Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Catgirl art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Catgirl
QUOTE(jooji @ Mar 16 2007, 00:04) *

tas jau ir interesanti.....Emo-Cat! lol!!

xD bus vel, bet tgd man vienkaarshi nav pareizais noskanojums vai iedvesma dry.gif gaidiet un nenokariet degunus! biggrin.gif
kahi
kaķ- meitene ir ļoi smuka, it īpaši viņas čauka. fanoju par zvārgulīšiem!
Arfija
ir labi catgirl!tev ljoti labi sanaak ziimeet zveerus! moshk pat tu vareetu buut zveeru ziimeetaja ne cilveeku autore!bet jaa.. progresu var maniit [es tikai laikam to redzu] no treshaa ziimeejuma ar meiteni un astiiteem.Naakamais ziimeejums- skaists vijolnieks.. man nezkapee bishkjinj atgaadina kaadu bishounen! peec tam tavi bezjeedziigie ziimeejumi jeb taa sauktie crapi kuros tu ziimee kautkaadas tev pavisam nevajadziigas lietas ir vienkarshi shausmiigi!!!Peec tam seko zveers- ljoti skaists un beidzot ar progresu pat briinoties par to ka beidzot paarvareeji savu slinkumu!gluzhi kaa buutu uzvareejusi barjerskreejienaa!nesaku jau ka es ziimeeju labaak vnkaarshi man ljooooti gribeetos redzeet kaut druscinju veelmes ziimeet! tautai apniks luukoties un komentet nekam nederiigus ziimeejumus!driiz topiks pagrims ja tu taa turpinaasi! sarauj meiteen!es zinu ka tu to vari!kaa nekaa rakstiiji ka vareetu smukaak par maaneejo! wink.gif
Catgirl
ljoti skaists un beidzot ar progresu pat briinoties par to ka beidzot paarvareeji savu slinkumu!

es vareeju ari labak dry.gif tas zveer tapa garlaiciibas rezultata, jo biju slima, nebija ko darit un reku rezultaC! [nekas briinumains] es atkal paskatiijos uz to neveiksmigo zimejumu. un sapratu - sen neko neesmu likusi biggrin.gif un jaa...man labak iznak cilveeki nekaa dziivnieki
Arfija
es gan tieshi domaaju otraadaak- dziivnieki nekaa cilveeki! tongue.gif bet gaidu naakamos ziimeejumus! wink.gif
Catgirl
QUOTE(Arfija @ Mar 29 2007, 19:04) *

es gan tieshi domaaju otraadaak- dziivnieki nekaa cilveeki! tongue.gif bet gaidu naakamos ziimeejumus! wink.gif

nu. tur taksh cilveekam tikaj kaķa ausis pievienotas. biggrin.gif man patiik cilveeki ar taadu pacietiibu un optimismu biggrin.gif
Catgirl
wot. uzziimeeju beidzot. smile.gif [kur radaas shis speks kaut ko ziimeet?] biggrin.gif [ar pildspalvu] [melno]
IPB Image
Misa
mmmm pat ļoti smuki....bet nedaudz liekas ka noziimeets , jo atgādina šo meitenīti. IPB Image
nesaku ka tu noziimeeji, bet ir liidziiga,ne?
Catgirl
a. tiesham.. dry.gif nu lai nu kaa, bet es izkraasoju. smile.gif
IPB Image
Miki
Eeem nu jaa piekriitu Sushi ka te slinkums ir redzams un stipri..
Vieniigais kas man likās normāls bija tas kaķis ar matiem....
un peedeejais ir izkraasots mazliet pavirshi un nebriiniishos ja tu te uzraakstiisi ka tas bija speciaali...
un jaaa kkas no witch, nu preciizaak domaaju ka ziimeets arii no turienes, jo man liekas, ka nav iespeejams uzzimeet tik liidziigas meitenes neskatoties no parauga...
Arfija
pat briinos ka tu veel lasi to shtruntu.. dry.gif bet nu labo- par ziimeejumu- itkaa jau liidziiba ir.. shausmiigs craps! >.< ja tu nebuutu ziimeejusi ar pildspalvu bet gan ar parasto ziimuli tu buutu kaut cik speejiiga izlabot un izdzeest liekaas liinijas. izskataas shausmiigi! [par ziimeejumu] [kopumaa]- ir ljoti labi! Tev ir labi izdevushaas acis! Tikai portretaa vinjai galva izskataas apsshkjuureeta! takaa buus gan jau labi! wink.gif

