Nezināju, ka var pabeigt vidusskolu bez Šekspīra iepazīšanas, dažiem veicas. Ironiski, ka no tiem trim viennozīmīgi vislabākais ir tieši Robotics;Notes. Daudz labāks par to Viesuli, savukārt Sasami-san bija.... kaut kas... neizdevies. Ne vienmēr Shaft izdodas izcelt piķi ar kārtējā viduvējā romāniņa ekranizāciju. Nav pat kur piesieties, vienkārši dīvains, neizteiksmīgs, neko neizsakošs, Shaft animācijas spējas, Asumi Kana, Hanazawa Kana un Saitou Chiwa kopā nespēja glābt sižetu un personāžus, bet varbūt tomēr pie vainas režija?
3rdHalf
May 12 2013, 10:42
Tikko noskatījos Shingeki no Kyojin(Attack on Titan) sesto epizodi.
Biju pavisam aizmirsis kādēļ man nepatīk skatīties simulcastus...
...jāgaida aptuveni 168 stundas līdz nākamajai epizodei.
aruka_sei
May 12 2013, 18:02
Skatos tagad "Welcome to tho NHK".
aruka_sei
May 12 2013, 22:14
Noskatijos 2 pilnmetrāžas animes.
1.Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho
2.Hoshi no Koe
Otrajā pilnmetrāžas animē man nepatika tikai tas kā bija uzzīmētas personāžu sejas, diezgan neglītas tās sejas bija.
aruka_sei
May 12 2013, 23:16
QUOTE(Niks @ May 12 2013, 23:06)
visas redzēju (1-5 minūšu filmiņas es neskaitu).
Un izlabo linku, noņem no "http" "s" burtu)
Pašparakstīts certs, bet okay.
Tagad skatos Shingeki no Kyojin - "attack on titan".
Dīvaina anime ar labu, kvalitatīvu animāciju un patīkamu stilu.
Steampunk/renensanse variants.
http://www.youtube.com/embed/KCZcA6BPrCw
3rdHalf
May 20 2013, 17:27
QUOTE(Arts @ May 20 2013, 15:09)
Tu un 90% pārējie anime komūnas pārstāvji, mani ieskaitot.
aruka_sei
May 31 2013, 00:30
Skatos Hetalia)
FuschichO
May 31 2013, 11:15
http://www.youtube.com/embed/KCZcA6BPrCwppc.
Paskatījos to fragmentu... Man grūti izteikt vārdos.
"Close the gate?" liek rly? Tas pāraugušais kas-nu-tas-ir pat galvu caur tiem vārtiem laikam neizbāztu, ne?
Un lāzeri no mutes... Ja tas ir labākais fragments, tad nesaprotu, kāpēc lai kāds gribētu ko tādu skatīties.
QUOTE(FuschichO @ May 31 2013, 11:15)
"Close the gate?" liek rly? Tas pāraugušais kas-nu-tas-ir pat galvu caur tiem vārtiem laikam neizbāztu, ne?
Un lāzeri no mutes... Ja tas ir labākais fragments, tad nesaprotu, kāpēc lai kāds gribētu ko tādu skatīties.
- Tur ir arī mazāka izmēra titānīši, ja viņi cerēja, ka lielais tomēr neizlauzīsies, tad vārtu aizvēršana pret tiem derētu.
-
trololol Tas nav lāzers. Viņš tikai "nolaida tvaiku" (kas vakara saulē koši atmirdzējās un varbūt tāpēc ne tā izskatijās).
aruka_sei
May 31 2013, 22:10
Beidzot noskatijos Axis Powers hetalia)
Nezinu no kura gala sākt.
Vairāk patika Francija un Itālija. Vairāk rēcu no Anglijas un ASV.
