baseboalbatboy
Feb 18 2007, 21:42
QUOTE(jurc @ Feb 17 2007, 20:27)
Vari pamēģināt wow mapītē palaist failu Repair.exe. Maza iespējamība, bet ir, ka tas pārliks uz zemāku versiju.
Bet ja nepalīdz, ta vienīgā iespēja - pārinstalēt wow.
Liels pldies jurc bet es diemzheel jau meegjinaaju ,nekas nesanaak vinjhs tikai salabo to doto versiju(piem. man 2.0.8)
Bet peedeejo 24 stundu laikaa atradu iespeeju kaa vaardu sakot "downgradeed" ....
1. Galvenajaa WoW mapee atveert Data mapi
2.Izdzeest visus patch. failus
3.Uztaisiit repairu un atkjekseet tikai pirmo opciju!
Siikaaka informaacija sheit-
roffer.co.nr____________________________________________---
UN man ir veelviens jautaajums - Vai kaads nezin kas ir noticis ar Kengas serveri?Un kaada versija ir vajadziiga lai uz vinja speeleetu?
Paldies.
Spectre
May 27 2007, 09:44
Gribēju atzīmēties.
Spēlēju (proti uz offa) Ravenhold servā - Hordes pusē, 26 levela ork hunters uz doto brīdi (pētam pasauli palēnām iebraucam visā ekonomikas/kačāšanās/pvp sistēmā) am jā niks Yukimura, ja nu gadienā vēl kāds gāmē tieši uz ši serva.
Jebogu tīk pvp iekš wowa, ir labi uzmeikots, 26-tajā levelī skaisti 300 kill pointi
578 honor points, gamerēju pēc principa Alliance memmber detected - kill on sight
Yanka_ronin
May 27 2007, 10:44
Vēl viena serveris, mūsējais:
MetaplaneLielākā auditorijas daļa ir krievvalodīgie (saita angļu versija nav līdz galam izstrādāta, bet būtībā admini taisās bīdīt serveri starptautiskajā līmenī), kas tomēr netraucē sazināties arī citās valodās.
Tātad šis ir centiens radīt kārtīgu blizz-like serveri tiem, kas negrib spēlēt oficiālajā. Strādā pilnā režīmā no pavasara sākuma.
Ir Burning Crusade pēdējais patch, izņemot 2.1.0.
Profesijas strādā, skilli strādā, vienīgi pēdējā laikā intensīvi tiek laboti bagi talantiem (kas īpaši kaislīgiem spēlētājiem netraucē spēlēt).
Ir iespēja pārnest čaru arī no citiem blizz-like serveriem (tā kā nebrīnīties, ja ieraugāt daudz augsta lvl čaru).
Nu un ir arī savs torrent tracker, var novilkt klientu, nav jāinstalē, tikai piereģistrējies, novelc un spēlē
vairāk info forumā.
Dzonis
May 27 2007, 22:07
oi! Tagad kad paspēlēts uz oficiālajām kastēm, no šitajām kreisajām pa gabalu. Mangos grupa jau aktīvi "činī" savu garadarbu, bet nu tomēr tālu līdz vēlamā.
Yanka_ronin
May 27 2007, 22:23
aj mangosaa ir arii proveets, shamajiem kvalitaate ir stipri taalu no ideaala.... vinji tik soliit maak, a to ko shamie tik sola, ieksh metaplane jau ir vai tiek dariits. nepatiik man tas mangos. tur tik daudz bagu ka briesmas, baig gruuti speeleet.
Dzonis
May 28 2007, 00:58
uz kā tad ir būvēts tas jūsu wow's? cik manīts, tad mangos savā attīstībā ir ticis vistālāk salīdzinot ar citu serveru taisītājiem (laikam jau jāsaka vienskaitlī, jo zinu vel tikai vienu grupu kas "ņemas" ap wow servu taisīšanu)
Yanka_ronin
May 28 2007, 12:46
nu to labaak izzinaat pasham=]
a kas ir domaats ar to otro grupu?
Rusell the carrotstork
May 28 2007, 13:52
Es arī atbalstu pirātismu, bet ne jau tad, kad viņš ir kropls.
