdz tam nekad savā zemē nav valdījuši. te visādi kņazi, hercogi un pats galvenais- mužnieki mocija latviešus
ta ka ne princešu, ne karaļu te nekad nav bijis. bet letviešu pasakās, nez kapēc, tadas gan ir
par komiksu - vnk super ^^ ar nepacietibu gaidu turpinajumu
Haikis
Sep 24 2008, 16:01
Atbildot uz Kikyo jautājumu - Tieši šo komiksu zīmēju ar tušu uz papīra.
Fucicho - Forši! Atbalsts vienmēr ir laba lieta!
Vampiregirl - Ap 11-13 gs Latvijā bija ķēniņi. Tā saucamie, novadu valdnieki. Protams, pastāv iespēja, ka tajā laikā neizmantoja šādu vārdu, bet to neviens nevar zināt.
Indriķa hronikās parādās "Latviešu" tautu valdnieki, un tie tiek dēvēti dažādi, arī terminā, kas vācu tautai atbilst valdniekam vai ķēniņam.
lilion
Sep 24 2008, 16:06
lol Komiks .
Ideja par neatvairāmo akmeni ir ģeniāla .
Lai kam kļūšu par Kagara fangirlu *w*
Beat him up to blody pulp Kagar ^^
Haikis
Sep 25 2008, 13:43
Jē man ir fangirl!
lilion
Sep 25 2008, 17:50
Minēšu princese ir randomless bitch kura tur Kagaru zem savas tupeles . Bet varbūt tas patiesībā ir džeks ? lol
QUOTE(lilion @ Sep 25 2008, 17:50)
randomless
lol
Haikis
Sep 27 2008, 21:54
randomless....
FuschichO
Sep 27 2008, 22:03
Ooo.. šeit saspringums aug. Kas ir tā princese? Resna, pumpaina otaku?
Cowman
Sep 27 2008, 22:21
hahahahaaha
Resna, pumpaina otaku? biggrin.gif
es teiktu, ka vnk ļoti nejauka rakstura
Haikis
Sep 29 2008, 16:46
Un te nu pēdējā parahrāfa pirmā lapa.
FuschichO
Sep 30 2008, 00:55
Mmm.. vēderpupi. Kas var būt labāks par šo??
Labs
vampiregirl
Sep 30 2008, 19:41
Fuschichu minejumi par princesi bija visai tuvi
bet komiks vnk super ^^ intrigu māki saglabāt
Haikis
Sep 30 2008, 23:49
Te pēdējā lapa.
Paldies visiem faniem un fanēm, kas juta līdz Lapauša gaitās.
hmm.. mosh kādu hentai komiksu iemest adult sadaljā..
antuanete
Oct 1 2008, 00:40
forshi
cik gadus tu jau ziimee komiksus???? tu kkur speciaali maaciijies vai pashmaaciibas celja??????
Pamatus apguvu skolā pie lieliskas zīmēšanas pasniedzējas, bet pārējo lielākoties prakses ceļā. Lai gan, jāatdzīst ir vēl daudz lietas, kur varētu pilnveidoties akadēmiski.
smiekliigs komix tev sanaaca
FuschichO
Oct 1 2008, 16:36
Man prieks ko tādu skatīt. ^^
Hentai komikss būtu viena sarežģīta štelle laikam. Daudz pliku cilvēku. Nebūtu smuki laist kaut kādas briesmīgas lažas ar anatomiju. Es pat vienu zīmējumu baidos uztaisīt, kur nu vēl komiksu. Ja dabūsi gatavu, būs vareni.
Hehe.. ir jau gatavs, tikai nez vai var taa visiem likt skatiishanai
FuschichO
Oct 1 2008, 20:17
Parādi, kāda erotika ir latvju pūrā! BTW- esi dzirdējis par saktas pozu? Ķipa latviešu.
Alexa De Šarlote
Oct 1 2008, 20:25
Erotika kur, kur es vel neredzu neko.
Nu lai paliek hentai un pagaidaam ielikshu vienu no saviem mīļākajiem filozofijas konceptiem:
tilts neizskataas sargaashanas veerts
Te kautkas pa vidu no tikko sameistarotā...
Tripleposts!
FuschichO
Oct 6 2008, 21:35
Esmu kaut ko palaidusi garām? Pa kuru laiku tur kāds nokrita? Neponimaju!!!
Kad paskatos otrreiz, tad redzu, ka pirmajā kadrā tur laikam kaut kas karājas, vai ne?
Krāsotajā darbā man patīk neuzbāzīgā un tomēr košā tonalitāte. Šis ir daudz veiksmīgāks par iepriekšējo, tā šķiet
Šajā darbiņā manuprāt bija jāizceļ dziļums, lai jūt to, ka zem kājām nekā nav. Iepriekšējā svarīgs bija stāstiņš.
Nēēē lapauša komiks beidzās *zem ķebļa raud*
Meh patīk stilīgais čubaks ar sarkano pieri ap galvu izskatās pēc viena no tiem kuršiem, kas vadoņa bērēs piedzērās un dabūja lielāko mantas daļu.
Lol ko viņš darīja zem tilta ? Skatījās meitenēm zem svarkiem,vai ?
sarkanais un zilais paaraak koshi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.