Bitter_me
May 21 2007, 16:17
Paldies Alexa De Šarlote,Zeloco , baltaas liinijas ir taisiitas ar balto tushu... Tur vispaar ir visaads sajaukums, tusha akvarelji, akvarelju ziimulji veel tik guasha pietruuka pilnai laimei... Un es jau zeloco Tew saku paldies par tavaam domaam...
P.s. mans stils ir visaads kish-mish paarsvaraa jau aizguuts no korejieshu manhwaam... Man vienmeer ir patikushas detaljas un smalkas liinijas un tad jau galarezultaataa sanaak kkas shitaads...
Bitter_me
Oct 17 2007, 21:42
AAAAaaaaaaarpraaats...
Te nu esmu atpakal, lai pieraadiitu, ka veel esmu pie dziiviibas(un iedvesmas).
Taa kaa kaadu laiku nemaz nebiju Lv bisk sanaaca atkaapties no sava radoshaa marazma, bet te nu buus pats jaunaakais. Vnk skice.
iedvesma no fantasy zanra un taa talaak...
Varbuut veelaak ieliksu dazus savus veelaas vasaras darbus..
Comments are welcome as usual(bet tas jau ir zinaams...)...
Tomoko
Oct 22 2007, 20:19
Wah! Cik forša skice! I'm just
ing it! [es speciāli uzzīmēju šo sirsiņu lai to izmantotu šajā postā, lol]
Atkārtošos sakot, ka man patīk tavs stils. Nu, gandrīz viss, kas tajā ir. Kautgan tie ir tikai skicēti, mati iespārda pakaļu. Viss pārējais arī.
Nu ko, gaidam kādu izstrādātāku darbiņu! ^^
fascinējoši satriecoša skice. pārdomas izraisoša. skaisti. smalki. teikšu, pat ideāli.
man ļoti simpatizē.
Bitter_me
Oct 24 2007, 14:58
Liels Paldies par atziniibu, tamdeel jau vien prieks censties kaut ko dariit taalaak.
(takes heart and puts under pillow)
Nu taa.
Tad nu te viens no tiem nelaimiigajiem vasaras darbiem.
Bisk sanaaca man toreiz vinu sabojaat un darbs neizskataas kaa bija plaanots.
Tintes pildspalvas(jo tad man nekaa cita nebija)
un neliels piekjeepaajums ar photoshop.
kakene
Oct 24 2007, 17:02
man loti patik ka tu zime matus!!!!
Pinkpanther
Oct 27 2007, 18:46
ljoti patiikami darbi, labi atteejo emocijas un juutas. skaistas sejas un man patiik taas luupas. varbuut vairaak jaapiestraadaa pie kjermenja uzbuuves un proporcijaam. forshh stilinjsh, var just, ka neesi iesaaceeja.
Man'ļoti patīk sejas. Tajās ir redzams kautkas neizskaidrojams. Šķiet, ka sejas ir vienlaicīgi emocionālas un vēsas.
pēdējais labs ^o^ ( kā jau visi iepriekšējie arī xD)
man patīk kā viss ir izstrādāts.
kareklis uz kakla atgādināja, par animi nana, šinam bija līdzīgas šķiltavas.
ko lai saka, manuprāt piesieties nav kur. tā tik turpini. ^^
Vai tas pēdējais ir zīmēts ar tušu?
kļuda meitenei(zēnam?) ar asv karogu ap kaklu ir tā, ka viņai(am?) nav roku. kā var rokas salikt džemperī?(man tā liekas)
ei, tu ost, ja man izdotos satikt tādu džeku uz ielas...ļoti skaisti tev tie darbi, izskatās stundā uzķēpāti ar piecām līnijām...apskaužu!
Bitter_me
Nov 8 2007, 12:42
Kaching! Kahi, Tu traapiiji desmitniekaa. Tur jau taa nelaime, ka biju iegrimusi taadaa kraasoshanas eiforijaa, ka pati nemaz nemaniiju, ka taas rokas kkur pazudushas.