Dzonis
May 28 2007, 15:30
QUOTE(Yanka_ronin @ May 28 2007, 12:46)
a kas ir domaats ar to otro grupu?
ar otru grupu domāju davinci wow emulator taisītājus, kas vismaz pirms gada/diviem ar nodadrbojās ar wow lietām. Bet nu liekas, ka kādu laiku ir aizvērti (ko blizzard darījis arī pirms tam, bet šamie pāris reizes ir pacēlušies atpakaļ).
un ja saki, ka
aj mangosaa ir arii proveets, shamajiem kvalitaate ir stipri taalu no ideaala.... vinji tik soliit maak, a to ko shamie tik sola, ieksh metaplane jau ir vai tiek dariits. nepatiik man tas mangos. tur tik daudz bagu ka briesmas, baig gruuti speeleet.
tad var norpast ka MaNGOS uz tās kastes jums negriežas, attiecīgi ja nav MaNGOS un Davinci savu darbību ir peidzis jau, teiksim, pirms gada, tad uz kā tur viss turas?
tur noteikti seezh videeja izmera kjiinieshu gjimene, kas lasa paketes un drukaa atbildes reaalaa laikaa. Meedz lagot, kad kaadam jaanokaarto dabiigaas vajadziibas, bet citaadi ir ok.
Spectre
May 29 2007, 11:56
QUOTE(ETM @ May 28 2007, 15:57)
tur noteikti seezh videeja izmera kjiinieshu gjimene, kas lasa paketes un drukaa atbildes reaalaa laikaa. Meedz lagot, kad kaadam jaanokaarto dabiigaas vajadziibas, bet citaadi ir ok.
ETM medaļa tev pa šito tekstu
P.s. paturpinot offtopu Viena Ķīniešu ģimene spēj nodrošināt 1k jūzeru
Bet nu atgriežoties pie tēmas cik noprotu neviens no otaku.lv nav uz tā serva ...
nu nečo podelatj.
QUOTE(Spectre @ May 29 2007, 09:56)
Bet nu atgriežoties pie tēmas cik noprotu neviens no otaku.lv nav uz tā serva ... :( nu nečo podelatj.
A kas ta tev, tu taču uz oficiālā spēlē.
P.S. Kas tad notika ar tiem taviem 9Dragoniem? Apnika?
QUOTE(anti @ May 29 2007, 13:22)
P.S. Kas tad notika ar tiem taviem 9Dragoniem? Apnika?
To easy
Nodarbojoties ar nelielu spekulaaciju var dabuut taadu naudu, ka peec tam paliek neinteresanti..
Man ar apnika..
P.S
Es speru pirmos soljus WoW uz "kreisaa" LV servera, bet lai pamaaciitos ar to man pilniibaa pietiek, kad tikshu ar visu skaidriibaa varees saakt domaat par ko nopietnaaku..
Spectre
Jun 4 2007, 21:34
Wowā ir viss uzmeikots tā ka nepareizi tu spēlēt nevari - visu var labot pa attiecīgu samaksu
(ingame naudas samaksu nevis real naudas, dažas leitas var labot arī bez naudas, bet nu any way nauda būs jāiegulda skilu attīstīšanai utt.)
Anti: Mmmhhhmmm - tur pārāk anormāls grinds sākās pie +/- kaut cik jēdzīga levela ...
Respektīvi max levelu var uzkačāt pēc hvz cik ilga laika + community tur diezgan šābīgs a soloingot ir pagrūti/garlaicīgi.
Wowā vienmēr var paklopēt alīšus ka uznāk besis, uzreiz paādās smaids
P.s. Šodien jādakačā 31 levelis
Spēlēju Aszune serverī. Mums ir latviešu ģilde - www.amberkintribe.lv
QUOTE(Spectre @ Jun 4 2007, 19:34)
anti: Mmmhhhmmm - tur pārāk anormāls grinds sākās pie +/- kaut cik jēdzīga levela ... :( Respektīvi max levelu var uzkačāt pēc hvz cik ilga laika + community tur diezgan šābīgs a soloingot ir pagrūti/garlaicīgi.
Un mēs ar ETM jau toreiz teicām, ka 9Dragons sūkā līko! Bet nē, jums ar Kuroi uz turieni bija jānotinās.. Labāk būtu nācis atpakaļ spēlēt Lineage 2, man bez jums visiem skumji :)
liela dalja no tiem "visiem" speelee uz www.lineageii.lv
nav jau taa ka tu to nezinaatu....
