QUOTE(Taka @ Mar 14 2008, 22:22)
Nu Tieria izteicās par Loconu un Setsunu "what means to be human", bet drīzāk jams ir cilvēks, tikai ar Vedas interfeisu, kā rezultātā bezemcionāls/mazemocionāls
Trinity atgādina SEED/Destiny psihos "biological CPU" pilotus... Stingu, Auelu un Stellu
man tomēr neliekas, ka vedas interfeisa rezultata Tieria butu neemocionāls- visas tās asaras un pardzīvojumi, ka Veda viņu ir nodevusi... nu bet varbūt emocijas parādās tikai saistībā ar Veda (un pēdējo epizožu laikā arī saistībā ar citiem dzīviem cilvēkiem)
23 epizode bija laba, nekaunos atzīties, ka arī man asara nobira. (plus vēl atsauces uz cowboy bebop beigām) kaut gan interesanti, ka tiesi Lockon, kurš bija tāds jaukais un normālais tēls (salīdzinājumā ar pārejiem meisteriem), tik ļoti ienīda pasauli.
ceru, ka Ali ir beigts un pagalam.
Pēdejās epizodēs mans "mīļais" Saji nav manīts, urrrā! (kaut gan tas liek bažīties, ka nākošajā sezonā viņš būs back with vengance)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Teju vai jātaisa totalizators, vai un kurš vispār izdzīvos. XD Būtībā Gundam'i ir ārkārtīgi cietuši un daudzi no Celestial Being ir atdevuši galus (un vismaz daļa pagaidām izdzīvojušo viņiem noteikti vēl pievienosies), arī Ptolemaios ir nelietojams, tā kā viņus visticamāk vai nu nogalinās, vai saņems gūstā.
Jebkurā gadījumā ir atlikusi tikai viena epa, un otrā sezona sāksies tikai oktobrī.
P.S. Aizmirstu piebilst, ka 24. ir līdz šim viena no manām mīļākajām Gundam 00 epām.
WTF? Kāds jau 24. sēriju nosuboja? Vai skatījies tā pat?
Ja nezināji, mēdzu skatīties anime raw'us, kā arī šoreiz darīju.
Spectre
Mar 24 2008, 13:09
Baigi gribās nospoilot
Tomēr nedarīšu tā - viss ko varu pateikt - zvērīga gaļa
Šī epa pat ļoti patika - parādija kā tas būtu īstenībā
reālajā pasaulē
Tiesa autoram jūtami trūkst ideju - šajā gundamā neievieš neko tādu jaunu - vnk veinu owerpoweru nomaina ar citu owerpoweru un attiecīgi uz kuru brīdi kurā pusē ir owerpowers tie vinn. Nu bik banāli - tip lielā strātēģija un viss pārējais, kas karā ir galvenais, viss kaķiem jo redzi viņem ir GN draivi.
Atceroties GS un GSD - tur tika pieminēts ka nekas nav spēcīgāks par kodolieroci. Viela pārdomām - tipa a kapēc pa viņiem nevarētu iebelzt ar pāris tactical nukēm ?
Te gluži tā nav, tiklīdz 3 superlielvalstis arī tika pie GN draiviem tā Gundamus un CB ātri nolika pie vietas. Pat pirms tam - gandrīz saņēma gūstā gan toreiz kosmosā gan tuksnesī. Nākošā epa ir pēdējā sezonā. Pēc tam pauze līdz oktobrim.
Un vēl - man ļoti patīk endings. Lockons griež Setsunam matus, Allelujah kaut ko gatavo, Tieria ķīmiķo kaut kādu augļu kokteili. Labs
QUOTE(Spectre @ Mar 24 2008, 12:09)
Atceroties GS un GSD - tur tika pieminēts ka nekas nav spēcīgāks par kodolieroci. Viela pārdomām - tipa a kapēc pa viņiem nevarētu iebelzt ar pāris tactical nukēm ?
GS(D) norisinās citā pasaulē. IMVHO, Gundam 00 līdzinās pašam pirmajam Gundam seriālam tikpat, cik mūsdienu average mecha.
