tostermaize
Sep 1 2004, 16:42
Vai kāds bez manīm ari skatās yu-gi-ou???
Un ja skātās tad kas patīk vai kas nepatīk shajā anime???
Noskatiijos pirmo seeriju. Man jau pietika.
tostermaize
Sep 1 2004, 17:27
es skatos pa rtl2 ja kādu intresē tad varat sākt skatīties rīt būs kāda 3 sērija vai 4 sākas ap 16:30
deleted-ray
Sep 1 2004, 18:30
Es saka4aajos kaadas 70 seerijas un paposiiju. Taakaa vietas uz hdd bija palikushi 50mb naacaas izdzeest. Bet kopumaa aatraak iemaniijos kaa jaaspeelee speele. Biski apniciigi ir ka tur visu laiku tikai strelkojas (dueleejas). Tas jau padara bisku garlaiciigu to seriaalu
neziniitis
Sep 1 2004, 21:34
man personiigi patika dizzie yu-gi-oh gaajieni uzvareet jebkuru pretinieku gandriiz knapi knapi
nepatika vinna diezzie miikstie draugi un noteikumu mainiissanos vislabaak patika shadow relm gribeetos kaadu normaalu yu-gi-oh pretinieku
Nez.. kaadreiz, kad man veel raadiija RTL2, tad shad tad tiiri biezi skatiijos, bet tagad, kad vinu saak raadiit pa TV3.. eh.. paskatoties, kaa vini tur speelee pirmajaas seerijaas.. un saliidzinot ar strateegijaam kaut vai tajaa pashaa Shadow Realm liekas, ka galvenais speeks vinu speelee ir nevis strateegija, bet gan monstru izmeers...
Un tad veel Latvieshu tulkojums.. eh.. kaada velna peec vini galveno varoni sauc par Yu-Gi-Oh? nez.. gan pa RTL2, gan paklausoties apksheejo anglu tulkojumu var dzirdeet, ka visi vinu sauc par vienkaarshi Yugi .. unn vispaar imho vina vaards ir Yugimutto (vai kaut kas taads) bet ne jau YuGiOh ..
ShinChan
Sep 2 2004, 10:30
Taadaa formaa, kaadaa to raada pa TV3 sjii anime buutu jaaizliedz. Kirmusjkam, savukaart, sabiedriskais fui un ieteikums vilkties atpakalj uz lellju teaatri un tur darboties. Tik kretiiniski ierunaatu anime, nekad veel nebija naacies redzeet. Pati anime jau nav nekas iipasji izcils, tacju kad piekombinee klaat sjaadu vaajpraatu, tad gribaas iebliet ar veseri pa TV kasti un mukt no maajas aaraa. (secinaajumi izdariiti noskatoties pusotru seeriju)
P.s.
Ikviens, kas apgalvos, ka sjii anime ir lieliska (vienalga kaadaa variantaa) buus pelniijis, ka to nomeetaa ar iesmakusjaam olaam.
QUOTE |
Ikviens, kas apgalvos, ka sjii anime ir lieliska (vienalga kaadaa variantaa) buus pelniijis, ka to nomeetaa ar iesmakusjaam olaam. |
Ja kas varu piebiedroties ar puvushiem tomaatiem...
deleted-ray
Sep 2 2004, 19:20
Noskatiijos sodien vienu ep muusu valodaa un knapi nenomiru no shausmaam. Ja veel shitaa iztukos kaadu normaalu animi (pat balss tam vecim "khm") - driizaak to veci nevar laist pie tulkoshanas.
P.S. man liekas ka to yuhiog sauc tjipa ar vaardu un uzvaardu Yugi Motto (lai gan hvz)
MitSuki
Sep 2 2004, 19:35
QUOTE (ShinChan @ Sep 2 2004, 10:30 AM) |
Taadaa formaa, kaadaa to raada pa TV3 sjii anime buutu jaaizliedz. Kirmusjkam, savukaart, sabiedriskais fui un ieteikums vilkties atpakalj uz lellju teaatri un tur darboties. Tik kretiiniski ierunaatu anime, nekad veel nebija naacies redzeet. Pati anime jau nav nekas iipasji izcils, tacju kad piekombinee klaat sjaadu vaajpraatu, tad gribaas iebliet ar veseri pa TV kasti un mukt no maajas aaraa. (secinaajumi izdariiti noskatoties pusotru seeriju) P.s. Ikviens, kas apgalvos, ka sjii anime ir lieliska (vienalga kaadaa variantaa) buus pelniijis, ka to nomeetaa ar iesmakusjaam olaam. |
da nu ko tu gribi...
