doomed-Angel
Mar 22 2007, 14:38
Un es jums prezenteeju manu vareno 50 min darbu "Halks ir gribet tevi !!!"
Taichi
Mar 22 2007, 17:00
Muskuļi ir ļoti iespaidīgi. A ko viņš tur rokā? Banānu?
doomed-Angel
Mar 22 2007, 18:19
Protams ka vins rokaas tur banaanu visiem tie patiik un arii gaarso!!
Banaani kadreiz valdiis paar pasauli!!
Kentaishi
Mar 22 2007, 18:30
Nosākuma lai viņi pārspēj baklažānus un tad redzēsim kā banāni valdīs pār pasauli... bwahahahahaha... [bleach galvā sēž, bet tas tā.] Nu... ja tā godīgi man ne īpaši, bet tas priekšpēdējais darbs, nu tas krāsainais man nežēlīgi atgādināja Džareda Leto tērpu from yesterday klipā. ^^ Tas vien ir ļoti, ļoti labi ^^
Ja godiigi tade man nepatiik peedeejais darbs..vinjsh ir taads nu...hmmm..pat nezinu kaa to pateikt..taads uz kuru negriaas skatiities...
aaa un saka, ka mūsdienu ķirurgi vēl nespēj pārstādīt cilvēkam galvu! rezu ka halkam ir gūkū galva, vienīgi kaklu tomēr nācās amputēt!
doomed-Angel
Mar 28 2007, 14:10
Te buus velviens jociigs darbs, nezinu vai tie spaarni bija vaidziigi vai nee..
doomed-Angel
Dec 23 2010, 18:49
Hey yo. esmu atpakalj centiishos vairs tik drausmiigi shausmigus darbus nelikt ;D iztiksiem ar vienkarshi jociigi sliktiem ;D
vinja bija moku kambarii un tika izstiepta!
FuschichO
Dec 23 2010, 19:05
Es nezinu, kā pārējie, bet
šito es uz pc uzlikšu kā wallpaper.
Fak, jē! Lai diena sākas ar prieku!
doomed-Angel
Dec 23 2010, 19:09
Laikam buus janonjem visi vecie "mākslasdarbi" savadaak vinji ir paraak traumeejoshi ;D
FuschichO
Dec 23 2010, 19:24
Var jau būt, ka viņi ir galīgi nemākulīgi un neizdevušies, taču man tas ļoti uzboostoja garīgo un likās baigi forši un interesanti.
Labāk atstāj, lai redzama izaugsme.
doomed-Angel
Jan 6 2011, 15:11
šis ir bisk murgains ;D buldes nosaukums ir "Blissful Malice" neņemšu nost vecos darbus lai cilvēkiem ir kur histēriski pasmieties pats kad uz viņiem skatos smagi nolieku plaukstu sev uz sejas ;d
manuprāt izskatītos daudz labāk ja tu to meiteni būtu izkrāsojis līdzīgā manierē kā tam taurenim spārnus.. smaids meitenei prasītos biškiņ mazāks.. bet nu izskatās jaw interesanti
doomed-Angel
May 23 2011, 08:54
maziņš komiksiņš par vienu manu starcraft murgu nespēlētāji īsti laikam nesapratīs bet vismaz var paskatīties uz bildītēm ;d
doomed-Angel
Aug 30 2015, 23:00
Ir pagājis daudz laiks kopš šeit esmu ko postojis un izskatās, šī vieta vairs nav tik dzīva, bet te ir dažas bildītes.
Salīdzinot ar pirmajām bildēm šajā topikā ;D Bisķi esmu audzis bet vel ir kur izplēsties.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.