Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Art's galery.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Alexa De Šarlote
Ja Art, uzklausi padomus...ceru ka atnesīsi labus darbus....
Arts
Nu es it kā pacentos....aizgāja pusstunda kaut kur.Zīmēju ar mehānisko(beidzot!),bet tas bija diezgan mīksts.Dzēseni arī nedaudz izmantoju,un centos krāsot nevis švīkāt.Vai ir normāla?
IPB Image
enigmo
Radoas iespaids, kas ar visām smalkajām detaļām tiek paslēptas anatomijas problēmas! un izskatās tā, ka viņš ir neiznīcināms, viņam uztriecās virsū fūre un daudzas detaļas pielipa pie viņa neiznīcināmā body, lai gan viņam ir nedaudz lauztas kaijas, i mean kājas! biggrin.gif ph34r.gif
Arts
Ak jā lauztas kaijas....nu protams! biggrin.gif Roka arī tikai nedaudz paplacināta...kā bruņas?Ieročus vajag?
Ar anatomiju ir diezgan lielas problēmas.Tā ir viņa,ja kas...
Aven
atgādina Edvardu neŠķērroci XD
enigmo
Holy cow, tā bija female? blink.gif Nu moins... biggrin.gif Nu spārnus var pamēģināt pielikt! Tik sikspārņveidīgos ar ķepām augša! Ierocis varētu būt... 2x arābu stila zobeni, tik ar garāku rokturi! wink.gif ph34r.gif
Asuka
jā.. nav vairs tik švīkāts, kā iepriekšējie, kaut cik proporcionāli ar ir.
bet tiešām pie svētajām dillēm tā ir sieviete?! O_ō
labi pieņemsim, bet rokas ir stipri par īsu (nu par kādiem 25 cm dabā)
man nepatīk ēnojums - atkal švīkāts, bet vietām ir arī pieņemams. un rokas nav vienādas. nu ne jau pēc izskata, bet pēc garuma. derētu izlabot..
man liekas ka kaut kas ar krūtīm nav visai labi, un acis jau nu noteikti nav īstajā vietā. nu uz galvas viņas ir, bet labā acs (no mūsu skata punkta) ir gandrīz sejai pa vidu. tev ir labā acs sejas vidū? nu nav taču.
un jā tas zīmulis ir par mīkstu, un pus stunda nekas īpašs nav.
ja tu pie šī zīmējums būtu piestrādājis vismaz stundu, tad tev būtu bijis laiks ieraudzīt neproporcionālās nianses, un tās izlabot. (jo tu ilgāk skaties uz saviem darbiem, jo vairāk kļūdu tu ieraugi) tas ir pierādīts.
un ja vēdera lejas daļā ir cietas metāla bruņas, tad kādā pie velna karstumā viņa stav, jo kājstarpē ir manāms ļoti neraksturīgs izliekums.. tas ir kaut kā dīvaini. un es tev iesaku dzēseni neizmantot nedaudz, bet ļoti saproti ļoti daudz.! lai varētu jauki un glīši izdzēst visu nevajadzīgo. paskaties kaut vai uz to pašu trey. viņa zīmējumiem ir taisnas un smuki izzīmētas līnijas, nevis 100 un 1 reizi pārvilktas. (trey neņem pie sirds)
un līnijas uz rokas apakšējās daļas bruņām ir vienkārši uzšvīkātas.
paies vēl ilgs laiks, līzd tu iemācīsies ideāli zīmēt. (F*CK!! es jau runāju, kā mana mamma)
nu jā turpini trennēties..
Alexa De Šarlote
Ups par zīmuli, laikam ka iedevu B2 a vajadzēja HB...happy.gif
Arts
Labi ka atradu dažus HB grafītus...
Ekur zobeni.Spārnus nezīmēju,negribēju vēl vairāk sadraņķēt zīmējumu.
Erm...par kādām acīm tu runā?Tās ir aizsegtas.
IPB Image
Asuka
jā, bet tevis zīmētajām, krutajām brillēm var redzēt cari (un nenoliedz to)
un par zobeniem - man vislabāk patīk tas lielākais.tu neesi ilgi pie šiem aksesuāriem strādājis, bet nu ir pieņemami. man patīk tas skorpioniņš.
turpini un es vēlos redzēt nākamos darbus.
enigmo
Piekrītu, es par lielāko zobenu, bet to disku tu arī varēji kkur pielikt! wink.gif ph34r.gif
trey
Un atkal Maikls Džeksons! blink.gif
Tenma
hm... piedod, bet izskataas, ka vinja ir pietaisiijusi bikses un tagad izmisiigi domaa, kaa no taas kjeepas tikt vaļā... rolleyes.gif
Arts
Mans pirmais,pilnais mech.
Par pamatu izmantoju Metal Gear RAY(gandrīz visu)....aste jāpielabo.
IPB Image
Keydan
Hmm... vairka enu, jo tas vispar nav... un kkas nav labs ar to labo roku... tas taču ir roka vai ne?
dead-NeO
"Arts '' Cik tev Gadu ?
Tavi darbi man liekas nedaudz beerniskiigi huh.gif
Un Ko tu vispaar cennties atteelot ? Kaut Kadu RPG citplaneetieshu SciFi ?
Alexa De Šarlote
Art cik ilgi tu šo darbu zīmēji?
enigmo
Pateikšu godīgi, galīgi garām un tā ir ar daudziem taviem darbiem... un ja tas ir līdzīgs MGS tad es esmu balerīna! biggrin.gif