Zinu, bet nu man nevelk tagad visu nu 0 sākt (to tu arī zini) ;P
Tas gan nemaina faktu, ka Kyo ar hordēm wowā ķēpājas.
Spectre
Jun 10 2007, 10:18
Jā jā ķēpājās ķēpājās
ka vakar alīti gankoju - nabaga warloks
Respektīvi pirmais sāka - nu tb domāja 2 leveli augstāks tagad iedos pa knābi Hunterim - a še tev atrāvās pats un vēl 4 reizes pēc tam - nezinu kapēc viņš vairāk nerādijās tai vietā - vakar vakarā
Es ilgi domāju par L2 un ka moš varētu, bet sapratu ka 2 online gāmes paralēli nepavilkšu - a tā kā wowā jau ir ieguldīts naudiņš un man viņš tīri labi iet pie sirds ta nu izvēle ir skaidra
tagad būs 3 brīvas dienas ir cerība dakačāties līdz vajadzīgajam levelim lai tiktu ģildē
"BarinshSavejo" LV pro wow gamers ģilde
P.s. cerība muļķīga - pa cik labs laiciņš ārā
enigmo
Jun 12 2007, 23:09
Yo es nekad neesmu spēlējis tāda tipa geimu, ā bija Mu online... bet vai ir iespēja tādu geimu spēlēt pa velti, bez kkādām tur nomaksām un kkādiem tur trialiem?
QUOTE(enigmo @ Jun 12 2007, 23:09)
Yo es nekad neesmu spēlējis tāda tipa geimu, ā bija Mu online... bet vai ir iespēja tādu geimu spēlēt pa velti, bez kkādām tur nomaksām un kkādiem tur trialiem?
1) ja tu liec sev tik milzoniigu signatuuru, pacenties lai tavos postos buutu vismaz tikpat daudz sapraatiiga teksta, citaadi izskataas pabriesmiigi
un par teemu: Ne, nav iespeejas. Ir iespeeja speeleet uz emuleetajiem serveriem, bet tas buus taalu no iistaa geimpleja, comunity un servera kvalitaates. Naudu par speeleeshanu prasa ne bez iemesla, speeleejot uz oficiaalajiem serveriem (un es shobriid runaaju ne tikai par WOW) tev tiek nodroshinaats kvalitatiivs serviss ar visu kam tur jaabuut. Ja tu nopietni grasies speeleet MMO, tu pie taa pavadiisi vismaz 10 stundas nedeeljaa, tas ir 40 stundas meenesii, par ko nu buutu veerts maksaat 10 latus.Ja tu grasies nogalinaat savu laiku, vari vismaz to dariit kvalitatiivi.
Nū, ir jau arī MMO, kas tiek piedāvātas par velti.. tie paši 9Dragons, Granado Espada, Trickster, Voyage Century, utt. Tikai lielākoties tas ir tādēļ, ka spēlēm vēl tiek veikti uzlabojumi :]
Spectre
Jun 15 2007, 09:51
Njam gribētos piebilst ka tām free gamēm ir vēl tāls ceļš ejams līdz viņas kļūs par labām mmo gāmēm kurām varētu ziedot laiku
P.s. ETM un anti i hope to hear from you soon enough - niks ingame Yukimura (būšu online šodien ap 23:00 +2 gmt)
P.s.s. vakar negamēju skatijos anime
šodien diezgan miegains ... Kiss Dum iespējams uz doto brīdi labākais variants par necronomiconu (Book of the Dead) pie Bleach jaunās epas aizmigu
Nu zini - mēs online esam no 10iem rītā līdz 12iem naktī, bet tu kā nerādies, tā nerādies ;D
Spectre
Jun 19 2007, 08:59
Mhm - nav laika
Es workoju - pelnu naudiņu lai vērlāk varētu močīt wowu
M/b šovakar būšu online ap 23 (ja atnākot mājās uzreiz neizrubīšos
) Es būšu online 100% visu ceturtdienu un ja līs lietus ta arī piektdienu
P.s. pēc jāņiem man ir nedēļa brīva - varēšu palīdzēt ar low level instancēm utt. ja vaig
Spectre
Jun 19 2007, 20:43
ļoti kruta - kolēģis salauza potīti
takšto next week būs brīvs tikai 4 dienas nevis visa nedēļa
Spectre
Jun 23 2007, 08:57
Tjaks tiem kas game uz ravenhold servera
Esu bikinj attīstījis enchantingu - takshto ja kādam vaig uzlabot itemus varu palīdzēt pa cik es viņu kačāju anyway un vēl nav attīstīts anormāli krutā levelī (vnk enchantoju pats savus itemus over and over again
) varu kādam citam labāk uzenchantot bikinj. Ingame nick Yukimura (horda)
P.s. itemi nedrīkst būt soul bound
P.s.s. Weponu enchantings gan var maksāt pāris goldus
pa cik man beidzās vaidzīgās sastāvdaļas a viņas maksā no 2-5 goldi AH
Soulbound VAR enchantot. Trade logaa pashaa apakshaa ir ailiitie "will not be traded". Nezinukaa tas enchanteris preciizi to zidariija bet manam soulbound n00bcirvim uzlika +2 damage. Taa kaa izdariit to var.
