Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ko skataties
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Roze
QUOTE(Rouziys @ Sep 9 2013, 22:08) *
Kopš šeit esmu reģistrējies man tik krājas animes

Nu tas ir labāk nekā paskatīties aktuālo kalendāru, vērtējumus (pedējā laikā bieži vien ne augstākus par 3) un secināt, ka faktiski nav ko skatīties vai arī šadā vai citādā veidā konkrēto tēmu esi jau N-reizes redzējis ..
aruka_sei
Skatos KissXsis))))
Rouziys
QUOTE(aruka_sei @ Sep 17 2013, 14:59) *

Skatos KissXsis))))

Viena no labākajām ecchi animēm, kuru esmu redzējis.
aruka_sei
Sāku skatīties Onii-chan Dakedo Ai Sae Arebam.
Man jau vairāk un vairāk sāk iepatikties ecchi biggrin.gif
Church
Papriekshu labaak izskati visus klasiskos gabalus, nenodalot pa zhanriem. Labs gabals var buut beernu filmas, detektiivi, fantasy, scifi, dark gabali, mindfucks, komeedijas, ecchi, mechas jeb c.v.s. neatkariigi no zhanra. Varu dereet, liela dalja klasikas veel nav redzeeta. Piemeera peec, vai viss jau redzeets no Ghibli std./Miyazaki, Mitsuru Adachi, Oshii Mamoru, Shiro Masamune, Bones std., Shinkai Makoto un citiem? Imho ir vairaaki simti "must see" showu, kaa pats minimums.
aruka_sei
QUOTE(Church @ Sep 26 2013, 21:57) *
Varu dereet, liela dalja klasikas veel nav redzeeta. Piemeera peec, vai viss jau redzeets no Ghibli std./Miyazaki, Mitsuru Adachi, Oshii Mamoru, Shiro Masamune, Bones std., Shinkai Makoto un citiem?

No Ghibli gandrīz visu skatijos (izņemot īsfilmas) un arī no Makoto Shinkai gandrīz visu skatijos)

Tiko noskatijos pilmetrāžas animi Project A-ko 1986 gada, vēl ar to 90 gadu krievu ozvučku)))
Nez kāpēc man šī anime atgadināja Slayers, Sailor Moon un to īsmetrāžas filmu Daicon IV.
aruka_sei
Skatos Little Busters!)))
wolfbankai
Tikko pabeidzu 'FLCL' , Tas bija tik random un nezinu pat , vai man patika vai nē.
Interesanti personāži , labs humors bet stāsts nebija viens no tiem labākajiem , tas pats attiecas uz anime stila. Bet ko tu gribi no anime kura tika rādīta 2000 gadā?

Tūlīt skatīšos 'Yu Yu Hakusho'
aruka_sei
Pabeidzu skatīties Little Busters!

Ko varu pateikt:
Pirmās sērijas bija ļoti interesantas, bet kad sāku skatīties tālāk sākās kaud kāda melaholija.
No šīs melaholijas man vairāk gribējās gulēt nekā skatīties animi tālāk.
15 sērija mani šokēja labā nozīmē, kad meitenes paņirgājās uz Riki (ietērpa viņu meiteņu skolas formā un matos iepina lenti, bet viņs par šito visu laiku dusmojās). biggrin.gif
No 16 sērijas bija biagi negaidīts pavērsiens, kas deva intrigu un ka gribejās noskatīties nākamo sēriju.
No 19 sērijas atkal tā melanholija, bet pēc 21 sērijas atkal negaidīts pavērsiens.

Tā tīri neko anime, bet es gaidiju ko vairāk no animes.
Naktspukjiite
Kas pēdējos 3 - 5 gados ir iznācis jauns/skaists/aizraujošs?

Kaut kā nav bijis laika un iedvesmas pievērsties animēm, bet kaut kā nejauši sāku skatīties Sword Art Online un secināju, ka tā ir baigā štelle un anime ir nepelnīti ticis nobīdīts uz plauktiņa putekļaino daļu pēdējos gados.
Rouziys
QUOTE(Naktspukjiite @ Oct 31 2013, 12:10) *

Kas pēdējos 3 - 5 gados ir iznācis jauns/skaists/aizraujošs?

Kaut kā nav bijis laika un iedvesmas pievērsties animēm, bet kaut kā nejauši sāku skatīties Sword Art Online un secināju, ka tā ir baigā štelle un anime ir nepelnīti ticis nobīdīts uz plauktiņa putekļaino daļu pēdējos gados.