Nu lai vai kaa no kluudaam maacaas.
Paldies velreiz visiem, kam pietiek pacietiibas paluukoties shajaa topicaa un ar man te kko atstaat. Patiesaam noveerteeju.
Runaajot par skiltavaam- Kareklis ir ievesma No Westwood, jo pati es ar esmu nenormalaakaa fanaate. (Uzdaavinaju sev ar vienu taadu nieku)..
Kkad driizumaa ieliksu veel kko.
Bitter_me
Feb 2 2008, 02:35
Esmu pamirusi un ar vienu kaaju atpakal.
Kaut kas atkal no manis. Niekoshanaas ar fotoshopu. sasodiits taa programma ir elliigi kjeepiiga... XD
mazs IIiimo boyz, tapis shovakar...
oo.
trūkst vārdu, tiešām foršs darbs.
tev labi sanāk tā ķēpāšanās.
Izskatās gan vairāk pēc meitenes(laikam tāpēc jau arī tas ir īmo boy).
nea, man tavi tradicionaalie ziimeejumi labaak patiik... mati galiigi garaam shajaa :/
Bitter_me
Jun 1 2009, 01:56
Peec Ziljards gadiem ievietoju atkal kko no saviem darbiem...
Pati nezinu, ko esmu dariijusi visu sho laiku, bet vai ir progress- spriediet pashi...Darbs ir originaali uz A3 un te ir tik cik mans crap skeneris lauj ielikt...
Kaa vienmeer- akvarelis, photoshops(minimaali) un kofeiina tabletes..
Cheers.
L
Hahaaa... Nu labi, lai iet dubultaa.. nesmu slinka..
Ticiiba sargengelim, man nav mirusi...
DarkDevilCat
Jun 1 2009, 05:43
Man konkreti riebjas stils ka tu ziime =/
bet jabut godiigam, talants tev ir un zimejumi ir labi (tas nenoziime, kad man vini patik)
Kpē es nezināju par šādas galerijas eksistenci. o.o
Man baigi patīk. Pirmajā krāsas tik garšīgas. ^^
FuschichO
Jun 1 2009, 12:49
Es arī balsoju par pirmo. Nesaprotu- kas gan var nepatikt tavā stilā... :/
Man nezkapēc vairāk piesaista otrais darbs...
Bitter_me
Jun 1 2009, 19:44
Paldies visiem, kam patiik...
Man prieks, ka taa... Taapeec jau vien ir veerts censties....
Art'a par galerijas eksistenci nezinaaji, jo es te manupraat gadu neesmu bijusi...
Hollow...
Aciimredzamo nevar noliegt un ja tas izraisa jebkaadas emocijas, pat riebumu, tad viennoziimiigi esmu sasniegusi savu... taads ir maakslas uzdevums- atrast skatiitajaa emocijas. Launak buutu, ja Tev vai visiem buutu vienalga...(un es neteiktu, ka mani iisti rausta aciimredzams negatiivisms)..
Anyways, paldies visiem, kjas atrod laiku te paskatiities, komentaari, nodirsieni, kritika, komplimenti laipni gaidiiti... Tikai paliidz..
RYUU NO pLASTIC TREE.. j ROCK noskanaas, gribeeju uzziimeet kko reaalistisku... Copic markeri un lietainais laiks ir idejas autori..
Zinu ka nav liidz galam sanaacis, bet ko lieki..
Ryuutarou. ^D^ <3
Līdzība saskatāma, bet izpildījums prasās mazliet savādāks..
DarkDevilCat
Jun 1 2009, 21:21
es jau nenodirsu xD
man vnk nepatik tas stils
bet ka jau teicu, zime labi
Pēdējais darbs wnk awesome - par tādu grupu uzzinu tikai tagad, bet pusis ir smuks
Bitter_me
Aug 12 2009, 10:00
Un atkal nomirushie uzpeld.Uziimeeju shonakt, peec saspringtas dienas, kad kaimins manaa durvju sleedzenee bija sastuukeejis seerkocinus. Kaut man buutu pistole un es vareetu vinu nosaut.