. Da latvija ir kadi 5 cilveki kas mak izstulkot anglu val. labi un tie pasi jau sen no latvijas aizbraukusi
.Blaviens es vel klausos ka izstulko japanu uz latviesu val. tur viniem tik daudz kludas
.Bet tiesam ko grib gribet latvija vispar kuri ie iemacijusies runat anglu vai japanu val. jau sen ir aizlaidusies prom
.
QUOTE (Ray @ Sep 2 2004, 07:20 PM) |
Noskatiijos sodien vienu ep muusu valodaa un knapi nenomiru no shausmaam. Ja veel shitaa iztukos kaadu normaalu animi (pat balss tam vecim "khm") - driizaak to veci nevar laist pie tulkoshanas. P.S. man liekas ka to yuhiog sauc tjipa ar vaardu un uzvaardu Yugi Motto (lai gan hvz) |
Jep. Kriminaali
Kaapeec gan vinji neavreeja orgijnaalajaa valodaa taa vietaa sadabuut? =3
Seven_of_zero
Sep 3 2004, 00:18
Nu bet vismaz kada neliela parmaina ir. Cerams ka nakama anime ko vini saktu radit ir Love hina
. Nu kaut vai Sailormoon, vai Gundam.
sory seven of zero bet par Sailormoon es nekaa iipassi laba nevaru pateikt
. Tas ir protams tikai mans viedoklis.Barinnss tizlu skolnieciissu ciinaas pret llauno
.Nee nu bet protams tas ir kaa kuram .Visu ciennu tiem kas skataas.Man labaak patiik nevis seriaali bet gan garaas filmas protams nevaru lieliities ka buutu redzeejis paaraak daudz bet atsskkiriibu izjutu. Runaajot par yu gi oh neesmu iipassi taa skatiijies varbuut kaadas 5 seerijas esmu redzeejis.Ir draugi kas reaali aizraujaas
nu ganjau kautkas tur ir...
QUOTE (Seven_of_zero @ Sep 3 2004, 12:18 AM) |
Nu bet vismaz kada neliela parmaina ir. Cerams ka nakama anime ko vini saktu radit ir Love hina . Nu kaut vai Sailormoon, vai Gundam. |
Khm... nu Sailormoon ar Gundam salīdzināt...
Pilnīgi atšķirīgas lietas
ShinChan
Sep 3 2004, 11:45
Es laikam esmu viens no tiem retajiem cilveekiem sjeitan, kas vispaar neko no Sailormoon nav redzeejis un kam nav ne jausmas ap ko tur sizjets grozaas, tacju spriezjot peec lasiitaa taa nebuutu anime manai gaumei. Tad jau labaak Cowboy Bebop, Lain, Paranoia agent, Kenshin, GitS un NGE celjiet prieksjaa. Mjaa, interesanti peec cik gadiem kaada no Latvjas televiizijaam saduusjotos kaut ko no sjii repertuaara paraadiit
Latvijas televīzijām nav naudas tik dārgu seriālu iepirkšanai.
Saproti, ka mums ir viena milzīga problēma -
TIRGUS PAR MAZU!!! Neatmaksājas. End of story.
Tāpēc veidojam anime klubu, kačājam, pasūtam DVD no citām zemēm, mangojam (ir arī tādi
) utt.
Aizmirsti par vietējām televīzijām.
tostermaize
Sep 3 2004, 14:11
sailermoonam vidu esmu redzeejis bet vai kats nezin kur var nokaccāt sākumu un beigas???
