doomed-Angel
Jan 3 2007, 00:13
Sveicu visus otakiešus! Te jūs varēsiet skatīt jaunākos manus darbus.
agrāk jau mēgināju zīmēt animi bet īpaši labi nesanāca.
tagad vērtejat manus jaunākos darbus.
seit ir viens mans mazins darbins.
eeemmm nu nav jau perfekti bet iesaakumam es domaaju ka labi...
P.s. mazliet proporcijas klibo bet tas ta...
Nu jā, Doomed-angel, uzraku arī tavu pirmo topiku, salīdzināju un godīgi sakot, labāk manuprāt izskatījās, kad tu zīmēji ar kkādām kontūrām, bet nu tās tik manas domas. Galvas forma ir visai jocīga šajai meitenei un asaras izskatās kā uzkarināti diegi uz acīm, bet nu.. practice practice!
tev smuki sanak acis, bet tās proporcijas... ak, ko es te... nu man liekas ka galva ir galīgi par platu, un kakls ar uzreiz tad izceļas uz tādiem mazajiem, tievajiem pleciiem...
Nu, manuprāt, jau nevajadzēja taisīt jaunu topicu.
Bet, runājot par darbu, progress ir manāms. Seja pārāk atgādina sirdi, tb pārāk saspiesta. Kakls ir pārāk liels, resns. Acu baltumi viņai nav, bet dažkārt tas izskatas labāk. Asaras izskatas pēc zilganbaltām dzijām. Krāsojums ir samērā normāls, bet kāpēc paplūdis?
Nu labi, vairāk sīkumos neiedziļināšos. Bet, priekš sākuma, ir labi. Tā kā, centies mācīties pēc kļūdām.
doomed-Angel
Jan 4 2007, 03:13
Paldies par komentāriem.
Un šeit būs velviens mans darbs šo uzīmēju pirms tā kuru pirmo iepostoju šajā topikā.
PS viņa izskatas dīvaini
Cilveeks
Jan 4 2007, 14:38
nevajag no pirkstiem kaulus izraut...
doomed-Angel
Jan 4 2007, 15:12
Laikam gan, bet man virnmēr sanāk ķēpa ar tām rokām
sejas tev padodas, bet ar rokam neliela probleema. man taja laikaa loti palidzeeja spogulis. Un neliels padoms : uzrakstus taisi Adobe Image ready, tas nekroplos bekgraundus.
Karamele
Jan 4 2007, 22:44
ir krietni labāk. tagad normāla ir sejas forma ^^
ķermenis ir normālus un pirkstiem nepiesiešos [pašai desas sanāk]
visā visumā man tīri labi patīk tikai nākamreiz pamēģini uztaisīt line-artu arī.
komenti par krāsošanu:
Vai man tā tikai liekas vai arī kāds neizmanto layerus... :3
Kad es bez tiem zīmēju darbs bija 4X ilgāks...kā arī čakarīgāks, bet tās varētu būt arī tikai plikas aizdomas.
Tā... neiesaku izmantot blurtool tik daudz un iesaku nedaudz uzmanīgāk likt spīdumus. Aka likt tos tur, kur nepieciešams.
komenti par darbu:
Seja labāka kā pirmajā, nav tik saplacināta, izskatās interesantāk arī, kautkā pareizāk.
Ķermenis nerullee... ;_; pārāk daudz kļūdu lai iztirzātu. varu meegjinaat noraadiit uz kljuuaam:
es domāju, ka apmēram tā būtu jāiet viņas ķermeņa līnijām...
un apmēram tik zemu būtu jāatrodas viņas krūtīm.
kaa ari... luudzu nesaglabaa jpeg formaataa, PNG ir daudz jaukaaks...
doomed-Angel
Jan 5 2007, 20:25
Nu paldies par visiem komentiem un norādijumiem uz kļūdām nu es centos uzīmēt super bildi, bet nesanāca kā biju domājis takā spriežat par šo.
duum engjel, Tevi tak sauc Ģirts ?
