Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Izmaiņas User`u galerijās
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zeloco
ja atrgriezhamies pie šīs tēmas, tad man k-kā neticas, ka pēdējos darbus viņa ir pārzīmējusi... pirmos varbūt, bet vai tad tāpēc visa galerija norakstāma? Katrs mācās savā veidā..

ps. man arī neviens neko par likšanu sensejos nav prasījis..
X_Kamui
QUOTE(zeloco @ Dec 31 2007, 04:03) *
ps. man arī neviens neko par likšanu sensejos nav prasījis..

pievienojies klubiņam xD

Ne nu anatomija, ķermenis viņai gan mazlietiņ klibo... bet to visu var 1-2 stundaas iemaciit,
ja labi paprasiit...hih happy.gif

Es te jau vienu tip maacu...
Blue Rose
Es gan nesaprotu kur jūs saskatat tās anotimiskās kļūdiņas, visu laiku. Nezinu ,varbūt esmu akla, bet nu izklausās tā it kā tiktu runāts par to vai viena kāja ir isāka par otru, bet tiešām par tik niecīgām kļūdiņām.

bet to visu var 1-2 stundaas iemaciit,
ja labi paprasiit...hih happy.gif

Es te jau vienu tip maacu...

es gan tā nedomāju ,ka Alexa De Šarlote varētu mācītīes no tevis, jo viņai ir pavisam atšķirīgs zīmēšanas stils.
Tikai nepārproti, es nesaku ,ka tu zīmē slikti.
Tenma
es tiešām brīnos, ka neviens vēl nav piedāvājis sensejiem pievienot ify. Viņas darbos gandrīz nav kļūdu + viņai ir izkopts savs samērā unikāls stils (ak šie mīlīgie distrofiķi wink.gif). Ok, drīkstat mani lamāt, ja es kļūdos.
Saint_one
Njām es tur saskatu tikai divas lietas, kādēļ varētu neieteikt viņu. Vai nu viņi nav izteikti guro mīļi(šaubos vai šī ir īstā), vai nu viņi gaida kad ify sāks pienācīgi pabeigt darbus.(datorapstrāde)
Labojiet ja kļūdos.
Tenma
QUOTE(Saint_one @ Jan 1 2008, 04:01) *

pienācīgi pabeigt darbus.(datorapstrāde)

šaubos gan, vai vienmēr tā ir vajadzīga. Ja labi prot zīmēt tāpat, tad jau pilnīgi pietiek ar skeneri wink.gif Un man liekas, ka viņas darbiem tāda tiešām nav vajadzīga.
Kikyou
Knock knock, adminu dāmas un kungi. Ko jūs sakāt par FuschichO uz sensejiem? Tā jau nobalsotu par viņu galerijās, bet viņai šķiet nav atsevišķa galerija.
Arta
QUOTE(Kikyou @ Jun 19 2008, 13:56) *

Knock knock, adminu dāmas un kungi. Ko jūs sakāt par FuschichO uz sensejiem? Tā jau nobalsotu par viņu galerijās, bet viņai šķiet nav atsevišķa galerija.

jau kuro reizi piekrītu. ^^
kur visi augstākstāvošie iekrituši.. rolleyes.gif
Gothic-Lolit
Balsoshana tieshaam buutu labaakaa doma,jo tad vismaz arii no visiem paareejiem,ne tikai adminiem atkariigs,kursh tiks sensejos...smile.gif

Piekriitu jums...FuschichO vajag uz sensei of art...
Tenma
atbalstu ideju par FuschichO sensejos!
Kazuki
+1 FuschichO to ir godam nopelnījusi.
Red Devil
+ vēl 1, FuschichO vajag sensejos!
Arts
Indeed she has...
Btw,Viņai ir galerija.
Tigra2
es arī domāju, ka fuchi-chan vajag sensejos. :3
Kikyou
QUOTE(Arts @ Jun 19 2008, 21:27) *

Btw,Viņai ir galerija.

Runa bija par šo vietu, ne galeriju sadaļu.
Shatako
fuschi (FuschichO) vajag sensejos! tā pat kā sushīti (sushi) >:3
Tramvajs
^ Tad jau arī ify un LeoR. :]
Tigra2
A varbūt venkāršības pēc likvidējam sensei of art, tā lai visi būtu vienā čupā :3 Vai arī visus pārceļam uz sensei of art. Mēs taču visi esam savā ziņā lieliski. (kāds labi gatavo, kāds feini spēlē tenisu.. tā tak visa māksla) XD
Pakkun
QUOTE(Kikyou @ Jun 20 2008, 15:14) *

Runa bija par šo vietu, ne galeriju sadaļu.