Nu nezinu.. Pirmās 10 sērijas ir prīmā, bet tad sākas tāda melodrāma..
Noteikti iesaku Psycho Pass. Mirai Nikki ja nav redzēts, Beelzebub, Attack on Titan, Accel World, Fate/Zero.

Un vēl ļoti daudz kas. Atkarīgs no gaumes. Highschool of the dead (ja fanservice patīk biggrin.gif un tur viņa ir tik daudz, ka pat man nelabi palika biggrin.gif ), Kuroko na Basuke, ja patīk animes par sportu. Uz sitiena tā nepateiksi. Man liekas, ka Death Note iznāca nesen biggrin.gif
Naktspukjiite
QUOTE(Rouziys @ Oct 31 2013, 14:37) *

Te nu bija mani lielie prieki. laugh.gif

Pie sirds iet vizuāli iespaidīgas animes (a ļa Gankutsuou, La Petit Cossete, XXXHolic, Last Exile), varu pat piedot to, ka tā ir drāma un sižets pieklibo, ja izskatās labi.
Žanri: Horror, Mystery, Action, Dementia, Adventure, Fantasy.
aruka_sei
Skatos Kampfer)
Church
Ja slaaviski lasiit nav probleema, iesaku palasiit taalaak par SAO, kaut gan vispaariigi ir jau lasiiti arii imho speeciigaaki litrpg zhanra gabali. Par citiem jaunumiem - kaut kaa nekas iipashi neiespaidoja, pats peedeejos gadus turpinu pietureeties pie vecaas metodes - skatos jaunaako whatever no top studijaam (ghibli utml) vai top gabalu jaunus sequelus, un pat nemeegjinu rast laiku ieveerteet "jaunus" shovus. Aizdomas, ka daudz nezaudeeju. "Viss jau bija" [tm].
Rouziys
QUOTE(Naktspukjiite @ Oct 31 2013, 15:23) *

QUOTE(Rouziys @ Oct 31 2013, 14:37) *

Te nu bija mani lielie prieki. laugh.gif

Pie sirds iet vizuāli iespaidīgas animes (a ļa Gankutsuou, La Petit Cossete, XXXHolic, Last Exile), varu pat piedot to, ka tā ir drāma un sižets pieklibo, ja izskatās labi.
Žanri: Horror, Mystery, Action, Dementia, Adventure, Fantasy.

Nu tad Mirai Nikki ir tieši laikā biggrin.gif Šizo, horror, mystery biggrin.gif
ja godīgi man arī Btoom! patika.
Psycho pass arī tad patiks. Un arī Attack on Titan
Niks
Mirai Nikki manā skatījumā ir kārtējais "šokējam ar vardarbību, cietsirdību, brutalitāti un absurdumu". Iznāk tādi ik pa gadam vai diviem jau vismaz 10 gadus.

Pēdējie 3-5 gadi ir tik daudz, ka nāksies skatīties AniDB, bet uzreiz nāk prātā Psycho-Pass un varbūt Suisei no Gargantia, autors tas pats, savā ziņā līdzīgi. Fate/Zero arī no tā paša autora un oriģinālā Fate franšīzes autora kopdarbs, ir labas vietas, bet kopumā Fate/Zero drīzāk līdzinās Phantom: Requiem for the Phantom.

Man ir tāda sajūta, ka es šitādus sarakstus otaku.lv veidoju vismaz divreiz gadā...

Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners
Allison to Lillia - ja patīk Kino no Tabi vai Gosick stila darbi
Kurenai - nav tas sliktākais
Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi - ditto
Zettai Karen Children - ne visiem patiks, bet, kad to raidīja, man patika, no otras puses man tajā laikā patika arī Hayate no Gotoku!, tā kā nevaru galvot, kā es patlaban vērtētu ZKC
Toshokan Sensou
Candy Boy: Nonchalant Talk of the Certain Twin Sisters in Daily Life - angliskais nosaukums visu izsaka, ja patīk tāda veida, tad iesaku
Detroit Metal City
Akane-iro ni Somaru Saka - kā harēms nav laikam tas sliktākais
Toradora!
Kannagi
Toaru Majutsu no Index - nedaudz māc šaubas, vai pelnījusi tikt izcelta
Sora o Kakeru Shoujo - teiksim tā, Sunrise regulāri taisa visādus dīvainos seriālus, parasti kā netradicionālas mecha, šī nav gluži Mai-HiME vai Xenoglossia, bet laikam tai pašai auditorijai
Denpa Teki na Kanojo - pierādījums, ka var ar pietiekošu vardarbību un absurdumu, bet tomēr nenolaižoties līdz trakonama atejas dibenam
Isekai no Seikishi Monogatari - klasiskais, autentiskais harēms
Asura Cryin` - kad to raidīja, patika, kā es to vērtētu patlaban, bail prognozēt
K-On! - nu nebija pirmā sezona tik slikta, tomēr labāk neskatīties
Hagane no Renkinjutsushi (2009)
Natsu no Arashi!
Higashi no Eden - vispārīgi runājot, anime japāņiem, tādēļ mums to nesaprast, bet, ja nu patīk par tādām tēmām, mēģiniet; atkārtošu vēlreiz skaidrībai, nav slikta, taču tas ir sociālpolitisks komentārs par mūsdienu Japānu, ko nevar izprast un novērtēt ar virspusējām un varbūt pat padziļinātām zināšanām par Japānu un japāņiem
Canaan - ja fanojat par Kinoko Nasu un meitenēm ar ieročiem
Kanamemo - savulaik patika, kā to vērtētu patlaban, nezinu
Summer Wars - kā filma bērniem nav slikta
Tegami Bachi - vairums bļaus, ka galīgi garām, bet man patika
Seitokai no Ichizon
Dance in the Vampire Bund - vairums metīs ar puspuvušiem āboliem, varbūt viņiem taisnība, nē, atceroties sižetu, jāpiebiedrojas ar puvušiem tomātiem un jāmērķē pa autoru, tomēr vidusmēra anime 5 gadus vēlāk pat tik daudz nespēj izpelnīties
Baka to Test to Shoukanjuu - gandrīz, gandrīz, gandrīz gribas uzlikt īpašo krāsu, lai izceltu; ne visi sapratīs BakaTest humoru
Durarara!!
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu
Angel Beats!
Kaichou wa Maid-sama!
Seitokai Yakuindomo - tiem, kurus nebaida perverss un vulgārs humors
Break Blade - ir redzētas krietni sliktākas mecha
Densetsu no Yuusha no Densetsu - gandrīz vai apslēptais dimants
Shiki - ja patīk tādas
Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead - zombiji, Romero fani atpazīs * of the Dead, kas, cerams, domāts kā homage
Nurarihyon no Mago - nav tas sliktākais shounen
Cat Shit One: The Animated Series - viena 25 minūšu epizode, parasti iet pie sirds pat tiem, kam anime nepatīk
Loups=Garous - man patika, lai arī tas ir kārtējais Production I.G darbs, ko tauta nesaprata
Star Driver: Kagayaki no Takuto - gluži izcelt nav par ko, tomēr ziemas vakaru īsināšanai iesaku pamēģināt
Gosick - žanra faniem
Mahou Shoujo Madoka Magica - manā skatījumā neizdevusies anime, jo pēc idejas tās mērķim vajadzēja būt MSLN, bet nekas, cilvēki fanoja un kaut kādā mērā joprojām fano, un tas, ka saucu par neizdevušos nenozīmē, ka tā nebūtu labāka par vairumu
Kore wa Zombie Desuka? - ja patīk stulbs humors
Steins;Gate
Tiger & Bunny - atkal Sunrise ar netradicionāliem seriāliem, šoreiz nav īsti mecha un priekšplānā nav meitenes
Nichijou - iespējams, ne katrs to novērtēs
Hanasaku Iroha - melodrāma ar labu grafiku (par animāciju gluži negribas saukt)
Oretachi ni Tsubasa wa Nai: Under the Innocent Sky. - teju neviens nesapratīs un nespēs novērtēt, pats pirmajā reizē neizturēju pat 5 minūtes pirms neizdzēsu, tomēr īstenībā ir šai anime labas īpašības, kuras vairumam paliks apslēptas rupjā un dažbrīd šokējošā fanservice dēļ /ja nekas nešokēja, Jums ir vai nu ļoti bieza āda, vai ar Jums kaut kas nav riktīgi/
A Channel: The Animation - ja patīk tāda veida seriāli
C - varēja būt ļoti laba, bet producenti salaida pilnīgā grīstē
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. - populāra, taču manā vērtējumā tukša
Kami-sama no Memo-chou: It`s the Only NEET Thing to Do. - ja ļoti patīk tāda veida, varat mēģināt, taču kaut kāda iemesla dēļ romāns tika adaptēts pilnīgi citā secībā ar daudzām atšķirībām, un kopumā stāsts par organizēto noziedzību pusaudža acīm palicis kā bez zobiem. Labāk izlasiet oriģinālo romānu un salīdzinājumam Sāsa Henno "Mina olin siin. Esimene arest" jeb "Es biju šeit. Pirmais arests", kas ir izdota latviski, lai arī atrast varētu būt grūti, jo vidusmēra bibliotekārs šausmās viebās un meta ar sāli.
Dantalian no Shoka - pirmā epizode laba, pārējās garlaicīgas pat manā skatījumā, lai arī esmu savā ziņā Mikumo Gakuto fans
Kyoukaisen-jou no Horizon - mīlu wub.gif lai arī melnais vairums noraidoši kratīs ar galvu un draudēs ar mēslu dakšām
Ben-Tou - ja patīk darbi par ielu (vispār veikalu) kautiņiem
Aquarion Evol - izmainīja manu viedokli par Sousei no Aquarion, varbūt arī Jums palīdzēs
Danshi Koukousei no Nichijou
Thermae Romae - iesaku
Medaka Box - ja patīk tāda veida anime
Accel World - nespēju rekomendēt, lai arī savā žanrā varētu būt virs vidusmēra
Acchi Kocchi - ja patīk anime, kur nekas nenotiek
Hyouka
Jinrui wa Suitai Shimashita
Koi to Senkyo to Chocolate - labāka kā varētu šķist, jo ētika ir no sākta gala atstāta pie ratiem, bet morāle tiek atspārdīta grāvī gandrīz līdz seriāla beigām; būtībā parodija par politiku
Joshiraku - ja patika SZS
Kokoro Connect
Shinsekai yori - gandrīz pelnījusi speciālo krāsu
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Sakurasou no Pet na Kanojo - gandrīz, gandrīz pelnījusi īpašo krāsu, gandrīz
Arata-naru Sekai: World`s/Start/Load/End - man patika, vairumam sagaidāmi nepatiks
Minami-ke Tadaima - ja patika pirmā sezona, šo atzīsiet par sen gaidīto otro sezonu
Kotonoha no Niwa
Gin no Saji
<principā ir vēl daži kanditāti, taču ir jāpaiet gadiem, lai spriestu, vai būs pieminēšanas vērtas>
FuschichO
Skatos Bakuman. Grūti, bet pagaidām neesmu nodropojusi.
aruka_sei
Noskatijos vēl 2 OVAs Kampfer)))))))
aruka_sei
Noskatijos animi KITE 98 gada.
Diezgan šaušalīga anime IPB Image
Tāda sajūta bija itkā es skatītos elfen lied. Un vel to hentaju iebāza pa vidu.
Vienīgais bija žēl to puisi, kad viņu beigās nošāva tā meitene.
Church
Ja patiik kas nopietns + sava deva mindfaka, var ieveerteet ne tikai animes.
Eg. iepiratee Waltz with Bashir. Visnotalj speeciigi/garshiigi.
No animeem .. pameegjini Texhnolyze, Jin Roh, Grave of Fireflies utml gabalus. Vai no daudzseeriju gargabaliem - Monster. Ja +eye candy, tad Sky Crawlers.
Lars
Pēdējās 5gades (man) vērā ņemamie taitli varētu būt šādi:
Eden of the East
Natsume Yuujinchou visas sezonas
Nodame Contabile visas sezonas
One Outs
Tonari no Kaibutsu-kun
Servant x Service
Xam'd: Lost Memories
Uchuu Kyodai
Skip Beat

