Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans 1mais garadarbs :D
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
FuschichO
Nē, nē, bet ja sāktos, tad tu būtu pirmais. Uztver to kā veselīgi ļaunu humoru, cmon- tavā darbā taču arī ir humors. Jautājums- seju pats izdomāji?
Cowman
jap laigan dazas sejas nianses aiznjeemos no sava avatara smile.gif
FuschichO
Tā kā es neesmu sevišķi izglītota šajos jautājumos, mani ieinteresēja, kas gan ir attēlots tavā avatārā, proti kas par personāžu no kuras animes?
Sigfa
QUOTE(FuschichO @ Aug 6 2008, 22:47) *

Tā kā es neesmu sevišķi izglītota šajos jautājumos, mani ieinteresēja, kas gan ir attēlots tavā avatārā, proti kas par personāžu no kuras animes?

parakstaa rakstiits vinjam tongue.gif king of fighters (speele) chars, ja pareizi atceros.
Arts
Izskatās pēc kkāda faga no Street Fighter,moš Joe jaunākais brālis.
Hei,kādas spēlītes Tu spēlē?
Cowman
Nop tas ir benimaru no KOF ( bilde tieshi no 97 gada)
ar Joe no SF nav nekaada sakara

speeleeju tikai vecaas 2D speeles TB KOF
FuschichO
Stop fightin, start lovin XD

(vnk ne pa tēmu)
Cowman
i'm lover and a fighter

( nee nopietni es nodarbojos ar taekwondo biggrin.gif )
Tenma
pieri lūdzams augstāku un galvu lielāku, citādi tāds elegants idiots sanāk. well, talants Tev bik ir.

P.S. nevajag krist galējībās - šis savukārt jau izskatās aptaukojies vai arī ar pārāk tievām kājām pret augumu (pavēro līniju no žaketes gar sāniem uz kājām - tai būtu jābūt teju vienlaidus)
Cowman
nu nezinu kaa man likaas labi taa saziimeeju
Cowman
Emo samurai

http://img524.imageshack.us/my.age=php?image=dcn6303ih7.jpgIPB ImageIPB Image
Cowkiller
OOOOHHHhh noooo its the legendary EMO samurai!!! *scared* He will Cry you a river xDD
http://www.youtube.com/watch?v=N7p4mioawIA
i think that even a bunny samurai culd do much more damage! dry.gif wanna bet?
Cowman
wow dumb ass
tas arii ir domaats kaa prikols
Arta
hah.. emo samurai. ;D
nevar bišk mazākas tās bildītes salikt? pietam viena ir ar kkādu nobīdi..
zeloco
hahah biggrin.gif emo samurai - *liiks* hahah biggrin.gif tu man TĀ uzlaboji garstāvokli! liels tev paldies ;D
Alexa De Šarlote
Nu esmu visādus samurajus redzējusi, bet šitā vel ne.....
Cowman
biggrin.gif prieks ka smiekliigi biggrin.gif
Arts
Emo samurajs....varēji Ichigo uzzīmēt,vai Kumu no Afro Samurai. biggrin.gif
Galva par mazu,ķepas par mazu,rumpis par garu,botes normālas,zīmējums kcik kārtīgāks,utt un tā tālāk.
Pieņemsim,ka otrais aizmirsa apenes uvilkt,un tie laikam ir minisvārki...bļāviens,ko Tu tur zīmē,kkāds white knight no 300 or smth.
Pēdējie divi sūkā mazāk nekā citi.
Cowman
es taas tevis mineetaas anime neskatos biggrin.gif:D:D