OMG. manis arī tur nav! : O
ify
es arī PaR ! FuschichO-sensei un Sushi-sensei laugh.gif

šis topiks laikam vēl nav iekritis pareizo cilvēku acīs .. unsure.gif
vampiregirl
QUOTE(Shatako @ Jul 29 2008, 14:28) *

fuschi (FuschichO) vajag sensejos! tā pat kā sushīti (sushi) >:3

Pieksrītu, viņus abus jau sen sensejos jaliek

PS. Tāda sajūta ka šim forumam vispār nav tadu moderātoru un adminu dry.gif Mans ierosinājums - nomainīt foruma uzturētajkomandu biggrin.gif
Nothinga
FuschichO - kāpēc viņa vēl ir tikai useros? Brīnišķīgi darbi, brīnišķīga māksla! Viņu vajag sensejos!
Shatako
davai, admini! SUSHI un FUSCHICHO uz SENSEJIEM! man tāds jaut. te vispār admini ar kādreiz iegriežas? :3 sušītis un fuschi-chan ir godam nopelnijuši būt sensejos. Tigrozaur, nē, jo ir jāprot parādīt sava izcilība un šinī forumā runa neiet par pīrādziņu cepšanu u.tml. XDD
Kikyou
Es jau dzirdu, kā nikns admins ir nikns.
Cilvēkiem tak dzīve ar ir, dodiet viņiem laiku.
Sigfa
beidziet vaideet, ja uzskatiis par gana labiem (lol) tad jau ieliks.
Tigra2
QUOTE(Shatako @ Jul 31 2008, 21:55) *

Tigrozaur, nē, jo ir jāprot parādīt sava izcilība XDD

Shatako, ārpus otaku.lv ir liela, plaša interesanta pasaule.
Tas, ko te sauc par izcilību ir lol. Ja arī kāds iekļūst tais saucamajos sensejos, tas itin nemaz neliecina, ka esi kautko sasniedzis. otaku senseja tituls nepalīdzēs iegūt labāk darbu, nepalīdzēs dabūt algas paaugstinājumu un nedos nekādas privilēģijas pasaulē ārpus otaku.lv, pag, a sensejiem vispār ir kādas privilēģijas? XD

99% Latvijas mākslinieku, kas tiktiešām māk skaisti zīmēt, par tādu otaku.lv nemaz nezin(varbūt tas viens procents tomēr zin). Un ja noliek jebkuru no mūsu ''sensejiem'' pretim tiem, kurus patiešām var uzskatīt par sava amata lietpratējiem, tad tur nav ko salīdzināt. biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Tigra2 @ Aug 1 2008, 11:33) *

QUOTE(Shatako @ Jul 31 2008, 21:55) *

Tigrozaur, nē, jo ir jāprot parādīt sava izcilība XDD

Shatako, ārpus otaku.lv ir liela, plaša interesanta pasaule.
Tas, ko te sauc par izcilību ir lol. Ja arī kāds iekļūst tais saucamajos sensejos, tas itin nemaz neliecina, ka esi kautko sasniedzis. otaku senseja tituls nepalīdzēs iegūt labāk darbu, nepalīdzēs dabūt algas paaugstinājumu un nedos nekādas privilēģijas pasaulē ārpus otaku.lv, pag, a sensejiem vispār ir kādas privilēģijas? XD

99% Latvijas mākslinieku, kas tiktiešām māk skaisti zīmēt, par tādu otaku.lv nemaz nezin(varbūt tas viens procents tomēr zin). Un ja noliek jebkuru no mūsu ''sensejiem'' pretim tiem, kurus patiešām var uzskatīt par sava amata lietpratējiem, tad tur nav ko salīdzināt. biggrin.gif

Tigra, nolaidies reiz uz zemes un beidz vaidēt par to, ka neesi sensejos. Neesi tik perfekta un līdz tādam līmenim tev vēl augt un augt. Kaut vai sāc ar kokaino plaukstu iekustināšanu...

p.s jau paredzu garu, tukšvārdīgu atbildes postu, kas par to ka tā neesot, kaut ar viss cits liecina par pretējo.
Tigra2
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 1 2008, 12:20) *

Tigra, nolaidies reiz uz zemes un beidz vaidēt par to, ka neesi sensejos. Neesi tik perfekta un līdz tādam līmenim tev vēl augt un augt. Kaut vai sāc ar kokaino plaukstu iekustināšanu...

p.s jau paredzu garu, tukšvārdīgu atbildes postu, kas par to ka tā neesot, kaut ar viss cits liecina par pretējo.

Jā, isa, tu mani atkodi, man vienkārši skauž ;_;
vampiregirl
QUOTE(Kikyou @ Jul 31 2008, 22:13) *

Es jau dzirdu, kā nikns admins ir nikns.
Cilvēkiem tak dzīve ar ir, dodiet viņiem laiku.

