Catgirl
Jan 15 2007, 22:31
Mans forshais kraasainais ziimeejums! Ko par vinju teiksiet?
Karamele
Jan 16 2007, 01:04
nav slikti... nepavisam. vienīgi acis par augstu [manuprāt], seja par platu un deguns kartupeļveidīgs XD
Patīk kā iznākuši mati & tērps. labrāt redzētu vēlkādu zīmējumu.
Shatako
Jan 16 2007, 21:16
Ir ok.Tikai manuprāt kakls ir par garu!Ammm...Man liekas ka kkas trūkst vai ir par daudz!Nezinu.Bet vispār ir diezgan labi!Un piekrītu Karamelei,arī es gaidu vēl kādus darbus!
Vispaar, diezgan forshi, bet pilniigi tas pats kas bija karamelei par kritiku... jaa, tu vareetu iisteniibaa uzziimeet kaut kaadu ziimeejumu, tikai pilnaa augumaa.
- -
Catgirl
Jan 24 2007, 20:38
njaa..mans viens no miiljaakajiem ziimeejumiem ir pilnaa augumaa, bet CRAp vinsh pazuda!
naakamo daru iepostoshu tuvaakajaa laikaa...(cerams atradiishu)..ja nee, naaksies domaat citu sizhetu jaunam darbam
Catgirl
Jan 28 2007, 13:20
Cowkiller
Jan 28 2007, 14:26
patiik peedejam malaa taaa cat ikona
kautkur taada redzeeta...
Catgirl
Jan 28 2007, 16:58
jap man vins patiik(mans logo^^)....es varu atsvaidzinaat atminju tas ir link(kaķis) no microsof office word viens no objektiem ko var uzlikt tur
Shatako
Jan 28 2007, 21:12
Nu ko lai ska man labāk patīk tas 1. darbs!2. Galva ir par lielu priekš pārējā ķermeņa un vai zem tās sejas tas ir domāts kkāds ierocis?
man labaak patiik taa meiteniite ar astiiteeem, jo man shkiet, pirmajaa kaut kas greizs ar to kermeni.
Catgirl
Jan 29 2007, 18:03
man ari taa likaas, bet zini? slinkums dzeest....
iisteniibaa no saauma vareeja iztikt, be datoraa....
nogriez galvu, un pielīmē uz jaunas papīra lapas. nekas nebūs jādzēš!
arī es fanoju par astaino meiteni, tādā stilā taisītu tavu animi es labprāt skatītos.
iesaku palikt pie viena logo veida.
Skatos ka liinijas velc pa maziem gabalinjiem - galiigi garaam. Ja tew vajag liiniju no punkta a uz b tad arii taa velc ar visiem izliekumiem etc, newis staisi simts kleksus no a uz b. Mans ieteikums buutu vispirms patrenneeties un tad mest ieksaa sawus darbus.
Catgirl
Jan 30 2007, 17:15
iesaku palikt pie viena logo veida.
man jaw ir...
tas tak ir tas smukais melnaa kaķa siluets!
Skatos ka liinijas velc pa maziem gabalinjiem - galiigi garaam. Ja tew vajag liiniju no punkta a uz b tad arii taa velc ar visiem izliekumiem etc, newis staisi simts kleksus no a uz b. Mans ieteikums buutu vispirms patrenneeties un tad mest ieksaa sawus darbus.
shoreiz tas bija speciāli
QUOTE(Catgirl @ Jan 30 2007, 16:15)
Protams, Catgirl, kaa vienmeer izcelies ar izcilu logjiku.
Catgirl
Jan 31 2007, 13:35
nu, bet kursh manā vitā darīs, ja ne vien es!
Tā nedaudz sašķaidītā meitene man patiik. Acs ļoti skaista, un mati priekšā sejai arī izskatās jauki ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Feb 3 2007, 19:27
QUOTE(Storm @ Jan 30 2007, 20:12)
QUOTE(Catgirl @ Jan 30 2007, 16:15)
Precizējums - ar tās absolūtu trūkumu.