Un kas tur nereāls? Tehnoloģiskais pārākums nereti nosaka kara iznākumu. Kaut vai tajā pašā pēdējā Irākas karā ASV armija Irākas armiju pieveica kā tādus mazos bērnus tieši dēļ milzīgā tehnoloģiskā pārsvara. Taču, kad tehnika ir vienā līmenī, uzvar tie, kam ir labāka stratēģija un prasmes.
Pakkun
Mar 25 2008, 16:39
sāku es ar šito skatīties. 4 epas noskatītas.
zīmēšanas stils smuks, dinamika, politika...
nepatīk tā celestial beings iedomība un pilotu uzpūstā patmīlība. tāds iespaids tagad ir.
skatos tālāk.
Tici man, viņiem tā iedomība ātri beigsies
.. crap .. pēc 24. epizodes sāk likties, ka skatīties šādus šovus ir veselībai kaitīgi.. Pilnīgi wasted.. velk uz Berserku.
Well, well, at least I got more than I (few others) hoped for.
Heh, pat negaidīju, ka viņi parādīs tik daudz no otrās sezonas (lai gan to, ka viņi pāries kādus divus līdz trīs gadus uz priekšu paredzēju jau sen).
Jūtos kā idiots, jo tikai tagad sapratu, no kuriens nāca seriāla nosaukums. Nekas, nevaru vien sagaidīt GN 0 darbībā (Solar Furnace droši vien būs no GN 00 un pilote visticamāk – Nena). Starp citu, vai man vienīgajam liekas, ka Luīze ir pievienojusies CB? Nu, un Saji joprojām izskatās pēc nīkuļa.
Vismaz viņi neuztaisīja vēl vienu CG no yō ni ending, kā daži ārzemēs prognozēja - tas būtu pārāk ļauni.
P.S. Gomen, ja kāds redzēja manu postu pirms attapos pielikt spoiler tagus.
Pakkun
Mar 29 2008, 23:31
jō. noskatījos 20 sēriju. notikumu virziena maiņa patīkama. baigās sazvērestības visur, nav tik prasts plots
tas atgadījums ar luīzi bija tāds bišku vatafak, traģisks... bet tā viņai vajag! besīja tā izlutinātā skuķe.
jā, vēl kaitina tā azadistānas "princese". viņai drīzāk vieta kaut kādā hentajā, kur visi viņu izmanto un pašai nav nekāda teikšana. brīžiem likās, ka tūlīt tā arī notiks.
tikai es nesaprotu kāpēc valstu apvienības GN draivi arī sarkani tāpat kā trinity. sanāk, ka kurmis ir tur, nevis CB?
+ vēl aizmirsu pieminēt, ka otrais openings tīri normāls. labāks par pirmo, manuprāt.
Jā, no CB nekādi dati noplūst nevarēja, jo pat viņi nezin, kā tādus izgatavot. Un, cik sapratu, tie sērijveida Gundam izmanto tādus pašus GN drive'us kā Trinity.
Japz, GN Tau draivi. Tiem ir ierobežots darba laiks, salīdzinot ar "īstajiem" GN draiviem un tiem nav Trans-AM režīma.
Cienijamie dāmas un kungi,
ir iznākusi 25 sērija.
AVIMKVASS
Pakkun
Mar 30 2008, 16:53
QUOTE(Yume @ Mar 30 2008, 12:40)
Cienijamie dāmas un kungi,
ir iznākusi 25 sērija.
paldies. jau nosubota. vakar vēl bija tikai RAW
Tas ... bija ... skarbi ...
Izrubs ne pa jokam. No mana, visus Gundamus redzējušā, veterāna viedokļa, Gundam 00 noteikti ir kandidāts uz 21. gadsimta labāko Gundam seriālu. Bez konkurentiem.
