Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WoW
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3
Drink
QUOTE(ETM @ Aug 6 2007, 09:47) *

Drinks un Rags jau speelee uz EU Ravenholdt, tovish visreaalaak ir tiem kas veelas paariet pie mums.

Tad pie mums spēle Spectre, ETM, Anti_, Rags + es(speciālais gadījums) + viens no anime.lv.

Kuru es aizmirstu pieminēt ?
Rags
Damn, esmu atklāts ph34r.gif biggrin.gif
Spectre
Ha ah aha ahahaa Rags tika atmaskots - ta karoche pievienojat mani savai frendu listei - Yukimura - ja velaties jus var panemt klana
P.s. veel mani mosh shovakar vares maniit uz cita chara - Repshe - iaz gara laika izdomaju pakachat vel vienu charu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.s.s. mums klana ir arii Zatlers laugh.gif laugh.gif laugh.gif

P.S.S.S. shovakar toch bushu ON ar Yukimuru - dodos uz outlandiem BC ir iehavots biggrin.gif
Spectre
Aha zinu ka dabl posts tongue.gif

BC uzinstalēt prasija pailgu laiku dry.gif pa cik pēc 4 cd maiņas nāca vēl 530 mb apdeits + pēc tam vēl hvz cik apdeiti - pie 5 apnika skaitīt cik viņi tur kopā ir ph34r.gif pēc visas lielās instalēšanās bija jau jātinās gulēt
Sestdien ka tiku outlandos, ta es sapratu par ko man te daži frendi stāstija, dienas laikā hp no 3600 uz 4400 pacēlās (tas ir pie 61 levela, prečom skili ir izlikti uz marsmanshipu) dps arī anormāli pacēlās ... questus var iet solo, bet nu iesaku atnakot pameklēt party es gāju kopā ar vienu šamanīti bija tīri jautri diezgan ātri sapildijām kaudzi ar questiem, kā arī iedevām galvā pāris pašpāliecinātajiem 65, 66 un 2x60 (party) alīšiem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zogās klāt mēģina gankot a ka pirkstiņi līki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Any way visiem iesaku kačāties ātrākt pirkt tbc un tiekamies outlandos wink.gif happy.gif

P.s.s. PVE servers are for the weak biggrin.gif tongue.gif
Spectre
Voshem izveidots jauns klanis Alus Ordenis biggrin.gif
Visi kas gamē uz ravenholda realma hordes pusē laipni lūgti bariņā wink.gif
Uz doto brīdi spēlē laikam ka 6 šī foruma dalībnieki ja kādu esu piemirsis or nezinu ta sorry smile.gif
LV klanis kopā mums tur ir kkādi 20 ppl atm - gaidam ka sajoinos vēl pāris otaku civiļu, respektīvi pārtransferos savus charus no citiem serveriem cool.gif
Join the dark side we have cookies happy.gif
Alus Ordenis
Sigfa
gjilde LV only? buus jaauztaisa kaads jauns chars juusu servukaa.
Spectre
Jup LV only - cik man ir zināms ir pietiekami daudz LV playeru uz servera, vnk viņi maskējās biggrin.gif
P.s. nav tālu līdz raidiem nu vismaz pirmajiem n00biskajiem smile.gif
ETM
QUOTE(Spectre @ Sep 25 2007, 15:21) *

Jup LV only - cik man ir zināms ir pietiekami daudz LV playeru uz servera, vnk viņi maskējās biggrin.gif
P.s. nav tālu līdz raidiem nu vismaz pirmajiem n00biskajiem smile.gif

HA HA HA!

Labi ka tev pasham taada paarlieciiba. Skarbaa realitaate: neviens uz reidu neies kameer KATRAM taa daliibniekam nebus kaut kas baigi vajadziigs no taa reida. Nee es shobriid nerunaaju par to nelielo biedru dalju kas reaali vins otram paliidz, bet gan par visu gjildi kopsummaa. Bet nu tas ir tikai mans pesimistiskais skatiijums.

Katraa zinjaa, jo vairaak buus cilveeku, jo labaak, taa kaa pievienojaties, varbuut tad tieshaam gjilde saaks speeleet kaa gjilde.
Hikaru
Kur jūs visi strādājat, ka sutkām spēlējat WoW. Varbūt man nomainīt darbu?
ETM
Vai var uzzinaat kaadaa veidaa esi nonaacis pie secinaajuma ka te kaads sutkaam speelee WOW?
Hikaru
QUOTE(anti @ Jun 18 2007, 10:12) *
Nu zini - mēs online esam no 10iem rītā līdz 12iem naktī, bet tu kā nerādies, tā nerādies ;D
anti
QUOTE(Hikaru @ Oct 8 2007, 12:51) *

QUOTE(anti @ Jun 18 2007, 10:12) *
Nu zini - mēs online esam no 10iem rītā līdz 12iem naktī, bet tu kā nerādies, tā nerādies ;D

6dienas un 7dienas, kā zināms, nav darba dienas.
Spectre
Mani kā arī lielāko daļu cilvēku reti, ka var sastapt līdz plkst 18/19:00 darba dienās.
Savukārt weekendos mani var arī 8 no rīta manīt online. Pa cik bieži vien patīk normāli aiziet gulēt labi izgulēties un no rītiem nav nokaplētas mines biggrin.gif Var tikt pie labumiņiem īsā laika periodā biggrin.gif

Ģilde palēnām aug piebiedrojās vēl pāris memmberi - nākamjā weekendā iespējams sanāks normāls raid party. Nu vismaz pāris cilvēki, kas neieradās apsolijās ierastieš šoweekend.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.