un iespējams arī šīsezonas
Gingitsune

Sarakstā būtu arī Shiki, bet, nu, tur galīgās auzās beigās iebrauca - ar sūdainām dakšām gāja linča tiesu spriest..
aruka_sei
Vakar skatijos Kasimasi - Girl Meets Girl.
aruka_sei
Noskatijos 3 animes - Nyan Koi!, Futari Gurashi un Natsu no Arashi! Akinai-chuu 2 sezonu.
3rdHalf
Skatos Sekai-ichi Hatsukoi...
...esmu ticis līdz 5tajai epizodei un pagaidām ir ok.
aruka_sei
Noskatijos Natsu no Arashi! Akinai-chuu 1 sezonu.
Iepatikās 2 epizodes)))

Pirmā kur 2 mazgadīgos puišus pārgērba maid kostīmā un otrā kur šie paši mazgadīgie pamainijās ar ķermeņiem biggrin.gif
Ginta
QUOTE(3rdHalf @ Jun 20 2013, 21:35) *
Manā skatījumā:
Basquash - Anime par lieliem robotiem ar kuriem glābj pasauli, spēlējot basketbolu. Protams neaizmirsīsim par fanservisu un fizikas likumu neesamību.
Jā - tehniski vinja ir par basketbolu(sportu), bet es viņu nesalīdzinātu ar citām sporta animām, kā Kuroko's Basketball, vai Hajime no Ippo. :D
QUOTE(3rdHalf @ Jul 5 2013, 11:06) *