Kanako
Dec 23 2004, 13:34
Vispar, man jau ari nepatik, ka ir ierunats tas anime. Bet kad izdzirdu drausmigo tulkojumu, tad gribas televizoru atspardit. Sis Anime man patik, bet tulkojuma tas ir otrais sliktakais tulkojums aiz Pokemoniem. Baaaaaaaac!
baac tauta juus nopietni skataaties seilormoon- nu vismaz dazhi - cik gadinhu jums ir ja driikst prasiit- es vinhu diezgan esmu redzeejis - man jau 14 gados tas meesls piespiedu kaartaa bija jaaskataas -jo redziet maasiica pa vasaru ciemojaas (12) gadinni) un vinna protams okupeeja manu istabu- tas bija murgs - tik stulba anime nav veel redzeeta nu ok dazhz laba arii var paarspeet - kautgan par gaumi nestriidas...
gaumes lieta
tostermaize
Dec 26 2004, 11:57
QUOTE(ShinChan @ Sep 3 2004, 09:45)
Es laikam esmu viens no tiem retajiem cilvēkiem sjeitan, kas vispār neko no Sailormoon nav redzējis un kam nav ne jausmas ap ko tur sizjets grozās, tacju spriezjot pēc lasītā tā nebūtu anime manai gaumei. Tad jau labāk Cowboy Bebop, Lain, Paranoia agent, Kenšin, GitS un NGE ceļiet prieksjā. Mjā, interesanti pēc cik gadiem kāda no Latvjas televīzijām sadūsjotos kaut ko no sjī repertuāra paraadiit
gribi iepriecināšu sailermoonu pa rtl2 drīzumā rādīs
Hikaru
Dec 26 2004, 16:37
QUOTE(Seto @ Dec 23 2004, 13:07)
baac tauta juus nopietni skataaties seilormoon
Jā, tauta skatās Sailor Moon.
Man visvairāk patīk Pluto, kad viņa bur "Dead Scream" (ja es pareizi atceros nosaukumu).
Bet nu tas notiek EXTRA SUPER reti.
Seven_of_zero
Dec 26 2004, 21:12
Pa rtl2 , nu ta beidzot. es jau apsveru iespeju kopet no interneta.
deleted-ray
Dec 26 2004, 23:47
Beidziet kaardinaat, a to veel saakshu vilkt
Hikaru
Dec 27 2004, 11:33
Sailor Moon 2. openings "Sailor Star Song" ļoti laba dziesma.
Un BGM oriģinālā japāņu versijā baigi forša.
AAAh.. Sailor moon .. nu gan.. tas ir "iistais" anime, ko skatiities, it sevishki nemot veeraa taa "nelielo" garumu. Neatceros cik vinam tur taas seerijas bija, bet liekas, ka vairaak par 100 jau nu toch.
Ak jaa shito es (vismaz peedeejaas beigu ~30seerijas) redzeeju par RTL2, kad vinu peedeejo reizi raadija. Atminaa veel tagad palicis peedeejais beigu kadrs, nez likaas tiiri ok, BET tas bija pasen, man bija kaut kur 14 gadu (laikam).
Nez vai tagad buutu liidziigaas domaas...
Hikaru
Dec 28 2004, 10:40
Sailor Moon ir ap 200 sēriju. Un
vācu openings arī labs.
Kurš grib paklausīties
super labu angļu remixu?
Eu, labais, shito dziesmu labaa kvalitaatee es gribeeju ieguut jau kopsh tiem senajiem laikiem, kad peedeejo reizi pa RTL2 raadiiju sho seriaalu..
THNX, Hikaru
NO_ONE
Dec 29 2004, 17:33
Dazjreiz paskatos, ja sanaak.............
Naktspukjiite
Jan 2 2005, 02:13
Kādreiz skatījos, bet tad izbesīja, ka Jugio mūžīgi uzvar.
deleted-ray
Jan 2 2005, 13:01
Paskaties pa 160 seerjiu, tur vinsh pakaa6 ")
Yugi ir pakāsis ne vienreiz vien...
Skatīties vajag pēc kādas 170 sērijas. Tad jau kļūst interesantāk (lai gan ne īpaši)... ^^"
Es diezgan biezi skatos bet taa aiz garlaiciibas un taa jaasauc par multeni ne animi un vispaar YGO naaviigi !!!
