Pievienojos apsveicēju pulkam! :3 Daudz laimes darba paaugtinājumā, tagad arī tev būs visas tās privilēģijas un bezmaksas bišōneni. XD
Un lai arī kā tavs niks būtu jāizrunā, tu vienbēr būsi un paliksi fuchi-chan :3. Ja izvēlas sev sarežģītu vārdu, vienmēr būs tie, kas gribēs saīsināt.
QUOTE(jurc @ Aug 7 2008, 00:44)
Taviem zīmējumiem prasās mazliet... pieredze? Domāju ka daudzi man piekritīs.
Jurc, es tač to lieliski zinu, lai krāsotu tik labi kā kikyoumens man vēl ilgi jāzīmē. Kā arī ar kontrastiem, ķermeņa daļām uc figņām jāstrādā utt.
Ja kāds nepamanīja es jau kopš Isas posta laižu fufeli, mani Isas posts tā uzjautrināja, ka nevarēju beigt XD. Nē, nopietni, tas ir vienkārši jancīgi, ka cilvēks ir svētā pārliecībā, ka es nīdu, jo neesmu tur, un trumpis visam ir tas, ka isa domā, ka arī šumis ķēmojās jo Es neesmu tur.
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 1 2008, 12:20)
Tigra, nolaidies reiz uz zemes un beidz vaidēt par to, ka neesi sensejos. Neesi tik perfekta un līdz tādam līmenim tev vēl augt un augt. Kaut vai sāc ar kokaino plaukstu iekustināšanu...
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 30 2007, 13:10)
Un ilgi taisies plosīties tik tapē, ka Tigra nav sensejos?
Vispār bija jautri rakstīt visādas žēlošanās frāzes, taču izskatās, ka mani arī nopietni uztvēra, atvainojos tiem, kas man juta līdzi. :3
Vienīgā reize, kad es kādu esmu apskaudis savā dzīvē bija pirms daudziem gadiem, laukos, kad man likās, ka mana māsīca saņem vairāk mīlestības nekā es, un tā bija tik sūdīgā sajūta, ka vairs nekad negribu to atpakaļ.
Anyhow, pārskatot šo topicu, tas pats pa sevi ir uuber kiber mega spamīgs, bet man viš patīk. Te var visi savas ģēlas izrunāt, ''atklāt savu dvēseli'' utt. Un pie viena arī atbalstīt kādu mākslinieku un redzēt kā kāds atbalsta tevi. :3
Tāpēc long live this topic!