Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bitter_whitter_mee vaajpraats...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Bitter_me
Man pasai arii skiet, ka melnbalts ir labaks, jo atzisu, ka pati sachakareju savu darbu ar tam lupam...(As usualy.. biggrin.gif)

Izmantoju Sergeja make-upam manga studio 4 programmu, baigi feini vinaa lineart var taisiit. smile.gif
Tikai kameer apjeedz kaut kripatinu no visaam taam opcijaam- traks var palikt. xD
IPB Image

Pedeja laika esmu palikusi stradigaka. biggrin.gif Atra kjeepa, kuru tik loti sakaarojaas izkraasot, ka sanaaca manupraat gana mulkjiigs teels. biggrin.gif

Bitter_me
Cerum ka mani nenosaus par dubultpostu, bet taa kaa 100 gadus atkal neko neesmu teikusi, tad ceru ka piedos.
IPB Image

Pirmo reizi mūžā izmēģināju Paint tool SAI, skatījos, cik Artai debešķīgi sanāk un izlēmu, ka man ar vajag pamēģināt. Pirmo stundu man bija FFFFFFŪŪŪŪŪŪ, bet tagad varu teikt, ka kopā ar PS tas ir the real deal. biggrin.gif

Un vēlrezi zombiji lien ārā no aizkapa un atstiepj kārtējo androgēnu. biggrin.gif
Tā kā savā ziņā es tēmēju uz akadēmiķa diplomu mākslā, tad savas apgūtās zināšanas cenšos ielikt savos kleksējumos. smile.gif Kā nu sanāk, tas paliek kritiķu ziņā.
FuschichO
tas droši vien šeit ir kaut kur minēts, bet tu studē mākslu? Man jau likās, ka kaut kas ir neriktīgs tavos darbos- pārāk normāli, var redzēt, ka cilvēks kaut ko sajēdz biggrin.gif

Pēdējais foršs, tikai ar kaklu un pleciem gan varēji nenolažot, jo tagad nevar saprast vai viņš ir kroplis vai arī viņam ir uzpleči. (es pieņemu, ka tas ir viņš)
Arta
kopā ar PS tas ir the real deal.

exactly!

Piekrītu, ka iesākt ar SAI ir vienkārši just kill me NAO, bet, kad pierod, ir baigi patīkāmi un ērti. C: Būs okei, galvenasi jau tā sākšana. Kā vienmēr, tavas sejas man it sevišķi patīk. ^^
Bitter_me
IPB Image
oh well..another one.. Kur ir izaugsme nezinu, bet man atkal bija iemesls pa nakti negulēt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

FuschichO, jā es esmu lēnā ceļā uz stāšanos mākslas akademijā, bet ne gluži pa ilustrāciju līniju. biggrin.gif
Bija domāti man tie uzpleči, bet laikam nebija laba doma nogriezt zīmējumam apakšējo malu, jo taisnība vien tev ir, nevar saprast, ka tur ir un es pati pamanīju, ka looks strange. sad.gif

Arta.. Tu esi vislielākais iedvesmas avots cītīgam darbam. Ne tikai tas, ka Tu esi pievarējus SAi, bet arī.. Es prātoju... Cik aptuveni daudz sava laika Tu pavadi zīmējot? smile.gif
Arta
Ellīgi jauki vārdi no tavas puses. C: Paldies! Bet tavā topikā par mani nerunāsim! :'D Varu pateikt, ka ļoti daudz laika man paiet zīmējot, bet tas tā kopumā ņemot.

Tavas piesātinātās krāsas, kā vienmēr man vienkārši gribās apēst. xD Teikšu atklāti, ka ar puķītēm gan varēji vēl pacensties~
Pats character's, protams, manai gaumei tieši desmitniekā. :'D Un mēness. o.o Efektiņš riktīgi foršs! Bet varētu biškucīt mazāku? Nē? Es nez. :'D
Bitter_me
Iegadaju jaunus touch markerus un gribeju pakepaties, bet Fffuuuuuufffuuuu mans skeneris kaa vienmer noeed kraasas un viss magic partop ne tik lielaa magicaa.
Katra zina atkape no maniem genderbender chaliem un beidzot patiesam ir sieviskigs radiijums. biggrin.gif
IPB Image

Arta, Iepriekseeja ar pukem nedaud nolazojos gan, bet nu man jamacas jamacas. Atzisu klusas dabas man allaz ir nepaticis zimet. biggrin.gif

IPB Image

Es pati brinos, esmu kluvusi nenormali darbiga. Velviena nakts un velviens darbins. Ehhh... Tiesaam esmu panemusi atkapi no saviem ONO. Velviena meitene. Un atkal spontani. Uzskiceju pieziimju blokaa, pabeidzu ar SAI.
Bitter_me
Nopietnu makslas cilveku nenopietna skice.
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.