Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Art's galery.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Shinobi
Nav slikti, bet es tikai nesaprotu kas tam nindzam ar kājām! Arts ja vari paskaidro kas notiek šajā zīmējumā, vai kāds cits jo es nesapratu biggrin.gif
aeonseraph
QUOTE(Shinobi @ Jan 9 2008, 04:57) *

Nav slikti, bet es tikai nesaprotu kas tam nindzam ar kājām! Arts ja vari paskaidro kas notiek šajā zīmējumā, vai kāds cits jo es nesapratu biggrin.gif

Tā saucās sērfošana uz galvas.
antuanete
vai tu kaadreiz arii izkraaso savus darbus??????? blink.gif
tas alu cilveeks man patiik tikai paaraak tums vins taads izskataas biggrin.gif
aa un veel rokas labas- tas ir kas man parasti nesanaak, bet tavaa darbaa taas man liekas labai iznaakusas
Arts
Heh,un man likās,ka šitas iesācis pūt un smirdēt....
IPB Image
FuschichO
Jā, es arī biju sākumā apjukusi, kad otro reizi redzēju jau kaut ko redzētu. Bet nekas- Aeons cenšas palīdzēt jaunajiem māksli-niekiem (doh, kā man riebjas, ja mani tā sauc). Narmaļnijs stencils. Tavs?
Arts
IPB Image
Daudz mēslu pagājis,šitas straumē piesūcies ar tādu vecuma smaku,ka deguns kņud jau peli noliekot uz galerijas linka.
Cowkiller
baidos ka vinjsh savos tentaklos sapiisies un noripos pa kaapneem xD
btw vareeji piemest mazliet sarkano vai zilo kraasu...
Keydan
Ya could do better Arts... biggrin.gif
Arts
Vau,tik atsaucīgu publiku sen neesu ostījis.
IPB Image
ify
sankyou for the tip laugh.gif tagad zināšu , kā atbrīvoties no nevajadzīgiem pretiniekiem - tik ģeniāli vienkārši ..

būs jāpamēģina arī man kādam "Kill Me!" uzlikt smile.gif for the need of public experiments smile.gif

tik vien - kādēļ smērēt dunčus , ja ir šaujamierocis huh.gif
Arts
Jo aukstie ieroči ir stilīgāki nekā šaujamie?Kamdēļ patronas tērēt,ja var vienkārši nodurt...
Pakkun
kamdēļ nodurt, ja var vienkārši apgriezt sprandu.

skicīte neslikta, bet zobenus turošajai dāmītei vajadzētu pie plaukstu locītavām piestrādāt. tur tā pajocīgi izskatās.
jā, un mazāk švīkojumu, lai var labāk saprast kas un kā.
thearnis
Tai dāmītei tā pašvaki ar humora izjūtu biggrin.gif Vispār tiešām rēcīgs zīmējums - guļošais kareivis tik noplāta rokas, kapēc šamo galē nost laugh.gif
kaiva
Labu brīdi blenzu, bet tā arī nesaprat tieši kas, bet kaut kas, manuprāt, ar sievietes galvu nav kārtībā. Tāda kā mazliet plakana, mazliet iedauzīta.
Ieroči ir stilīgi, bet šie te izskatās plastmasīgi.
Un sievietes rokas ir eee ne gluži kā šīs sievietes rokas.
Un labais apakšdelms ir mazliet par tievu.
Vismaz man liekas, ka apakšējais ir labāk uzzīmēts.
Sašvīkāts bet detaļas ir vietā.
Shatako
jām. vecie darbi man patika labāk! XD bet no otras puses progresiņš ir. tas galināmias ir kautkāds zaķis? XD ify, bet ieroči jau ir sasmērēti! visekanomiskākie sanāk dunči! :3 lai gan izskatās, ka slepkavai īpaši neinteresē ieroču tīrība vai patronu skaits. galvenais, lai beigts. +___+
Tenma
QUOTE(thearnis @ Jul 18 2008, 21:26) *

Tai dāmītei tā pašvaki ar humora izjūtu biggrin.gif Vispār tiešām rēcīgs zīmējums - guļošais kareivis tik noplāta rokas, kapēc šamo galē nost laugh.gif

paķerts uz pārsteigumu biggrin.gif
zeloco
ļoti patīk priekšpēdējie..
Arts
Radiācija ir brīnumaina lieta,kura spēj citas lietas iedarbināt. biggrin.gif
Un alkohols aiztur radiācijas starus,btw.
IPB Image

Keydan
I lol'd... biggrin.gif
Cowman
fail win <------ LoL biggrin.gif

smiekliigi
Tenma
acu zona ir vnk super... ķermenis par masīvu. nekas, sāk jau izskatīties kcik cerīgi.
Arts
Vecenes smagās bruņās ir kjūt!!!! wub.gif wub.gif
IPB Image

