Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yu-gi-ou
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Ayumi
nu, agraak skatiijos yugi pa tv3, tachu man apnikaas, ka vini tur visu laiku dueleejaas. Ir arii citas forshaakas animes!(sorry yugioh fani!)
Pinky
yugio filma gan laba smile.gif
Tomoko
Es piekriitu Ray, ka seriaals paliek garlaiciigs, jo vislaik raada kaa dueleejas... bet ja taa godiigi, ja nebuutu dueleeshanaas, nebuutu Yugio. Taa ir visa mana logjika laugh.gif
-kumori-
*ghm* Taja seriala galvenais NAV dueli! Vai jus nepamanat, ka galvenais tur ir draudziba? ! ! Dueleshanas ir tikai blakus lieta, taisniba, ta sak krist uz nerviem pec kadam 50 serijam, bet vismaz seriala sizhets ari ir... Es to anime skatijos tikai tapec, ka Yami Yugi tik smukins izskatijas wub.gif
Kikumi
Starp citu, kāds ir redzējis oriģinālo japāņu versiju? Tā, ko rādīja pa TV3 bija amerikāņu dublētā... ph34r.gif
Sērfijs
Eu kā beidzās tas duelis, kur Yugijs cīnijās ar to džeku, kurš izsauca Leviatanu. Stop, principā es droš vien zinu kā beidzās, bet kā Yugijs uzvarēja?
-kumori-
QUOTE(Sephiroth @ Jun 28 2005, 20:54)
Eu kā beidzās tas duelis, kur Yugijs cīnijās ar to džeku, kurš izsauca Leviatanu. Stop, principā es droš vien zinu kā beidzās, bet kā Yugijs uzvarēja?
*

*ghm* palidzeja visu draugu gari... Un ticiba labajam... Tipo kaut kas tads tur bija mellow.gif
Un beigas palidzeja tie 3 kaut kadi dievi... Galu gala tas tur, kas izsauca Leviatan, atgriezas sava pasaule ar tevu un meitu *HAPPY END!!!!!*
Un vini visi dzivoja laimigi... [man pat likas, ka Yugi kaut kas ar Tea ir... salaizh]
anishuara
ja ja protams MIMI piekitu ka shi anime ir par draudzibu... laikam tapec ka vinsh nevaretu pat uzvaret ja nebutu draugu... ha ha ha tapec varu pateikt ka jugijs bez draugiem ir TUKSHA VIETA....
Kikumi
Ek, sviests ir un paliek sviests. Vienīgais, ko no visa šitā var kaut cik skatīties ir piektā sezona (ja nemaldos), kur visa darbība norisinās senajā Ēģiptē bez visas šausmīgās duelēšanās (lai gan šur tur notiek dueļi, bet nav tik bieži). Un tur jau Yugi (arī Yami Yugi) vairs nevar paļauties uz saviem draugiem tik daudz kā agrāk, tāpēc, ka viņu tur vienkārši nav, jo viņi nespēj atgriezties atpakaļ pagātnē, kad Ēģiptē valdīja Yami Yugi! Tur gandrīz visu viņa vietā dara viņa padotie... Ehh, kā nospoileroju... tongue.gif ph34r.gif
Pinky
Yugioh - imo - pilniigi veltiiga laika shkjieshana pie TV ! biggrin.gif
o515
Sry - aizmirsu paarlogoties ((:
Pinky
saatans !

yugio nav pilniiga laika skieshana. kaut vai ieskaties yugi stiliigajos matos happy.gif
pinksakura
nju ziniet esmu redzējusi daudz sērijas nesaku kad slikti bet nesaku kad arī labi...filmu arī redzēju.....daži chari kaitina un Yugia runas stils..ta muldēšana par taisnību un visādi tādi...... dry.gif ja mazliet šo un to palabotu viss būtu ļoti labi... smile.gif
anishuara
QUOTE(pinksakura @ Jul 28 2005, 21:30)
nju ziniet esmu redzējusi daudz sērijas nesaku kad slikti bet nesaku kad arī labi...filmu arī redzēju.....daži chari kaitina un Yugia runas stils..ta muldēšana par taisnību un visādi tādi...... dry.gif ja mazliet šo un to palabotu viss būtu ļoti labi... smile.gif
*

yugija runas stils ir ads, jo anime ir par draudzibu.... un draudziba visam jabut tiram un taisnigam... tapec vinsh jau tads ir... vienigais kas man patik no shis animes ir yami izskats un dueleshanas maksla.... nju strategija....

bet tas ka draudziba shaja anime ir izpushkota ta ir taisniba ....parak traki izcelta.....
pinksakura
mhmmm jā startēģija tas jā....tā parasti ir diezgan atapīga un interesanta.... biggrin.gif
Sērfijs
Ja godīgi, tad es teiktu, ka viņam stratēģijas nav, vienmēr pēdējā mirklī, viņš vienkārši izvelk pareizās kārtis un viss. Es pat teiktu, ka viņam ir vissliktākais deks no visiem animes varoņiem.
anishuara
QUOTE(Sephiroth @ Jul 29 2005, 14:11)
Ja godīgi, tad es teiktu, ka viņam stratēģijas nav, vienmēr pēdējā mirklī, viņš vienkārši izvelk pareizās kārtis un viss. Es pat teiktu, ka viņam ir vissliktākais deks no visiem animes varoņiem.
*