Shumins
Feb 3 2007, 19:53
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Feb 3 2007, 20:27)
Precizējums - ar tās absolūtu trūkumu.
Atradushies vecie aazji - Logjisktikas un filazofijas doktori...
To vien maak kaa atrast mazu meiteniiti un meegjinaat pasmieties par to - iebaazjot pa vidu veel savas paar gudriibas.
Nez, nekaa veeraa njemama un gudra no jums taapat nav dzirdeets
Lai taksh Catgirl ziimee un censhas, ko jums tur veltiigi piesieties par siikumiem...
Catgirl, tev ļoti labi sanāk zīmēt logo. Jā, un vēl - man patīk tā mazā meitene ar divām astītēm. Tā ļoti labi sanāca. Tas iepriekšējais darbs. Tur man patīk mati. Vienīgias ķermenis par mazu. Labprāt sagaidīšu vēl darbus. Kopumā viss ir labi, joprojām sajūsminos par tiem kaķīšiem. Tie vienkārši rullē! ^^
Catgirl
Feb 22 2007, 18:47
heh paldies
sakaraa ar to, ka es nevareeju postot divas ned., shis topiks ir pamiris
taapeec atljaushos ielikt kaadu ziimeejumu....[bez logo]
shis ir LOTI(ar lielu uzsvaru uz LOTI) prasts darbs
vnk gribeejaas kaut ko ielikt
[daudzi mani sapratiis]
shis ir veel prastaaks, bet nu...
man shis ziimeejums baigi nepatiik
bet ieliku visus manus gara darbus!
Karamele
Feb 22 2007, 19:17
par pirmo darbu - kas pie velna tas ir domāts?
par otro darbu - craps, un wtf kas viņai ar galvas formu?
par trešo - tās kājas....brrr... a w00t rokas gan man patīk :3
visā visumā - ya need more [a ton of] practise in drawing.
Catgirl
Feb 23 2007, 08:55
par pirmo darbu - kas pie velna tas ir domāts?
par otro darbu - craps, un wtf kas viņai ar galvas formu?
par trešo - tās kājas....brrr... a w00t rokas gan man patīk :3
visā visumā - ya need more [a ton of] practise in drawing.
zinu, bet kaa juus domaajat varbuut nopirkt lielo mangas grāmatu?
bet jums jaaparaada preciizi uz kljuudaam citaadi es nevareeshu vinas izlabot
Kazuki
Feb 23 2007, 10:11
QUOTE(Catgirl @ Feb 23 2007, 09:55)
neiesaku. tev no taas graamatas liela labuma nebuus. man ar vinja staav plauktaa blakus organiskajai kjiimijai un leenaam noput. labaak pameklee tutoriaalus netaa. tas ir izdeviigaak un tur var atrast daudz ko interesantaaku. bet ja neieveerosi karameles
ton of practise , tad taapat nekas nesanaaks.
Shumins
Feb 23 2007, 11:00
QUOTE(Catgirl @ Feb 23 2007, 07:55)
Es tev savu varu atdot, ja gribi...
Izlasiiju, tachu nekaa jauna neuzzinaaju, bet varbuut tu ar to vari ko iesaakt. Kaadu sest. or sveetdien varam saskrieties kaut kur centraa un varu tev to atdot. Un kad kljuusi slavena, vareesi teikt - man kaadreiz Shumins atdeva vienu stulbu graamatu, kas maniiija manu dziivi...
Un tad man buutu prieks, ka esmu izdariijis kaut nedaudz laba
(Tagad taa taapataam meetaajas plauktaa nevienam nevajadziiga)
Vai ja negribi lai kaads ko atdod taapat, iemaniishu tev pret jekaadu citu graamatu - tev nestaav majaas "Main Kamf" or kaada veestures graamata?