Catgirl
QUOTE(Arfija @ Apr 7 2007, 22:35) *

pat briinos ka tu veel lasi to shtruntu.. dry.gif bet nu labo- par ziimeejumu- itkaa jau liidziiba ir.. shausmiigs craps! >.< ja tu nebuutu ziimeejusi ar pildspalvu bet gan ar parasto ziimuli tu buutu kaut cik speejiiga izlabot un izdzeest liekaas liinijas. izskataas shausmiigi! [par ziimeejumu] [kopumaa]- ir ljoti labi! Tev ir labi izdevushaas acis! Tikai portretaa vinjai galva izskataas apsshkjuureeta! takaa buus gan jau labi! wink.gif

nu iisteniibaa nekad neesmu vinu lasiijusi dry.gif un jaa ar pildspalvu iznaaca shtruntiigi, bet kuram negadaas? smile.gif nu mans naakamais mestardarbs. - 5 min [zveru. uz lapas vinsh izskatiijaas daudz labaak]
IPB Image
Klokjvaarpsta
Kaapeec man ir aizdomas, k atu ziimee labaak nekaa izliecies? Treneetu roku redzu vairaakaas liektajaas liinijaas liinijaas un kakla eenoshanas specifikaa. Vai tieshaam man tikai shkjiet, ka tu neziimee savu patieso speeju robezhaas? Kopumaa ziimeejums taads videejs, bet izdalot detaljas es saaku aizdomaaties
Miki
5 minūšu darbs atkal...
ieteiktu pamēģināt ielikt darbā vairāk laika un izstrādāt lidz galam.
Jo tagad vnk darbs izskatās nepabeigts un mazliet tizls...
Jā ēnas ir kaut cik ieliktas, bet nu vienalga diezgan pavirši..
Mimi
You konw, es laikam esmu vienīgā, kas redz progresu. Kaut vai 1 min darbs, bet labāk, nekā iepieks. I think so ~
Catgirl
shis ir no senseniem laikiem uzziimeets ziimeejums. kaut ka netisham uzgaju. ieliku likshans pec, b et nedomajat, ka tikaj tadelj negaidu no jums atsaucibu. smile.gif
IPB Image
Misa
šis senais man nezkāpēc patīk labāk nekā tie 5 minūšu darbi....vismaz kaut cik izstrādāts. Spārni nezkāpēc nevienādi (ja tie ir spārni protams). Bet Es miilu to lācīti ar norauto galvu biggrin.gif
Miki
Njaa shitais ir kaut cik izstraadaats, un jaa tas laaciitis ir forshinjsh... smile.gif
Catgirl
jums laikam nepatiks happy.gif bet atkal jāievieš dzīvība sheit. mad.gif flomji..
IPB Image
Ayumi
Šausmīgas proporcijas. biggrin.gif
Melisa
Piekrītu Ayumi.
Catgirl
es to sauktu par jaunu stilu. ph34r.gif var atkal teikt - tas bija speciāli smile.gif sheit jaunaki skricelejumi.
IPB Image
Miki
Pēdējā darbā ir jaušams tavs stils mazliet..
un iepriekšējais ir vnk drausmīgs, nezinu vai tas tā bija domāts bet man nepatika...
Jo ja tu taisies zīmēt zīmējumus bez proporcijām tad izstrādāt viņus vairāk vajag un normāli uzzīmēt nevis uzšvīkāt...
Pamēģini uzzīmēt kko jaunu nevis te bāzt visus vecos su** es atvainojos..
Jo nev redzams pilnīgi nekād progress...un ir redzams tas ka tu neklausies tajā ko tev te pie komentiem raksta...
Ja tu palasītu un aizdomātos un uzzīmētu izlabojot mūsu norādītās kļūdas tad būtu ok..
Huney Bunny
I can't say it's total crap, but i have to say it is crap! Nu, man liekas ka dažos zīmējumos tās galvas ir par platu, un varbūt arī tie zodi dažos zīmējumos pa' platu.. But it's not that bad, I've seen worse drawings.
Catgirl
ok thanks biggrin.gif
IPB Image