Tiesa, laikam Gundam vēsturē nebijis gadījums, kad tik liela daļa čaru (pie tam nozīmīgu) atdod galus, tomēr, ja godīgi, tad pēdējā epa nebija episka (vai skarba), un domāju, kā tā pat nebija kā tāda paredzēta; IMO, 00 episkākā un skarbā ir 24., bet 25. ir tāds kā pārvads, kas noslēdz liekos 00 brīvos galus un sagatavo augsni nākamajam Gundam (un pie reizes ir neliels tieser)
Spectre
Mar 31 2008, 09:31
Ja godīgi sērija noslēdzās tā bik nesaprotami, es nedomāju, ka tur baigi daudzi apsprāgs, izskatās, ka daži no main čariem brīnumainā kārtā izdzīvos, same kā kira GS un GSD - uz Kiru nāvei laikam ir liels zobs
cik reizes nav apšmaucis to un viss dēļ Fukudas
Nezinu ka Jums, bet es jau zinot studiju es biju pārliecināta ka lielāka daļa main charu tiks "apsprādzināti". Tāpēc beigas man nebija nekāds pārsteigums. Smeldze un spēks pēdējās 5 sērijās sita augstu vilni, tomēr storyline palika nepabeigts. Prasās vēl viena sezona.
Pēc pēdējās sērijas palika divas domas- Kouga Yuu tomēr pielika roku scriptam un VAT_A_FAK!!! Ali al kautkas-tur ir kalnietis.
To mercenary tak sita un sita, un galināja un galināja.. un viņš tāpat beigās bija dzīvs.
Spectre
Mar 31 2008, 11:10
Mein enemī vienmēr paliek dzīvs līdz pēdējai epai - kkas līdzīgs kā rembo
savādāk viņiem nebūtu ko sist, pārējie jau ir lētie viņus tāpat var ar veinu skatienu saspridzināt.
QUOTE(Yume @ Mar 31 2008, 10:31)
Prasās vēl viena sezona.
Un tieši to tu pēc pusgada saņemsi - oriģināli 00 bija paredzēts ar kādām 50 epām, bet vēlāk tik paziņots, ka CG stilā tiks paņemts pārtraukums, tādēļ daļa 00 sižeta ar nolūku tika atstāta nepabeigta.
Vispār šim seriālām ir vairāki #1 starp Gundamu seriāliem:
#1 Gundam seriāls, uzņemts HD
#1 Gundam seriāls, kurš sadalīts 2 sezonās
... uz sitiena citi #1 nenāk prātā..
Un khmm... maskēts Grahams... gr... nu jā Gundamu tradīcijas jau jāievēro, bez maskēta antagonista nu nekādi...
QUOTE(Niks @ Mar 31 2008, 16:44)
Un tieši to tu pēc pusgada saņemsi - oriģināli 00 bija paredzēts ar kādām 50 epām, bet vēlāk tik paziņots, ka CG stilā tiks paņemts pārtraukums, tādēļ daļa 00 sižeta ar nolūku tika atstāta nepabeigta.
es nemaz par to nešaubījos.
Nu ko- gaidīsim un cerēsim uz to labāko.
Kautgan bez klišejam viņi noteikti neiztiks, lai ka no tā gribētos izvairīties.
Church
Apr 13 2008, 22:54
Ja nu kaadu interesee, Conclave-Mendoi pabeidza suboshanu. Individuaalaas epas, kaa vienmeer, viegli atrodamas via tokyotosho.com, batch @ boxtorrents.com domaaju driiz sekos, jo vairaakus citus batchus, eg. by shinsen, rejectoja ar reason 'wait for mendoi'
Pats gan joprojaam skatiitaas otraas Macross Frontier epas iespaidaa.
Macross >>> most Gundams.
tā kā Gundam 00 ir sākusies jaunā sezona, būtu laiks atdzīvināt diskusiju!
pirmā epa bija lieliska! jauna info plus kārtīgs action:) lai gan Setsuna man ne īpaši patīk, šai epā viņš bija super!
pat Saji man nelikās nīstams, nu vienīgais jācer, ka viņš nekļūs pārāk emo un netiks pie gundama stūres.
Luīze toties ir dabūjusi jaunu roku, bet ar nerviem viņai nav viss kārtībā.
Wang jaunkundze tiekās ar Ribbonsu (70-to gadu modes frīku), paredzamas intrigas.
gribās atrāk redzēt nākošo sēriju!