Catgirl
Feb 23 2007, 13:55
Vai ja negribi lai kaads ko atdod taapat, iemaniishu tev pret jekaadu citu graamatu - tev nestaav majaas "Main Kamf" or kaada veestures graamata?
ja tev vajag kaadu veestures graamatu, varu kaadu iedot no biblioteekas
es paskatiishos vai ir man maajaas kaut kas veesturi, bet main kamf....loti shaubos
lai vai kaa tnx
Pinkpanther
Feb 23 2007, 15:09
1. ziimeejumaa vieniigais kaut cik saistoshais ir tie peedu nospiedumi.
2. tas laikam ir crazy frog un meitenes krustojums...
uzacis par garu, peec maniem uzskatiem arii kakls ir par resnu, mati kkaa shkjiibi- vajadzeetu uzziimeet vispirms galvas formu un tad matus. prieks vismaz, ka ar degunu un muti viss kaartiibaa...
3. erm...
kaaju apakshstilbiem buutu jaabuut uz pusi iisaakiem, dibenam lielaakam, laapstinju liinijaam taalaak vienai no otras un bik zemaak. nesaprotams novietojums lapaa... pozitiivais- rokas labas un matiem arii nav ne vainas.
Zīmējumi ir diezgan pavirši....to es gan neciešu.Ja aizkrāso laukumus,tad aizkrāso rūpīgāk.
Trust me darling,with scratches and stripes you won't go far.
Klokjvaarpsta
Feb 23 2007, 18:22
Piedod, bet nav iisti ko redzeet. Nav par ko izteikties. Tajaa otrajaa ziimeejumaa iesaku atbriivoties no taam liinijaam zem aciim, lai neizskataas tik briesmiigi veca
Catgirl
Feb 23 2007, 18:46
Piedod, bet nav iisti ko redzeet. Nav par ko izteikties.
njaa zheel gan......naakamreiz
luuuk, ko es saucu par labu auditoriju!
zheel nosaakuma neizlasiiju un tikmeer uzziimeeju jaunu - izstraadaatu versiju, pie shii ziimeejuma straaadaaju veselas 15 minuutes! man pat apnik ziimeet
nu labi sheit ir tas mistrojums
Cowkiller
Feb 23 2007, 19:15
QUOTE(Catgirl @ Feb 22 2007, 17:47)
shis ir veel prastaaks, bet nu...
man shis ziimeejums baigi nepatiik
bet ieliku visus manus gara darbus!
oooo tev patiik kakaat briivaa dabaa?
kaajas varreji iisaakas ziimeet
Klokjvaarpsta
Feb 23 2007, 21:35
Kaajas tieshaam slimi garas
Bet par peedeejo gara darbu:
Nu, tagad vismaz ziimeejums ir tematisks un atmosfeerisks. Un skatos, ka tev arii patiik ziimeet mazus zimeejumus uz lielaam lapaam. Njaa, prieksh 15 minuuteem apsveicu, pat eena pielikta..
Seja (atsevishkjaa) gan taada jociiga - kjipa mati perfekti balti un no aughas no visiem skatu punktiem apgaismoti ir absoluuti baltu gaismu, jo nav eenu, turpretii seja ir pamatigi aizeenota. Pie aciim arii jaapatrenneejas, bet kopumaa pat manaams siiksiicinjsh progress
!!!And remember - practice makes perfect!!!
Catgirl
Feb 23 2007, 22:04
Kaajas tieshaam slimi garas
tas bija speciaali
vnk es meegin ielikt kaut ko no savas slimiigaas fantaazijas, kuras man tikpat kaa nav
oooo tev patiik kakaat briivaa dabaa?
zini? nekad neesmu meeginaajusi
un tas nebija taa domaats >.<
Bitter_me
Feb 23 2007, 23:11
Bisk diivaini, es nesaprotu kaadeelj jaaliek darbi, kuri pasham ne iipashi patiik??? man likaas, ka parasti cilveki raada tos darbus kurus uzskata par cieniigiem citiem raadiit vai vismaz taapeec, lai gribeetu kko uzlabot... Nee, man shito neizprast..