Sākšu ar ar nelielu atrunu: Esmu 21 gadus jauns heteroseksuāls vīrietis, kas ir dross par savu seksualitāti. Man patik vīriskigas lietas kā alus, krūtis, zinātne un DIY.
Ok.
Tikko noskatījos pirmo Free! epizodi...
...Man tiešām patika - nevaru sagaidīt nākamo epizodi!
QUOTE(3rdHalf @ Nov 14 2013, 20:14) *
Skatos Sekai-ichi Hatsukoi...
...esmu ticis līdz 5tajai epizodei un pagaidām ir ok.
I think I love you. ( ◠ 3◠) ~❤
(Bet tas tā - nevajag to pārāk nopietni uztvert. ;D)

Atgriežoties pie tēmas: Es joprojām cīnos ar visiem rudens sezonas jaunajiem. - No kuriem liekas līdz galam skatīšos varbūt kādus 5.
Niks
Vīrišķīgas lietas kā vīrišķīgas krūtis? Labi, labi, tikai nesit.

Pirmkārt, Natsu no Arashi! Akinai-chuu ir otrā sezona, pirmā bija Natsu no Arashi! Otrkārt, no tiem, ehem, "mazgadīgajiem pušiem" viens ir meitene. *klepus* aruka_sei nedrīkst laist tuvumā bērniem.*klepus* Labi, ka Latgale izmirusi, un nav bērnu, kas varētu ciest. *klepus* Treškārt, man tomēr šķiet, ka pirmā sezona bija labāka, bet tās tikai manas domas. Un vispār labākais no Kobayashi Jin darbiem varētu būt Ichiro Heian!, bet tas atkal ir tikai mans viedoklis.

Runājot par rudens sezonu, skatos, pagaidām:
Log Horizon (un uzreiz pēc noskatīšanās izdzēšu, un OP dziesma ir kaut kas neizsakāmi drausmīgs) - uz šitā fona pat SAO sāk šķist ne tik ļauns, galvenais nesākt atkal to lasīt.
Yowamushi Pedal (un arī uzreiz izdzēšu) - iekšēji nojaušu, ka visas 39 epizodes neizvilkšu.
Kyoukai no Kanata - labs personāžu dizains, animācija laikam arī laba, sižets...
Strike the Blood - nebūtu autors Mikumo Gakuto, laikam neskatītos
Tokyo Ravens - vienīgā intriga - vai es izturēšu līdz galam

Kvalitatīvi iemarinēts:
Non Non Biyori
Outbreak Company (šī gan jau ar vienu kāju misenē)
Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova - kamdēļ es vispār šito skatos?!?
Kyousougiga (2013) - vai kāds vēl zina, cik versijas ir šai anime?
Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shiteiru - labi, padodos, šo teikumnosaukumu es pat nemēģināšu iemācīties atšķirībā no iepriekšējiem teikumnosaukumiem.

Prognozēju, ka tālāk neskatīšos:
Nagi no Asukara
Kill La Kill
Samurai Flamenco

Nav vēl tikts līdz neizbēgamajai izbrāķēšanai un izdzēšanai:
Machine-Doll wa Kizutsukanai
Golden Time
Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita. - nolādētie teikumnosaukumi ;_;

Fast-forward uz miseni:
Coppelion
Walkure Romanze
IS: Infinite Stratos 2
Galilei Donna - nevienam neiesaku

Lieki piebilst, joprojām marinēju/pūdēju arī pavasara un vasaras anime, un vēl visu ko.
Church
Hmm, anidb neatronas, mineetais Ichiro Heian iraid tikai mangas formaa? Lai nu kaa, Natsu no Arashi * bij no patiikama skataamaa.
Niks
Diemžēl ir tikai manga, no kuras iztulkotas 5 nodaļas, no kurām pirmās 4 pirms daudziem gadiem, bet vismaz ir kaut kāda cerība, ka nākotnē būs vēl.
aruka_sei
QUOTE(Niks @ Nov 16 2013, 00:38) *

Pirmkārt, Natsu no Arashi! Akinai-chuu ir otrā sezona, pirmā bija Natsu no Arashi!

Es kopēju nosaukumu no http://www.animespirit.ru/, tāpēc varbūt nepareizi )))
Otrkārt, no tiem, ehem, "mazgadīgajiem pušiem" viens ir meitene.