DarkRockslizer
Jan 4 2005, 20:31
Yu-Gi-Oh! ir... ekscentriska multene. Jocīga savā ziņā. Bet to tiešām var palikt GARLAICĪGI skatīties.
Es jau te kaut kur šajā forumā lasīju, ka Yugio ir tikai reklāma priekš šīm spēļu kārtīm. Ziniet, es jau sāku domāt, ka tā ir taisnība...
vispaar, yugioh seriaals bija pirms kaartiim. Kaartis, kaa jau citiem produktiem arii, naak tikai kaa papildus naudas smelshanas mashiina.
Tagad man nezin kāpēc iešāvās prāta Duel Masters... *lol*
NJa no kartim vinji baigo pikji rauj. Tas origjinalas vispar nezheligi dargas.
QUOTE(Sigfa @ Jan 4 2005, 19:52)
vispaar, yugioh seriaals bija pirms kaartiim. Kaartis, kaa jau citiem produktiem arii, naak tikai kaa papildus naudas smelshanas mashiina.
vispar jau kartis bija izdomatas 1996 gadaa(to var secinaat peec shii gadaskaitlja uz katras kaartis), bet anime raadaas izlaists 1998
es tik taa, piekomenteeju
vispar jau kartis bija izdomatas 1996 gadaa(to var secinaat peec shii gadaskaitlja uz katras kaartis), bet anime raadaas izlaists 1998
es tik taa, piekomenteeju
[/quote]
Manga ir iznaakusi 1996. gadaa taakaa kaartis bija domaatas mangai taapeec uz taam rakstiits 1996 bet varbuut kljuudos..
Kurš gan man ticēs, ka pirmajos pāris mangas izdevumos nebija nekāda sakara ar kārtīm?
Tas ka tie piepelnās ar kārtīm ir tiesa.
QUOTE(Kikumi @ Jan 5 2005, 16:43)
Kurš gan man ticēs, ka pirmajos pāris mangas izdevumos nebija nekāda sakara ar kārtīm?
Es ticu jo es lasiiju pirmaas mangas man patika staigaaja atsitaas no pankiem nogalinaaja nabaga botu tirgotaaju un nekaadu kaarshubet jau9 nodaljaa vinji atklaaja to kas sabojaaja vinjiem dziivi taas protams ir kaartis
Shinobi-sama
Jan 6 2005, 16:27
runaajot veel par tulkojumu man gribeejaas apshaut latvieshu tulkotajus vispaar, kas tulko un dublee jebko kas ir domaats beerniem. taa vietaa lai piemekleetu normaalas beernu balsis, kaut kaads pieugushais smalkaa balsii izliekas par debiilo.
Spilgts piemers bija Shrek pa LT7 nu anaalaaku tulkojumu reti gadiijies dzirdeet.
pienjemsim ka pa muusu televiizijaam saaks raadiit Chobits.. tad pareetjiniet kaadu balsi mees dzirdeesim Chii vietaa.... es pat neuznjemos to greeku mineet kura no mums paziistamajaam sievieshu aktriseem ierunaas(un kaa). Tas pats iet arii par NGE, LAIN, Gits - nu es shaubos vai liidz to beernu smadzeniiteem aizies tie teksti kaadus tur runaa...., kaut kaads flegmatisks onka/ tantuks monotoni bazarees visu seraala laiku... baigi interesanti klausiities Shinji Ikari moraalajaa mazohismaa, ja man buus jaaaklausaas persona kas to runaa it kaa no treshaa skatpunkta. irdomaajoties 25/26 seeriju NGE ja tas viss Brainfuck buus jaadzird vienas(labaakajaa gadiijumaa 2) personas tulkojumaa kura aizelsdamies lasiis textu no lapinjas... es domaaju komentaari lieki.... Latvieshu neizdariiba pie lielaas gribeeshanas ir vienkaarshi unikaala
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 6 2005, 16:27)
runaajot veel par tulkojumu man gribeejaas apshaut latvieshu tulkotajus vispaar, kas tulko un dublee jebko kas ir domaats beerniem. taa vietaa lai piemekleetu normaalas beernu balsis, kaut kaads pieugushais smalkaa balsii izliekas par debiilo.