ps. kaut ka gan jau izkraasoshu...
Arts
Nedaudz kārtīgākus zīmējumus!Baigi daudz sašvīkāts.Uztaisi normālas kontūras.
P.S. Paskaties proporcijas!
Miki
Nu jā ļoti švīkāti...
un maziet dīvaini izliekumi es teikšu...bet nu lab...
nu karoč daudz vēl jātrādā...:/
Asuka
man nepatīk rokas(tieši plaukstas), darbi, pavirši, un kā teikt ,,uzķēpāti,,. līnijas s*ck.
tev vajag ilgāku darbu izstrādes laiku, un ieliec darbos vairāk sevis, nevis kaut kāds ķep, ļep un man ir baigais ūber darbs.
zīmējumi izskatās nepabeigti, un..
vārdusakot tev jāzīmē rūpīgāk, un vairāk jāizstrādā savi gara darbi!~ smile.gif
un tas zilais nu nekādi nevar būt 5 minūšu. (ja tas tā būtu šis topiks neatrastos šeit)
un ieteiktu ņemt vērā šos cilvēku ieteikumus, nevis turpināt tādā pašā garā.~
enigmo
Skatoties tavus darbus rodas jautājums, vai tu zini kas ir anatomija? ph34r.gif
Catgirl
ejj kaaast! xD tas ir speciaali < lai piedod pufiigumu biggrin.gif
Karamele
puffīgumu? wtf tie tavi darbi ir vienkārši stīvi un kokaini. tajos nav ne mazākās pazīmes no kustības vai minimāla rūpīguma. Krāsotie ir sašvīkāti. Un tu protams teiksi, ka tas ir tavs stils. Ja godīgi tad neticu, ka tev jau ir attīstījies savs zīmēšanas stils. Tu te liec tikai skices, pamēģini kaut reizi tās izstrādāt un kaut ar pusi no savām smadzenēm piedomāt par to kā tas tomēr izskatas. progress ir, bet pēdējā laikā ļoti minimāls. Ja kāda detaļa tev ir kautcik iznākusi, tu to esi izcēlusi pārāk daudz to sašvīkājot un apvelkot.
Shatako
Pīīīlnīgi piekrītu Karamelei! Nedomā, ka rakstu šo postu tikai dēļ tava posta manā galerijā! Es sen jau šausminos par taviem darbiem! Kāds tur stils zīmēt švīkas? Ja gribi strīpas tad zīmē štrikā! dry.gif Nedomāju, ka tev tas izdosies, jo
nemaz neklausies ko tev saka citi! Nesaprotu kādā sakarā tu nevari zīmēt normālus, izstrādātus darbus! O_Ō Pacenties mazliet! >.<
Tomoko
ejj kaaast! xD tas ir speciaali < lai piedod pufiigumu biggrin.gif

Phe. Speciāli? Nevarētu gan tā teikt, to tas pufīgums ir totāli neizdevies, nemaz nerunājot to, ka tās meitenes viduklis ir daudzkārt par tievu. Fons kautkāds šķibs - neliekas, ka tu jūti balansu zīmējot to.
Ieteikums. Izmet zīmuli miskastē un nekad nevienam [jā! pat ne savai mammai!] nerādi savus crapus. Būs mazāk jāpiepūlē rokas, lai uzrakstītu šeit kādu nievājošu postu. =w=
enigmo
A tu Tomoko,. ko tu te runā, tu vispār memāki zīmēt, tavs koments ir naturāls spams! biggrin.gif ph34r.gif
Cowkiller
a ko juus visi te striidaties, taa pat neviens no jums nemaak ziimeet! tongue.gif
exile
QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 13:27) *