Es zinu biggrin.gif

*klepus* aruka_sei nedrīkst laist tuvumā bērniem.*klepus* Labi, ka Latgale izmirusi, un nav bērnu, kas varētu ciest. *klepus*

Es taču nēesmu kaud kāds izvirtulis biggrin.gif

Treškārt, man tomēr šķiet, ka pirmā sezona bija labāka, bet tās tikai manas domas.

Vienkārši tā sagadijās ka es sāku skatīties 2 sezonu. Un otrajā sezonā es atradu ļoti daudz plaģiāta uz Sailor Moon)

Un vispār labākais no Kobayashi Jin darbiem varētu būt Ichiro Heian!, bet tas atkal ir tikai mans viedoklis.

Paldies, vēlāk palasīšu smile.gif
aruka_sei
Pabeidzu skatities Inukami!
Vienīgais kas nepatika, ka animē piebāzts ļoti daudz Yaoi IPB Image
aruka_sei
Sākšu visu pēc kārtas.

Vienkāršas anime.
Meganebu! visi varoņi ir tādi mīlīgi, mimimi.
Loveless Diezgan padrūms sižets.
Rizelmine Diezgan jautra anime.
Tokimeki Memorial: Only Love Ļoti daudz humora biggrin.gif
Mayoi Neko Overrun! No smiekliem gandrīz nenokritu no krēsla. biggrin.gif
Mamotte Lollipop Ļoti interesanta anime un tur ir divi personāži kuri atgādina R komandu no pokemoniem.

Anime kas satur crossdressing.
ММ Varēja nokrist no smiekliem, kad meiča dauzija galveno varoni. Galvenā varoņa draugs gērbās ka meiča.
Genshiken Nidaime, tīri neko anime, es vairāk skatijos animi iz za Hato chan (kun).
Princess Princess Šeit nav ko piebilst.
Lovely Complex Daudz humora un tā meiča gara auguma ļoti smieklīga. un 4 sērijā sīkā meiča ar dzelteniem matiem izrādijās puika.
Minami-ke Tur ir pārītis kas pamainijušies vietām.
Maria Holic Ļoti daudz humora. Un tur ir puisis kurš tēlo meiču, jo viņa radiniekiem bija tāda griba.
Working!! Sižets kā MM, plus vēl puisi šantažējot apgērba kā meiču.
I My Me! Strawberry Eggs Šeit arī nav ko piebilst.

Yaoi un Shounen ai
Fujimi no Orchestra Drāma un romantika, personāži ļoti skaisti uzzīmēti.
Enzai Par vecajiem laikiem Francijā.
Okane ga Nai! Vienīgais tas jakudza nepatika.
Shounen Maid Curo-kun: Tenshi no Uta nav ko piebilst.
Boku no Pico Šeit ir viss ko grib redzēt izvirtulis biggrin.gif
Niks
Pirmkārt, ew, yaoi, un šoreiz laikam pat ne fujoshi izpildījumā..

Otrkārt, vērtēt Minami-ke un Working!! pēc crossdressing faktora... hurrrrr.

Treškārt, varbūt laiks atziņām par ziemas sezonu:
D-Frag! - ar School Rumble negribu salīdzināt, bet ciešami
No-Rin - zināma līdzība ar BakaTest (tā pati studija un režisors taču), lai gan pagaidām nav ne tuvu tik izdevies seriāls
Seitokai Yakuindomo * - pirmā epizode bija stīva, bet tālāk aizgāja diezgan labi
Mikakunin de Shinkoukei - iespējams, visgarlaicīgākais galvenais varonis anime vēsturē, tik garlaicīgs, ka derētu Dostojevska romānam, bet citi personāži lielā mērā šo nelaimi kompensē

Joprojām skatos:
Yowamushi Pedal
Tokyo Ravens
Log Horizon
Strike the Blood - man jau likās, ka kādu seriālu piemirsu, cerams, ka neesmu aizmirsis vēl kādu

Petri trauciņi (ziemas sezonas, iepriekšējos neuzskaitīšu):
Nisekoi
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! Ren
Silver Spoon S2
aruka_sei
QUOTE(Niks @ Jan 30 2014, 21:52) *
Otrkārt, vērtēt Minami-ke un Working!! pēc crossdressing faktora... hurrrrr.

