Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam OO
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu tā... jauna sezona un jauno gundami. Kaut ar pagaidām vēl netur līdz pirmajai sezona, bet liekas ka ir vērts pasekot līdz smile.gif
Masha
pēc nelielas pauzītes noskatījos vairākas sērijas un nu vairs nekas nespēs man likt noticēt, ka Saji ir vismaz bišku ok. stulbumu neārstē.
Toties Sergejs ir super! (jāpiebilst ka vismaz es nevaru iedomāties nevienu citu gadījumu kas krievu tautības cilvēks anime būtu attēlots tik pozitīvi). jo visā visumā 7 epizode bija liels WTF.
Tramvajs
(jāpiebilst ka vismaz es nevaru iedomāties nevienu citu gadījumu kas krievu tautības cilvēks anime būtu attēlots tik pozitīvi)
Pagaidām neesmu vēl Gundam OO skatījies un nezinu kādā nozīme Tu lieto vārdu 'pozitīvi', bet Jurijs no Planetes bija diezgan labs džeks. Piedodiet, ja es kautko ne pa tēmu pateicu. xD
Taka
Hmm... es personīgi neatceros nevienu animi, no manis skatītajām, kurās krievi būtu attēloti negatīvi...
Parasti uz zoba tiek pavilkti jeņķi.
Keydan
"Gundam 00 - Yaoi bate in every ep!"
dry.gif
Toties man patik kaujas... bigass robots nekad nevar but skumji...
Niks
You forgot about the trap.
Keydan
Right! GUYZ! IT'S A TRAAAAP!
Masha
atgriežoties pie manis iepriekšrakstītā:
nu piemēram "Overman King Gainer" krievi bija attēloti kā tādi idioti, bet tas varbūt nav pārāk labs piemērs. un Taka ir taisnība par tiem amerikāņiem.

@Tramvajs- nu ja vārds - pozitīvi- nebija likts pēdiņās, tad butu jāsaprot kā rakstīts, t.i- pozitīvi = labā nozīmē. biggrin.gif

bet par tēmu: pēdējās epas bija labas- Aeolijas plāns, labas kaujas ainas, tiek nez no kurienes izvilkti visādi superieroči- tipa milzu lāzerītis, kas spēj iznīcināt bezmas veselas valstis. ka agrāk teikts- "nav cilvēka, nav problēmas".
topi
Taka
Orbitāls masu iznīcināšanas superierocis, diemžēl, ir gandrīz visu Gundam (un ne tikai) šovu klišeja sad.gif
Kikyou
IPB Image
I'm in despair! Gundam 00 S2 has left me in despair!
Ko pie velna es skatos un kur ir palicis mans gundams? Hahaha. Labi, ka ir arī citas animes, ko skatīties.
Niks
Tavā gundamā bija izrūsējis caurums, tādēļ es šamo nodevu metāllūžņos, gomennasai!
Keydan
BEFORE EP 12: "CAN IT GET MORE GAY!?"

AFTER FIRST 40SEC OF EP 12: "OH YES IT CAN!"
Taka
Before this post: can Keydan get more gay?
After this post: Yes he can!
Tramvajs
Jōptvai, es jau domāju, ka Saji atkal muļķības sadarīs, bet tomēr pārdomāja. Nu bet labākā 12. sērijas daļa bija tā, kurā Wang Liu Mei saņēma pļauku. Vismaz maziņš prieciņš. ;D
Kikyou
QUOTE(Niks @ Dec 16 2008, 16:51) *

Tavā gundamā bija izrūsējis caurums, tādēļ es šamo nodevu metāllūžņos, gomennasai!

Sieviešu kārtas suns! Tas nebija izrūsējis caurums, tas bija izpūtējs!

~

Lol, Keydan, 12. sērijas sākums (vai arī 11. sērijas beigas, kā jums labpatīk) tiešām neveiksmīgs. Man šķiet pat dzēris ceturtklasnieks varētu ticamāku drāmu uztaisīt.
- PSC, NEVAR BŪT, TU TUR ESI?
- PSC, KO TU TUR DARI?
- PSC!!
- PSCCCCC!!!