Tigra: ja kruutis tiek piespiestas ar roku pie torsa, tad vinjas izskataas i lielaakas, i uzvilktaakas.
doomed-Angel
Jan 6 2007, 19:48
overmind
Jan 6 2007, 20:58
Heh, piemirsi ka "Cīsiņš Celafānā"
doomed-Angel
Jan 6 2007, 22:44
Tochna!!!! Viens no maniem nākamajiem darbiem būs cīsiņš celefānā ar anime piegaršu!
Takā gaidat
peeedeejaais ir labais...man patiik vismaz kaut kas prginaals..
bet par to puspliko sievieti njaa rokas ir mazliet garaam bet taa ir labi..un taa naakamaa man liekas ka galva mazliet par mazu bet taa arii ir ok...
..aizvien labaak un labaak...
nu, Ģirts - progress !
overmind
Jan 7 2007, 15:27
Jū riktīgs progress.. Agrāk atceros šķībus cūkmenus tik zīmēji
Par mani gan nerunāsim
O, nu, ja jau Pinky viņu sauc vārdā, tad kāpēc gan man arī nesaukt viņu vārdā..
Ģirt, (varētu pat uzvārdu rakstīt XD) pēdējais tāda pasmiešanās vien ir, piekritīsi tak man, ne? Vispār, ja šo ideju kārtīgāk izstrādātu un iekomponētu visu labāk (nevajadzēja bastot kompozīcijas XP).. būtu tīri ok. Nu labi.. bet es vēl jo projām nesaprotu, kāpēc tu tik ļoti visu pludini..
doomed-Angel
Jan 8 2007, 00:55
Jā nu es piekrītu ka tas ir tāds pasmiešanās darbiņs
Anete.
un kapēc es tā izpludinu es nezinu tā vienkārši sanāk tagad cenšos pie tā piestrādāt lai būtu pēc iepējas skaidrāk. Jā
Edgar es progresēju.
(laikam)
Un šis ir mans varenais darbs tiko ārā no ceptuves.
Meitene kas slīks asīnīs ub vinjai ir rokas un kājas tās tikai iegrimušas!
overmind
Jan 8 2007, 01:54
Dīvaini.. Izskatās pēc lelles
Un kur viņai uzacis?
Viņas rokas pavisam noteikti ir pārāk resnas.
Nu, ir kur vēl piesieties. Matu ēnojums, manuprāt, tāds, it kā viņai vienkārši būtu gaišas šķipsnas.
Katrā ziņā, visvairāk es varu piesieties pie sejas.
Tomēr vienmēr jau ir arī savs labums - idejai nav ne vainas. Tīri ok..
Turpini
nu ideja ir laba, bet izskatās ka viņai nava zoa...un piekrītu Sushi ka rokas ir par resnu, bet ir progresiņš...
ja ir tik daudz kļūdu, why progress?? un, manuprāt, uzraksts By Doomed-Angel ir lielāks par pašu zīmējumu!
doomed-Angel
Jan 9 2007, 01:39
Man ienāca prātā ka man jauztaisa anime isfilma un to es arī darīšu
Kā sanāks vēl nezinu scenāriju jau izdomāju un ja viss iet gludi pēc mēneša būs pabeigta. Ja vien man totāli neapniks zīmēt kā parasti.
Vēliet Veiksmi, un seit ir mans jaunais kartējais kļudainais un jocīgais darbs šoreiz mēģināju zīmēt dragonballz
stilā.
man pašam liekas ka atkal kautkas nau kārtībā ar rokām
un iespejams ar galvu ar.
Rokām viena elkoņa locītava ir zemāk nekā otra un pirksti nav pārāk labi sanākuši.
Un kakls ir par resnu - gndrīz galvas platumā.
Galvai jau galvenā problēma ir tā, ka viņam nav ausu.
King_Of_Blades
Jan 9 2007, 22:25
Tas laikam man ja??
ja godiigi tiri labi
:D
tas par ciisinju
Nu taa kakls ir mazliet par resnu,
rokaam lociitavas taa mazliet nedabiski,
kaut kas labs- man patiik fons un tas ka esi samazinaajis uzrakstu,jeb man raadaas,
nu man jau liekas ka viss ir baigi labi, noveelu veiksmi ar komiksu jo tas nemaz nav tik viegli...