Ja jums ir ienaidnieki ielieciet serkocinu vinam sleedzenee un garanteets, ka vins paliks aiz maajas durviim.
Katraa zinaa - varonji no mana apsmadzenotaa toposaa mangas darbina.
kritiku kaa allaz- nemu veeraa.
Tigra2
Aug 12 2009, 14:44
Tas dzjeks kreisajaa pusee man atgaadina gliemezi. :3
varbuut luupas pie vainas.
Bitter_me
Aug 12 2009, 22:35
Hahha...
Gliemezis ir labs saliidzinaajums, tachu es pati iisti gan to nevaru saskatiit. Ar luupam tiesa arii neesmu iisti apmierinaata. Bisk Mini Anete Sonchika, bet tas tikai taadeel, ka naacas ar fotoshopu labot araa sho to kas vinam bija starp luupaam
Man patīk šāda veida darbi. Acis riktīgi labas. ^^
FuschichO
Aug 13 2009, 20:34
A man patīk, ka džekiņam nav perfekti taisns un garlaicīgs deguns, bet ar seksīgu austrumniecisku liekumu. Protams, kādam citam viņš var šķist taisns, bet nu manai acij, katra drebelīgāka līnija jau ir atkāpe. So I like it. Un jā- man arī patīk acis, zinu šo stilu- ar lielajām lūpām. Tās tomēr varētu būt kaut nedaudz mazākas, citādi zūd vīrišķības sajūta (cik nu tā var būt tādā zīmējumā)
Bitter_me
Aug 16 2009, 03:16
Paldies par labajaam atsauksmeem, acis, jaa, taas ir mana kaisliiba, loti patiik taas ziimeet.
Bet tas luupas..
Kaa jau teicu- sabojaaju ar saakotneejo ideju, bet nu meeginaasu citreiz kko dariit lietas labaa. Kgan tas jau ar ir taads nelaags nikis dzekiem vinas vispaar izziimeet.
Njaa un shis ir mans trenins gleznosanaa, uzgleznoju pasniedzeejam neizprotamu personu.
Darbs ir fotografeets un viennoziimiigi lielaaks par A3.
Taa kaa tikai trenins kluudu ,protams, daudz, bet nemainiigi- improvizaacija paliek.
Akrils.
FuschichO
Aug 16 2009, 12:07
Krāsas foršas, seja arī forša. Tas ir tā kā vasaras darbs vai?
meevers!
nvm me, bet lūpas riktīgi forši uzgleznojušās. ^^
Bitter_me
Aug 16 2009, 18:07
FuschichO, tas ir gleznots ziemaa...
Vienaa garlaiciigaa naktii. Klausijos MYV un kkaa izdomaaju, ka gribas kko kosu. Dziivee fons ir gleznots ar neona toniem. Kaa manijaat man kkads taads piesitiens ir uz spilgtaam kraasaam.
Art`a, I mind you, paldies..
Sitam vismaz nav Sonchikas probleemas.
Bitter_me
Aug 22 2009, 05:27
Nodarbosos ar noziegumu un ceru, ka man shoreiz piedos par dubulto postu.
veel viens smeereejums manaa galerijaa, domaaju veel kaadu taalu dienu naakotnee sho izeenot, bet shobriid man sis variants taapat patiik.
Sis bija mans neveiksmiigais meeginaajums ieliist briinumzemes pasaulee un uzmeistarot savu cepurnieka teelu.
Tamashi
Aug 22 2009, 12:05
Ev, Bitter_me, palidzi, kadu tushu tu izmantoji pedejaa darbina, kur tu to dabuji, please tell me! Tava darbaa, melna krasa ir kosha un vienmeriga, bet ar tusu ko izmantoju es, ne ko tadu panakt nevar. Vai varbut tu izmantoji kadu datorprogrammu?