P.S: bet peedeejais patiesaam noraada mini progresu..
Tik vajadzeetu atmest pavirshiibu...(ja taads nikjis piemiit)..
Catgirl
Feb 23 2007, 23:59
man buus jaaiet uz maajaslapu kur mani noveertee
Tevi novērtē arī šeit - ar kritikas palīdzību, kam būtu tevi jāvedina uz savu "mākslas darbu" uzlabošanu.
Piedod, bet nu nebūs tā, ka tu 5ās minūtēs uzkleksēsi kaut kādu crapu, un visi nāks, apbrīnos un prasīs vēl.
Catgirl
Feb 24 2007, 00:07
Tevi novērtē arī šeit - ar kritikas palīdzību, kam būtu tevi jāvedina uz savu "mākslas darbu" uzlabošanu.
Piedod, bet nu nebūs tā, ka tu 5ās minūtēs uzkleksēsi kaut kādu crapu, un visi nāks, apbrīnos un prasīs vēl.
Buutu labi XD nu labi, tas tikaj taa......
es meeginaashu uztaisiit kaadu ilgstoshu darbu, bet es jaw uzziiimeeeju veel vienu crapu, kuru jums par nelaimi ielikshu riit, jo par veelu kaut kko skaneet
luuk kur arii ir
and this is?
es apskatījos, ka cilvēki ir skatījušies tavu topiku, bet pakomentējuši samērā maz. laikam viņi gaida kāu progresu? būs progress?
(ore maybe in this drawing really is some uuber cool idea, but im not with the eye of a god, so i cant see it)
metaphor
Feb 27 2007, 14:39
njaa...patiik logo, bet gaidiiju ko vairaak....nevari?
tikaj shoreiz ilgaak nekaa 15 minuutes!
metaphor
Feb 28 2007, 15:26
ui, netajaa topikaa iegaaju. kaa var izdzeest postu?
lai nebuutu lieks posts. baigi patiik tas c'mon
Catgirl
Feb 28 2007, 15:28
labs i, bet man skaneris nesleedas iekshaa un negribas mekleet izrauto vadinu visu to paareejo vadu mudzheklii
lai vai kaa darbs ir pabeigts.....drosmiigi sagaidiisho no jums kritiku!
esmu drosmiigs cilveex!
Catgirl
Mar 2 2007, 15:28
Klokjvaarpsta
Mar 2 2007, 21:53
Nu, sho vareetu atkal saukt par sava veida progresu *skataas uz dazhiem eenojumiem* Skatos, ka vairs ne tik pavirshi pieej tai lietai, bet vajag veel un labaak!
Catgirl
Mar 2 2007, 22:55
Nu, sho vareetu atkal saukt par sava veida progresu
ko tas noziimee?
°
Skatos, ka vairs ne tik pavirshi pieej tai lietai, bet vajag veel un labaak!
ko citu dariit? me slims.
Nezinu bet vairums tavu darbu "izstaro" slinkumu... O_o
Tas izpaužas taa tev ir ieziimeets 1 vai 2 cilveeki,ķinķeeziņi pa visu lielo lapu!
Man nepatiik ka maini svus parakstus,logo katraa ziimeejumaa vai skicee!
Peedeejajaa darbaa veerojams progres!
Catgirl
Mar 3 2007, 18:09
Man nepatiik ka maini svus parakstus,logo katraa ziimeejumaa vai skicee!
es vairak nemainu
Nezinu bet vairums tavu darbu "izstaro" slinkumu...
es varbuut vairaak pacentiishos..naakamreiz
metaphor
Mar 14 2007, 16:55
peedeejais vnk kawaii kaķis. tev labi iznaak ziimeet profilaa. varbuuut pameegini ari kustiba
enas peedeejajaa ziimeejumaa patieshaam labi iznaca
pēdējais zvērulis tiešām ir jauks... ieteiktu pameiģināt to izkrāsot ,varētu sanāk ļoti smuki. ~~~
tas jau ir interesanti.....Emo-Cat! lol!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.