Pinkpanther
Apr 2 2007, 19:43
Pirmo par labu darbu padara tā detalizējums. Otrajam man patīk kā tu izēnoji spārnus.
Par to photoshopa zilo. Man kaut kā vairāk patīk ar zīmuļiem, manuprāt, labāks. Man nepatīk tās zvaigznes beigās, es zinu, ir tāds Star brush, bet manuprāt, tas ir garām.
Pamēģini visu krāsot fotošopā, nevis tikai mainīt hue - saturation, avosj, sanāks. ^v^
Cilveeks
Apr 2 2007, 23:19
man patiik otraa pirmais variants.... vareetu pat pameeginaat dabuut laukaa lineartu....
atļāvos:
Cowkiller
Apr 3 2007, 11:00
shie ir uuberie!
patiik ar zzimuljiem kraasotiedaudz veiraak nekaa tas uz Photoshopa...
Pinkpanther
Apr 3 2007, 11:56
oho, juutos pagodinaata, ka kaads teerejis savu laiku, pachakareedamies ap maniem darbinjiem...
paldies.
mjaa, tagad, kad var redzeet abus darbus blakus saliidzinoshi- tas photoshop ir visai garaam.
Kentaishi
Apr 4 2007, 01:48
Tie ar zīmuļiem krāsotie pūķi ir mani favorīti tāpat kā tā meitenīte, kas ieguvusi Zeloco favorīta vietu ^^
Vienkārši nepārspējami, Rõzā pantēra, tu mani sāc ieinteresēt, tas ir satriecoši, ka tā var zīmēt. Būs jāpatur prātā arī šī galerija. Pūķiem ir burvīgas acis ^___^
krāsojuma ziņā visvairāk patika otrais. Tikai man škiet , ka tev vajadzētu vairāk paēnot...
Pinkpanther
Apr 8 2007, 19:03
peedeejo divu dienu(eem preciizaak buutu nakts un dienas) darbs. veeleejos uzziimeet ljoti smuku meiteni, plosiijos ap peli, klikshkjinaajos, ilgi mociiju replace color, filtrus, kraasas, bet taapat sanaaca tikai smuka...
here we go
Nu tad sāksim.
I Vislabāk, manuprāt, izkrāsots ir krekls.
II ada arī ir labi saēnota.
III Acis man patīk, izskatās dzīvīgas, bet man liekas, ka ta sarkanā līnija tur varētu arī nebūt, jo tā neder. MANUPRĀT.
IV Tā viss ir saēnots labi, izņemot matus. Tie izskatās tā, itkā būtu veidoti no plastilīna. Nav dzīvīgi novietoti un ēnoti. Tu labi ēnoji, pievienoji tiem kaut ko līdzīgu 3d effektam, bet tas īsti neizskatās pēc matiem XD (Laikam tāpēc, ka gali pa resnu, vaidzētu tieši uz beigām tievākus )
Pārējais man patīk. Un par matiem - varat braukt man augumā, varat laist virsū, viedokli nemainīšu. Man tie vnk ne ļoti tīk... )))
Pirmais iespaids: OOOho! Tai meitenei līdz Final Fantasy zīm. stilam nav tālu.
Meitene nedaudz par tievu un krūtis pa saspiestu (bet kas zin, dažām jau tādas ir :] )
Citādi, CmUkI zīmējumiņi . Pūķi man vislabāk patīk.
Yup, yup, man ar sarkanaa liinija ne iipashi patiik.. Arii piebalsoju Ayumi teiktajam, viduklis vienaa punktaa aiziet par shauru.
Bet kraasojums un pati meitene man patiik. Kaa arii otrais puukjis. Adore him! <3
Visvairaak mani sajuusmina ziimeejums, kas ir ziimeets reaalismaa. Skaisti, nav ko piebilst. Viss tik detalizeets.. Man veel liidz shaadam liimenim ir veel jaaaizchaapo, ko es pashlaik censhos dariit.