FuschichO
Aug 22 2009, 13:39
Kāpēc viņam nav cepures
Bitter_me
Aug 22 2009, 14:35
QUOTE(Tamashi @ Aug 22 2009, 12:05)
Ev, Bitter_me, palidzi, kadu tushu tu izmantoji pedejaa darbina, kur tu to dabuji, please tell me! Tava darbaa, melna krasa ir kosha un vienmeriga, bet ar tusu ko izmantoju es, ne ko tadu panakt nevar. Vai varbut tu izmantoji kadu datorprogrammu?
Es neizmantoju tushu tas ir dariits ar fotoshopu, es parasti uztaisu lineart, kuru izziimeeju ar rapidograafiem un peec tam visu taalaak ar fotoshopu, liinijas tik tiiras var dabuut tad ja fotoshopaa maina kontrastus un izmanto opciju curves. Vnk vajag skatiities kaa tad izskataas.
Bet ja ir interese par markeriem, tad izmantoju sakuras. Var nopirkt papiira namaa kas ir netaalu no Gertruudes bazniicas.
FuschichO- Nevaru izskaidrot...
varbuut tapeec, ka ir lietussargs...
Tomoko
Aug 30 2009, 19:49
O, pēdējais ir superglīts. Tiešām patīkami skatīties. Bet man patīk tavi darbi defaultā, hehe. |D
Bitter_me
Oct 16 2009, 07:24
Paldies visiem, kas veel iemet skatu manaa slinkajaa galerijaa.
Peec kaarteejaas noplauksanas es tiesaa vaarda noziimee uzplaukstu-kaarteejais mans ono, un pie tam veel puku beerns. Ziimeesanai vairs laika tikpat kaa neatliek,kriize spiez, bet ja daru tad taa pa nopietno.
Gribeeju ziimeet narcisu, tad araabu princi, bet beigaas sanaaca hipijs..
Cowman
Oct 16 2009, 09:19
sergei zverjev
Tigra2
Oct 16 2009, 14:24
QUOTE(Cowman @ Oct 16 2009, 09:19)
sergei zverjev
+1 XD
Bitter_me
Oct 16 2009, 16:23
Hahhaha... nu nez gan vai ir tik launi.
Man jau dikti patīk ono.
Un šis pēdējais visnotaļ pa manam. =D [ne zīmēšanas stilam, bet manai gaumei.]
Mja. nais. ^^
mm.. but those luscious curls... rawr... Sergejs būtu lepns.
Bitter_me
Aug 16 2010, 20:54
Atkal uznirstu no aizkapa un ar jaunu darbu... Tapa soriit kad uzduuros Paramore un B.o.B dziesmai airplanes. Man patika taa zvaigznu buushana..
Ahoi- Akvareliiis un Markeri..
Don't hit me..
Tigra2
Aug 17 2010, 14:09
Man ļoti patīk, kā ir izkrāsots - skaistas, spilgtas un izteiksmīgas krāsas. :3
Čalis jancīgs - ar lūpu krāsu un skropstu tušu - bet izskatās labi.
Vienīgais, man liekās, ka pietrūkst otra roka. Es to būtu uzlikusi uz gurna, nevis noslēpusi aiz ķermeņa. C:
Bitter_me
Aug 21 2010, 10:05
Paldies Tigra.
Sergejs Melnbaltaa...
Tigra2
Aug 21 2010, 22:42
Sergejs melnbaltā, manuprāt, izskatās labāk, jo nav redzams tā gaiši rozā lūpu spīdums. XD
Izskatās gandrīz kā no mangas. Laba melnā-baltā attiecība. ^.^
FuschichO
Aug 22 2010, 00:21
Jā, es ar padomāju- gluži kā manga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.