Shatako
Jan 15 2007, 13:44
(1. šinī lapā)Jā es piekrītu Sushi un Miki!Vienīgi tas zods varēja būt izteiktāts, bet citādi ir ok salīdzinājumā ar iepriekšējajiem!
(2. šinī lapā) Nu ir ok!Tikai tie pirksti ir tādi padīvaini,manuprāt seja ir pa resnu,taču manu prāt bikses ir tīri labas.
Būtu vēl labāk ja mati būtu nedaudz kuplāki, apjomīgāki! Progres patiešām ir LIELS!Tā tik turpini!
Erik4xp
Jan 16 2007, 03:38
Ja godīgi tad pēdējais darbs ir parodija par Akiras Torijamas zīmēšanas stilu...
Tas darbs ir īpatnējs, ar dragonball pieskaņu...
No pirmā acu uzmetiene nekā nenormāla nav...
No otrā acu uzmetiena ---> Nespēju sazīmēt šīs būtnes skeletu...
doomed-Angel
Feb 20 2007, 16:09
Kādu laiku bija slinkums zīmēt bet nu es atkal sāku un re mans darbišs
Oho
Nu labi bet man šī meitene izskatās kā džeks ar krūtīm, vai meitene ar džeka seju...
Man personīgi šajā darbā patīk tas lillīgais virpulītis un normāli ir sanācis kakls...
Sorry, bet man tā likeas..
Un jā regress...
un arī rokas krimināli par mazām. tik mazas normālam zīdainītim. pieliec kaut vai rku klāt savai sejai. vai tā aizņem 1 astoto daļu? nē, seja puslīdz ieiet, iekļaujas plaukstā, tātad - cik liela galva, tik rokas. mēri uz sevis, ja nesanāk, for gudness sakes!!!!!
Njā rokas nebiju pamanījusi...
Klokjvaarpsta
Feb 21 2007, 21:52
Siikums ar visaam rokaam, taas kompoziicijaa ir otrajaa plaanaa, man tas kakls, tas kakls... Ciipslu liinijas vajadzeetu daudz gaishaakas, jo tagad vinja izskataas nenormaali saspringta (dabaa shitaadu efektu var panaakt, ja censhas ar apakshzhokja muskuljiem kruushu kurvi pacelt)
Vortekss ziimeejumaa labi iederas
doomed-Angel
Feb 21 2007, 22:28
Nu paldies paldies par juusu kritiku
Sei buus velviens darbins.
ceru ka izskatas soreiz sieviskiigaaks.
Cowkiller
Feb 21 2007, 22:59
Sorrow
Feb 21 2007, 22:59
Njaa...neuzstraucies, to ka tā ir sieviete var redzeet...
Klokjvaarpsta
Feb 21 2007, 23:06
Nice try, bet neskatoties uz gigsntiskajiem E izmeera pupiem (nu, jopcik, arbuuzi), vienalga var ieveerot platos plecus (bet uz taas kruutis tieshaam noveersh uzmaniibu) Bet aadamaabolu neredz, taa kaa laikam viss kaartiibaa.
Shis darbs ir viennoziimiigi daudz labaaks, paardomaataaks un grafiski preciizaaks. Ljoti labi, ljoti..
By the way, cute lil' chibi
ReD_FoXy
Feb 21 2007, 23:26
Maziņš ieteikumiņš - plecu līnija ir vienā līmenī ar gurnu līniju. Tikai vīriešiem pleci ir platāki par gurniem.
So she looks like a transvestite for me...
KAAAD anime MEITENEI tu esi redzējis tik detalizēti zīmētas rokas? Tās līnijas padara viņas roku ēeēem... pēc veča rokas i guess. More ''Neutrogena''? XDD
Kakls par masīvu un ejot uz pelciem paliek šaurāks. Pataloģija?