Ja vari, ieliek veel kaadu darbu, kas ir ziimeets reaalismaa.:3
Pinkpanther
Apr 8 2007, 21:11
taa liinija ir domaata uguntinja aciis, un es esmu slaidaaka par to meiteni. :3 jaa, tas viduklis vienaa punktaa tieshaam par shauru- es centos vinju idealizeet.
par plastaliinainajiem matiem gan piekriitu, pashlaik censhos ar vinjiem kko izdariit, un ja operaacija tiks izpildiita veiksmiigi, ielikshu laboto...
nu ko, peec pieprasiijuma-
Erik4xp
Apr 8 2007, 21:53
Yeah...
1. Vairumam darbiem "big almost alien ayes", bet tas tomēr anime.
2. Jā viņa tieva, it īpaši priekš manas gaumes, bet tas arī ietilps anime.
3. Pēdējā darbā nevajadzēja to matu iekšpusi tā Black in Black... tas ļoti traucē pilnībā izbaudīt attēlu...
Interesting style..., gluži
i have big eyes look at me, then you'll die...
Pinkpanther
Apr 8 2007, 22:03
QUOTE(Erik4xp @ Apr 8 2007, 21:53)
Yeah...
1. Vairumam darbiem "big almost alien ayes", bet tas tomēr anime.
2. Jā viņa tieva, it īpaši priekš manas gaumes, bet tas arī ietilps anime.
3. Pēdējā darbā nevajadzēja to matu iekšpusi tā Black in Black... tas ļoti traucē pilnībā izbaudīt attēlu...
Interesting style..., gluži
i have big eyes look at me, then you'll die...
te buus bez taas tumshaas matu iekshpuses-
*_* mans tevi apbrīno... šitik reālistiski uzzīmēt cilvēku. fuf..
turpini mācīties arī pārējo ķermeni tik pat labi tad visticamāk(notiekti) kļūsi par profesionālu artisti...
Pinkpanther
Apr 8 2007, 22:39
nee tach, shii ir reaalistiski uzziimeeta lelle. reaali cilveeki parasti nav sastopami ar citplaneetiesha cieniigaam aciim un milziigu galvu...
bet shaa vai taa liels paldies tev!
es maacos.
taa, esmu izlabojusi ieprieksheejo meiteni njemot veeraa juusu veelmes un uzskatus... ir kaadi izteikumi vai ieteikumi par plastaliinainajiem matiem, kuri tagad atgaadina lateksu?
Cowkiller
Apr 8 2007, 22:41
QUOTE(Asuka @ Apr 8 2007, 22:30)
*_* mans tevi apbrīno... šitik reālistiski uzzīmēt cilvēku. fuf..
turpini mācīties arī pārējo ķermeni tik pat labi tad visticamāk(notiekti) kļūsi par profesionālu artisti...
vai es izlasiiju pareizi?
tik reaalistiski??? nu vnk lol
tas nav reaalistiski, bet gan vnk labi uzziiimeets atliek ieeenot uzvilkt matu skjipsnas un pielikt pariiti smuku actinju(XXL size!)
QUOTE(Pinkpanther @ Apr 8 2007, 22:03)
Te buus bez taas tumshaas matu iekshpuses-
Pieprasu lai turpmāk vairāk tiktu publicēti šādi zīmējumi!! Totally love it! More more more! Uzzīmēs šādā stilā ko gothic plīz?*puppy eyes* ^^
Pinkpanther
Apr 8 2007, 23:27
aaww, kad buus iedvesma un laiks meyby uzziimeshu. man pashai patiik arii gothic...
Cilveeks
Apr 9 2007, 00:22
me charmed. Patiik tavs stils, pirmajaa acumirklii pat aizeeno visas kluudas! A 3/4 pagriezienaa vari uzziimeet?
Pinkpanther
Apr 9 2007, 20:19
tas nav gluzhi mans stils- shie te divi ir iz dziives uzziimeetas lelles. no galvas es zimeeju savaadaak- vairaak fantasy un cita tipa ziimeejumus(piemeeram tie puukji ir ziimeeti pilniigi no galvas un taa naakotnes meitene arii manaa stilaa). maacos ziimeet akadeemiski, nu skolai... man padodas klusaas dabas, piem shim pusgadam taadi uzstaadiijumi kaa- kaaposti, saulespukjes, putni, stikla lode paarklaata ar tiiklu.
jaa, varu pagriezienaa uzziimeet un profils arii nesagaadaa nekaadas gruutiibas. man parasti ir neveeleeshanaas ziimeet visu kjermeni, jo tas aiznjem daudz laika un tad torsu praktiski nevar izziimeet tik smalki kaa gribaas.
