kkā sen nav sanācis ko postot .. *nokaunas* uznāca lielais slinkums
kika-chan - paldies
Alta Melissa - paldies , prieks , ka vēl kādam patīk mani dzīvnieciņi
zeloco - iespējams . iepriekš esmu rīkojusies ar metāliem un skābēšanu , bet man punktošana diezko nesanāk , tad tur būtu tikai švīku jūra . mhm . bet paldies par ieteikumu .
Mishelin - nezinu , vai to varētu nosaukt par aizraušanos . Ļoti patīk klausīties
bet video piedur tikai , ja ir labs noskaņojums . Vai uz šo jautājumu uzvedināja tieši nosaukums ? - Tad jāteic , ka kkāda saistība dziesmai un zīmējumam arī ir (tāds kā savdabīgs veltījums dziesmai , laikam) .
enigmo -
exile - tja , ar iekšējiem orgāniem tie vēl nav tikuši salīdzināti , mm , paldies (laikam) . Motorzāģ-meitenei seja gan ir nedaudz pietūkusi ( uzsistu lūpu un topošu zilumu izdaiļota ) un smaids liecina par uzvaru (lai nu ar ko viņa cīnījusies - sadeva kā nākas) .
Tigra2 - paldies par posta sākumu ( pieļauju , ka tas tomēr bija veltīts man ) bet tās beigas gan laikam aizklīdušas - domātas kādam citam jaunam foruma dalībniekam ( tb lūsim - Yamaneko )
tad nu ..
mechanical angel
brother, forgive my sins (tja , zinu jau zinu , galvas ir dīvaini lielas un paši tādi izstīguši ..)
plait to freedom (kāds man teica , ka viņai noteikti bija skaisti, kupli mati .. )
šis ir gana sens mēģinājus , bet ek
as my fingers slice the air