Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans 1mais garadarbs :D
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Alexa De Šarlote
Seja ir normāla, bet bikses ne.
Cowman
hmm...kaa taa?

nu labi zinu ka kreizaa kaaja izskataas tizli , bet ir piecieshami
Keydan
seja tieša ziņa atgadin man lol... laugh.gif
Cowman
biggrin.gif:D:D:D

izskaties traks? biggrin.gif

( un jaa .. vai tu kad shito rakstiiji nebiji dzeeris? biggrin.gif )
Cowman
Sveiki/as , sen neredzeetie utt....

Man bija daudz briiva laika ....

Ceru ka neesmu paaraak tizls un pa sho laiku esmu palicis mazliet labaaks.Gaidu juusu atsauksmes labas, sliktas vienalga.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
FuschichO
Labi, tūlīt, saņemšos
1. Narmaļnij pacan. Tikai vēderpresi būtu kārtīgāk papētījis + seja tāda nestandarta, bet nav galīgi greiza
2. Viņa poza saka: ātro saki, kur ir tualete, citādi dabūsi pa mūli + viņš noteikti i kastrēts, jo kur, piedodiet, ir pauti- nopuva?
3. Viņus vajadzēja nogalināt, kad viņi vēl bija embriji, jo viņi piesārņotu pasauli ar saviem gēniem nākotnē. Paskat, kā šie izskatās, tūlīt sāks laksoties un sadzemdēs vēl desmit terijus ar piebriedušām padusēm, un Marijas ar apakšējās ķermeņa daļas atrofāciju.
4. Būtu labi, tik kaut kā šķībi. Tas uzraksts liecina par to, ka visas būtnes zīmējumā ir transvestīti, jo tur nav nevienas pašas petenes, ja runājam latviski.
5. Ļauj minēt- tur attēlots, kā tu un tavi draugi ballējas, vai ne? Nu tur ir daudz neveiklību diemžēl, bet varbūt tas ir alko iespaids
6. Cērtams džeks, ja pleci būtu slīpāki+ viņam būtu gurni un tu atkal aizmirsi piemontēt krānu.
7. Need moar gurni+ kas ir ar seju? O.o bet tā jau normāli
8.Ai will turn you to ašez, cuz I have a vagina, no butt, and.. crunchy pants!!! Tas audums čist nav labs. Audums krīt uz leju, leju un leju, nevis pohuj kur un kā. Audums- tā ir vienkārša matemātika. Cerams, ka nākošreiz, kad zīmēsi atcerēsies par gravitāti.
9. Forša dinamika, tik izpildījums tāds pašvaks, bet nav arī pats sliktākais.
10. Not my stail
11. khe, khe- anatomija ir arī zem krekla. Tev tur nav. Acis čot par augstu.
12. alternatīvi, jo sievietēm TOČNA IR DIBENS. Bet tev laikam tā ķermeņa daļa galīgi nepatīk, jo tā laikam ir nešķīsta un dievs dedzina eļļainā ellē, ja cilvēks domā par dibeniem. Mmmm dibeni... Apaļi, maigi, pufīgi... mmm... biggrin.gif Labi, jāsaka, ka šeit tev tāds interesants ēnojums. Iesaku vairāk ar šito paeksperimentēt, jo izskatās labāk nekā parasti

Nu re- nokakāju no galvas līdz kājām kā bijām runājuši
Cowman
njaa pacenties gan biggrin.gif

negribas jau metamos panjemt pa lielu citaadi mosh kaads ( 100 % ) uzrakstiis ka esmu maigais

Tenma
khm! runa nav par metamajiem vien - izskatās, ka viņiem viss iegurņa skelets ir izoperēts un kājas pa taisno piestiprinātas pie mugurkaula! un Tavos zīmējumos vienmēr ķermeņa augšdaļa ir vairākkārt apjomīgāka par apakšdaļu - tādu rautu uz muti uz katra asāka pagrieziena pat gadījumā, ja tās nabaga kājiņas būtu spējīgas balstīt ķermeni.
Cowman
labaisss
FuschichO
Nesaprotu, kāpēc tu tādus zīmē- tava ķermeņa uzbūve pilnīgi tam nelīdzinās- no kurienes tu to izrāvi?
DarkDevilCat
man jau liekas, kad nava slikti rolleyes.gif (proti ja nava nozīmēts) ...
Cowman
nee noziimeeju tikai paaris baabas tajaa no pusy ziimeejumaa
DarkDevilCat
btw, nez kapēc bet man nereali besij visi ma4o zīmejumi, tai skaita tā bilde kas tev profila @ cowman
tas ir arī viens no iemesliem kamdēļ neciesu dragon ball biggrin.gif vnk pretīgi muskuļ maisi ;D
Cowman
nezinu kas tur pretiigs (DBZ piu jo ir vnk tik tizls sizets)

Man patiik - driiz pirkshu anabolu un glutamiinu tongue.gif
Tenma
lai iegūtu kroplu miesasbūvi? skuķi vems!
DarkDevilCat
QUOTE(Tenma @ Apr 27 2009, 01:02) *

lai iegūtu kroplu miesasbūvi? skuķi vems!