Tomoko
Apr 10 2007, 20:53
LELLE! <3
Gosh, priecājos, ka palūdzu tev iepostot zīmējumu reālistiskajā stilā.. Ļoti skaisti - ēnojums brīnišķīgs un tās lelles acis.. I envy you. Kā liels leļļu fans, izsaku savu lielāko atzinību. Turpini cītīgi zīmēt un likt savus skaistos zīmējumus šajā topicā! :3
A kur tu taadu lelli izraavi? es arii gribu
! Bet vienalga taa sejas izteiksme...
Pinkpanther
Apr 12 2007, 16:22
QUOTE(exile @ Apr 11 2007, 01:01)
A kur tu taadu lelli izraavi? es arii gribu
! Bet vienalga taa sejas izteiksme...
internetaa var nopirkt kaadas gribi, tiesa gan, vinjas nebuut nav leetas... ziimeejot no lelles daudz labaak var ieveerot pareizas proporcijas un ,kad ir pierasts pie attieciigas kjermenja uzbuuves ,var arii no galvas ziimeet daudz pareizaak.
zeloco
Apr 20 2007, 23:48
QUOTE(zeloco @ Mar 5 2007, 04:00)
QUOTE(Pinkpanther @ Mar 5 2007, 00:37)
paldies jums!
es atljaushos ielikt arii vienu no maniem reaalistiskajiem ziimeejumiem. shitais tapis pirms dazhaam stundaam. domaaju, ka neviens iipashi nedusmosies...
Click to view attachmentfantastiska galerija peedeejais ir favoriits! tieshaam satriecoshi... *__*
vai neiebilsti, ja pameegjinaashu kaadu izkraasot?
pameegjinaaju *nosleepjas* lai neteiktu vairaak - .jpg formaats pilniibaa izniicinaaja manu 2 stundu darbu >_< bilde izskataas plakana o_______o bet nu tur es neko iipashu nevaru izdariit (varu iedot .psd formaatu, ja ir interese ;D)
gribeeju veel pajautaat vai driikstu gan lineart gan kraasoto bildi ievietot
shajaa topikaa?
Tomoko
Apr 21 2007, 01:11
Ieraugot šo lineartu+krāsojumu man žoklītis pazuda zem brāļa galda. Damn, lūk to es saucu par labu krāsojumu! Man kā leļļu mānam šis zīmējums tik ļoti ir iepaticies, ka apsveru domu to izprintēt un pielikt pie sienas.
Skaisti, ko lai vēl saka!
Cowkiller
Apr 21 2007, 09:13
QUOTE(Tomoko @ Apr 21 2007, 01:11)
ko lai vēl saka!
nice boobs!
vinja atgaadina lelli no kkaadas slimas shausmenes!
vnk perfekti...
Alexa De Šarlote
Apr 22 2007, 23:01
Man patīk ka tu izkrasoji zeloco tiešām labs darbs un patīk ādas krāsa tikai man liekās nedaudz par daudz dzelta krāsas bet, varbūt tas bij domāts tā...?
zeloco
Apr 27 2007, 17:04
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Apr 22 2007, 23:01)
Man patīk ka tu izkrasoji zeloco tiešām labs darbs un patīk ādas krāsa tikai man liekās nedaudz par daudz dzelta krāsas bet, varbūt tas bij domāts tā...?
njaa.. tie mazie zelta bumbuliishi mani arii saaka tracinaat uz beigaam, bet nu sudrabs, likaas, ka nederees, taadeelj atstaaju to pashu.. :/ I'm so uncreative...