Aven
Boobies bigger?
Boobies Higher!
Cowman
ljaunaa sieviete
Cowkiller
ahahaha lol pwnt! that chick is soo god damn ugly omfg!
viņai ir aste? 1 kruuts ir lielaaka nekaa otra, galva neatrodas ķermenim pa vidu, tas aparaats ar galvaskausu, kas tas taads? naaviigais slaucam aparaats? biggrin.gif omg man does you mom knows what you draw? anyway turpini censties...
Tenma
QUOTE(Cowkiller @ Aug 27 2008, 14:34) *

tas aparaats ar galvaskausu, kas tas taads? naaviigais slaucam aparaats? biggrin.gif

minēšu, ka ķetnveidīgs ierocis, kas maucams uz plaukstas. turpini trenēties
FuschichO
Nu šitais pauno daudz vairāk kā iepriekšējie laikam biggrin.gif
Arts
Embrace t3h manliness!!!
IPB Image
lilion
Its so manly lol ^w^
Kas ir tas, ko tas diezgan jaukais sazin kas taisās apēst ?ouo
Bante forša es sev tādu gribu
Tigra2
Šis man no taviem darbiem vislabāk patīk, tāds cute pārmaiņas pēc. XD
dmonster
Tik vīrišķīgs, ka var izvarot koka dēli!

Tā jau kruta, piemīlīgs tas sīkais izdzimte... vai piedodiet, domāju bērns. Derētu atkal uzzīmēt, ko ar vairāk pautiem, tas ir, pilna auguma zīmējumu.
Keydan
No beer no manlines man! I wish Fuklaw was here... Anyway... labi ka tu kau zimet neesi partraucis! biggrin.gif
Tenma
awww.... izrādās, Tu esi spējīgs arī kko mīlīgu uzzīmēt... laugh.gif
Arts
IPB Image
IPB Image
FuschichO
Pirmais smieklīgs, bet otrais sastāv no melniem krāsu laukumiem, kas manai neaptēstajai redzei neko daudz neizsaka.
Man šķiet es tur saskatu kaut ko pustrūdējušu melnā apmetnī, kas vicina rokas un izkapti un cenšas aizdzīt ļoti dīvaina paskata lidoni... :/
Keydan
Damn you! I told ya to make more cool BG! biggrin.gif
Anywho... nice C'tan and Monolith, shitty eldar...
Cowkiller
hmmm peedejais atgaadina moderno maakslu- nekadu noteikumu, briivs izteeles lidojums!!! xDDD
cik ilgi tu sho taisiiji?
Cowman
h.nja
Tenma
hm... man tas atprātotājs ar izkapti (vai nāve varbūt) pat ļoti patīk, kā izstrādāts wink.gif
Misa
QUOTE(Arts @ Dec 15 2008, 18:55) *

Embrace t3h manliness!!!
IPB Image

kawaii ! ^-^
vairāk šitādus vajag
Arts
Tiem,kas zin,kas ir Warhammer.
IPB Image
Keydan
Those eldar basteards...
Alexa De Šarlote
QUOTE(Arts @ Dec 15 2008, 18:55) *

Embrace t3h manliness!!!
IPB Image

Vov, tu arī ko tādu vari uzmeistarot ?!
Arts
Dark Eldar Warrior,all rights belong to Games Workshop.

IPB Image

Keydan
K... NB for ur skill. smile.gif
Helm looks a bit too squshed to hoast a dark eldar head...
lilion
Garais uzbrūkošais sparģelis ir labs .
vampiregirl
zini - pēdējais darbs tīri normāls, tik iemacies krāsot nevis svītrot! uzreiz būs labāk rolleyes.gif
zeloco
Pēdējais tjip Saurona ārlaulības bērns? O.o The armour certainly points to that.. >_>
beta30
WOW...šitas man patīk.Šai bildei ir tāds aizgrābjošs feelings.Man patīk sejas izteiksme.Sajūta, ka skatos kādu sparaiga sižēta filmu.Ja vēl šitas no kaut kurienes pēkšņi izlektu, tad domājams-efekt būtu izdevies. *lies dead*
Efektīgi uzīmēt. Štrihs atdzīvina bildi un rada noskaņu un kustību.Sajūtu rada arī ģeometrisā sejas uzbūve, kas veiksmīgi rada uzzīmētā tēlu.
IPB Image
[/quote]

ooo!Tā kā man arī patīk mecha UN es vēl to pavisma nemāku uzzīmēt, tad teikšu, ka man ļoti patīk ideja. Tā kā neesmu redzējusi to anime, gribēju jautāt, vai tas ir orīģināls,tava paša izdomāts tēls? Izskatās drusku pēc pūķa-dievinu pūķus. smile.gif

yey!Tu esi apvinojis 2 lietas no kā esmu starā-malacis,tā tik turpināt!
IPB Image
[/quote]
Arts
Hi guise,im back! I liek shootah zombeh.
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.