ha ha ha es speleju ar vinja deku ar tadu nav iespejams zaudet ja liek lieta galvu...kas vainigs ka tu spelet nemaki...bet ka jau teicu ta ir anime par draudzibu un uzticibu taprc ari vinsh uzticas kartim un tapec ari tas vinju glabj... man ta ari bija vairakas reizes...
Ghoul
Man liekas, ka vinja deks ir 15 kaartis, bet paareejais ir kjiegjelis cool.gif . Un iipashi gudras strateegjijas es tur neesmu redzeejis!!!!!!! cool.gif
Sērfijs
Tad tas ir duelis, es ar tevi gribu duelēties anishura.
Protams spēlēt es neprotu, bet uzspēlēt gribas.
anishuara
oki kur un kad??? es labprat.... tu jau zini ka es meitene??? nebaidies zaudet blondinei??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
sud tas bija gudri teikts... xa xa xa man deks labs domaju cosplaya taisit may velentine tad ari deku panemshu lidzi...
Ghoul
Hei es ar gribu uzspeeleet, man kaadreiz bija deks, Tagad pie Jushiro meetaajas, panjemshu un speeleesim. laugh.gif
CirvjaKaac
Ak Dievs! Kā k-ko tādu kā Yu-gi-oh var pozitīvi novērtēt? Chari ir idiotiski, story nekāds un gala doma... nekāda. To "animi" uztveru kā reklāmu...
Ghoul
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 29 2005, 15:06)
Ak Dievs! Kā k-ko tādu kā Yu-gi-oh var pozitīvi novērtēt? Chari ir idiotiski, story nekāds un gala doma... nekāda. To "animi" uztveru kā reklāmu...
*

Peec saakotnejas idejas anime tika radiits lai maaciitu japaanju zeenus un meitenes kaa ir pareizi jaadziivo, taapeec katra anime maaca kaut ko '' noderiigu ''. Taa es neko sliktu tajaa animee neredzu ( maaca, ka draudziiba jaaveertee visaugstaak ) , tikai besii tas, ka taa ir 100% uzfilmeeta tikai lai pelniitu naudu. Man liekas, ka ja shii anime nebuutu tik populaara, tad nevienam nebuutu taads naids pret to.
anishuara
droshi.... bet yugijs ir normals ja to skatities tikai tad kad gribas kartejo morali.....un pietam interesantakais taja ir izshkiroshas speles....
Ghoul
Man vislabaak patiik taas speeles, kad yugi zaudee ( BWA-HA-HA ),, bet izshkjiroshajaas manupraat iznaakums vienmeer ir vienaads un stulbs ( visu dueli Yugi meegjina izdziivot ar 200 Hp, un tad vinjsh atceras, ka vinjam dekaa ir kaada super kaarts ( tajaa briidii karshu skaits uz kjiegelja palielinaas par 1 kaarti ) un tieshi tajaa briidii vinjsh to izvelk un uzvar duelii )!
anishuara
nu ka saka uz gaumi..... rolleyes.gif
Ghoul
Ok mees vareetu beigt sho sarunu, jau saaku justies kaa Yu-Gi-OH fans ph34r.gif !!
Tikai jaasarunaa kad vareetu uzspeeleet ( OMG mees speeleesim YGO laugh.gif )!!
anishuara
QUOTE(S.U.D @ Jul 29 2005, 15:41)
Ok mees vareetu beigt sho sarunu, jau saaku justies kaa Yu-Gi-OH fans ph34r.gif !!
Tikai jaasarunaa kad vareetu uzspeeleet ( OMG mees speeleesim YGO laugh.gif )!!
*

man vienalga kad gribesi tad...
Mei
pa TV3 Yu-Gi-Oh ir galīgākais sūds, bet pa pokito ir labāks. Man personiski patīk vislabāk pēdējā daļa, kura pa TV nav rādīta.

man patīk pēdējā daļa, jo tur Faraons dodas uz savu atmiņu pasauli. Man uz compja ir gandrīz visas pēdējās daļas sērijas un visas "Ceremonial duel" sērijas.
Bilde no "Ceremonila duel".

esmu arvērusi topiku art/centrēti/Yu-Gi-Oh.

tas mazais yugijs man nemaz nepatīk. viņš ir tik vārgs,bet man patīk faraons viņš ir stiprs.

es vienā lietā gandrīz pilnībā piekrītu Seto Caibam.Yugijs un viņa daugi ir kā bērnu dārzs.Caiba to sakot domā arī faranomu,bet tajāes nepiekrītu.

dubultposti

anishuara Jul 29 2005, 10:27 Post #64

Shishaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

QUOTE(pinksakura @ Jul 28 2005, 21:30)
nju ziniet esmu redzējusi daudz sērijas nesaku kad slikti bet nesaku kad arī labi...filmu arī redzēju.....daži chari kaitina un Yugia runas stils..ta muldēšana par taisnību un visādi tādi...... ja mazliet šo un to palabotu viss būtu ļoti labi...

yugija runas stils ir ads, jo anime ir par draudzibu.... un draudziba visam jabut tiram un taisnigam... tapec vinsh jau tads ir... vienigais kas man patik no shis animes ir yami izskats un dueleshanas maksla.... nju strategija....

bet tas ka draudziba shaja anime ir izpushkota ta ir taisniba ....parak traki izcelta.....

--------------------

Ist doch egahl....

es piekrītu itsevišķi tam ka patīk izsats un duelēšanās stils jo man arī patīk.
maivalentine4ever
Nu nezinu, man jau nežēlīgi uz nerviem krīt tās Teas draudzības runas... blink.gif angry.gif

Bet viena lieta kas man patīk ir Maija un Džoijs...hehehe! smile.gif wub.gif
Nu tie jau nemūžam neatzīs ka ir samīlējušies! biggrin.gif biggrin.gif
inWA
pOkeMoni, Digim., Yu-Gi-Oh, Kada starpiiba, visi zem "4kids" wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.