nezinu kādēļ bet lielako tiesu meitenes ir kā ķērtas uz tiem :?
bet man personīgi vemt gribas un tādēļ ar īpaši netrenējos, tikai tik daudz lai varētu norm basīti kapāt wink.gif

p.s

piekkītu, tā ir kropļa uzbūve
Cowman
kas kuram patiik ^^
FuschichO
Man šķiet, ka šinī topikā šī tēma jau tika apspriesta. Šito cilvēku jūs nepāraudzināsiet. Pats trakākais, ka viņam ir slaida un jauka miesasbūve, bet viņš to grib sabojāt. Māh- whatever
DarkDevilCat
QUOTE(FuschichO @ Apr 27 2009, 11:44) *

Man šķiet, ka šinī topikā šī tēma jau tika apspriesta. Šito cilvēku jūs nepāraudzināsiet. Pats trakākais, ka viņam ir slaida un jauka miesasbūve, bet viņš to grib sabojāt. Māh- whatever

blink.gif ka tu to zini? rolleyes.gif
Cowman
offtopic
FuschichO
QUOTE(hollow @ Apr 27 2009, 12:34) *

QUOTE(FuschichO @ Apr 27 2009, 11:44) *

blink.gif ka tu to zini? rolleyes.gif

A es esmu Lielais Zinošais. XD
Cowman
vinja zin jo es nemitiigi piedaavaaju savus sex pakalpojumus tongue.gif sleep.gif
FuschichO
QUOTE(Cowman @ Apr 27 2009, 13:48) *

vinja zin jo es nemitiigi piedaavaaju savus sex pakalpojumus tongue.gif sleep.gif

Ja jau pateici to skaļi, varēji vēl pa visiem internetiem pasūdzēties, ka es tevi visu laiku sūtu dirst biggrin.gif Lol LOl Tāds offtopic...
DarkDevilCat
oij, cik intīmi te jau iet biggrin.gif
Cowman
es tik nevaru saprast kaapeec? biggrin.gif
Cowman
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image 2_DSCN1569.JPG[/IMG]taku.lv/uploads/20091014_212_DSCN1571.JPG[/IMG]

lielaakaa dalja ir nepabeigti un veel lielaaka dalja staav man maajaas atvilknee tik pat nepabeigti

IPB Image

ja kas fo4enee kur tas chalis ar zobenu ir redzamas picas gabala stuutis .. RRRR
Sigfa
Jeezinj, tu postee shajaa topikaa jau vairaak kaa gadu un veeljoprojaam viss, kas attaali izskataas peec cilveeka kjermenja un/vai sejas ir ziimeets kaa ar 12 gadiiga vienacaina puikas amputeetajaam rokaam. Es tev no sirds iesaku mest shito aakstiishanos pie malas un iet nodarboties ar ko taadu kur fetishs uz kruushu implantiem nebuutu miinuss.

inspiraacijai, beerna seja bez implantiem:
IPB Image
Cowman
nu man ir 13. un 1na acij ir probleemas a ko dariit ..ziznj suka
Sērfijs
IPB Image

Apsveicami, Tu progresē. Tā turēt!
Sigfa
QUOTE(Cowman @ Oct 15 2009, 00:52) *

nu man ir 13. un 1na acij ir probleemas a ko dariit ..ziznj suka

Es jau teicu ko dariit, izlasi veelreiz. Ja vajag, varu arii ielikt boldaa/lielaakaa shriftaa.

EDIT: un melot internetaa par vecumu, neshkjiet nozheelojami?
Cowman
nemetiishu man patiik kjeepaaties un kas tas par grafiku?

nee nav man ir mazveertiibas kompleksi un infantilisms P.S- un vispaar tev kaads 4iekurs vaaveree nav iespruudis?
Cowman
nu tad tā .. uz z.ssvētkiem esmu uzcepis 4 jaunus darbinjus ..
izsakiet kritiku.... protams darbus lieku saakot ar vecāko un beidzot ar jaunāko. bonus- 1mo reizi neslinkoju uz aiznesu bildes ieskanēt

1)nāra- tā pati vecā tikai ar upgrade
2)samurais - no s.shadow(3-5..neatceros) + fons un upgrade pasham
3) un 4) spriediet pashi ..naakotnee laikam visus centīšos zīmēt viņu stilā ..iepatikās

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Keydan
Puiši jau ir OK.... meitenes - fail...
Tā turpināt.
Cowman
AU MAI GAAD
IPB Image

Ou yeah atradu laikam savu pirmo ziimeejumu ko iepostoju otaku biggrin.gif:D:D
[size=5]
P.S.
ir saradushies man paaris jaunas tapetes un centiishos taas ielikt shiis nedeeljas laikaa =]
FuschichO
O mai gadable, Daņila!!!!! 'Tis made my day.
Cowman
I know its awsm
Arts

Cowman
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.