IPB Image
Alexa De Šarlote
enigmo taisnība, ja jasalīdzinam šo darbu ar to otru galīgi garām, galīgi nevar pateikt ka tas ir tas pats čars....
Arts
Zīmējums neiznāca kā cerēju.Nedaudz izsmērēts grafīts,daudz sašvīkojuma.Tiesa gan,tas aizņēma kaut kur stundu.Vismaz ceru,ka kaut kas būs uzzīmēts pareizi...
IPB Image
Damn...
Isabel Carmin fon Edelhain
Hmm... Lieta ko uzreiz varu ieteikt, vairāk patrennēties vilkt tīrākas līnijas vai arī uzreiz ne tik stingras, citādi izskatās diezgan nekartigs darbs un ēnojums derētu plūstošāks. Dzēšgumija ir draugs.

P.s vienam no viņiem izskatās ir divas kreisās rokas
Keydan
Hehe...
"The lab-coat alliance of doom"
Ayumi
QUOTE(Arts @ May 22 2007, 21:48) *

IPB Image

Skat, emo!
Shatako
QUOTE(Arts @ Jun 27 2007, 22:08) *

Zīmējums neiznāca kā cerēju.Nedaudz izsmērēts grafīts,daudz sašvīkojuma.Tiesa gan,tas aizņēma kaut kur stundu.Vismaz ceru,ka kaut kas būs uzzīmēts pareizi...
IPB Image
Damn...

Pirksti ir stipri pa garu!Var redzēt, ka tev pārāk nesanāk zīmēt rokas(plaukstas) :3
Asuka
QUOTE(Arts @ Jun 14 2007, 15:32) *

Mans pirmais,pilnais mech.
Par pamatu izmantoju Metal Gear RAY(gandrīz visu)....aste jāpielabo.
IPB Image

QUOTE(enigmo @ Jun 15 2007, 21:25) *

Pateikšu godīgi, galīgi garām un tā ir ar daudziem taviem darbiem... un ja tas ir līdzīgs MGS tad es esmu balerīna! biggrin.gif

IPB Image

he, he enigmo.. man patīk lasīt tavus izsmeļošos postus. xD Art, manuprāt čars ir līdzīgs īstajam. domāju, ja tevis zīmēto darbu nostādītu tādā pat pozā, kāda ir Enigmo iepostotajā zīmējumā, tad fanarts būtu ļoti līdzīgs īstajam. es tev varu pateikt tieši to pašu, ko es saku visiem - ja tu zīmē fanartu, tad postā pievieno arī īsto attēlu!!

QUOTE(dead-NeO @ Jun 15 2007, 18:11) *

"Arts '' Cik tev Gadu ?
Tavi darbi man liekas nedaudz beerniskiigi huh.gif
Un Ko tu vispaar cennties atteelot ? Kaut Kadu RPG citplaneetieshu SciFi ?

nu par šo es tiešām vēlos parunāt. pirmais jautājums - cik tev gadu? LoL! xD apskaties viņa profilu un izdomā. doh.. otrais teikums - Tavi darbi man liekas nedaudz beerniskiigi tas, ka Arta darbi tev izskatās bērnišķīgi nenozīmē, ka Arts necenšas. un visbeidzot pēdējā rindiņa.. Un Ko tu vispaar cennties atteelot ? Kaut Kadu RPG citplaneetieshu SciFi ? Dead - neo, tu vispār lasi, ko user'i raksta virs saviem darbiem? derētu lasīt. kopumā šo postu tu varēji uzrakstīt vienā teikumā, jo lielākā daļa tekta ir vienkārši nevajadzīga.

