aeonseraph
Sep 28 2008, 21:16
...
Mm, lieliski.
Jauki apskatīt uzreiz daudz dažādus čarus, kas, lai arī nav uzzīmēti un izkrāsoti perfekti līdz pēdējam sīkumam, tomēr paši par sevi ir ļoti interesanti.
Es nezinu kapēc, bet man patīk tavs stils, nē, ne īsti stils, bet, es nez, tā pasaule, ko tu zīmē. Izsauc neizskaidrojami dīvainas nostaļģiskas sajūtas.
Alexa De Šarlote
Sep 29 2008, 07:21
Ak dievs, ēdu brokastis un atcerējos ka sapnī rādijies tu man. Jēziņ, ko tādu vel sen neesmu redzējusi, gatavais murgs beigās sanāca.
Pakkun
Sep 29 2008, 10:43
QUOTE(Cowman @ Sep 28 2008, 18:08)
[..]( manupraat es pat tagad ziimeeju tizlaak)
man arī tā liekas.. nē, tā ir! : D
liec vēl.
aeonseraph
Sep 29 2008, 11:17
...
Alexa De Šarlote
Sep 29 2008, 11:29
Uz rūtiņu lapām aha tas rāda ka stundās nebij ko darīt vai ne ?
aeonseraph
Sep 29 2008, 11:46
...
Alexa De Šarlote
Sep 29 2008, 12:12
Labi ka man vienmēr līdzi ir sketchpad tad labas idejas nav jābojā uz rūtiņu lapām kaut vai photoshopa rūtiņas tāpat var noņemt nost.
hm... nav ko teikt. ja šito Tu mēģini nodēvēt par vecu crapu...
skatos, ka puisis ar 3 bizēm Tavos zīmējumos figurē jau sen... bet varbūt abi trīsbižotie tēli, nevaru pateikt. bik ierēcu, ka senākajos darbos Tev mēdz figurēt visai Cowman "kultūristus" atgādinoši radījumi...
aeonseraph
Sep 29 2008, 13:08
...
Haikis
Sep 29 2008, 15:29
Ko tu gribi ar to staastu taalaak darīt? Taisiiut mangu, animaaciju vai speeli?
aeonseraph
Sep 29 2008, 15:40
...
Cowman
Sep 29 2008, 15:55
tu neesi normaals ( pozitiivaa noziimee) o.O
aeonseraph
Sep 29 2008, 16:05
...
Haikis
Sep 29 2008, 16:44
nez vai taads projekts kaadam ir vajadziigs. Izklausaas peec rpg pasaules setinga. Pats kaadreiz ar ko taadu aizraavos. Jebkuraa gadiijumaa interesanti buutu uzmest acis
aeonseraph
Sep 29 2008, 16:53
...
FuschichO
Sep 30 2008, 01:06
Aw... patiešām maniax.... Tik..latviski ir tāds vārds 'dedicated'? Es apbrīnoju to aizraušanos un gribu. Es, kas esmu (jā, cik banāli) kā dzīvsudrabs... es nespēju izstrādāt tik smalkus trikus un tādā vairumā. Pati rakstu grāmatu, taču mana pieeja tam ir savādāka. Vismaz neredzu sapņus par to (cik žēl... būtu smeksīgi
). Tev nav vienkārši talants. Tev ir arī griba. Talants ir bezjēdzīgs sūds, ja nav gribas viņu īstenot. Kaut gan tavos negatīvajos tēlos redzu ļoti lielu errr... realitātes varbūtību, tb, viņi izskatās tādi, kas varētu gulēt/negulēt elpot un ēst, mana sirds no tiem gribētu izvairīties. Cilvēki pārāk pievēršas tumsas pusei, pēc manām domām. Vienai manai smadzeņu puslodei tā ir ļoti tīkama. Racionālā saka, ka tā nevajadzētu būt
Alexa De Šarlote
Sep 30 2008, 08:02
Tumšie personaži vienmēr rulz man abas smazeņu puslodes tam piekrīt. Nē nu nevar teikt ka 100% piekrīt, bet ir pārsvars.
aeonseraph
Sep 30 2008, 13:52
...
Red Devil
Sep 30 2008, 21:31
Skatodies darbus pārņem dīvaina sajūta - labi, vēl ar zīmuli, nu bet nejau ar PILDSPALVU! Ja zīmē ar zīmuli, tad vēl var labot savas kļūdas, tomēr, lai zīmētu ar lodīšu pildspalvām ir jābūt dzelžainiem nerviem un 100% pārliecībai par to ko tu gribi uzzīmēt. Respect.
aeonseraph
Sep 30 2008, 21:40
...
Tu prātā iedomājies ko zīmēt pirms reāli sākt darbu ar zīmuli/pildspalvu?
aeonseraph
Oct 1 2008, 01:43
...