Edit: Cenzūra mani fascinē.
Taka
Tiem, kuri slāpst pēc kaut kā patiesi gay:
IPB Image
Kikyou
That's not gay, this is. :C
Taka
Gribu prezervatīvus ar Gundamiem!
Un apenītes ar Setsunu...

P.S. More gay:

http://www.youtube.com/watch?v=aCj2gRy6HhY
Masha
man patiesi žēl laika, ko iztērēju noskatoties 12 sēriju. viss tipa tāda drāma, bet tā kā nejūtu nekādas simpātijas ne pret Saji, ne viņa beibi, tad...
nākošā sērija gan bija labāka.
Taka
Kā Tu vari nejust simpātijas pret Saji!!!!!
Tāda traģēdija! Un Luise - KĀ viņa cieš!!!!
Jāiet arī man griezt vēnazzz... tikai jāatrod kandidāc...

12. epā ir standarta Gundamu gājieni - mid season hardware upgrade.
un 13. epa vismaz nodemonstrē ka 00-Riser'i var palaist arī bez dokošanās, tās scēnas ātri mums apniktu.

Doma tur tāda, ka GN particles ļauj komunicēt "pa tiešo" bez vārdiem, kas būtu ... ēē labi laikam?
Kikyou
QUOTE(Taka @ Dec 29 2008, 12:06) *

Geez, nu es esmu apjucis un nespēju izlemt, kas ir zilāks - šis vai Yatta. ._.
Taka
Kikyou: varam rīkot konkursu - kurš atradīs even more gay ? biggrin.gif

gribēju vēl bilst, ka 13. epā ir patiesi labs taktisks gājiens no Sumeragi. Izmantojot visas Gundamu iespējas un individuāli - katra Trans-AMu.
Anyway - svētki beigušies, gaidīsim 14-to smile.gif
Masha
Ja Saji būtu ar 00 Riser aizlaidies meklēt Luizi, tad es laikam būtu uzmetusi šīs sērijas. un Luizes situācija- var jau būt, ka autori bija iecerējusi parādīt viņas tragēdiju un likt skatītājiem pieraudāt n-tos kabatlakatiņus, bet kā tas viss iznāca... drīzāk viņi ņirgājas par nabaga meiteni...
gaidu 14!
Tramvajs
Par Luīzi ir nevis jāraud, bet uz viņu jālamājas. Redz', Gundam'i novāc viņas radiniekus, bet šī izdomā iestāties A-LAWS un vēl viņus sponsorēt, lai šamie var nodarboties ar masu slepkavošanu, lai tikai pati tiktu pie sava robotiņa un atriebtos Gundam'iem. Ļoti jauki parāda cilvēku aprobežotību. Vispār šajā šovā labi parādīts kā cilvēkiem interesē tikai viņi paši- visi tik domā par to, cik A-LAWS ir ļauni, bet tai' pašā laikā komandē viņu pulkus.

Nu bet izskatās, ka es esmu vienīgais, kurš uztver šo anime tik nopietni. xD
Varbūt tāpēc, ka šis ir mans pirmais Gundam, neredzu klišejas utt. dry.gif
Spectre
QUOTE(Tramvajs @ Jan 9 2009, 22:11) *

Varbūt tāpēc, ka šis ir mans pirmais Gundam, neredzu klišejas utt. dry.gif

Atbildēji pats uz savu jautājumu ...

p.s. es pats otro sezonu neskatos biggrin.gif mierīgi palasu jūsu komentus un gaidu kad visas epas iznāks, uzmeikošu mazu nonstopu x) gribas atcerēties vecos laikus kā gundamu lūrēju nonstopiem biggrin.gif
Taka
Nonstops Tev būs pēc ~10 nedēļām...