Spectre
Oct 7 2008, 08:58
Luīze un viņas B.f. - kāda standarta situācija .. meh meh - (lasīt ar skumīgām acīm) viņu šķīra karš un stikās viņi kā pretinieki, viens morāli pa dēli otrs psihiski un mira viņi kopīgi cīņā viens pret otru. ar kko atgādināja Stellar no GSD
Setsuna nostāja man patika - tur tikai trūka teksta - people DIE when they are killed (es tagad runāju, ka viņa klusumā bij tāda kā nostāja - kara laikā cilvēki mirst un tur neko nevar padarīt) Same time -->
Visi vecie čari kā dzīvi WTF - traspassors will be shot, survivors will be shot again. khem kārtējais immortāļu gundams - viņiem derētu paskatīties Code geass un saprast, ka immortāli var būt daži, bet ne visi.
Pirmā sērija atstāja riebīgu pēcgaršu - labi, ka bija citas jaunas animes, kurām uzreiz ķēros klāt.
ļoti ceru ka šis gundams nekļūs par kārtējo puņķu un asaru gabalu - derētu pakilot main čarus uzreiz
Man lielāko izbrīnu aka WTF? izraisīja Lockons. KĀ jams izdzīvoja?
Vai arī šis ir viņa mistiskais brālītis?
Alleluja un Tieria - viss skaidrs, tie jau it kā nenomira 100%.
Kā Lasse izdzīvoja?
Bik par traku. VISI izdzīvoja. Tas drusku nokauj atkalredzēšanās prieku.
QUOTE(Taka @ Oct 7 2008, 20:52)
Man lielāko izbrīnu aka WTF? izraisīja Lockons. KĀ jams izdzīvoja?
Vai arī šis ir viņa mistiskais brālītis?
Brālītis. Lokijs I laikam beigts un Setsunam acīmredzot vajadzēja aizvietotāju savam mierinājumam.
taisnība, ka parāk daudz mistiski izdzīvojušo, vēl jau jāuzrodas arī Ali
Kikyou - Tev taisnība, tas tiešām nav tas pac Lockons bet viņa brālis vai kādsnuturbija tas dubultnieks...
Ar to nu tā kā būtu skaidrs.
Un kur sēž Aleluja? Piedevām maskā a la Lekters.
Ceru, ka izskaidros kā izdzīvoja Lasse un KĀ atdzīvināja Ali?
Zinu, jau zinu, lai Setsunam būtu Grand Epic Final Fight...
Gundam... bah... stastas kas atkartojas un atkartojas... bezgaligi...
Tieši tāpat kā daudzi citi
Neskaties, mums vairāk paliks
ep2
vēl joprojām nevaru izlemt, vai tas, ka Setsuna atklāja Sumeragi lomu CB Billija priekšā bija savā ziņā pozitīvi vai ārkārtīgi stulbi.
pluss būtu tas, ka tiešām Sumeragi vairs nevar nekur aizbēgt un varbūt vienreiz mēginās tikt galā ar savām problēmām, jo kā redzams Billija auklēšanās nekā laba nebija darījusi; turklāt tikai tad, kad viņa atkal ielēca vecajā amatā likās kā normāls cilvēks.
idiotisms- pietiek Billijam paziņot varas pārstāvjiem savu jauno info un viņiem būs daudzreiz vieglāk cīnīties pret CB, jo gan jau viņiem ir kāds failiņš par Sumeragi un tālab varēs izmantot visu info par viņu, psihologisko profilu utt, lai labāk lauztu viņas stratēgijas. ienaidnieks vairs nav tik anonīms.
bet tik un tā, es par to ainu smējos, nu gluži kā šausmu filmās -tipa aiz durvīm stāv ļaunais vilks:))
Drusku uz to pusi. Bet Gundam OO gan ir overpowerēc. SEED sliktāko tradīciju stilā.
Nākošā sērija - Allelujah Rescue Operation. Vismaz uzzināsim par ko šamais tādu masku izpelnījies...