A tu Tomoko,. ko tu te runā, tu vispār memāki zīmēt, tavs koments ir naturāls spams! biggrin.gif ph34r.gif

hmm shis koments izskataas peec banaala neargumenteeta atriebiiga uzdirsiena. Ak jel - nee tagad arii manaa galerijaa paraadiisies nievaajoshi un naida pilni komenti laugh.gif

QUOTE(Cowkiller @ May 26 2007, 14:01) *

a ko juus visi te striidaties, taa pat neviens no jums nemaak ziimeet! tongue.gif

dry.gif ho ho izlasot tavus peedeejos komentus secinu - ka kaadam te deguns jau ir liidz debesiim, skaties ka neapdeg slavas staros

tas taa - bija offtopic, bet ja pa teemu es tur ar nekaada pufiiguma nevareeju saskatiit blink.gif
Catgirl
QUOTE(Tomoko @ May 24 2007, 23:10) *

Ieteikums. Izmet zīmuli miskastē un nekad nevienam [jā! pat ne savai mammai!] nerādi savus crapus. Būs mazāk jāpiepūlē rokas, lai uzrakstītu šeit kādu nievājošu postu. =w=

zini, tomoko, atslaabsti. iedzer karstu kumelīšu tēju un pārdomā ko tu pateici. dry.gif Ko es tev tādu esmu izdariijusi?
IPB Image

EDIT: ŠIS DARBS IR TICIS NOZIMETS!!!!!
Saint_one
kontūrlīnijas dieva dēļ kontūrlīnijas! nešvīkā viņas tā! Tad uzreiz darbi izskatīsies simpātiskāki, glītāki un varēs redzēt ka zīmējums ir zīmēts rūpīgi biggrin.gif xD
Pēdējais man patīk ideja ir laba un sejas izteiksme ar! Tik zīmē rūpīgāk. unsure.gif

Catgirl
QUOTE(Saint_one @ May 30 2007, 20:10) *

kontūrlīnijas dieva dēļ kontūrlīnijas! nešvīkā viņas tā! Tad uzreiz darbi izskatīsies simpātiskāki, glītāki un varēs redzēt ka zīmējums ir zīmēts rūpīgi biggrin.gif xD
Pēdējais man patīk ideja ir laba un sejas izteiksme ar! Tik zīmē rūpīgāk. unsure.gif