Minami-ke tā lieta ir diezgan nomaskēta, uzreiz i neiebrauksi.
Working!! pirmās sezonas 9 un pēdējā sērijā viss acīm redzams.
aruka_sei
Noskatijos abas sezonas Girls Bravo - ir ko skatīties)
30-sai no Hoken Taiiku - karoč baigā anime.
2 sezona Little Busters! - viss ir tik skumīgs, ka skatīties negribējās.
aruka_sei
A Cheeky Angel, tīri neko)
Hourou Musuko/Wandering Son, diezgan aktuāla tēma mūsdienās. Puisis kurš zināja ka iekšēji viņš ir meitene, bet fiziski viņš ir puisis, tāpēc viņš centās gērbties kā meitene.
Oh kā es labi saprotu galveno varoni, jo pats sevī jūtu vairāk meiteni nekā puisi.
aruka_sei
Baka to Test to Shoukanjuu, Ļoti faudz humora.
Kokoro Connect, No sākuma bija interesanti, bet kad sākās tie mīlas trīstūri sāka palikt neinteresanti.
Five star stories, Priekš 89 gada diezgan interesanti.
Strange+, Parodija uz parodijas biggrin.gif
Stop!! Hibari-kun!, Interesanti bija kad viena no 4 meitām izrādijās puisis biggrin.gif
IronSoul
Hajime no Ippo: Rising - Ippo rullē smile.gif
Upotte!! - vēl neesmu sapratis cik ļoti gribu šo skatītes kur meitenes sauc ieroču vārdos biggrin.gif
aruka_sei
Aki Sora, Yuri, hentai un incests. Viss kass vajadzīgs izvirtulim IPB Image

Kaichuu!, Skatīties var, bet žel ka maz sēriju.

Danshi Koukousei no Nichijou, No sākuma bija interesanti kad puisim mēgināja apgērbt meiču drēbes IPB Image

Video Girl Ai, Beigas bija tik skumīgas ka gribējās raudāt IPB Image

Brothers Conflict, Katram brālim savi tarakāni galvā IPB Image

Mangaka-san to Assistant-san to, Ļoti daudz homora IPB Image

Paradise Kiss, Tā ne visai.

Himegoto, galvenais varonis ir tik wub.gif meiču drēbēs.
aruka_sei
Love Stage!! Pirmā sērija bija smieklīga biggrin.gif

Assassination Classroom Super sižets
aruka_sei
Kanojo ga Flag wo Oraretara - Diezgan interesants sižets un arī ir humors
Orefuro - Tas nārs ir tik smieklīgs
Ore, Twintails ni Narimasu - Var teik ka analogs Kampfer
Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de - Tā diezgan neko
Kaze Tachinu - Vienkārši super.
TradeMAAK
Gurotesuku
3rdHalf
Tikai tikko piebeidzu From the New World (Shin Sekai Yori).
Noskatoties man bija atkritis žoklis - kā es šito varēju palaist garām?

Pēc noskatīšanās jūtos droši sakot: Shin Sekai Yori ir viena no vislabākajām 2012/13 gada animēm!
Viennozīmīgi labāka par Fate Zero. tongue.gif
Niks
Jā, laba, bet nu Fate/Zero arī ir ļoti labs seriāls, turklāt tajā pašā sezonā ar Shinsekai yori tika raidīts Psycho-Pass, kas ir viena no vislabākajām anime pēdējo vismaz 5 gadu laikā.
Turklāt Shinsekai yori iegrieza arī izteiktā vairīšanās no heteroseksuālām attiecībām un pat homoseksuālajām ainām bija jūtama izteikta nosliekšanās uz fujoshi pusi, piedevām anime bija vairāk orientēta uz sieviešu auditoriju, rezultātā Shinsekai yori varbūt nesaņēma to ievērību, ko bija pelnījusi, lai gan domāju, ka esmu to otaku.lv iepriekš pieminējis vismaz vienreiz kā labu anime.
Ja paskatās AniDB.net kalendāru, tad būtībā ikvienā nišā -no SF līdz fujoshi - bija kāda anime, kas attiecīgās nišas faniem būtu patikusi vairāk, piemēram, es visvairāk atceros tieši Psycho-Pass, kas izspieda Shinsekai yori no SF nišas pirmās vietas tajā sezonā, un vēl jau bija Robotics;Notes, tā kā, jā, laba anime, kuru varbūt kāds palaida garām, jo bija arī daudzas citas anime, kas dažādām gaumēm varēja šķist svarīgākas, un, kā zināms, vairumam cilvēku atliek laika tikai kādiem 5-6 seriāliem sezonā.
Principā vidusmēra otaku.lv biedram (jā, visiem 5 atlikušajiem tongue.gif), ir vērts pārskatīt, vai redzētas visas 2012. gada rudens sezonas augstu novērtētās anime, un vai kaut kas nav palaists garām. Ja vien nebijāt tādi hārdkōri, ka neskatījies 10 seriālus vienlaicīgi, iespējams, kaut ko palaidāt garām.
3rdHalf
Psycho Pass man likās labs izklaidējošs šovs, bet īpaši nebiju sajūsmā par varoņiem un nenoslīpēto universu, kas noveda pie krietna daudzuma plota caurumiem.