QUOTE(Spectre @ Jun 23 2007, 08:57)
Tjaks tiem kas game uz ravenhold servera
Esu bikinj attīstījis enchantingu - takshto ja kādam vaig uzlabot itemus varu palīdzēt pa cik es viņu kačāju anyway un vēl nav attīstīts anormāli krutā levelī (vnk enchantoju pats savus itemus over and over again
) varu kādam citam labāk uzenchantot bikinj. Ingame nick Yukimura (horda)
P.s. itemi nedrīkst būt soul bound
P.s.s. Weponu enchantings gan var maksāt pāris goldus
pa cik man beidzās vaidzīgās sastāvdaļas a viņas maksā no 2-5 goldi AH
Var var.
Enchanto taapat kaa sev tikai to priekshmetu kas "Will not traded" (vai kaa tieshi saucaas neatceros
)
Spectre
Jun 29 2007, 01:16
yup yup tika notestēts tagad tik enchantings ir jakacha talak
Ndems vaig iet uz dungeonu lai varetu talak kachat - orrrr japerk burning crusade un jatinas uz outlandiem
smelly.bean
Jul 3 2007, 22:08
Kads wowam vispaar sakars ar anime??
aigarius
Jul 4 2007, 01:08
Ja WoWā uz oficiālā servera nākas grindod vairāk par stundu lai levelotos, tas nozīmē, ka tu kaut ko nepareizi dari - esi nepareizā zonā vai nepareizos kvestus taisi. T.i. ja gribi ātri leveloties.
Ir kaudze kvestu kuri ir vienkārši labai laika pavadīšanai, jo ti nedod labus itemus un arī xp/h ir ļoti mazs.
Iesaku palasīt Brian Kopps guide (no p2p dabūt var) - tur soli pa solim ir uzrakstīts kā dabūt 1-70 bez īpašas grindoņas un ātri.
QUOTE(aigarius @ Jul 4 2007, 01:08)
Ja WoWā uz oficiālā servera nākas grindod vairāk par stundu lai levelotos, tas nozīmē, ka tu kaut ko nepareizi dari - esi nepareizā zonā vai nepareizos kvestus taisi. T.i. ja gribi ātri leveloties.
Ir kaudze kvestu kuri ir vienkārši labai laika pavadīšanai, jo ti nedod labus itemus un arī xp/h ir ļoti mazs.
Iesaku palasīt Brian Kopps guide (no p2p dabūt var) - tur soli pa solim ir uzrakstīts kā dabūt 1-70 bez īpašas grindoņas un ātri.
woah, godddigi, redzeeju ka aigarius iepostoja kaut ko wow topikaa, domaaju ka atkal kaut kas par laika nosishanu un bezjeedziigumu, briizham iestarpinot to ka linux rulz, bet izraadiijaas pat ljoti veertiiga informaacija, kuru, kad nonaaakshu maajaas no darba, noteikti pats izpeetiishu. Paldies!
QUOTE(aigarius @ Jul 3 2007, 23:08)
Problēma tik tāda, ka vecais čoms Braiens nav uzdrukājis tādu pašu gidu Hordei :)
Speeleeju relmaa Ravencrest. shodien dabuuju pilnu t4 setu ! esmu fury warriors.