Un tās krūtis... Ak Dievs... Nevis E, bet FF jau... Vienkārši... Bāaah.. *noskrollo tālāk prom meitenes krūšu daļu, lai neredzētu*
Svārki un kājas arī biku ne tādas. Viena kāja tievāka par otru štoļi...
Ieteikums, moš zīmēt ar roku? Dators ir čakarīga padarīšana, un, it's just me, uz datora zīmēti darbi nav pielīdzināmi ar roku zīmētajiem. Tā tak nav nekāda māksla. Un ja neesat vēl sapratuši, anime ir like viena no mākslas izpausmes veidiem. Bet varbūt tās ir tikai manas domas...
doomed-Angel
Feb 21 2007, 23:46
Nu ja es savus zimetos datbus varetu iedabutu datoraa tad jau buutu daudz labaak viss ar proporcijaam un taataalaak bet man nau skeneris
gribeeju vienreiz pirkt bet nejausi nopirko ko citu
Tigra2
Feb 21 2007, 23:58
I like transvestites, theyre beautiful.... no mather what they saay, those words wonth bring them down...
Ou maan, atausa praataa Kristīnas Agileras dziesma. XD
my engurishu s.cks todaaaay
Hmm kur vairāk ēnas?Būbos vai sejā???Roka kā no painta izvilkta.....iemācies vilkt taisnas līnijas!Ar peli kaut vai,vai izmanto pen tōl.
Piekrītu Klokjvaarpstam jo krūtis ir ohohoooo...njaa dzīvē taadas ieraudziit buutu gruuti..
he zin kaklam veel joprojaam taa liinija...
Man liekas ka ir pazudis zods bet tas tik taa druscinj...
Toties rokas izskatās ka viņa vismaz 2 stundas dienā trennētos sporta zālē...
Kaut kas labs ir tas ka virs By-Doomed angel ir tā plūsmiņa man viņa patīk...
doomed-Angel
Mar 4 2007, 10:40
Nu sveiki visi, paldies par komentaariem...
Un seit buus vel darbinji juusu kritikai
aa vel kas vai kaads nevareetu pateikt kaa photoshopaa var uztaisiit smuku lineart es nerbiju to es meeginaaju ar to pen tool bet sanaak pljek
jo nesaprotu kaa ar vinju jarubii takaa es buutu pateiciigs ja kaads vareetu pateikt
grauzdins
Shatako
Mar 4 2007, 18:42
Pēdejais postotais ziimējums ir ok.
Melnās liinijas uz kakla varēja buut izpludinātas ne tik tiešas!Un lielāks pēdas izmērs[nedaudz]
Par krāsojumu...Krāsojums ir ok.Tikai varēja tā nedaudz rūpīgāk!Izkrāsot baltos pleķīšus!
Nu bet kaa jau teicu pēdējais tiiri ok.
Tikai tas priekšpēdējais tāds pabriesmīgs[tas zombijs neizdevies].
Lineartu var taisīt ar brush tool,tikai ilgāk un vairāk kļūdu.
Darbi ir normāli,mašīna laba,meitietis arī,bet zombis ir nesmuks(man iznāk labāki).
metaphor
Mar 4 2007, 19:05
mashiina baigi smuka.
lai kaa ari es censtos nekas tml man nesanaaktu. nu, varbuut traktors no kluchiem
P.s artam nav taisniiba. labs zombijs
Njā es diezgan ilgi domāju kā noformulēt savu domu un laikam izdomāju...
Zombja galva- man radās jautājums kāpēc mati, ja tie ir mati ir katrā pusē savādāki? Un man izskatās ka viņam nav deguna, bet tad kāpēc ir acis? Labi tie būtu jautājumi par zombi...
Mašīna ar meteni- Man šķiet ka mašīnai dažas proporcijas pieklibo un metenei viena kāja ir mazliet dīvainā leņķī..un man liekas ka galva ir mazliet par mazu..
Un puisim ir ļoti izteikta kakla līnija un tas nozīmē, ka tu mazliet nepiedomā, ko tev raksta pie ieprikšējiem darbiem...
P.s. Man jau liekas, ka visumā vēl joprojām ir regress un stipri..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.