Anyhow... ceru, ka Pinkpanter patiks *grauzh nagus*
Pinkpanther
Apr 28 2007, 14:12
waauch, smaidu kaa saulstarinjsh! ^____^ milziigs arigatoo!!! aarpraac vinja ir tik skaista... nevareeju attureeties 8(vai vairaak) reizes neatrulleejot atpakalj uz bildi...
pat praataa nenaaca, ka var tik piemeeroti izkraasot... taas mezhgjiines, audums, mati, aada, apburoshais metaaliskais spiidums... manaas vismiiljaakajaas kraasaas un tieshi ar taadu noskanju kaa biju iedomaajusies! smashing, es wienk kuustu!!!
luudzu, luudzu atsuuti .psd formaatu (manu e-pasta adresi atsuutiishu caur PM). lljoti priecaajos un protams ,ka atljauju tev pievienot lineartu un kraasoto bildi tajaa topikaa. tasini vai zheel, ka bik aatraak nebiju iechekojusi savu galeriju ieksh otaku un tev bij kaadas dienas jaapagrauzh nagi...hi [ kalj plaanus kur savaa istabaa piekaars sho bildi
]
Mishelin
Apr 28 2007, 20:18
Smuki smuki man patiik
Vieniigais visas taas kraasas taadas neizteiksmiigas, itkaa bildei paari buutu paarlikta netiira p[eleeka pleeve... Nu vismaz man taa skiet
es gan atšķirībā no Mishelin teikšu ka man ļoti patīk gan orģināls, gan arī izkrāsotais variants. krāsas interesantas, un galvenais, ka nav nekā par daudz (tieši par krāsām runājot.) ļoti patīk mati un kleita (vienkārši dievīga.) nu nav vairs ko teikt. manuprāt ideāli. varbūt Pinkpanther vajadzētu zīmēt lineartus, un zeloco tos visus izkrāsot tik par stilīgi, un smuki kā šo. labs pāris iznāktu (nepārprst) XD
Mishelin
Apr 28 2007, 21:35
QUOTE(Asuka @ Apr 28 2007, 20:12)
es gan atšķirībā no Mishelin teikšu ka man ļoti patīk gan orģināls, gan arī izkrāsotais variants.
Es jau neteicu ka darbs ir nesmuks..
man prosta izskataas ka kraasas ir netiiras, iespeejams tas tapeec ka eenas uzklaatas drusku pavirshi, kaut vai apskataties uz apkakliites un svaarku labaas puses eenaam, tas tach ir pavirshi(sitaas vietas uzreiz iekrita aciis)
Vismaz man taa liekas...
Un velll man nepatiik ka uz matiem kas ir otrajaa plaanaa tu esi uzlicis blur, Nezinu ko tu esi meegjinaajis panaakt vainu depth of field vai kaut ko citu bet katraa zinjaa izskataas drankjiigi un galiigi nevietaa...
Tas ka es sitaa piesienos nenoziimee ka man sitas darbs nepatiik es vienkaarshi noraadu uz kljuudaam kas padariitu darbu velll satriecoshaaku
Aaa un kas vell kreisaa kruuts izskataas ka buutu nokaraajusies kaa vecai vecenei
TAs tapeec ka esi ljoti ieeenojis
Pinkpanther
Apr 28 2007, 22:09
blur laikam ir domaats taapat kaa manaa ziimeejumaa- izgaisinaashana. ...[nebeidz sajuusminaaties] vinja izskataas tik dziiva..
kaads man prasiija par reaalistisko portretu puspagriezienaa...
Tomoko
Apr 28 2007, 23:22
Hell yeah, great as usual! Šajā darbā manuprāt ir labāk sanākušas lūpas (nu, tās ir vairāk manā gaumē.XD). Mati gan man liekas neeedaudz kokaini/vienkopus, deguns kautkā nepatīk. Bet iespējams, man tā tikai liekas. Ēnojums labs un arī smalkas detaļas (kautvai tā pati auss) kautgan tās ir maz, iznākušas labi.
Turpinu būt tava fane un gaidīt nākošos zīmējumus. *w00t*
Sorrow
Apr 29 2007, 15:36
Man škiet priekš reālistiska portreta acis tomēr par lielu...