Spectre
Oct 17 2008, 08:44
@Taka
tā maska bija tikai drāmas pēc, neko tādu crazy viņš nedarīja.
tikai rodas jautājums- kāda velna pēc valdība turēja Aleluju 4 gadus slepeni cietumā nevis, piemēram vieca paraugtiesu utt.
bet vispār šī epizode bija super! joprojām esmu sajūsmā par to glabšanas plānu! plus vēl tas, ka laikam tikai šoreiz radās pārliecība, ka CB nav tikai saujiņa kopā samestu ļautiņu, bet ka viņi darbojas kā komanda.
Setsuna man patīk ar katru epu arvien labāk, bez tam liekas, ka Tieria ir apgreidots (pāris programmas, tipa- cilvēki un viņu emocijas, īss ievads saskarsmē), jo tik labdabīgs kā viņš ir tagad, - pagājušajā sezonā kaut kas tāds nebija iedomājams.
4 gadi softa apgreidu, patču un hotfikšu
Nezinu kāpēc viņu Alu turēja kā suni... nez ko no jamā gribēja.
Es gribētu redzēt visu uz ko OO ir spējīgs... "Gundam who can destroy a Gundam"
Spectre
Oct 22 2008, 08:55
apmēram kļuva skaidrs par šo epu
turpinat rakstīt spoilus es pasekošu līdzi jūsu komentiem, gan jau drīz saņemšos un ar paskatīšos. (so far redzēta tikai pirmā epa)
P.s. Tostermaize man wowā rakstīja ka šeit palasot mūsu komentus ir nolēmis, ka anime fani ir kļuvuši pavisam izlepuši, nekas vairs nav labi
@Spectre
es gan ceru, ka tik noniecinoši mēs neesam...
)
Spectre - naff tik traki. Es piemēram skatos jebkuru Gundam un Macross šovu bez kuņģa spzmām.
Pat dublētus
Vienīgais, kas tiešām garlaikoja bija smagais deja vu iekš SEED Destiny.
OO S2 ir tīri okay.
Naruto gan ir, kā mana sīce teiktu "pē! kaka..."
Tātad neesmu vienīgais, kuram 3. epa atsauca atmiņā SEED.
Neatceros, ka SEEDā kāds būtu savākc no cietuma...
Ptoly 2 Archangel-style ?
Nosacīti.
Arī tas, bet tā vien šķiet, ka viņi grib uztaisīt: "Katram savu meiteni!", tikai viņas visas ir jau kaut kur redzētas (ķertā rudmate no SEED, Lacus, etc).
Es jau sen anime meitenēm uzmanību nepievēršu. Kopš viņi sāka hipertrofēt visām krūšukurvi a la Pamela...
Visas +/- vienādas.
Mr. Bushido!
)))
vārdi kļūst arvien ārprātīgāki! un tipa viņš pats tādu pseidonīmu pieņēma! sviests!
jāatzīst, ka cīnījās gan viņš tīri labi, būs interesanti nākotnē.
bet par iedomāto romantiku šovā... nu lai kā, bet es nesaprotu kā SetsunaxMarina var kādam likties kaut kas daudzmaz iespējams, ņemot vērā, ka viņa ir krietni vecāka. bet varbūt jābūt liberālam par to vecumu, kaut gan tādā gadījumā es esmu par SomaxSergejs, vismaz viņiem liekas ka ir normālas gimeniskas attiecības:))
bet atmetot niekus malā, hatred makes world go round:))- izskatās, ka Luīze ir sponsorējusi armijas tehnikas attīstību, kur nu vēl Billijs vēlas atriebties Sumeragi.
Church
Oct 27 2008, 23:51
QUOTE(Masha @ Oct 27 2008, 22:12)
... nu lai kā, bet es nesaprotu kā SetsunaxMarina var kādam likties kaut kas daudzmaz iespējams, ņemot vērā, ka viņa ir krietni vecāka. ...
bez pedofiilijas ir arii taada lieta, kaa gerontofiilija
Mista Bushido
Nabaga Grahams...
Vispār jau rēcīgi. Tāds mazs jociņš no autoru puses.
Patika, ka jau 4. sērijā CB dabū bietē un smagi iesvīst lai tiktu sveikā cauri.
Nekas, nekas, tas tamdēļ, lai kādā slepenā, 3. pusei piederošā pazemes/zemūdens bāzē uz Zemes varētu salāpīt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.