Kas man nepatika:
Latviju sataisija par kaut kādu ņuņņu >__<
------------------
Tagad sāku skatīties Otome wa Boku ni Koishiteru 3 серия.
aruka_sei
Jun 7 2013, 11:19
Vakar noskatijos Hetalia World Series.
aruka_sei
Jun 16 2013, 21:19
Skatos pirmo sezonu Boku wa Tomodachi ga Suku nai.
aruka_sei
Jun 17 2013, 10:33
Skatos 2 sezonu (2013) Boku wa Tomodachi ga Suku nai.
3rdHalf
Jun 17 2013, 17:46
QUOTE(aruka_sei @ May 31 2013, 22:10)
Beidzot noskatijos Axis Powers hetalia)...
...Kas man nepatika:
Latviju sataisija par kaut kādu ņuņņu >__<
Varbūt nepatīkami, bet fakts.
Tikko noskatījos Basquash!
Iesaku visiem, kuriem patika Gurren Lagann.
Church
Jun 18 2013, 07:44
Basquash - viduveeja sporta anime, vieniigais, ka kvalitatiivi animeeta.
Gurren - elitaara parodija par mechaam un to klishejaam.
Dazhaadas svara kategorijas, nesaliidzinaami.
Sporta? Tad jau drīzāk Initial D ir par sportu. Savukārt TTGL man vienmēr šķitis pārvērtēts kā jau viss, kas saņem +1 tāpēc, ka Gainax. Līdzīgi kā Cowboy Bebop ir populārs tāpēc, ka populārs. Un izskatās, ka SAO aiziet pa to pašu taku, jo pēc oriģinālā doujin romāna viss pārējais ir bijis pat vēl ļaunāks, bet fanošana no tā nav apstājusies.
3rdHalf
Jun 19 2013, 20:26
QUOTE(Church @ Jun 18 2013, 07:44)
Gurren - elitaara parodija par mechaam un to klishejaam.
Dazhaadas svara kategorijas, nesaliidzinaami.
Dude?
Tu esi redzējis Basquash, vai tikai izlasījis sinopsi no kāda apraksta?
(¬_¬")
Church
Jun 19 2013, 23:55
Esmu. Taads attieciigi mans viedoklis/relatiivais veerteejums/saliidzinaajums.
3rdHalf
Jun 20 2013, 22:35
QUOTE(Church @ Jun 18 2013, 07:44)
Manā skatījumā:
Basquash - Anime par lieliem robotiem ar kuriem glābj pasauli, spēlējot basketbolu. Protams neaizmirsīsim par fanservisu un fizikas likumu neesamību.
Jā - tehniski vinja ir par basketbolu(sportu), bet es viņu nesalīdzinātu ar citām sporta animām, kā Kuroko's Basketball, vai Hajime no Ippo.
aruka_sei
Jun 22 2013, 11:04
Tagad skatos Toki wo Kakeru Shoujo.
aruka_sei
Jun 24 2013, 12:23
QUOTE(3rdHalf @ Jun 17 2013, 17:46)
Varbūt nepatīkami, bet fakts.
Saprotu, ko var gaidīt no japāņiem)))
aruka_sei
Jun 27 2013, 15:12
Skatos Tonari no Kaibutsu-kun)
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 27 2013, 15:46
QUOTE(FuschichO @ May 31 2013, 11:15)
http://www.youtube.com/embed/KCZcA6BPrCwppc.
Vienkārši izsakoties - visplašāk izreklamētais uz ko vairums salīp. Episka mūzika, episka bizošana ar pāris klišejiskām frāzēm. Ko gan vairāk var gribēt?
Nē, nē, episka mūzika ir
Hataraku Maou-sama! kā arī
Fairy Tail. Tad vēl Tatsuya Katou BGM nereti ir fantastiski, noteikti noklausieties
Kyoukaisen-jou no Horizon OST (īpaši pirmās sezonas).
Daži no viņa BGM:
Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 2 Track 7 - Giron no Jikan da - esmu mūzikas profāns, bet, manuprāt, atgādina P. Vasku, lai gan, protams, šis daudz plakanāks, tādēļ vieglāk sagremojams.
Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 1 Track 1 - Kyoukaisen he to - lūk, šis jau varētu būt episki.
Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 1 Track 8 - Sora wo Ikeba Tsubasa ga Ari - un tagad kaut kas modernāks.
Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 1 Track 11 - Daiji na Koto sa - nobeigumā viens no maniem vismīļākajiem BGM.
zenofex
Jun 28 2013, 15:05
QUOTE(Niks @ Jun 28 2013, 14:32)
Nē, nē, episka mūzika ir Hataraku Maou-sama! kā arī Fairy Tail. Tad vēl Tatsuya Katou BGM nereti ir fantastiski, noteikti noklausieties Kyoukaisen-jou no Horizon OST (īpaši pirmās sezonas).
Eeeeu, šis ir gandrīz ģēnijs. Kā esmu palaidis garām
visas animes, kurās viņš muziku komponējis, tiešām nezinu! Kuras būtu vērts iečekot?
http://myanimelist.net/people/13115/Katou_TatsuyaPēdējais gabals ir tiešām patīkams, daži iebildīs ka tas ir primitīvs, ņemiet vērā ka "restrictions breeds creativity".
EDIT: Nokačāju torrentu, skatos ka tā dziesma manā torrentā uzrādās kā 23. ar nosaukumu "Kimo no Pace De"...
https://www.youtube.com/watch?v=24bVJY9ip-8EDIT2: Izskatās ka tur ir torrentā/OSTā/kautkur dibens ar skaņdarbu kārtību, nvm
Jā, pirmā relīze (animeost, šķiet) esot salaiduši dēlī gan secību, gan nosaukumus. Es izmantoju BakaBT Horizon kolekciju. Hmm... Horizon obligāti, vēl man ir Kampfer OST, ko arī komponēja šamais, bet neteiktu, ka ir tik labs kā Horizon, un arī Horizon gadījumā visi slavē pirmās sezonas OST, un noliek otrās sezonas (Horizon II), tā kā varbūt pareizāk būtu teikt, ka labs anime BGM komponists, kurš radīja izcilu BGM priekš Kyoukaisen-jou no Horizon.
Kaut kā šķiet, ka Ichiban Ushiro no Daimaou un Campione arī bija labi BGM fragmenti, bet kaut kāda iemesla dēļ to OST man nav, tāpat kā man nav Needless OST, lai arī tam noteikti piestāvētu kvalitatīvs BGM. Ja kādam tie ir, var ielikt linkus uz saviem mīļākajiem BGM no tiem vai citiem Katou Tatsuya darbiem.
Un bija doma ielikt arī šo, bet aizmirsu:
Kore wa Zombie Desu ka? Meccha Soundtrack (citur Original Soundtrack) Track 37 Yuugure no Kaze - komponists Kakijima Shinji
Edit:Ai manu atmiņu!
Kore wa Zombie Desu ka? Original Soundtrack Meccha Sounyuuka & Meccha Santora Bangaihen "Nanda Santora 2 Mai ni Waketa Dake Janai no? Hai, Sono Touridesu!" Track 13 Fuzaken na... - arī Kakijima Shinji
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 28 2013, 17:32
Šo te gan par baudu ausīm var nosaukt. Pēdējais vispār patīkami relaksējošs.
Būs jānovelk ost
Paldies par ko tik labu.
Ar episks jau vairāk domāti klasiskie gājieni - apdullinoši dārdošs simfoniskais orķestris un vēl lielākam efektam liels koris, kas izkliedz draudīgi pāris frāzes starp AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, bet beigās no sižeta ne vella neredzi, jo viss tas pamatīgi apdullinājis
austere
Jun 30 2013, 18:05
Noskatijos Berserk trešo filmu, hmm, ... thats some crazy shit sliktā nozīmē, un galīgi ne priekš bērniem.