skatos tikai naruto

Cowman
IPB Image

kaarteejais anti kawaii kas visiem nepatiik biggrin.gif
FuschichO
Gaumes mums čista nesakrīt. Man patīk dabiskas lietas. Nevienam lauku onkulim, kurš daudz cērt malku/kaplē zemi/tīra kūti/ar lauku/etc. (aizmirsīsim par modernajām tehnoloģijām) un pat veselīgiem sportistiem (es nerunāšu par bodybuilderiem) nav tādu muskuļu. I'm a kid of nature, a hippy deep down my heart, tāpēc mana sirds tavam darbam saka nē. laugh.gif
Cowman
nevienam lauku onkam vai sportistam arii nevar buut taada figuura , jo lai dabutu lielus muskuļus tev atliek tikai dienaa kaadas 6reizes pa 3-4 piegaajieniem uztaisiit vinginaajumu uz attieciigo kjerm grupu pie max. svara ko vari uz doto momentu pacelt + daudz daudz eest pa 6 reiz dienaa jaaeed daudz proteiini un olbaltumvielas

neviens sportist(iznj. kuultuuristus) un lauku onka to nedara

vnk straadaajot vai sportojot izliekot no sevis visus speekus tavs kjermenis dienas beigaas taisa taadus kaa sakompreseetus muskuljus , bet ja pilda treninjus taa kaa augshaa ir rakstiits tb. neizliekot visu energjiju bet atstaajot kaadu 1/2 muskulju augshanai var ieguut shaadus muskuljus ...

un shaadi muskulju apmeeri tev skjiet nedabiski , jo muusdienaas ( es pieljauju) tu uz ielas nekur neredzeesi karotaaju/s (kas lietotu rokas iero4us) biggrin.gif
ganjau ka teiksi : bet ir jauarii austrumu ciinjas -(uzreiz atspeekoshu) austrumu ciinjaas parasti meerkjis ir uzvareet peec ieguuto punktu daudzuma taadeelj ir driizaak vajadziigs aatrums un precizitaate nevis speeks (paskaties uz pasaules labaakajiem bokseriem(piem. Klji4ko) ..vinji ir BIG )

P.S.- lai neesaatu smagas brunjas arii ir vajadziigs liels speeks ...

laikam aizraavos
FuschichO
Es zinu, kā audzē muskuļus, te tu točna aizrāvies. Es tikai saku, ka tas nav dabiski. Un viduslaiku onkām, kaut gan viņiem bija bruņas, pārsvarā nebija tādi muskuļi, saki ko gribi. Vienkārši manās acīs, kas nav dabisks, tas nav skaists un viss. Kā pārlieku sakrāsojusies sievietie, nez. Kā jaundzimušais, kurš labo izlietni.
Cowman
IPB Image

kas te nav skaists? ohmy.gif biggrin.gif

viduslaikos neviens taads nevareeja atljauties buut jo kuultuurisms prasa daudz liidzekljus ( finanses , laiku, pacietiibu)

viduslaikos nevienam nebija vajadziiba buut taadam jo kaa jau biezais brunjenieks vinsh zirgaa bija x5 varenaaks par parastu man at arms (pieveers uzm. uz vaardu ZIRGAA )

bez zirga vinjam bija vajadziigi paliigi kas vinjam uzliek brunjas nonjem vinjas un uzseedina zirgaa

bet ja ( mana teorija un darbu filazofija) neesaa brunjas arii prieksh tam lai vareetu normaali kusteeties un ciiniities arii ne uz ZIRGA tad speekls gan jau ka noder tongue.gifbiggrin.gif:D:D
FuschichO
Stop f...ing my brain! laugh.gif
Cowman
njeveeer!!!!

how u like better condom or pill's? biggrin.gif
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Aug 19 2008, 03:18) *

Es tikai saku, ka tas nav dabiski. Un viduslaiku onkām, kaut gan viņiem bija bruņas, pārsvarā nebija tādi muskuļi, saki ko gribi. Vienkārši manās acīs, kas nav dabisks, tas nav skaists un viss.

Well, iejaukšos nedaudz.
Te kāds ir redzējis filmu 300? Gan jau, ka ir, ja nav, tad paskatieties biužas internetā. Tie veči, kas piedalījās tai filmā spartiešu lomās, tika speciāli trenēti tā, lai to ķermeņa izskats pēc iespējas tuvāk atbilstu spartiešu karotāju izskatam.

