Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Alexa De Šarlote
Man patīk fons es gribu tādu tekstūru baigi labi izkatā kad tas dzeltenais tur ir.
aeonseraph
...
Cowman
MONSTER!
Arts
Es atradu vecākus! ^^
IPB Image
Had buttsecks with this:
IPB Image
aeonseraph
...
Arts
Izskatās ka daži to vien tik dara kā meklē kkādas mistiskās līdzības. :] Labi ka vēl nepieliki kādu transformeru un terminatoru klāt XD Sorry, netrāpīji. Jo es neesmu iedvesmojies no kkādiem marvel vai capcom brīnumiem. Man i sava galva uz pleciesm smile.gif Bet nu nevar jau aizliegt cilvēkam meklēt to kā nav, kā nekā katram savi hobiji, katrs saskata kko savu ^^

Saskatīju līdzību,ieliku. tongue.gif Laikam hobiju jaunu atradu.
Ar tādām idejām dvesmojies no lētiem mmo un jrpgiem,ne?
aeonseraph
...
Red Devil
Darbs ir uz 10, bet tomēr kāja ir drusku pa tumšu salīdzinot ar fonu un plecu daļā izskatās ka viņš ir uzlīmēts uz fona.
aeonseraph
...
Arts
Beidz domāt,kā normālie mirstīgie!
Esi unikālāks,izdomā sarežģītākus vārdus liekot vidū ' !
Esi oriģinālāks,katram darbam uzliec autortiesības,uzzini gopētāju adreses un apmeklē viņus ar bitu(piedraudi)!
No daudzām kompānijām var dabūt naudas kalnus,tikai neaizmirsti uzlikt autortiesības.
aeonseraph
...
Alexa De Šarlote
Es neredzu kāda loma vārdam, nesaprotu kāda atšķirība, kā viņu/viņa sauc vai Dastins vai Das'o'lams, vai es nezinu vel kā.
Es saviem personāžiem lieku tādus vārdus, kas man iešaujās uzreiz prātā un man vienalga cik tas ir sarežģīts, orģināls vai populārs, vai visiem zināms.

Bet es nevaru nu kas tas tāds ir es pilnīgi lāgā nevaru izlasīt biggrin.gif

Syth Gra'al Khyl Menifesta'ar

Man ideja es paņemšu katra vārda pirmos burtus un sanāk SGKM un mums ir nikname. biggrin.gif
aeonseraph
...
Alexa De Šarlote
Man bij baigā garlaicība un gribēju paspēlēties tik ar krāsām. Tāpēc sorry aeon ka izmantoju tavu darbu kā eksperimentālo trusīti.
Sapratu ka balti mati manai rokai nepatīk.

IPB Image
aeonseraph
...
Alexa De Šarlote
Tev neapnika darīties ar tie matiem ???
aeonseraph
...
Pakkun
baigi patīk pēdējajās skicēs apakšējā rindā otrais no labās puses. visādus murgus atgādina. smile.gif keep up the good work!
aeonseraph
...
zenofex
Opā!
Pēdējais skečs pārsteidza, parādīja ka esi ķēpājies arī ne-nopietnā veidā, zīmēdams čibiskus tēlus. Varbūt tiešam uzbliez kaut ko šajā stilā vēl? Citādi tomēr tie citplanētieši un varoņi tadi viendabīgi, vai?
aeonseraph
...
Alexa De Šarlote
Čibiki uzreiz liek smaidīt....
Kikyou
Smejies, bet tavi 2005. gada darbi man krietni labāk par tagadējiem patīk. Labi, stils ir vienkāršotāks, dizaini arī, bet paši zīmējumi kaut kā... interesantāki šķiet. Vairāk dzīvība strāvo.
aeonseraph
...
Alexa De Šarlote
QUOTE(Kikyou @ Sep 26 2008, 20:18) *

Smejies, bet tavi 2005. gada darbi man krietni labāk par tagadējiem patīk. Labi, stils ir vienkāršotāks, dizaini arī, bet paši zīmējumi kaut kā... interesantāki šķiet. Vairāk dzīvība strāvo.

You are totally right Kikyou man.
FuschichO
Smejies, bet skatoties uz taviem darbiem man prātā radies aptuvens tēls, kā izskaties Tu tongue.gif
aeonseraph
...
Tigra2
QUOTE(aeonseraph @ Sep 27 2008, 01:17) *

Ja? interesanti kādu tad tu mani iztēlojies XD Pag, labak nē, jo nez kapēc man liekas ka labāk tomēr ir nezināt.

Baidies, ka Fuschis ir atkodis to, ka tev ir plika pļeška un dusmīga sejas izteiksme ? XD
(Avatari izsaka visu XD)
aeonseraph
...
Cowman
mans arvatars izsaka visu biggrin.gif
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2008, 11:08) *

QUOTE(aeonseraph @ Sep 27 2008, 01:17) *

Ja? interesanti kādu tad tu mani iztēlojies XD Pag, labak nē, jo nez kapēc man liekas ka labāk tomēr ir nezināt.

Baidies, ka Fuschis ir atkodis to, ka tev ir plika pļeška un dusmīga sejas izteiksme ? XD
(Avatari izsaka visu XD)

Lol, jūs esat baigie jautrīši.