HottyIceCat
Jul 3 2013, 23:18
Free! <= seems kinda gay'ish =D
aruka_sei
Jul 4 2013, 23:20
Skatos Katekyo Hitman Reborn!
QUOTE(HottyIceCat @ Jul 3 2013, 23:18)
Only
kinda?
3rdHalf
Jul 5 2013, 12:06
Sākšu ar ar nelielu atrunu: Esmu 21 gadus jauns heteroseksuāls vīrietis, kas ir dross par savu seksualitāti. Man patik vīriskigas lietas kā alus, krūtis, zinātne un DIY.
Ok.
Tikko noskatījos pirmo Free! epizodi...
...Man tiešām patika - nevaru sagaidīt nākamo epizodi!
@Ginta:
'Dat Ass @_@
HottyIceCat
Jul 5 2013, 18:14
QUOTE(Ginta @ Jul 5 2013, 01:23)
QUOTE(HottyIceCat @ Jul 3 2013, 23:18)
Only
kinda?
yeeeasss.... i guess,
bet nu skatiisos jau tikunta talak ar. Ceru tik, ka neapniks pec kkadas 7 serijas, ka ar vairums jaunajam animem. Izturu lidz 7-9 serijai, ka nu kuru reizi, un tad jau saku uz atro skatiities tas.
aruka_sei
Aug 11 2013, 01:49
Skatos AIR)))
sola ir daudz labāka.
ef - a tale of memories. un
Oretachi ni Tsubasa wa Nai: Under the Innocent Sky. ir kaut kas līdzīgs Key darbiem, bet atkal labākas par vismaz Air. No Key vispār vienīgās labās anime ir, manuprāt,
Clannad un
Angel Beats!, lai gan ne viena, ne otra nav jebkura gaumei.
HottyIceCat
Aug 11 2013, 15:53
Skatos BLASSREITER at least not the default bs, zel ka saja sezona vispar neka jedziga neiet, jaskatas vecas animes
Rouziys
Aug 17 2013, 14:03
Vīlos Sword Art Online. Pirmās 10 sērijas ir ok. Pēc tam sākās melodrāma.
aruka_sei
Aug 29 2013, 00:47
Noskatijos abas sezonas "Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai".
Rouziys
Aug 30 2013, 11:17
QUOTE(aruka_sei @ Aug 29 2013, 00:47)
Noskatijos abas sezonas "Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai".
Hehe
ecchi fans
Nenoliegšu, ka man ar patika.
Piebeidzu Infinite Stratos. Neesmu mech fans, bet bija labs.
Noskatījos Hagure Yuusha no Estetica - diezgan labs, ja patīk nedaudz ecchi (nu labi cik nu nedaudz, galvenais varonis ir pilnīgi hentai
).
Tagad pievērsos Mirai Nikki - saturs ir labs, doma ir laba, bet vēl neesmu saprasti vai nav par šīzīgu.
Tad turpināšu ar Code Geass.
Skatos
Shingeki no Kyojin
Labi izstrādāts vizuālais stils. Lieliska animācija. Jauks soundtrack. Absolūti idiotiskā veidā pasniegts potenciāli interesants stāsts.
Pirmās 8-9 sērijas es biju sajūsmā. Šim šovam ļoti labi izdevās pasniegt to, par ko tas tika uzdots. (ātrs un kvalitatīvs shonen, jeej!) Tad ieturētais straujais temps tik pat kā apstājās un sākās neizturama gumijas stiepšana ar bezjēdzīgām un sižetu nekādi nevirzošām/nepapildinošām ainām un dialogiem. To visu vēl neizturamāku padarīja tieši straujais sākums. Uz beigām temps it kā atgriežas, tomēr nepamet sajūta, ka notikumi joprojām tiek bezjēdzīgi novilcināti. Stāsts varētu būt interesants, bet prezentācija smagi pieklibo. Galu galā man lielākas simpātijas sāk veidoties pret antagonistu(iem) nevis galveno varoni un "labajiem spēkiem".
