am .. nu jā . laikam jāmaina topika nosaukums - esmu varen nežēlīga un savas radības nebaroju ( badinu tās līdz nāvei ..
)
Pakkun - kā vienmēr - Paldies
tavi komentāri liek aizdomāties .. hmm
- dūruma vieta varbūt neliekas glužī durta , ja iedomājas , ka šķēps ir strups . bet tā nu gluži nebij domāts - šķēps ir diezgan garu asmeni , kas pakāpeniski pāriet smailē . un plaukstas
man laikam ir kkāda fīlija - sanāk puišiem tiiik mazas plaukstiņas .. njaa .
- kad zīmēju spalvaino (vai , cik jauka iesauka
) necentos aizdomāties , vai tas spētu materializēties un aizlidot
tas ir mītisks krīčers un tie spārni jau drīzāk ir butaforijai (arī tie , kas pāri krūtīm ) . es jau drīzāk domāju , ka man jautās - kāpēc roku nav .. un kā tad tas vispār var līdzsvaru noturēt
- par rider unit .. liekas , ka jau reiz minēju , ka neaizraujos ar datorspēlēm/videospēlēm/visām tām stratēģijām .. tāpēc - sorry , nezinu ar ko salīdzināt .
FuschichO -
tas jau nava cilvēks
nikitaa - Paldies . nezinu , bet liekas , ka šis bij vienīgais darbs šajā forumā ar spārniem no galvas manā izpildījumā .. mm , ja vēlies ieliec linku uz kādu citu . man vnk interesē , kā to apspēlē kāds cits
"spārnota doma radusies .. smadzenes aizlido
"
Misa - Paldies . tikai - vīņš nedur pats sev ( atšķirībā no citiem darbiem ) , drīzāk - viņš cenšas to šķēpu noturēt/ izraut , lai nesavainotos vēl vairāk
Seto - Paldies , the sicker - the better
labi . te nu laikam būs vēl nedaudz :
lūgums pēc izveseļošanas (kleita gan šoreiz tāda neizdevusies, bet nu zīmēšanas brīdī tas nelikās tik svarīgi un laika arī vajadzēja vairāk .. )
šī bij skice maskai , kuru arī mēģināju izveidot vienam karnevālam
dragonfly-man reborn again (ļoti ceru , ka jau reiz neesmu šo postojusi
)
nu un vēl tāda skicīte , kas bij veltījums ..
melankolik