Nē, es tomēr pateikšu, kā es tevi iedomājos.
Lūpas pilnīgas, nav no papīra, kaktiņi normālā stāvoklī vērsti uz leju... zods izvirzīts uz priekšu- liek domāt par nepareizu sakodienu, lai cik nesmucīgi tas arī neizklausītos, apaļa piere, ne īpaši izteikts deguns (tu visdrīzāk neesi žīds XD), izteiksmīgas uzacis... hmm.. visādā ziņā nav uzzīmējamas uz taisnas līnijas un laikam arī izteiksmīgi vaigu kauli, kā jau vīriešu kārtas pārstāvim, uzacu-vaigu kaula līnijas pagrieziens 3/4 varētu izskatīties visai izteiksmīgi. Man domāt tev no dabas ir tumši mati, kaut gan tu labprāt nosirmotu līdz baltiem biggrin.gif žoklis gan nav nekāds gaļas maļamais- parasts cilvēka žoklis, acis... tev nav čibika acis, tas nu noteikti... errr.... būs varbūt update šinī sakarā.

Iekšēji, esi labs cilvēks, tomēr ar azartu domā, cik forši būtu kaut ko sašķaidīt, nez, slēpta kāre uz spēka izlikšanu. Tu esi ar lepnumu apveltīts hmm.. tāds lauvisks lepnums, vismaz tu gribētu būt tā kā lauva... nez...

stulba analīze.... Tagad atklāj, kā tu patiesībā izskaties! laugh.gif Laikam es domāju pilnīgi nepareizā virzienā.

Manis nav, jums tikai liekas, ka es esmu, tāpēc mans avatārs var būt jebkas.
Cowman
aeonseraph cepljai tjolku ..... biggrin.gif:D:D
aeonseraph
...
FuschichO
Cowman- LOL taurus+gemini=Not so great... laikam laugh.gif

QUOTE(aeonseraph @ Sep 27 2008, 23:13) *

FuschichO, es jau biju iedomājies ka pēc tavām domām būšu kkas drausmīgs, kkāds mežonis briesmeklis gatavais, Frankenštena + putnubiedēķļa krustojums XD
Par maimi kļūdījos. smile.gif

Hmmmm... tagad atzīsties pēc kā tu izdarīji tos secinājumus? Nēsi gadienā kāda topošā psiholoģe vai kkas uz to pusi? ;]

Vienīgais, pēc kā es izdarīju secinājumus, ir tavi zīmējumi. Psiholoģija man dikti iet pie sirds tīri cilvēciski, jo nevienu pašu psiholoģijas grāmatu neesmu izlasījusi, vajag kačāt skillu. Es izmisīgi mēģināju atrast tavu foto. Tā vietā es atradu... tavu datorgaldu. Joptvai- tu esi virtuālais cilvēks? Jaunās paaudzes dators? laugh.gif
Cowman
kaapeec LOL o.O

man tas viss liekas romantiski biggrin.gif
FuschichO
Paldies. Bet tu esi baigais- tu mani tik viegli atdosi citam??? ;( ;( ;(
laugh.gif
Es tikko izlasīju, ka vērši ir baigi smukie un tas, ko es sarakstīju par ārējo izskatu vismaz lūpu un deguna ziņā atbilst horoskopam... hehe
Cowman
kad es to esmu teicis? ohmy.gif

jaa zinu paldies smile.gif (blush) biggrin.gif
aeonseraph : pievienojies man un sexiigi saki MUUUUU XD ....
aeonseraph
...
aeonseraph
...
antuanete
laugh.gif puukji forshi, bet vista ( vai piile) ir VISLABAAKAA rolleyes.gif
aeonseraph
...
FuschichO
Dabiski, ka gribās XD
Red Devil
Es Arī ar abām kājām un rokām par to darbu izlikšanu!
aeonseraph
...
Cowman
O boze aiziet liec!!!

(P.S- mqaasa vakar man pateica ka atradusi manus 5 klases ziimeejumus XD ...ja nebuus superpazorna varbuut arii ieliksu )

nu ej tax tu dirst ohmy.gif

lai es shitaa buutu ziimeejis kad biju siiks ( manupraat es pat tagad ziimeeju tizlaak)
Arts
Yup,pirmie darbi ir daudz labāki nekā pēdējie.
Lielais halturščiks.
FuschichO
Bāc. Sitiet mani nost. Pēc šitā es savus vecos toč nekad nepostošu, kaut vai tāpēc, ka mani darbi vispār bija ķēpas- es nekad neiesāku darbu pat ar domu viņu pabeigt. Ja godīgi, tad kvalitāte manā skatījumā no tagadējās atšķiras varbūt par 60-70%, proti, viss ir labi izstrādāts, un anatomiju tāpat neviens diži nesaprot. Bet tas tā ir no pirmā acu uzmetiena. Vispār man personīgi labāk patīk zīmuļu/pildspalvu skices. Datorgrafika, lai arī tā ir cilvēka veidojums, tomēr neizskatās tik dzīva.
Alexa De Šarlote
Nu man jau patīk lūrēt cilvēku scrapos tie ir vienkārši brutāli. Anyway labi ka man nemok ziņkāre kā tu izskaties biggrin.gif tik žēl ka mūsu noruna pārāvās tik ātri. sad.gif
aeonseraph
...
Alexa De Šarlote
Bagāta kolekcija. Ka tad ta nolemi samest savus vecos darbus publiskā apskatē ???
2003 gads tev ir tumšie laiki.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.