Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzimshanas diena/s
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
deleted-ray
Sveicam sveicam sveicam, galvenais neaizmirsti - pārmērības ne pie kā laba nenoved ")
Kikumi
Milzīga buča priekš Zeno! Apsveicu no visas sirds! biggrin.gif
swordsman
apsvaicu dzimsanas dienaa Zenofex
Kikyou
お誕生日おめでとうございます, ZENOFEX biggrin.gif

Tagad tikai izdomāt, kur raut 32 tortes... laugh.gif
ShinChan
Daudzi laimes, prieka un stipru imūnsistēmu pret visām sasoditajām vīrusinfekcijām. Un tā ka lai šodien rūdītu iekšu ar spirtotām dzirām wink.gif
xikes
Daudz Laimes!! biggrin.gif
zenofex
Paldies, paldies, paldies!
Arigato, arigato, arigato!

*Pacienaa ar to kas palicis paari no sveetkiem* wink.gif
Kima
Galiigi pamests shiis topix... sad.gif bet shodien ir Unmei dzimeniite!!!! Gan peedeejaa laikaa nepamanu winjas postus, bet tomeer apsweicu!!!!!! wub.gif
image
dmonster
Happy Birthday Unmei.
kaarleens
Rags daudz laimes dzimenē, lai veicas hobijos un nopietnajā dzīvē KAMPAII cool.gif
X_Kamui
Apsveicu Rags ar dzimeni... visu tev to labako novelu biggrin.gif
Rob_X
Lai Tev viss tas labaakais! tongue.gif rolleyes.gif suminu tongue.gif rolleyes.gif
Yume
Hei! Es arī piebiedrojos!!!
xikes
Daudz laimes, daudz jauku briizu! Viens apsveiciens arii no manis.. Apsveicu! biggrin.gif
Kikyou
Viiii! *pielādē lielgabalu ar zefīriem un izšauj uz Rīgas pusi*
Daudz laimes! ^___^
jurc
*JurCHiX pieliek klaat Kikyou zefiiriem paaris DVD diskus ar anime un skatās kā tie lido pie Rags*
/* alt paplivina baltu lakatinju staavot pakalnaa un tad nobljaujaas:"SUMINAAC!!!!" */
-kumori-
Happy Birthday Too You,
Happy Birthday tooooooooooooo You,
Happy Birthday Are Dear Rags...
Happy Birthday Too You And A Big Kiss image
CloudX
ApsveiCu biggrin.gif
Nuin
Apsveicu tevi dzimenē. Še tev tortes gabaliņš
image
zenofex
Novēlu Rags'am noballēties tā pamatīgi, lai būtu ko atcerēties pēc tam smile.gif
Sigfa
Sveicu, Rags!

un, lai buutu 60 ziimes, Noveelu prieciigi nosvineet biggrin.gif
Ella
Daudz laimes (kā jau vienmēr) dzimšanas dienā Ragam biggrin.gif
Vecais labais pantiņš =]
Uz pudeles kur stiprāks grāds,
Lai šodien koncentrējas prāts!
Met darbus steidzami pret sienu,
Un jautri pavadi šo dienu!!!
cool.gif cool.gif cool.gif
ShinChan
Iedzer kādu šluku šodien arī par mani. Laimes, prieki, veselības un kas tur vēl komplektā nāca līdzi.
Rags
visiem kas mani apsveica liels paldies happy.gif