nu tagad par darbiņiem ^__^ !~ nu ir labi, ir. Isa (Isabel Carmin fon Edelhain) man izrāva vārdus no mutes. xD man ļoti patīk, ka tev ir izdevies visus trīs cilvēkus uzzīmēt proporcionāli vienādi. augšējām džekiņam saliektā roka ir tāda nedaudz dīvaina. patiesību sakot elkonis ir par kokainu. un visiem džekiņiem rokas ir mazliet par īsu. (dzīvē kādi 15 - 20 cm) tev pie šī darba vajadzēja pasēdēt nedaudz ilgāk, nekā stundu. tad tev būtu bijis laiks uzzīmēt arī sakarīgu fonu, nevis blank page. man patīk cimdi. jā, tie ir tādi, kā mickey mouse. smile.gif ir dažas tādas rokas, kuras ir iznākušas perfekti, bet dažām nav pieticis ar tavu iedvesmu. ir arī tāda lieta, ka viena roka ir garāka par otru (skat. puisi labajā malā) es daļēji atkārtošu Shatako teikto. Jā plaukstas zīmēt ir jāmācās, bet pirksti nav proporcionāli. no vienas puses tie ir par garu, bet varbūt tas ir stils. no otras puses ja visi pirksti rokai ir gari, tad īkšķim vajadzētu būt.. savādākam, bet tas ir katrai rokai atšķirīgi. par ielocēm >> tās ir nedaudz par lielu, un mazliet par masīvu. kopumā kā jau teicu darbiņš ir jauks, tik tas ēnojums derētu vairāk, nevis tikai pāris svītras katrā malā. smile.gif gaidīšu nakamos darbus.
Arts
Zīmējot šito monstrocity ņēmu pamatu no Metal Gear Ray,tādēļ tas nav fanarts.Daudzas detaļas ir savādākas,un darbs ir sūdīgāks....
Trīs psihie...pie pirkstiem nācās ilgi piestrādāt,daudz kas tika dzēsts un zīmēts no jauna.Vismaz prieks,ka dažas rokas bija perfektas. smile.gif
Paldies Asuka,tavs posts mani uzmundrināja. smile.gif
Kaut ko jaunu ielikšu(noteikti)...būs sejas.
Arts
Sejas,sejas,sejas.....heh ielikšu...kādreiz.
Something new?
Yes.
Good?
You decide.
IPB Image
Kate
EEŪŪ! Šitas ir seksīgs :>
zeloco
Shis peedeejais atgaadina zombija versiju Millera Marvam no Sin City biggrin.gif

IPB Image
Keydan
Ouh... Messy but nice!
Arts
Heh...vakar uzzīmēju kā ar ogli.
Bija slinkums PS regulēt līmeņus..
IPB Image
Alexa De Šarlote
Tev iepriekšejie darbi bij sanākuši labi man patīk tas velniņš tas tev tiešām labi ir sanācis....biggrin.gif
Asuka
tāds šķībs tev šoreiz tas darbs. seja izskatās tāda plakana. pie vainas varētu būt pārāk mazā pieres daļa. pakausis ar nedaudz par mazu, un vaigiem ar nekaitētu uzbaroties. meitenei tāda super pofigistiskā sejas izteiksme. un ,art, man jau apnicis malt vienu un to pašu tekstu, par tām sasodītajām un švīkātajām līnijām. labi galva ķip' ir par mazu salīdzinot ar pārējo ķermeni. kakls ir par resnu un pleci mums tādi viļņaini. atslēgas kauli ir pārāk vū hū. jē un krūtis nav vienādas. nu varbūt tās nekad nav vienādas, bet nu vismaz līdzīgām gan būtu jābūt. es tik nevaru saprast,kas ir tas brīnums starp viņām. nu vienu gan es zinu - elektrība tā nav. vai arī ir? matu sakārtojums ir ok, bet priekšējās šķipsnas uzšvīkātas. viena meitenes acs man atgādina Itachi (naruto). vēl viena diezgan nesaprotama lieta ir tas galvas kauss, kas atrodas uz meitenes placa. kas tas par kociņu viņam apakšā. kaut kā dīvaini sakombinēts.
teh kopums.. nu ir tač` labi, bet tās līnijas. labi, draudi - ja tu nesāksi zīmēt glīti un ar kārtīgām līnijām, tad atkal CO dosies un akvalandi. (you should remember, what happen) so... zīmē cītīgi!~ ^__^
Arts
Meet the Faker!
IPB Image
Ja būtu kaut ko tīrijis no liekajām līnijām....puisis tiktu vēl vairāk sakropļots. wink.gif
Mishelin
Baac dafiga kljuudu biggrin.gif
Davaj labo
Deguns pa garu un pa daudz pa kreisi
vaigi nevitaa
acis nav taadas kaadaam jaabuut (tas ir tas pats kas nevietaa )
Ai nu dafiga kljuudu biggrin.gif
Shatako
QUOTE(Arts @ Aug 22 2007, 13:46) *