IPB Image

Kā jau mēs visi no vēstures zinām, tad spartiešu vīriešu vienīgais uzdevums un darbs bija karot. Un viņu musīši bija nevis kautkādi kačoku vovas dream-body, bet tas, kas automātiski nāca līdzi viņu spēkam. Ja musīši iegūti tādā veidā tos būtu ļoti aplami saukt par nedabiskiem, tie izveidojās dabiski, bez jebkādiem proteīniem vai vēl tur nezin kā, un neapzināti.

Un piebilstot par mežcirtējiem. Mežcirtēji, tie ar cirvi, ir ļoti muskuļoti.
Muskuļus nevar uzskatīt par nedabiskiem, tie ir dabiski.

Kačoki izskatās tizli, taču spēcīgi muskuļoti vīrieši ir pat ļoti sexy.
Kā arī muskuļi kā tādi, ir jebkuram normālam vecim.
Sasodīts, kam vajadzīgs vecis, kas pat savu draudzeni nevar pacelt? (Nedarbojas gadījumos, ja draudzene ir valis XD)

Btw. viduslaiku onkām, kas nepārtraukti karoja, bija palieli musīši. Tās bruņas kustināt ir smags darbs. XD

Anyhow, Cowmanam derētu nedaudz pašpikot no tiem spartiešiem, problēma ir nejau muskuļu masā, problēma ir nepareizā muskuļu izvietojumā, kas rada iespaidu, ka kāda ķermeņa daļa ir nedabiski liela. Kultūristos tiešām nav nekā skaista, iesaku veidot muskuļus proporcionālākus, lai chari izskatās stipri, nevis uzkačājušies. (Kačoki nerada stipra veča iespaidu)

Cowman
tad tur nav nekaa gruuta vnk jaasamo4ii vairaak liiniju un f...ing veenas XD

un awww yeah IPB Image

protams joks

pat nezinaaju to faktu par spec treneeshanu pirms filmas
Arts
Ja filmā ir ainas,kurās ir daudz muskoļotu cilvēku - jākačājas.
Paskaties Berserk,ja runa iet par viduslaikiem un muskuļiem.
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Aug 19 2008, 04:21) *

Anyhow, Cowmanam derētu nedaudz pašpikot no tiem spartiešiem, problēma ir nejau muskuļu masā, problēma ir nepareizā muskuļu izvietojumā, kas rada iespaidu, ka kāda ķermeņa daļa ir nedabiski liela. Kultūristos tiešām nav nekā skaista, iesaku veidot muskuļus proporcionālākus, lai chari izskatās stipri, nevis uzkačājušies. (Kačoki nerada stipra veča iespaidu)

Tieši par to es arī runāju, bļe! Es nerunāju par NORMĀLIEM muskuļotiem vīriešiem, kādi ir ĪSTI karotāji un ĪSTI mežcirtēji, es runāju par kroplīgi tjūnotiem. Tāpēc BEIDZIET PIST MAN PRĀTU AR TO, KO ES JAU SEN ZINU!!!! T____T Desperado...

Un Berserk noteikti ir precīza vēsturiska filma... heh
Cowman
nesapratu kas ir Berserk..pagaidaam liekas ka kkaads anime ( plz screen iemetiet)
un tavu piebildi desperado.. ar nesapratu

(a mosh kaads kko izteiks arii par darbu nevis piedaliisies shajaa public chat? biggrin.gif )
Tenma
sasodīts, Tevis zīmetie ir kultūristu muskuļi nevis spēkavīru muskuļi. paskaties kvai uz to pašu Bergmani un parādi slaido vidukli! btw, kultūristi nav īpaši fiziski spēcīgi, jo muskuļu struktūra ir izveidota savādak, nevis tā kā dabiski vajadzīgs fiziska spēka stiprināšanai...
Cowman
kuultuuristiem vinji ir uzpumpeeti ( taadaa vaidaa kaa es augstaak esmu uzrakstiijis)

nu un ko tu gribi lai es ziimeeju kuiljus ar maziem riepuljiem ?