Red Devil
Oct 1 2008, 17:28
Savus pēdējos darbus tu zīmē ar zīmuli un pēctam apstrādā uz PC, vai pa taisno uz PC zīmē?
Alexa De Šarlote
Oct 1 2008, 19:27
Iesku kādreiz iečakot dA viņa w.i.p. darbus, visu izsaka.
aeonseraph
Oct 4 2008, 11:28
...
aeonseraph
Oct 18 2008, 21:33
...
Cowman
Oct 18 2008, 22:20
hmm jaa crap colection ...NOT!!
dmonster
Oct 18 2008, 22:26
Skaisti jo skaisti zīmuļu darbi, patīkams tonējums. Var redzēt agrīno DW III ideju. Tik kautkā pietrūkst kas ar patīkamu krūtažu.
Tamashi
Oct 23 2008, 14:05
Es..m...kas....Vāks kur var tā zīmēt?
Alexa De Šarlote
Oct 23 2008, 18:05
Ir labi, patīk skicītes, bet jautājums kur pazudi atkal ???
Cowkiller
Nov 26 2008, 15:28
NEEEED MOOOAAAARRR!!!!!! xDDD
aeonseraph
Dec 5 2008, 22:01
...
Alexa De Šarlote
Dec 6 2008, 11:42
Darbs pats par sevi tā pat labi izskatās un tavā vieta es atstātu tā kā ir. Galu galā ja ko vairā iesaistīsi darbā tas būtību nemainis. Neieteiktu tev čakarēt darbus un vilkt viņus garumā radīsies nogurums un ātri vien apniks. Man pat negribās zināt cik tev labu darbu ir iesākti un nepabeigti.
Iespējams saproti par ko runāju. Es izvairītos no nesaskaitāmo detaļu zīmēšanas un atstātu vienkārši un saprotami kā šo smuko meiteni.
Bet tas ir tikai mans viedoklis
Red Devil
Dec 6 2008, 16:36
Meitene ir tīri smuka, tikai deguna-uzacu līnija un tumšais ēnojums rada sajūtu, ka meitenes seja ir ieliekta uz iekšu xD. Bet visā visumā ir labi. Un parādies te biežāk
- tauta grib mākslu!
Man ļoti patīk krāsas. Pārāk daudz jau viņu nav bet tie tonīši ļoti patīkāmi un, manuprāt, ļoti labi izskatās. ^^
eh kā atgādina zanītes draudzeni no draugiem.lv komiksa xD
man patīk tērps
aeonseraph
Dec 6 2008, 23:20
...
Alexa De Šarlote
Dec 6 2008, 23:54
Tur arī ir tā problēma, iesāk atkal jauna ideja rodās atkal iesāk darbu un tā visu laiku un nevar saprast kā izvairīties no tādas problēmas.
aeonseraph
Dec 7 2008, 12:58
...
Alexa De Šarlote
Dec 7 2008, 13:42
Man iedvesu rada pilnīgi vis, kas ir visapkārt. Mūzika ir tikai viens + no audziems +.
Tev vajag taisīt ātros darbus tas labi ietrenē roku un vel jautrāk ja to visu dara uz viena slāņa(Layer).
Pēdejais darbs ir vēl nedabīgāks nekā iepriekšējie.
Ķēriens ir zudis,komercializējies (the saddest part is,there isn't profit,is there?),vēljoprojām velc resnas kontūras,vēljoprojām tērps,štrunti,mēsliņi atsver pašu čaru krutuma ziņā.
1. Saka,ka iemīcīts purns,jo deguna,uzacu līnijai kā tādām nevajadzētu būt,jo ja objekts (deguns) tiek izspiests uz āru,tam nevajadzētu būt līniju.
Jo tuvāk uz gaismu,jo līnijas ir plānākas,tādēļ maz detailotiem animu chariem gandrīz nav deguna.
2.Nonācām pie secinājuma,ka tam underaged skuķim nav krūškurvja,viņas plaušas labi aizsargā tā augša,plānās krūtis un muskuļu kārta,laikam viss. Skuķis mirs jauns.
3. Kreisā kāja ir lauzta,apakšstilbs vai nu ir stilīga protēze no gumijas,vai arī viņa cenšas nostāvēt uz lauzta kaula.
Redzot smīnu sejā,kas nav sāpju savilkts,domāju,ka tā ir protēze. Ļoti labi izgatavota,tā kā īsta.
4. Viduklis ir par garu,vēl izsecinājām,ka gurni sākas līdz ar nabu,meitēnam gurni sākas citā vietā.
5. Poza ir greiza,dynamic stuff vēl nav pa ķērienam.
Vēl varētu piekasīties izteiktam lelles vieplim,kas godīgi sakot tracina.
You never cease to amaze fail me.
aeonseraph
Dec 7 2008, 14:58
...