Pinkpanther
Apr 29 2007, 15:52
QUOTE(Sorrow @ Apr 29 2007, 15:36)
Man škiet priekš reālistiska portreta acis tomēr par lielu...
man ir jaatkaartojas? taa ir uzziimeeta lelle- vinjai ir tieshi tik lielas acis un ne mazaakas.
matus starp citu ilgi izziimeeju, lai buutu efekts ,ka perfekti sakjemmeeti. manupraat vinji ir sanaakushi okey. es sev pati vareetu piesieties, par to, ka kakls uz augshu nepapatinaas, bet iegalvoju sev, ka taa ir perspektiiva o_O
shis ir vairaak uz gothic.
nu pie darbinja nochakareejos, jo papiirs bija pagadiijies neriktiigs- printeeshanai- un grafiitu nipacom negribeeja njemt klaat...
bet nez, man pashai patiik, kaa jums?
Kentaishi
May 2 2007, 15:41
Zeloco krāsojums vnk owno un runājot par nostāstu spēlmani...
viņš ir vnk apburošs, ja tik tā zaķa vietā būtu tare panda. xD
Alexa De Šarlote
May 2 2007, 15:52
O baigi labs, kā tad tapa šis darbs?
Pinkpanther
May 2 2007, 18:08
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 2 2007, 15:52)
O baigi labs, kā tad tapa šis darbs?
vinjsh tapa ar iedvesmas devu, seju ziimeeju no reaalas lelles, paareejo no galvas.
tikai modeli zaabakiem veidoju rakaajoties pa gotu internetveikaliem.
paldies jums.
Huney Bunny
May 7 2007, 19:27
Ļoti patīk tavi darbinji ^.^, man tajā pirmajā lappusē ne īpaši patika, tad gāju uz citām lappusēm un sāka patikt
mundios
May 7 2007, 19:29
Vispār man visi darbi patīk
Pinkpanther
May 7 2007, 22:52
QUOTE(Huney Bunny @ May 7 2007, 19:27)
Ļoti patīk tavi darbinji ^.^, man tajā pirmajā lappusē ne īpaši patika, tad gāju uz citām lappusēm un sāka patikt
tas laikam saucaas progress...
man vienmeer prieks, ka jums patiik, taapeec jau taa censhos...
Alexa De Šarlote
May 8 2007, 15:58
Tavam zimēšanas stilam man patīk, tās lielās acis....
Oh, shit, cik kruts darbs!
Varu svinīgi paziņot, ka fanoju par tevi, jo ne pārāk daudz useri zīmē lelles ^^' Man ļoti patīk, kā tu tās zīmē. =w=
Varbūt tā ir tikai mana izdoma, bet kkas ar kaklu nav. Nevarēšu pateikt, kas tieši, tādēļ tā droši vien ir mana izdoma.
Negribi dojo spēlē piedalīties? Kā nekā lelles būs jāzīmē.:3 (Oh, varu uzreiz pateikt, ka būšu nopwnota XD)
Pinkpanther
Jul 4 2007, 00:07
sen neesmu neko postojusi...
laika nebija un tas, ko es ziimeeju pa shito laiku, otaku saitam nu nekaadiigi nepiedereejaas... nu ta beidzot sanjeemos un manis ziimeeto lellju piekriteejiem par prieku, tikko uzziimeeju darbinju... & te nu tas ir!
Jeei, esmu viens no taviem lellju piekriteejiem, taam lelleem shausmiigi smukas sejas! Priecaajos ka ko jaunu iepostoji! Vieniigais peedeejaa darbaa viena acs izskataas nedaudz lielaaka par otru.
nē, nu es tevi tiešām un no sirds apbrīnoju. darbs - ģeniāli skaists.
man ļoti patīk kleita, un matu sakārtojums. tieši kleitas augšējā daļa. tas smalkais raksts. uh.. nu laikam man būs jakļūst par tavu fanu. man patīk ēnojums un visas ieloces, un auduma krituma vietas ir ļoti labi uzzīmētas.
tik viena lieta - man liekas, ka plaukstas ir nedaudz par mazu.
visā visumā darbs ir tiešām kvalitatīvs, un skaists. !~
P.S. es par to, lai šis topiks ietu uz sensejiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.