ujj. es neshviikaaju. laikam izsmeereejaas ziimulis. es pat darba beigaas ar dzeeshgumiju ruupiigi meegjinaaju liekaas liinijas izdzeest. Pie shii darba seedeeju apmeeram 2 h taa ka suudzeeties nevajag biggrin.gif
Kazuki
Skatoties uz taviem iepriekšējajiem darbiem man regulāri radās nepārvarama vēlēšanās iebarot tev kādu ciankālija kēksiņu. no offence, bet, ja gribi izlikt apskatei savus zīmējumus, tad vismaz pacenties piestrādāt pie viņiem.
pēdējais zīmejums (lai gan vēl joprojām sašvīkāts) ir daudz labāks par citiem. liidz krūtiim meitenei it kaa plus /miinus viss ir ok, bet peec tam švīkāšanās vai kontrasta dēļ īsti nevar saprast vai viņai ir vienkārši resna pakaļa un garas kājas vai arī tās nav viņas kājas. >.>
beeet nevar noliegt, ka zināms progress tomeer ir. vairaak darba un pacietiibas un tad, gan jau ar laiku saziimeesi kko tiiri skatāmu. varbūt.
Saint_one
Tad pasēdi 4 h tongue.gif ! Ā un pamēģini nedaudz cietāku zīmuli, ar tādu ir vieglāk precīzākas un taisnākas līnijas uzvilkt smile.gif !
Kikyou
Es būtu pālī, vai arī kaut kas nav ar jums kārtībā? Es personīgi neredzu nekādu lielo vainu šiem zīmējumiem. Vienīgais, varbūt vairāk samazini, tad neliksies tik sašvīkāti. Pēdējais ir labs, vienīgi deguns par augstu.
Mimi
Vai pēdejais darbs gadījumā nav nozīmēts, ka tik labs? ohmy.gif
Vispār, pēdējais darbs ir ļooti smuks wink.gif... Iesaku arī tev - pārvelc pāri ar tintes pilteni, un izdzēs zīmuļa švīkājumus... wink.gif Ļoti labs ir pēdējais.. Man ļoti patika, atzīstams progress. smile.gif
Cilveeks
darbs lielaaks par orgjinaalo darbu tapeec izskataas sashviikaataaks nekaa ir patiesiibaa... vajadzeeja likt bik mazaaku..
Miki
Tākš, pievienojos paarejiem par to ka darbs ir diezgan sashviikaats un ja taads nebuutu tad izskatiitos daudz miiliigaak..

Bet ir redzams mazlietiigs progresiine.. smile.gif

Ziniet ko cilveeki, ko juus te varat di*** virsuu viens otram...tas jau ir taa "forshi"

Lab Miki jaucas kur nevajag bet nu vienalga tas ir dumi...

Sheit mees rakstam kljuudas nevis uzbraucienus parastus...

Kstakji man patiik peedeejaa darbaa sejinja, nu tik miiliiga... smile.gif

Da lab bet tas taa.. he he heee.. biggrin.gif

Vai nepamaniiju, ka es tik smiekliigi uzrakstiiju bet okei.. biggrin.gif
Tomoko
QUOTE(Catgirl @ May 30 2007, 20:03) *

zini, tomoko, atslaabsti. iedzer karstu kumelīšu tēju un pārdomā ko tu pateici. dry.gif bez tevi ir ari citi clveeki un tev ir jaaiemaacaas vinus cieniiit. tev pashai ari nav no tiem labakiem darbiem! Ko es tev tādu esmu izdariijusi?

Sorry, ar tā posta rakstīšanu aizgāju par tālu. Man jau dažreiz ir tāds paradums savu slikto garastāvokli izgāzt uz citiem.. Neņem to postu pie sirds..
Par līnijām - ir takš ok, nav jau tik traki. Es pati varu ieteikt vispirms ar ļoti cietu zīmuli ieskicēt cilvēka apveidus un tad ar mīkstāku (bet ne pārāk mīkstu) zīmuli vai melnu pildsplavu/rapitografu pārvelc līnijas. Zīmējumam būs labāka kvalitāte.
Tigra2
hou hou, pēdējais toč baigi labs. Nemaz neticēju, ka to uzbliezusi catgirl, bt ja jau 2 h, tad moš moš. Ja tas tiešām ir oriģināls, tad vnk super, atzīstu, tiešām negaidīju.
Tā tik turēt catgirl! Pēdējais uuberlabs.
kahi
nu, beidzot man ir uz ko paskatīties. tā, ludzams, turpini!! pēdējais ir ļoti smukiņš.
edg
Catgirl, naakamreiz ieliec arii to ziimeejumu, no kura noziimee, citaadi bans no manis!
Nothinga
Pareizi ^^ Ja izdodas pārvarēt slinkumu, tad ātri vien var uztaisīt aizvien labākus darbus ^^ Tāda garā turpināt! Pasēdi pāris stundas pie viena darbiņa un jau jūtami būs redzams progress ^^

Pēdējais, tāpat kā lielākajam vairumam tautas, arī man šķita jau krietni labāks un kvalitātivāks par pārējiem. Tā tik turpini!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.