Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzimshanas diena/s
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Seven_of_zero
Daudz laimes dzimšanas dienā Spectre. smile.gif
Rags
Spectre apsveicu arī šeit tongue.gif
Novēlu skaidrā prātā izbaudīt Depeche Mode konci, un lai paliek vislabākās atmiņas biggrin.gif
Nu un protams terabaitu animes, un atvaļinājumus kad to visu noskatīties laugh.gif
X_Kamui
Suminaats Spectre un daudz tev laimes rolleyes.gif
Spectre
Paldies visiem par apsveikumiem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Varu piebilst tikai to ka koncerts tik tiesham bija labs un skatijos es skaidra (to Rags) tongue.gif
Hikaru
Sigfa 18! Apsveicu dzimšanas dienā! Beidzot tev drīkstēs uzturēties Adult sadaļā. biggrin.gif
Zuzix
Hehey Sigfucis oficiāli pieaudzis happy.gif
noswinies kārtīgi ^.^v
lastguru
yay! Apsveicu ar pilngadiibu, Sigfa, nosvini labi!
Blackout
laimes daudz, Sigfa XD
X_Kamui
Ooooo, Sigfa jau 18 ^^ APSVEICU!!! biggrin.gif
Sigfa
Paldies, bet ar to nosvineeshanu taa ir kaa ir, Japaanaa (un it iipashu Wakayamas kalnos, kur shobriid dziivoju) neko nosvineet nevar, nemaz nerunaajot, ka japaanjiem pilngadiiba ir 20 :\
jurc
Apsveicu Sigfa! Domāju ka tu pats sev esi uzdāvinājis vislabāko dāvanu sev uz 18 gadiem - dzīvošanu Japānā! =)
Ladykiller
@Sigfa
Rekur būs nelieli sveicieni no Latvijas for japanes boy.
Tatad - Tevam bija trīs dēli, mums ir divas pudeles "capital T" , nalevai ! Daudz laimes dzimene Kaža !
GM
Pievienojos apsveikumiem, Sigfa, ye ole' bastard.
Protams, ir cemme par to, kā mēs būtu varējuši šo te tavu jubileju noskalot etilspirtu saturošos dzērienos (like I know we would have...), ja nebūtu aizlaidis uz lecošās saules zemi, bet what the heck - beidzot esi pieaudzis cilvēks. Kodienu atliekam uz atgriešanos.
zenofex
Aye!
Sigfa ir jāapsveic, visnotaļ oriģināls vecis!
Lai nu veicas, welcome to the adulthood!
Kikyou
Ūu, nezināju, ka tu jau Japānā. Zināju, ka tu kautkad pavasarī brauci uz turieni, bet nezināju kad. Cik sen jau tur esi? Kā tur ir? Kādā valodā tu ar visiem sarunājies? (Mans nezin, cik labi tu japāniski māki.)

Fufufufu, kur es paliku. Ak jā.

Daudz laimes dzimšanas dienā, Sigfa! Lai... ehhh, you know the drill. Blā blā daudz manga blā blā alkohols blā blā bez teletubijiem.
Laikam bikiņ dumji, 18. dzimšanas diena bez pamatīgas svinēšanas? XD
Pakkun
Apsveicu sigfu! ehh, cik labi, ka 18 gadu jubilejaa paliek 18 gadi. kaa tad savaadaak iepirks visu nepiecieshamo svineeshanai laugh.gif
Shaisuke
Wipee Sigfa... Pievienojos sveiceejiem ^^

Happy Birthday happy.gif

~BN~
Seven_of_zero
Apsveicu Sigfa. smile.gif
Nu ko, sake ir iepirkts? biggrin.gif
ReD_FoXy
Es tev vakar 23:00 meegjinu suutiit sms. "Sūtīšana neizdevās". dry.gif Bet tu goddamnit tachu Japaanaa! Taapeec apsveikt sanaak tikai shodien.
Daudz laimes Sigfa! Daudz buchu un alus! biggrin.gif
Vai tu man atsuutiisi kaadu veestuli no Japaanas?? PLZZZZ! *kriit celjos* Vismaz ar vienu bildi... View of Japan. UUuuuuuu... Luudzu luudzu luuudzu... Dabuusi kasti alus! biggrin.gif
Bet galvenais nosvinies! happy.gif
Church
jihh CS. pensija un reimatisms tuvojas ar drausmu joni. ar to arii kongratuleeju ;>
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Mar 18 2006, 20:15)
Ūu, nezināju, ka tu jau Japānā. Zināju, ka tu kautkad pavasarī brauci uz turieni, bet nezināju kad. Cik sen jau tur esi? Kā tur ir? Kādā valodā tu ar visiem sarunājies? (Mans nezin, cik labi tu japāniski māki.)

Fufufufu, kur es paliku. Ak jā.