Alexa De Šarlote
Dec 7 2008, 15:12
Tas ir rēcīgi, ka tik daudz kritikas, bet visas viņas ir bezjēdzī smieklīgas un stūlbas, sorry, bet tā nu tas ir.
Ak vai,piedod,nezināju,ka šis darbs ir WIP. Bet kritiku var dot visiem darbiem,vai ne,neatkarīgi no to pabeigtības?
Konstruktīva vai nē,norādīju uz kļūdām. Nevajag jau d*rst virsū,ka pateicu,ka kaut kas nav kārtībā pret darbu un izrādīju pret to riebumu. Ja esmu aizskāris Tavas jūtas,tad no offence. Kas tas par mākslinieku,kas nespēj paciest kritiku,mēslainu,konstruktīvu,raw form?
Pasaki,kā un kāpēc esmu kļūdijies.
Tavus darbus es nesalīdzinu ar savējiem,man nav tādu,ko saukt par darbiem, Tev ir pārāk augsts līmenis.
Man būs alerģija no Taviem nākošajiem darbiem,bet līdīšu,kur gribēšu.
Tas ir rēcīgi, ka tik daudz kritikas, bet visas viņas ir bezjēdzī smieklīgas un stūlbas, sorry, bet tā nu tas ir.
Man prieks,ka smieklīgas.
QUOTE(aeonseraph @ Dec 7 2008, 13:58)
Art, tu lielais ekspert, pirms brauc ar muti paskaties labāk uz saviem darbiem. XD
nav jābūt mūziķim, lai dzirdētu, ka kāds dzied šķībi. Torsa (labi, laikam pat visa bezekstremitāšu gabala no kakla līdz kājstarpei) skelets un muskukatūra Tev tiešām ir smagi noklibojuši. salīdzinot ar nesen ieliktajām vecāko skiču kolekcijām... tās bija daudzkārt labākas
atkārto anatomiju!
Off-topic
QUOTE(Arts @ Dec 7 2008, 15:14)
Man būs alerģija no Taviem nākošajiem darbiem,bet līdīšu,kur gribēšu.
Man prieks,ka smieklīgas.
Nwm vari neuztraukties šis trolis man tagad ir pakļautībā. Ja viņs protams negrib uztaisīt pamatīgu drāmu.
On-topic.
Man liekas ka tai meičai ir pārāk loliconiskas krūtis. Es gan atradu savā jailbait folderī pāris ar tādām, bet nu tas kopumā nav pārāk reālistiski
Lol butthurt.
Sephy, kā tu uzdrīksties kompakta izmēra krūtažas nolikt? RAUS PA MUTI. >:U
+1 Tenmai. Nav ko paskatiespatsuzsevoties. Pie tam Arta kritika bija baigi normāla, vienīgais varbūt vajadzēja drusku vairāk koncentrēties uz pozitīvo, citādi riebīgi lasīt. Bet tas jau mūsu Arts. Ta jau atkal, man arī nav daudz kas labs, ko piebilst. Tā jau nav slikti, bet man nepatīk (mans viedoklis, to cieni etc.)
No anatomijas neko nerubīju, bet galīgi nevaru izdomāt, kā pie velna tādu sejas izteiksmi varētu uztaisīt (atsauc atmiņā home-made lovedolls). Piecas minūtes pie spoguļa šķobījos un rēcu. Un... es nezinu, kā tie svārki tur turās, bet es, kā lepns svārku nēsātājs domāju, ka tā ir superlīme. Bet tas jau sūds.
Tomēr galvenais, kas man tiešām nepatīk ir tas, ka viss tik... es nezinu, pompozi, sterili, formāli uztaisīts, ar visu to logo fonā un tā tālāk. Bleh. Bet tā jau tev vienmēr.
Anyway, neņem pierē. Galvenais, ka pašam patīk.
QUOTE(Kikyou @ Dec 7 2008, 23:26)
Un... es nezinu, kā tie svārki tur turās, bet es, kā lepns svārku nēsātājs domāju, ka tā ir superlīme. Bet tas jau sūds.
viņai patiesībām viscauri ir miesaskrāsas triko!
Kā svārku nēsātājs, es saku, ka turēties tie svārki var, taču tie liekas attaisījušies vaļā, tur trūkst kādas savienojošas detaļas. Ja šī detaļa ir izplīsusi, kā tagad liekas, tad tur vajadzēja būt kautkādām tur krokām, bet tas nebūtu smuki.
+1 Tenmai. Nav jābūt Mikelanželo, lai redzētu, ka kaut kas ir garām.
Nu jā, tas, ko es piebildīšu ir vien tas, ka tie ceļgali ir visneglītākie kādus es jebkad esmu redzējusi. :3
Mute kā Lovedollam vai jockeram vai nezinu kam, taču cilvēciska toč nav.
Smuki toņi. <- Re, Re! Es pateicu kautko labu :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.