Spilgts piemers bija Shrek pa LT7 nu anaalaaku tulkojumu reti gadiijies dzirdeet.
pienjemsim ka pa muusu televiizijaam saaks raadiit Chobits.. tad pareetjiniet kaadu balsi mees dzirdeesim Chii vietaa.... es pat neuznjemos to greeku mineet kura no mums paziistamajaam sievieshu aktriseem ierunaas(un
kaa). Tas pats iet arii par NGE, LAIN, Gits - nu es shaubos vai liidz to beernu smadzeniiteem aizies tie teksti kaadus tur runaa...., kaut kaads flegmatisks onka/ tantuks monotoni bazarees visu seraala laiku... baigi interesanti klausiities Shinji Ikari moraalajaa mazohismaa, ja man buus jaaaklausaas persona kas to runaa it kaa no treshaa skatpunkta. irdomaajoties 25/26 seeriju NGE ja tas viss Brainfuck buus jaadzird vienas(labaakajaa gadiijumaa 2) personas tulkojumaa kura aizelsdamies lasiis textu no lapinjas... es domaaju komentaari lieki.... Latvieshu neizdariiba pie lielaas gribeeshanas ir vienkaarshi unikaala
Pilniibaa piekriitu,bet ir labitulkotas multenes( ne animes( nu es taas nesaucu par animeem))Pokemon tur bija superiigi dubleets un ja latvieshi taa tulkotu Chobits es noshautos.....
Pokemoni nemaz arī nebija tik labi dublēti, bet vismaz labāk nekā tas, kas iet pa TV3. Ja latvijas televīzijas darbinieki tiešām spētu dublēt tādā līmeni, kā to dara vācieši, tad es arī nošautos...
Shinobi-sama
Jan 7 2005, 11:25
QUOTE(Kikumi @ Jan 6 2005, 15:55)
Pokemoni nemaz arī nebija tik labi dublēti, bet vismaz labāk nekā tas, kas iet pa TV3. Ja latvijas televīzijas darbinieki tiešām spētu dublēt tādā līmeni, kā to dara vācieši, tad es arī nošautos...
vaitu re kaa .. un ja nu peekshnji notulkaa taadaa liimenii ? es domaaju ka jums skapii kaads zaarcinjsh staav pa rokai?
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 7 2005, 11:25)
vaitu re kaa .. un ja nu peekshnji notulkaa taadaa liimenii ? es domaaju ka jums skapii kaads zaarcinjsh staav pa rokai?
Nu cereesim ka netulkos, es piemeeram esmu redzeejis Chobits un negribu to redzeet latvieshu valodaa un nemot veeraa latvishu( lielaakaas daljas) skeptisko skatiijumu uz ANIME Chobits( sakot Chobits domaaju vispaar ANIME) visu veelvairaak salaistu sviestaa!!!!( varbuut kljuudos, bet paziistot cilveekus man apkaart taa tas buutu) un Zaarka man nav!
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 7 2005, 11:25)
Pirmkārt, es šaubos, ka KĀDS raidījums (un es uzsveru, RAIDĪJUMS) tiks kādreiz tik labā līmenī nodublēts. Kaut tā ir ārzemju filma, multene vai anime...
Bet par to nošaušanos... Ja tas tik tiešām tā būtu, tad es MORĀLI nošautos...
Noskatoties pāris sērijas es nācu pie secinājuma, ka šis Yu-gi-oh ir kādas vēl nezināmas sektas pārstāvis, kurš cenšas graut pastāvošo kārtību un kļutu par kaut kādu faronu, kurš pakļaus pasauli un valdīs pār to.
Patiesībā ciešāk skatoties šo seriālu nōnācu pie secinājuma, ka patiesais galvenais varonis ir šis yu-gi-oh pretinieks Kaiba, kurš dziļi ienīst to mazo sektantu un cenšas viņu apturēt, lai viņš vai nu pārņemtu varu vai arī glabtu cilvēci no ''ļaunajām kārtīm, kurām ir dvēsele''!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.