Ja runa ir par hetero un homoseksuālajām attiecībām Shinsekai Yori - es biju izbrīnā dzirdēt, cik daudziem cilvēkiem šis šova aspekts bija pārlidojis pāri galvām.
Liela daļa šova tika veltīta, bēru augšanai un attīstībai "futūristiskajā" sabiedrībā. Svarīga daļa šajā procesā ir seksualitāte.
Šovā tika perfekti attainota pusaudžu seksualitātes meklējumi, sabiedrībā bez mums uzspiestām normām un paražām.
Man personīgi, kā nūģim kas ir izlasījis krietnu daudzumu literatūras, par cilvēku seksuālitāti un tās attīstību gan sabiedriskā, gan evolucionārā kontekstā - šis šova aspekts likās ļoti interesants.

Beigu beigās - Shinsekai Yori un Psycho Pass ir labi šovi. Viens ir vairāk domāt rosinošs - otrs vairāk izklaidējošs.
smile.gif
aruka_sei
PriPara, Kaut animē ir daudz rozā puņķu, bet var skatīties.
3х3 Eyes, Laba anime kā labs vecs vīns.
Seikon no Qwaser, Nu un raksturs ir pie tā Sašas.
Kyoukai no Rinne, Tas pats kas Inuyasha.
Denpa Kyoshi, A galvenais varonis ir tāds forš wub.gif
aruka_sei
Himouto! Umaru-chan Kad Umaru tiek savā dzīvoklī, tādu taisa ka bez smiekliem nevar skatīties IPB Image

Shimoseka Ideja animē ir no vienas puses interesanta, bet no otras puses diezgan murgaina.
Viena organizācija japanā sataisija tā, ka civēkus kontrolē ar aprocēm lai tie nevarētu veik savas seksuālās velmes.
Bet ite kas to dara, tos tupina ķurķī, a atrasto materiālu ar echi iznīcina.
Un vienas skolas pagrīdes organizācija SOX sāk savu melno darbu skolā ar echi materiāla izplatīšanu, lai demotivētu skolniekus.
Pateikšu man patika anime. Tur galveno puisi pārģērba 2 reizes par meiteni un beigās vēl viena meitene izrādijas ka ir puisis.

Prison School Pirmās sērijas beigas man izraisija vemšanas refleksus IPB Image
Tur var teik visās sērijas 5 nabaga puišus visu laiku sit, cietsirdīgi izturas u.t.t.
Bet viņi visu laiku kal plānus, kā aizbēgt no tā murga.

Iesaku skatīties tikai 1 un 12 sēriju.
Mans novērtējums Prison School no 10 ballēm tikai 1 balle.
aruka_sei
Working!! 3 sezona - Viss trešs un humors kā 1 un 2 sezonā. IPB Image Pat Takanši pēdējās sērijās pārgērbās par meiteni IPB Image
Kas man nepatika, tak tā Sato un Todoroki mīlas dēka. Tas sabojāja visu foršo humoru(
aruka_sei
Chi's Sweet Home - Tāds kawaii, ka visiem obligāti jānoskatās ^__^
Working!! 3 special - Ahahaha, Sotas mamīte pašu Sotu pa mājām statija staigāt kā meitenei.
Mahou Tsukai Sally 2 - Kaut arī veca anime, bet skatīties viņu ir ļoti patīkami un atslābina. Īpaši patika ending. Vienīgais kas man nepatika, tak tas ir opening.
Omoide no Marnie - Vēl viens šedevrs no studijas Ghibli.
aruka_sei
Ranpo Kitan: Game of Laplace - Sākums ar tā skolotāja nocirsto galvu nedaudz pabiedēja, bet tālāk jau sākās pats interesantākais.
Diezgans labs sanāca detektīvs.
Saijaku Muhai no Bahamut - Pagaidām vēl «ongoing», bet man ļoti patika.
Bijušais princis ir tāds "kawaii" un arī tāpat pārējie personāži.
Tiem kam patīk žanrs «Mecha», patiks arī šī anime)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.