QUOTE(Arts @ Jun 14 2007, 15:32)
Mans pirmais,pilnais mech.
Par pamatu izmantoju Metal Gear RAY(gandrīz visu)....aste jāpielabo.
QUOTE(enigmo @ Jun 15 2007, 21:25)
Pateikšu godīgi, galīgi garām un tā ir ar daudziem taviem darbiem... un ja tas ir līdzīgs MGS tad es esmu balerīna!
he, he enigmo.. man patīk lasīt tavus izsmeļošos postus. xD Art, manuprāt čars ir līdzīgs īstajam. domāju, ja tevis zīmēto darbu nostādītu tādā pat pozā, kāda ir Enigmo iepostotajā zīmējumā, tad fanarts būtu ļoti līdzīgs īstajam. es tev varu pateikt tieši to pašu, ko es saku visiem -
ja tu zīmē fanartu, tad postā pievieno arī īsto attēlu!! QUOTE(dead-NeO @ Jun 15 2007, 18:11)
"Arts '' Cik tev Gadu ?
Tavi darbi man liekas nedaudz beerniskiigi
Un Ko tu vispaar cennties atteelot ? Kaut Kadu RPG citplaneetieshu SciFi ?
nu par šo es tiešām vēlos parunāt. pirmais jautājums -
cik tev gadu? LoL! xD apskaties viņa profilu un izdomā. doh.. otrais teikums -
Tavi darbi man liekas nedaudz beerniskiigi tas, ka Arta darbi tev izskatās bērnišķīgi nenozīmē, ka Arts necenšas. un visbeidzot pēdējā rindiņa..
Un Ko tu vispaar cennties atteelot ? Kaut Kadu RPG citplaneetieshu SciFi ? Dead - neo, tu vispār lasi, ko user'i raksta virs saviem darbiem? derētu lasīt. kopumā šo postu tu varēji uzrakstīt vienā teikumā, jo lielākā daļa tekta ir vienkārši nevajadzīga.
nu tagad par darbiņiem ^__^ !~ nu ir labi, ir. Isa (Isabel Carmin fon Edelhain) man izrāva vārdus no mutes. xD man ļoti patīk, ka tev ir izdevies visus trīs cilvēkus uzzīmēt proporcionāli vienādi. augšējām džekiņam saliektā roka ir tāda nedaudz dīvaina. patiesību sakot elkonis ir par kokainu. un visiem džekiņiem rokas ir mazliet par īsu. (dzīvē kādi 15 - 20 cm) tev pie šī darba vajadzēja pasēdēt nedaudz ilgāk, nekā stundu. tad tev būtu bijis laiks uzzīmēt arī sakarīgu fonu, nevis
blank page. man patīk cimdi. jā, tie ir tādi, kā mickey mouse.
ir dažas tādas rokas, kuras ir iznākušas perfekti, bet dažām nav pieticis ar tavu iedvesmu. ir arī tāda lieta, ka viena roka ir garāka par otru (skat. puisi labajā malā) es daļēji atkārtošu Shatako teikto. Jā plaukstas zīmēt ir jāmācās, bet pirksti nav proporcionāli. no vienas puses tie ir par garu, bet varbūt tas ir stils. no otras puses ja visi pirksti rokai ir gari, tad īkšķim vajadzētu būt.. savādākam, bet tas ir katrai rokai atšķirīgi. par ielocēm >> tās ir nedaudz par lielu, un mazliet par masīvu. kopumā kā jau teicu darbiņš ir jauks, tik tas ēnojums derētu vairāk, nevis tikai pāris svītras katrā malā.
gaidīšu nakamos darbus.