Tramvajs - ja runājam par klišejām, šis Gundam šovs iemēģina jaunus ceļus, tāpēc nav tik traki.
Uzskatu, ka priekš pirmā Gundam seriāla vispār ļoti labs.
Tenma
QUOTE(Kikyou @ Jan 9 2009, 10:34) *

Geez, nu es esmu apjucis un nespēju izlemt, kas ir zilāks - šis vai Yatta. ._.

waapaac! šis tiešām ir gay biggrin.gif abaas šī vārda nozīmēs (gan līksms, gan emmmm... nuuu.... zils!) tongue.gif
Keydan
Jaunais OP ar pusplikam meitenem... -1 point from the gay chart... 99 more to go... biggrin.gif
Taka
16. epizodes kaujas īss pārstāsts:

"Omg omg omg Gundam! Fight me plz Gundam! happy.gif"
"Go away, kid. I'm busy."
"But Gundam! Omg omg I can do Trans-Am too! happy.gif *Trans-Graham!*"
"WTF?!"
"Omg omg omg see how great I am Gundam?! We should totally battle! It's like destiny or something! ^_~"
"Oh, for crying out loud...fine! *Trans-Am!*"
"O_O WTF DUDE HAX! I'm not playing with you anymore! You're mean! ;_; *leaves*"
"Setsuna! Wtf was that?"
"Oh, hey Lockon. Just some fanboy."

neesmu autors, bet nevarēju noturēties smile.gif
Spectre
moaarrr sounds like Gay-boy biggrin.gif
Taka paziņo te ka beigsies - novilkšu noskatīšos visu nonstopā biggrin.gif

Tenma
interesants projektiņš - noskatījos visas iepriekšējās sērijas vienā nedēļas nogalē burtiski neatraudama acis no monitora. tagad katru nedēļu nepacietīgi gaidu katru jauno sēriju. varbūt tomēr vajadzēja pagaidīt, kad būs pabeigts, bet ko nu vairs... atkarība.
IPB Image
Tramvajs
Ū, lāzeris, kas lokās! Ko tik nevar izdomāt. xD

Nez', kāds būs nākamais gadžets no CB puses? Un man kautkā neizskatās, ka viņi varētu pabeigt šovu atlikušajās 5(?) epizodēs. 3. sezona?
Tenma
QUOTE(Tramvajs @ Feb 28 2009, 00:12) *

Ū, lāzeris, kas lokās! Ko tik nevar izdomāt. xD

Nez', kāds būs nākamais gadžets no CB puses? Un man kautkā neizskatās, ka viņi varētu pabeigt šovu atlikušajās 5(?) epizodēs. 3. sezona?

vienkārši - nahrenizējot visus galvenos tēlus pēc kārtas un, pilnam krāšņumam, noslēdzot to ar cilvēces iznīcināšanu. tongue.gif protams, tas izslēgtu jelkādu happyendu, tāpēc tā visticamāk nenotiks. wink.gif btw, pēdējās sērijas tiešām liekas palikušas pārāk saldas. nu, pa vienai tādai ik pa laikam nebūtu slikti, bet, ja sāk nākt masveidā, apnīk. no šīs animes es vairāk gaidu "pa kaklu", nevis "ap kaklu" dry.gif neliela, tomēr būtiska atšķirība burtu secībā rolleyes.gif

P.S. arī man lāzeris, kas lokās pats - bez pāris apkārtnē lokalizējamām palīgierīcēm (moš kkādiem ar magnētiem kontrolētiem mikrospoguļiem, vai tml.), likās visai figņoīds, īpaši ņemot vērā, ka no viņa bija iespējams ne tikai izvairīties, bet arī izbēgt!
Spectre
Man sāk rasties aizdomas, ka otro sezonu es neskatīšos pat pēc tam kad viņu pabeigs @.@

P.s. Ride Back - nesen sākusies, imho ļoti laba sizhets iet uz priekšu diezgan ātri un interesanti, ja atmet to nereālās mehas momentu sižēts varētu pat atbilst reālajai dzīvei.
Taka
Da lab, nav nemaz tik traki. Līķi jau sāk kaudzēm krāties, Tev patiks.
21. epa. 4 more to go...
Spectre
QUOTE(Taka @ Mar 3 2009, 23:36) *

Da lab, nav nemaz tik traki. Līķi jau sāk kaudzēm krāties, Tev patiks.
21. epa. 4 more to go...