del 60 zimem rakstu vel so teikumu laugh.gif
SheWr
Oi...piedod, es jau bisken par veelu sad.gif , nu bet tomeer... - Aspveicu Ragu dzimshanas dienaa....
Dzonis
hehe...Rags, suminaats!!! (*vietas aizsishanai*...tiek noveeleets viss ko parasti shaadaa reizee veel)
Rags
*veljoprojam vero ka uz vinu slow-motion rezima lido zefiri un dvd ar anime... laugh.gif
paldies paldies happy.gif
Dzonis
ooo!! Shodien liela diena!Spectre paliek 21!! nu tad ar to arii apsveicu, kaa arii noveelu visu ko shaadaa briidii meedz veeleet!!
Rags
juu, juu, apsveicam biggrin.gif
tik lai neparsvinas un tiek ari lidz tusam laugh.gif
X_Kamui
Hehe... kaut ari nepazistu bet tomer dzimene cilvekam biggrin.gif biggrin.gif
Happy Birthday Spectre!!!
kaarleens
Daudz laimes Ghost !!!! Kampaii, Lai veicas izklaidees (Ro, anime) un nopietnajaa dziivee (maaciibas, darbs) veelreir priekaa cool.gif aa un apsveicu ka tu tagad oficiaali visaas valstiis vari pirkt shnjabi(sakee) laugh.gif
Yume
image
jurc
Sveicu es ar!! Lai nu tu beidzot RO dabuutu 99lvl, maajaas iekraatos daudz anime diski, atrastu labu lapu kur var dabuut jaunaakaas mangas, un galvenais neaizmirsti par otaku.lv ^^
image
zenofex
Spectre, apsveicu!
Spectre, apsveicu!
Spectre, apsveicu!
Spectre, apsveicu!
Spectre, apsveicu!
Spectre, apsveicu!
SheWr
Es ar pievienoshos apsveiceejiem - Apsveicu un lai tev daudz animes sanaak noskatiities...

Spectre
Paldies paldies happy.gif ........... ehhh jaa 21 pasham kautkaa neticaas veel vakar bija 16 .... baigi aatri pagaaja ..^^;
Kikyou
Viiiiiiii!
Daudz laimes, Spectre. happy.gif *pielādē vēlvienu lielgabalu ar zefīriem*
swordsman
lai tev labi eedaas kuuka tavaa dzimsanas dienaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deleted-ray
Apsveicu savu garmataino biedru shajos sveetkos smile.gif
ShinChan
Sasniegta jauna pietura dzīves nerimtīgajā un nenoteiktajā maršrutā. Lai veiksmiigs turpmaakais brauciens. Gratulieris.
Rags
Sigfa daudz laimes dzimsanas diena happy.gif
lai visur veicas, un vienmer atrodas kads jauns anime ko skatities wink.gif
kaarleens
Sigfa daudz laimes cool.gif
Lai veicas visur prieciigu tev sho dienu Kampai wink.gif
zenofex
Sigfa, lai arii naakamajaa dziives gadaa daudz animes, rpg un, kaapeec ne, arii meitenes smile.gif
Yume
Sigfa,Sveicu dzimšanasdienā!!!
Nu uv vēlēt... būšu banāla, neko nevēlēšu, pat vienalga labāk zini, ko gribi.. biggrin.gif
Kikyou
Whee. Daudz laimes, Sigfa. xD
*izvelk kārtējo lielgabalu un atkal pielādē to ar zefīriem*
<_>; Šitā es drīz bez zefīriem palikšu! ;O;
jurc
QUOTE(Kikyou @ Mar 17 2005, 16:08)
*pielādē vēlvienu lielgabalu ar zefīriem*
*

*JurCHiX pievieno zefīriem kaudzi ar anime DVD diskiem un lapiņas ar mangu... un skatās kā tas viss lido uz Sigfas pusi*

*alt atkal noskatās kā lido zefīri ar diskiem un pamājot ar lakatiņu līdzi sūta lielu lielu SVEICIENU!!*

Apsveicam! biggrin.gif
dmonster
Apsveicu Sigfu 17ajā

Be happy, don't worry,
Your now a 17 year old khem man.
(nu, lai būtu 60 gabali.)
deleted-ray
Apsveicu Sigfuciiti shajaa svinamajaa dienaa happy.gif
Lija
Daudzas, daudzas, daudzas laimītes 17-tajā dzimšanas dienā Sigfam!!! hip-hip urrā!!!
CloudX
smile.gif Apsveicu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.