Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Catgirl art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Asuka
nu redz tas jau manā ačtelēm patīk daudz labāk. kaut cik izstrādāts darbs.
nav tik sašvīkāts, kā pārējie, ir redzama kaut neliela izstrāde, tikai atkal viena šusmonīga un nepiedodama lieta - dievā dēļ uz rūtiņu lapām nieviens normāls cilvēks nezīmē!!
ir jāņem baltas lapas, lai visu varētu skaisti un jauki saprast. smile.gif
bet atkal ir švīkāts. progress tomēr ir redzams, bet tiešām, kaut kas ar degunu so, so.
man patīk, ka jau sāk uzplaiksnīt ēnojuma daļiņas, bet priekš manis par maz mazo, izstrādāto detaļu. labi to vispār nav.
nu turpini trennēties..
P.S. un mācies panest kritiku. varbū tomoko posts tevi aizskāra, bet tev jāmācās to paciest.
asamashii ritori banpaia
baigi fiffīgi, tik tā līnija kā jau te teica pārāk spuraina, būtu forši precīzāka, bet no otras puses tas to krīčeru padara vēl pūkaināku smile.gif
anti
Iesaku jums vēlreiz pievērst uzmanību edg teiktajam:
QUOTE(edg @ May 31 2007, 15:11) *

Catgirl, naakamreiz ieliec arii to ziimeejumu, no kura noziimee, citaadi bans no manis!

Progress my ass.
Cowkiller
thats right... biggrin.gif
kaapeec catgirl neteici ka tas ir noziimeets? rolleyes.gif
Catgirl
QUOTE(Cowkiller @ Jun 6 2007, 12:38) *

thats right... biggrin.gif
kaapeec catgirl neteici ka tas ir noziimeets? rolleyes.gif

Who cares? biggrin.gif
minta
i care
Misa
njā , pat tad ,ja noziimeets saliidzinoši ar citiem ir labs ^^
Mishelin
QUOTE(Catgirl @ Jun 6 2007, 11:41) *

Who cares? biggrin.gif

Man blj*d nav vienalga... visi tevi tur baigi slavee par progresu un tu tur ekstaazee locies un neko nesaki....
Nesmuki nesmuki shitaa izdarities.... Tev tachu nevienam te nekas nav jaapieraada, ziimee to ko tu vari uzziimeet...

P.S. vareeji jau tomeer ruupiigaak noziimeet
Mimi
Jā, Catgirl pa pliko izpeldējās nenopelnītajā slavējumā, varētu teikt...
Tāpēc, ka mīļā, tik pat labi es varētu ielikt savusnozīmētos darbus, un jāatzīst, man nozīmēt padodas Ū- cik labi, bet es to nedaru. Varēji jau uzreiz ielikt prosta īsto variantu, lai mēs apbrīnotu to mīļo meitenīti, nevis tavu nozīmēt uz rūtiņlapas prasmi... :| Bet tomēr, vajadzētu man pateikt arī labus vārdus - turpini mēģināt nozīmēt, jo tev labi sanāk, tikai neliec to šeit. Vislabāk var iemācīties, tieši attēlojot citus... smile.gif Dzīves praktika, kurai piekrīt arī vairāki citi man pazīstami civēki.
Isabel Carmin fon Edelhain
Nja... uz tagad aizies kasīšanas par to ka nav neviens "redzējis" ka ir pārzīmēts un protams jau to ar vairums neatzīs, visos pasaules grēkos tagad vainojot Catgirl. Tur pat nevajag teikt, ja ir tāds palīglīdzeklis kā acis.

Nu ko var teikt... ari pārzīmēšana ir zīmēšana un ar tās palīdzību var trennēt roku, lai gan vēlāk vairāk ieteicams meklēt savu stilu, un vēlams šai gadījumā iemācīties apietes ar dzēšgumiju.
aeonseraph
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 6 2007, 11:26) *

Nja... uz tagad aizies kasīšanas par to ka nav neviens "redzējis" ka ir pārzīmēts un protams jau to ar vairums neatzīs, visos pasaules grēkos tagad vainojot Catgirl. Tur pat nevajag teikt, ja ir tāds palīglīdzeklis kā acis.

Nu ko var teikt... ari pārzīmēšana ir zīmēšana un ar tās palīdzību var trennēt roku, lai gan vēlāk vairāk ieteicams meklēt savu stilu, un vēlams šai gadījumā iemācīties apietes ar dzēšgumiju.

Tieši tā... Piem es arī sāku ar nozīmēšanu, un manuprāt vairums te tā ir sākuši zīmēt takā tas nav nekas nosodāms. Bet cita lieta ir ja cilvēks izliek nozīmēto darbu un nepasaka ka tas ir bijis nozīmēts kā šajā gadījumā.

Bet katrā gadījumā turpini zīmēt un nepadodies, ja jau sanāk nozīmēt tad tas nozīmē ka zīmēt māki un dotības uz to tev ir smile.gif Tik jāpieslīpē to zīmētprasmi, parasti ja zīmē cilvēkus tad mākslinieks izstudē anatomiju un proporcijas. Tieši to es tev iesaku darīt, redzēsi ka tas tev palīdzēs.
minta
iesaku turpinaat noziimeet, un ieteicams nepostot noziimeetos, bet ja nu tieshaam ir labi sanaacis tad var iepostot un OBLIGAATI pateikt ka tas tomeer it noziimeets nevis pasha radiits
ja daudz noziimeesi pashai radiisies jaunas idejas un buus vieglaak uzziimeet ja buusi diezgan ietrenneejusi roku
Catgirl
QUOTE(Mishelin @ Jun 6 2007, 14:08) *

.. visi tevi tur baigi slavee par progresu un tu tur ekstaazee locies un neko nesaki....

laugh.gif da lab nebija jau tik traki. un ja kaadreiz pacentiishos labaak. ja jau juus tas tik loti intresee tongue.gif

p.s un par to teikshanu...sory aizmirsu pateikt. noteikti klaat pierakstiishu wink.gif

a ja, var teikt, ka vairak jaunu darbu sheit nebuus tapeec es sleedzu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.