Pure violence and pointless killing, DO WANT © ETM laugh.gif

NU ta labi atgriežoties no atvaļinājuma būs jāievelk batch smile.gif
Taka
Nu for pure bloodshed vari ievērtēt Afro Samurai: Resurrection
tikpat asiņaina kā pirmā, ja ne vēl vairāk.
Masha
pēc ilgas pauzes man beidzot arī gribas kaut ko piebilst.

jāsāk laikam ar to, ka vienu brīdi šīs sērijas nepavisam vairs negribējās skatīties- ...bet ar apvērsuma mēginājumu palika bišķi labāk. nu jau gribas tomēr noskatīties līdz galam:)
joprojām nespēju izturētb SajixLouise momentus- viņiem atvēlēto ekrāna laiku taču varēja kaut kā lietderīgāk izmantot.
Marina un mūzika... par spīti noteikti cēlajām domām, kas tiek paustas tai dziesmā, kas notiekti arī ir pats galvenais; es nu nebūtu to ļaužu skaitā, kas pirktu singlu. vispār viņai derētu atturēties no politiskās un mūziķes karjeras nākotnē; toties bērnudārza audzinātaja tīri neko.
vispār no kā īsti cilvēks paliek par innovator?
Taka
No GN daļiņu pārdozēšanas...
Keydan
Some gundamy things never change... for example:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
5eps befor the end, not only nameless chars start to die!

laugh.gif
Taka
Es gan teiktu, ka ir ievērota cita tradīcija - bez gigantiska death ray/death star nu nekādi.
Necērt, Tu keydan Gundamos, nu necērt. tongue.gif
Keydan
Bet nu protams, ka es vareju aizmirst tos! biggrin.gif
BTW... Ļoti divajni ka tur nav nevianas "space colony" biggrin.gif
Taka
Orbitālie gredzeni ir to vietā...

Spectre - šodien iznāca pēdējā epizode, tā kā vari rīt/parīt sākt meklēt batchus...
ātrāk par vakaru jau nenosubos...
Tenma
happy end - neviens būtisks pozitīvais tēls tā arī nenomira. mazliet par to vīlos, ka daudzi, ko biju domājusi esam beigtus, ņem un dzīvo tālāk. pat pirmās sezonas beigās mirstība bija augstāka. būtu vismaz Lyle aizsūtījuši pie radiem un brūtes... dry.gif
Spectre
nu ko tagad laikam varu vilkt otro sezonu biggrin.gif
kaut gan, lasot komentus, nerodās dedzīga vēlme mesties un kačāt rolleyes.gif

P.s. Gundam main pilotu izdzīvošanas koificients ir tik tiešām pārāk augsts.
Pārfrāzēšu - Koficients = ar pārdoto bandai plamosu skiatu biggrin.gif
Sigfa
jautājums informētajiem. sakarā ar to, ka pēdējā gada laikā esmu noskatījies kādas 2-3 mecha-themed animes un, lai arī vēljoprojām 12 gadigi pasaules glābēji robotos liek uzacīm saraukties, esmu daļēji atmetis savu skepsi pret šo žanru. tāpēc domāju paskatīties ko piedāvā slvanais gundams. tātad - kurš ir pirmais gundams universa hronoloģijā/kuru pirmo man skatīties? varbūt ir kādi specifiskāki ietekumi?
maitenieks
Cilvēkam, kas spēs atbildēt uz tavu jautājumu pienāktos žetons. Pēc manas saprašanas tur ir vismaz trīs nesaistīti universi ar savām laika līnijām.

Ar tiem ieteikumiem būs kā būs. Vari paskatīties Gundam Wing. Var arī to pašu Gundam 00.
Keydan
Nu... gundumi suka. No realy. Pedavaju ņemt tikai labākus: 8th ms team, f91, 0080, Zeta (so-so bet nu derēs), f91, turn A (arī so-so), 0083.
maitenieks
Vēl jau var paskatīties MS Igloo, īpaši daudz stāsta tur nebūs, bet tas vismaz ir samērā interesants skatījums uz visu Gundam universu, bez pārliekas pļerkšķēšanas par kara jēgu un būtību.
Hikaru
Principā, izskatās, visas Gundam animes ir politiskas kara drāmas. Kaut kur mazāk interesanti sižeti, kaut kur vairāk inetersanti.
Noskatījos Gundam 00 pirms kāda laika. 1. sezona bija Ok, 2. sezona patika vairāk, kad vāca komandu no jauna, aizraujošāki momenti ar ļoti labu background mūziku.
Bet 1. sezonā OP dziesmas labākas. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.