Daudz laimes dzimšanas dienā, Sigfa! Lai... ehhh, you know the drill. Blā blā daudz manga blā blā alkohols blā blā bez teletubijiem.
Laikam bikiņ dumji, 18. dzimšanas diena bez pamatīgas svinēšanas? XD
*

Hehe, tikai nedeelju te esmu. Izskataas, ka Edg karsto veelmi peec anime posteriem tik driiz nevareeshu piepildiit, bet kad taada iespeeja radiisies, ielikshu postu forumaa, lai pasuuta cilveeki smile.gif Sarunaajos Japaaniski... ar stipru anglju pieskanju, bet no taa taapat jeegas nav, neviens te angliski nesaprot.

Vismaz man te ir iespeeja redzeet animes, pirms vinjas vispaar paraadaas netaa biggrin.gif

Senchi te forshi, ljauj iedzert maajaas smile.gif

UPDT; Opaa, bezmaz aizmirsu pateikties sveiceejiem! Paldies visiem! Un arii Pakkun!
Taka
Wow!
Vakar nebiju datora tuvumā, tāpēc sveicu Sigfu šodien! smile.gif
Un sveikts top arī CaptSolo ja tas ir tas CaptSolo kuru es domāju wink.gif
Church
gan jau ka tas pac vien ir .. vismaz vecums ~ atbilst un latvijaa citu nau daudz dzirdeetu ;>
Taka
Es vakar Xeno pārprasīju, šis saka ka vajadzētu būt smile.gif

Un šodien top sveikts mDSL labdaris un CCCP propogandētājs Revol!
Lai Tev priecīga dieniņa, kaut arī pirmdiena! smile.gif
Church
Xeno as in xehomorph? hrm. kaut kaa daudz kopiigu paziistamu ex-alberta alkoholikju-datorikju. ;D
Spectre
Daudz laimes dzimshanas deina Sighfa biggrin.gif

Ar nokaveeshanos bet tomer labak velak neka nekad tongue.gif
Taka
QUOTE(Church @ Mar 20 2006, 08:31)
Xeno as in xehomorph? hrm. kaut kaa daudz kopiigu paziistamu ex-alberta alkoholikju-datorikju. ;D
*

Yepp, Xeno as xenomorph smile.gif
Vismaz cits Xeno man nav zināms
Albertā ar esu grozījies smile.gif
Ayumi
Daudz daudz fotoaparātu *Pfuu!*, laimes novēlu Aigariusam! biggrin.gif
Seven_of_zero
Apsveicu Aigarius, Nu ko. tātad sestdien veicam pilnīgu Yukatan okupāciju. uz 1 dienu biggrin.gif .
Aven
Daudz baltu dieninju LAiminja dodi!...nu juus saprataat!
DAudz laimes Aigarius! neaizmirsti muus un atgriezies!
Kursh mums pirti kurinaas? unsure.gif
lastguru
Doumo omedetou gozaimasu, aigarius!
Avens, neesi so selfish!
Winry
Liels sweiciens aigariusam no manis...daudz , daudz laimiites(tas mazliet blondiski, bet ir ok)...swini kaartiigi... biggrin.gif
pinksakura
daudz laimes dzimshanas dienaa Aigarius
image
Niks
53 76 65 69 63 69 65 6E 69 20 6E 6F 20 6D 61 6E 69 73 20 75 6E 20 47 65 6E 74 6F 6F 3A 20 22 41 70 73 76 65 69 63 61 6D 21
Rags
Apsveicu Aigarius happy.gif
X_Kamui
Aigarius suminaats^^ un visu to labako tev biggrin.gif
aigarius
Paldies par apsveikumiem! biggrin.gif
lastguru
Apsveicu, Ray, noveelu tev ar gadiem kljuut mazaak slinkam ^^
Ayumi
Daudz laimes Ray ^^
X_Kamui
Ray, ha, apsveicu ar dzimeni ^^

gan jau es tevi go spelee uzvareešu gigigig biggrin.gif
GunMetaL
hei hei... smile.gif Sveicam Alt!!! DZ-diena... p.s - 6dien esi maiga pret paareejiem kad domaasi ''hiper intelektuaalaas kaarshu speeles'' noteikumus wink.gif
Aven
Daudz laimes Alt!
lastguru
daudz laimes dzimshanas dienaa, alt un Rune!
Church
congratulaacijas, alt-sama
Ayumi
Apsveicu tevi alt ^^ daudz laimes Rune
Kaede
Daudz laimes gavillniekam dzimeniitee!!! smile.gif
Rags
Apsveicu visus jubilārus biggrin.gif
Un protams atsevišķs sveiciens Alt happy.gif
xikes
Daudz laimes! Ray, Alt! biggrin.gif
ETM
Apsveicu jubilaarus

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.

+1

(ETM postu skaitam)
Zuzix
Mīļš sweiciens Alt swētkos ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.