Vismaz 1-60 ātrākas leveļošanas pamācības ir gan alliance gan horde versijās
p.s. manis te nebija, jums rādās.
aigarius
Jul 5 2007, 18:44
QUOTE(anti @ Jul 4 2007, 17:28)
QUOTE(aigarius @ Jul 3 2007, 23:08)
Problēma tik tāda, ka vecais čoms Braiens nav uzdrukājis tādu pašu gidu Hordei
Horde versija saucas "Joana's Horde Leveling Guide".
Pinky: Apsveicu! Tas ir ļoti liels sasniegums! Tagad tikai jāsāk uz T5 pusi skatīties
Spectre
Jul 9 2007, 09:22
Man ir aizdomas ka ta fails nesver 1gb - moš varētu piestiķēt klāt viņu tepat forumā or kur uzoploadēt un iemest te lionku ?
Torentos diezgan viegli var dabūt (mininova / etc). Man gan mērķis nav uzsist 5ās dienās 60+ lvl, tāpēc pašai pēc tāda vajadzības nav. Gribu vienkārši izbaudīt spēli :)
Ja man ietu DCC, varētu tev aizmest, bet nu.. Nez, iedo mailu.
Gribu vienkārši izbaudīt spēli
Afigenno cēli, vai zinies.
PS: Un tu, Sērfij, labāk mazāk nodarbojies ar topika lasīšanu, vairāk - ar spēles spēlēšanu. A to man garlaicīgi. :/
QUOTE(GM @ Jul 9 2007, 14:01)
Afigenno cēli, vai zinies.
Kāds te sakars ar cēlumu?
PVP serveri gan priekš ūberātras leveļa grindošanas anyway neder :]
baseboalbatboy
Aug 4 2007, 01:00
Kaads jaunumus dzirdeejis?
Jana Expansion Paka ir Klaat -
"World of Warcraft: Wrath of the Lich King"
Info:
http://www.wow-europe.com/wrathIzskataas jau smuki! Un man patiik ka storijs atgriezhas atpakalj uz ieprieksheejaam seerijaam
!
Kkaada jauna Hero Klasse - Death Knight !
Atklaats jauns apgabals - Northtrend ( Nu ne jauns..)
Un veel vissadi prikoli...piem ..Char. Kustomizaacijas- Jaunas frizuuras Dejas etc.
vajag blizconu skatiities tieshraidee, lol !
bet jaa, buus expansions. buus caps pacelts liidz lvl 80. imba !
mees ar gjildi, visticamaak, nositiisim lady vashj shajaa rezetaa. -.-
Spectre
Aug 5 2007, 10:28
Njam tā teikt vēl BC neesu iegādājies, ka te jau būs turpinājums
Bet nu nekas - gan jau visu paspēs izdarīt.
P.s. Pinky uz kāda servera tu spēlē ?
Bļins tagad sāk arvien vairāk iekāroties Drinka piedāvājums visiem animeshnikiem pāriet uz vienu serveri
tas būtu tīri KRUTA
QUOTE(Spectre @ Aug 5 2007, 08:28)
Bļins tagad sāk arvien vairāk iekāroties Drinka piedāvājums visiem animeshnikiem pāriet uz vienu serveri B) tas būtu tīri KRUTA :rolleyes:
Pareizi, lai viņi visi pārnāk uz mūsējo :P
aigarius
Aug 5 2007, 14:05
Man noteikti nesanāks, es esmu US, Blackhand serverī ar ļoti mīļu gildi. No US uz Eu pāriet nemaz nevar.
es esmu Eu serverii Ravencrest.
QUOTE(Spectre @ Aug 5 2007, 10:28)
Njam tā teikt vēl BC neesu iegādājies, ka te jau būs turpinājums
Bet nu nekas - gan jau visu paspēs izdarīt.
P.s. Pinky uz kāda servera tu spēlē ?
Bļins tagad sāk arvien vairāk iekāroties Drinka piedāvājums visiem animeshnikiem pāriet uz vienu serveri
tas būtu tīri KRUTA
Drinks un Rags jau speelee uz EU Ravenholdt, tovish visreaalaak ir tiem kas veelas paariet pie mums.
Un tas jaunais expansion jau veel kaadu pus gadu droshi vien ka nebuus, taa kaa nav ko stresot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.