QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2008, 11:08)
QUOTE(aeonseraph @ Sep 27 2008, 01:17)
Ja? interesanti kādu tad tu mani iztēlojies XD Pag, labak nē, jo nez kapēc man liekas ka labāk tomēr ir nezināt.
Baidies, ka Fuschis ir atkodis to, ka tev ir plika pļeška un dusmīga sejas izteiksme ? XD
(Avatari izsaka visu XD)
Lol, jūs esat baigie jautrīši.
Nē, es tomēr pateikšu, kā es tevi iedomājos.
Lūpas pilnīgas, nav no papīra, kaktiņi normālā stāvoklī vērsti uz leju... zods izvirzīts uz priekšu- liek domāt par nepareizu sakodienu, lai cik nesmucīgi tas arī neizklausītos, apaļa piere, ne īpaši izteikts deguns (tu visdrīzāk neesi žīds XD), izteiksmīgas uzacis... hmm.. visādā ziņā nav uzzīmējamas uz taisnas līnijas un laikam arī izteiksmīgi vaigu kauli, kā jau vīriešu kārtas pārstāvim, uzacu-vaigu kaula līnijas pagrieziens 3/4 varētu izskatīties visai izteiksmīgi. Man domāt tev no dabas ir tumši mati, kaut gan tu labprāt nosirmotu līdz baltiem
žoklis gan nav nekāds gaļas maļamais- parasts cilvēka žoklis, acis... tev nav čibika acis, tas nu noteikti... errr.... būs varbūt update šinī sakarā.
Iekšēji, esi labs cilvēks, tomēr ar azartu domā, cik forši būtu kaut ko sašķaidīt, nez, slēpta kāre uz spēka izlikšanu. Tu esi ar lepnumu apveltīts hmm.. tāds lauvisks lepnums, vismaz tu gribētu būt tā kā lauva... nez...
stulba analīze.... Tagad atklāj, kā tu patiesībā izskaties!
Laikam es domāju pilnīgi nepareizā virzienā.
Manis nav, jums tikai liekas, ka es esmu, tāpēc mans avatārs var būt jebkas.