Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani darbinji
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Tomoko
Vai es redzu.. lelli?..
Šī tev ļoti skaista padevusies, tā kā iepriekšējās. Varu uzslavēt par lielisko ēnojumu, kleitas ielocēm, pašu kleitas dizainu, matiem un citām lietām.
Un tomēr man liekas, ka lelles galva ir nedaudz par lielu salīdzinot ar viņas ķermeni. Pat tad, ja viņai piezīmētu leilāku kaklu, pats ķermenis liktos par mazu. Neesmu gan īpaši pārliecināta par to, vai tā ir taisnība. Seju varēji uzzīmēt labāk, paskatoties uz iepriekšējiem darbiem.
Kopumā darbs man patīk, tā tik turēt un esi kareivis! >w<
zeloco
*aizrijas ieraugot peedeejo darbu*
duuuude... *____*
Alexa De Šarlote
O labs darbs kleita vienkārši super...un seja tā pat...biggrin.gif
Pinkpanther
jeey, paldies! biggrin.gif saaku riktiigi reekt izlasot zeloco com. laugh.gif piekriitu par kljuudinjaam, naakamreiz njemshu veeraa... ir gruuti pasham saprast kur ir taa vaina.
juus mani iedvesmojaat uzziimeet veel dazhus darbinjus. luuk... IPB Image

IPB Image
Asuka
nu kam ān pinkpanther! man būs jāpērk jauns krēsls, jo ik reizi ieskatoties šajā topikā, es no tā nokrītu. jaunie darbi vienkārši owno. pirmajā es saskatu līdzību ar orochimaru (no naruto). ir, ir labs.
otrajām kaut kas nav kārtība ar pirkstiem, un kaklu. bet kopumā ar smuki. diezgan interesants zobens. man patīk ēnojums, un aprīkojums, kā tāds.
uhh.. tā tik turēt *____*
Pinkpanther
biggrin.gif nu jaa, otrajaa es stundas pavadiiju mieriigaa garaa veidojot apgjeerba dizainu un pat nesaspringu pie kakla un rokaam.. pag paarlaboshu, tad redzees vai ir veerts likt laboto variantu... pirmajaa izskataas ,ka neakuraati ziimeets, bet visi ziimeejumi ir uz A4 un dazhiem apgrieztas malas, taadejaadi, netiishi pietuvinot ziimeejuma liinijas, vietaam izskataas bik brutaali. piemeeram, pirmaa puisha mati eenaa.

pa ilgiem laikiem kko arii ielikshu ,nevis tikai sekoshu liidz notiekoshajam... dry.gif varbuut shie liksies komenteejamaaki, negribeejaas likt dubultpostu...

taa ir kaleeja meita, kurai pusdienaas buus Vistas piiraags..hehe, datorikji sapratiis

IPB Image

tas ir viena mana internetdrauga portrets, ar manu stila interpretaaciju.
IPB Image

Pinkpanther
tongue.gif vēl esmu starp dzīvajiem! paklusām sekoju līdz, kas te notiek forumos. ph34r.gif
sazīmēju pa brīvajiem brīžiem...
IPB Image
trennējos zīmēt puišus.
te ir lineart, kuru varat mēģināt izkrāsot, ja ir vēlēšanās...
IPB Image
skices...
IPB Image

IPB Image

atvainojos par dubultpostu, cerams, nevienam gabals no tā nenokritīs... huh.gif
zeloco
uhh, uhh, skaisti, skaisti... patiik pats peedeejais.. ljoti ^^
Ayumi
zīmējumos tev pie rokām nedaudz vairāk jāpiestrādā, bet visādi citādi - ļoti baudāmi darbi. smile.gif
Pinkpanther
paldies! ^^
reku veelviens, tapa uz sieviesu dienu.
IPB Image
FuschichO
Man tik ļoti patīk ši Leonardo-da-Vinčīgā tehnika, tikai rokas atkal bik greizas un biedējošas. Bet ir labs!!!
Alive
tawi darbi ir vienkaarshi satriecoshiii.. mm..... (lick) vispaar prieks par cilvekeiem kam tik labi sanaak... smile.gif
JnVbt
wow ..... tavs internetdrauga portrets izskatās nereāli superīgs! Sarkanā krāsa pie tam vēl piedod labu effektu .... hehe! smile.gif
ee .. ko es vispār te runāju??? Ne jau tikai tas pic, bet visi tavi zīmējumi ir cool! Kau es varētu ietrenēt tā savu roku ... ^^

Cerams ka tavi nākošie darbi taps aizvien labāki un labāki! happy.gif
Narciss Gray
Man patīk tavi darbiņi, un sejas smukas ka lellēm smile.gif
Tai fejai skaisti spārni un patīk mati, tāda viegluma sajūta. Varēja vairāk piestrādāt pie darba apakšdaļas, bet kopumā jau labs! smile.gif
Pinkpanther
Darbiņš Animefestam, mani redzējāt? (ādas mētelis līdz zemei, blondi mati pāri viduklim, visa melnā, zilas acis, armijnieki, biju ar draudzeni.)
IPB Image
Pakkun
nē, neredzēju tevi.
darbi skaisti, ko tur piebilst. ja nu vienīgi to, ka sieviešu dienas apsveikuma radījums pēc sejas atgādina džessiku albu
FuschichO
Šis pēdējais būtu sugooi, ja ne tas viduklis, bet līdz šim viņš man tīk visvairāk
Pinkpanther

QUOTE(Pakkun @ May 11 2008, 14:16) *

nē, neredzēju tevi.
darbi skaisti, ko tur piebilst. ja nu vienīgi to, ka sieviešu dienas apsveikuma radījums pēc sejas atgādina džessiku albu

paldies, nju tas laikam labi, ja darbs atgādina vienu no pasaules skaistākajām aktrisēm.? biggrin.gif

QUOTE(FuschichO @ May 11 2008, 15:52) *

Šis pēdējais būtu sugooi, ja ne tas viduklis, bet līdz šim viņš man tīk visvairāk

^____^
kahi
nu zvērs!kājas, rokas, treniņš un viss būs ok, jo es zinu, ka tu tāpat drīz būsi progresējusi. redzams, kāda degsme ielikta darbos, prieks skatīties, pluss arī, ka izmanto dažādas tehnikas un papīru veidus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.