gribi teikt ka bergmanis ir skaists vai ščerbatiks?
Tigra2
Es domāju, ka tev ir jāzīmē bulciņu cepēji. XD
Tādi kā Yakitate japan. :3
IPB Image

Ja pačekosi pašu anime, atradīsi gan lielu daudzumu musīšu, gan normālas proporcijas. wink.gif
Cowman
ok jaapish taudz liinijas muskuljiem pa virsu biggrin.gif
Cowman
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

bilde kur raxtiits KOF ir mans 1mais ( laikam) fan art

FCk ir vnk prikols un paareejie ir nepabeigti meesli
Arts
IPB Image
Btw,ninjas and dragons won't make it awesome.
FuschichO
Es jau kaut kur rakstīju, ka pacelta roka vai kāja- tā nav kustība
Cowman
bet kur ir teikts ka taa ir kustiiba? biggrin.gif

Btw U !@#! un tas ir kkas ljoti ljoti aizveesturisks ko atradu atvilknee smile.gif
Tenma
pirmais epic fail, pleci totāli nevienādi.
toties trešais man patīk. zin pamēģini vairāk zīmēt meitenes, šai ir tāda teju vai normāla puiša miesasbūve, bet tā nav slikti. ēnas Tev sanāk visai labi
Cowman
Tas KOF ir tjip fanart (cik nu liidziigs man sanaaca)

un pildspalv art ir tieshaam vecs (uzziimeeju tad kad saaku naruto skatiities (pirms gada ))

nezkaadeelj meitenes ziimeet man ne iipashi patiik jo visam ir jaabuut pilniigi perfektam unarii garlaiciigi vinjas ziimeet
aeonseraph
Mans ieteikums tev, pamācies cilvēkaa anatomiju, muskuļu grupas, proporcijas utt un tikai tad sāc zīmēt kkādus konkrētus personāžus. Re ku iedodu tev linku ar visādiem tutoriāļiem, pastudē, domāju ka noderēs.
http://browse.deviantart.com/?section=brow...anatomy+muscles

tu tur parocies, iesaku skatīties tikai profesionāļu darbus.
Ja kas kkad apkopošu un izlikšu šeit tutus kas man reiz palīdzēja.

P.S.
Un es nesaprotu kā tev var būt garlaicīgi zīmēt meitenes??? blink.gif
Varbūt sarežģītāk nekā džekus jo visam jābūt perfekti - jā, bet garlaicīgi nu gan nē.
Alexa De Šarlote
Nevarēju apturēties, bet šis ir kaut, kas ko mums "vajag zināt".

http://sugarpeep.deviantart.com/art/Intern...natomy-10603602

Sorry, stipri iekrita acīs ka palūrēju aeonseraph norādītajā lapusē.
Cowman
aeonseraph: liels paldies...tb par linku (man jau kaadas 100 reizes to4 ir piekasiijushies par anatomiju biggrin.gif )

sarlote : omg kaa var kkam neeksisteejosham taisiit anatomiju iekseejos orgaanus biggrin.gif
Alexa De Šarlote
No un par ko tad es brīnos.
Arts
Čūskas ķermenis + cilvēka ķermenis,pretty much self explaining.
Neticu,ka radība spētu normāli dzīvot,noteikti būtu kādi orgānu traucējumi.
Btw,nezzīmē furrijus,lūdzu!
Cowman
man riebjas furry...
Cowman
samurai shadow fan art (+kaaju upgrade)

IPB Image Oriģināls

IPB Image Plaģiāts (jaa zinu purns iespaarda)
Keydan
Nice!
Seja... lol?
Cowman
kaadaa zinjaaa?

man vnk liekas ka seja nav izdevusies ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.