Heh...vakar uzzīmēju kā ar ogli.
Bija slinkums PS regulēt līmeņus..
IPB Image

Nu mati kkā jocīgi saauguši. XD Deguns mazdusciņ atgādina kartupeli.. Nu manuprāt, šis darbs nav pārāk izdevies. Bet citi tavi darbi ir ūber jauki. ^_~
Arts
Šitas forums drīz nosprāgs,ne?
Rekur vienu sūda skici iesviedīšu,tas nav viss mans progress.Vienkārši negribās likt citus iekšā.
IPB Image
undux
tev ir laba fantāzija
Keydan
Hi Miss Zombie! Want some brainzzz? biggrin.gif
Arts
Viens ir pasens,otrs - nesens.

šito sauc mistress of (ieliec savu mīļāko vārdu)

IPB Image

otru atradu labu,nepabeigtu skici.....un nolēmu pabeigt.

IPB Image

Ninjas rullezzz...especialy cyber.

P.S. Mistress pabeigšu un finālu ielikšu,man nebija ko likt iekšā. biggrin.gif
nikitaa
Jāteic, ka idejas tev nav sliktas, bet jāpiestrādā pie izpildījuma. Man bik traucē tās švīkas, man šķiet, ka viņas traucē saskatīt detaļas un rada tādu kā nepabeigtības sajūtu darbā. Pasēdi pie kāda darba mazliet ilgāk, nesteidzies zīmējot un es varu saderēt ka sanāks daudz labāk. wink.gif
I know you can do it! biggrin.gif
Keydan
Grey fox... sweet.
No attaluma viss is super! tongue.gif
Arts
Mans ielika kko sadzīvisku...

IPB Image

Izskatās,ka man labāk padodas zīmēt zombus nekā cilvēkus. dry.gif
Pakkun
QUOTE(Arts @ Nov 27 2007, 21:43) *

Izskatās,ka man labāk padodas zīmēt zombus nekā cilvēkus. dry.gif

yes.
Storm
Paaraak daudz apmatojuma XD ._.
FuschichO
Jā, tas čista. Džeks var būt skarbs un muskuļots, bet diez vai kādam cilvēkam ar normālu hormonālo līmeni būtu tik ļoti pamanāmas spalvas, kas turklāt, kā liekas, spiežas caur aprgērbu, hi hi, bet to taču var viegli izlabot ar dzēseni. Bez tam. Savu mūžu neesmu redzējusi anime džeku ar spalvām vspār, ja nu tikai uz rokām
Pakkun
QUOTE(FuschichO @ Nov 28 2007, 01:05) *

Jā, tas čista. Džeks var būt skarbs un muskuļots, bet diez vai kādam cilvēkam ar normālu hormonālo līmeni būtu tik ļoti pamanāmas spalvas,

minēšu vienu plaši pazīstamu piemēru - robin williams.
IPB Image
Cowkiller
hah shis labs! liidzinaas akmens laikmeta cilveekam biggrin.gif
kakene
vo-vo pirms izgudroja bardas nazi happy.gif
Arts
Mans mēģinājums uzzīmēt kko dinamisku.Zinu,izskatās prasts un nekvalitatīvs.Jāiemācās lietas uzzīmēt tīras un burvīgas,lai uz pirmā acu uzmetiena redzētu visu awsomness.Vēl tāls ceļš ejams...
IPB Image

P.S. Zīmēju uz parasta papīra,ar parastu zīmuli...vai ogli...jā ar ogli visticamāk(neviens neticēs ka ar zīmuli).
Gaidu kritiku!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.