Chihayafuru
Labs atslodzes gabals. Un salīdzinot ar SNK, ne brīdi nerodas iespaids, ka kaut kas tiktu nevajadzīgi novilcināts. Anime necenšas izlikties par to, kas tā nav. Ir ok. *thumbsup*
aruka_sei
Sep 3 2013, 22:07
Skatos Higashi no Eden. Sākums tīri neko, redzēšu kas būs tālāk.
QUOTE(Rouziys @ Aug 17 2013, 14:03)
Vīlos Sword Art Online. Pirmās 10 sērijas ir ok. Pēc tam sākās melodrāma.
Ja patīk tēma (par spēlēm / virtuālo realitāti), tad drizāk ieteiktu paskatīties .hack// sērijas (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=24 (vēlākās/OVAS opcionāli)) .. SAO ir vairāk tāds aizguvums.
Rouziys
Sep 9 2013, 12:44
Pabeidzu Mirai Nikki.
Ja nenoskatās OVA sēriju, tad ir tāda nepabeigtības sajūta. Tomēr šis laikam ir šobrīd šīzīgākais ko esmu noskatījies.
Tagad Code Geass. Pirmās sērijas ir pat ļoti ok. Liekas, ka te būs jāiegulda labs laiciņš.
Un paldies par .hack// - noteikti papētīšu.
Attack on Titan pēdējā laikā ir ļoti apspriesta anime. Laikam arī būs jāiemet skats tajā virzienā.
QUOTE(Rouziys @ Sep 9 2013, 12:44)
Tomēr šis laikam ir šobrīd šīzīgākais ko esmu noskatījies.
Monster (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1539 ), <- personīgi viena no "feivorītākajām" animēm (
https://www.youtube.com/watch?v=5qUtPttl5vg un
BARI-BARI GUSHA-GUSHA BAKI-BAKI GOKUN )
Elfen lied (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544 ),
Higurashi (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3574 ) .. no šizo gabaliem
Attack on Titan pēdējā laikā ir ļoti apspriesta anime. Laikam arī būs jāiemet skats tajā virzienā.
AoT, manuprāt, ir viens no tiem gabaliem kuru jēdzīgāk skatīties tad kad tas būs pilnībā iznācis (vai vismaz pusē), jo atkārtojumi (recapi) no iepriekšējām sērījām ir vienkārši kaitinoši - proti aktuālais skatāmais no 20 minūšu epizodes ir varbūt 10 ...
aruka_sei
Sep 9 2013, 18:54
Skatos Mahou Shoujo Neko Taruto, varu pateik tikai vienu, "nya" un "kawaii" =^__^=
Rouziys
Sep 9 2013, 22:08
QUOTE(Roze @ Sep 9 2013, 16:44)
QUOTE(Rouziys @ Sep 9 2013, 12:44)
Tomēr šis laikam ir šobrīd šīzīgākais ko esmu noskatījies.
Monster (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1539 ), <- personīgi viena no "feivorītākajām" animēm (
https://www.youtube.com/watch?v=5qUtPttl5vg un
BARI-BARI GUSHA-GUSHA BAKI-BAKI GOKUN )
Elfen lied (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544 ),
Higurashi (
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3574 ) .. no šizo gabaliem
AoT, manuprāt, ir viens no tiem gabaliem kuru jēdzīgāk skatīties tad kad tas būs pilnībā iznācis (vai vismaz pusē), jo atkārtojumi (recapi) no iepriekšējām sērījām ir vienkārši kaitinoši - proti aktuālais skatāmais no 20 minūšu epizodes ir varbūt 10 ...
Es jau biju aizmirsis par Monster
Jā, ļoti tuvu tam
Higurashi arī apmēram uz to pašu tematiku kā Mirai Nikki. Elfen lied gan nav redzēts.
Kopš šeit esmu reģistrējies man tik krājas animes
Mangām pat laika nepietiek vairs īsti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.