Nju katram no mums ir dzīve, tik vot kopš Shatako posta ir pagājušas 4 dienas un vai tiešam pa 4 dienām neviens adnims vai mods nevarēja ieskatīties šajā topikā??? + es jau vismaz 3 adminus esmu redzējusi onlainā un ir tāda sajūta ka te vispār nekas vairs netieks uzmanīts dry.gif

Arts
THEY HAF IRL,WE DOZNT!
Visi tagad ir butthurt,ka netiek sensejos...
Hei,a,senseji taisa kādus tutus,pēdējais bija no Kikyou laikam?
xikes
Aha, mēs esam kruti, mums ir sava slepenā mītne, savas slepenās paroles un milzīgs konts bankā. Nemaz nerunājot par to, ka mums paveras pieeja slepenai foruma sadaļai, kur tiek apspriesti vistumšākie un fantastiskākie noslēpumi, kā uzlabot zīmētprasmi.
Patiesībā, mēs esam uzpirkuši otaku.lv administrāciju, lai nevienu citu vairs nepievieno senseju sadaļai.
Nelūdziet. Ja jūs mums liksieties noderīgi, mēs jums pajautāsim, vai nevēlaties pievienoties.
Bīstieties sensejus!!
Hahahahaaaa!!!!!!!viens

Tigra2
Ak nē, es jau zināju, ka viss ir tieši tā, tikai negribēju ticēt. Vēlējos pasargāt no šī noslēpuma visus jauniņos otakiešus.
Bet Mana skaudība tikmēr tikai aug un aug.
Ak, diženais ksaikij, mūsu pazīšanās vārdā, vai bildīsi kādu labu vārdiņu par mani, kad lemsiet vai esmu noderīgs? ;_;

Alexa De Šarlote
I'am back.

OMG!!! Tigra2 kādu potenciālu tu tur atradi tur "augšā" ???
Ghoul
Es domaaju, ka mani obligaati jaaliek sensejos ;DD
zeloco
QUOTE(xikes @ Aug 1 2008, 16:21) *

Aha, mēs esam kruti, mums ir sava slepenā mītne, savas slepenās paroles un milzīgs konts bankā. Nemaz nerunājot par to, ka mums paveras pieeja slepenai foruma sadaļai, kur tiek apspriesti vistumšākie un fantastiskākie noslēpumi, kā uzlabot zīmētprasmi.
Patiesībā, mēs esam uzpirkuši otaku.lv administrāciju, lai nevienu citu vairs nepievieno senseju sadaļai.
Nelūdziet. Ja jūs mums liksieties noderīgi, mēs jums pajautāsim, vai nevēlaties pievienoties.
Bīstieties sensejus!!
Hahahahaaaa!!!!!!!viens

biggrin.gif Xikes - nākamajā mītingā tevi nolinčos biggrin.gif:D

Ņemot vērā, ka Tigra zina par mūsu "slepenajām nodarbēm", izsaku piedāvājumu arī viņu ielikt sensejos (probaly + to finish the drama)
Viņas pēdējie akvarelīši ir fantastiski. Ja viņu neliek, tad ņemiet mani ārā, es tā nemāku biggrin.gif

ps. esmu par Fuschio (sp?) sensejos
jurc
QUOTE(Kikyou @ Jun 19 2008, 12:56) *

Knock knock, adminu dāmas un kungi. Ko jūs sakāt par FuschichO uz sensejiem?

QUOTE(Art`a. @ Jun 19 2008, 12:59) *

jau kuro reizi piekrītu. ^^

QUOTE(Gothic-Lolit @ Jun 19 2008, 16:22) *

Piekriitu jums...FuschichO vajag uz sensei of art...

QUOTE(Tenma @ Jun 19 2008, 17:26) *

atbalstu ideju par FuschichO sensejos!

QUOTE(Kazuki @ Jun 19 2008, 17:31) *

+1 FuschichO to ir godam nopelnījusi.

QUOTE(Red Devil @ Jun 19 2008, 20:21) *

+ vēl 1, FuschichO vajag sensejos!

Uzklausīts un izpildīts
Tigra2
QUOTE(zeloco @ Aug 5 2008, 22:21) *

Ņemot vērā, ka Tigra zina par mūsu "slepenajām nodarbēm", izsaku piedāvājumu arī viņu ielikt sensejos (probaly + to finish the drama)

Šī drāma nekad nebeigsies, jurchixam es neliekos pietiekami sexy. ;_;
Ak, es, skaudīgā, visa mana dzīve ir pilna ar šo drāmu, es jūtos tik nenovērtēts un nesaprasts D,:
jurc
QUOTE(Tigra2 @ Aug 6 2008, 23:14) *

Šī drāma nekad nebeigsies, jurchixam es neliekos pietiekami sexy. ;_;
Ak, es, skaudīgā, visa mana dzīve ir pilna ar šo drāmu, es jūtos tik nenovērtēts un nesaprasts D,:

Taviem zīmējumiem prasās mazliet... pieredze? Domāju ka daudzi man piekritīs.

Salīdzinājums. Atšķirību redzi?
Kikyou
Oo! Beidzot! *clapclap* Apsveicu, Fu...fu...fu... Johaidī, Fuschicho, vai nebūtu tik jauka un nepateiktu, kā pie velna tavu niku jāizrunā? laugh.gif

Ehh, jurc, paņēmi jau ar to īsto darbu, kuru salīdzināt. Paskat uz šo labāk. Viņa nemaz tik čābīgi nezīmē.
Hm, Tigra, varbūt uztaisi katram moderatoram pa apgleznotai krūzītei vai šķīvītim, varbūt tad viņi mainīs domas. Viņas apgleznotie trauki ir vēl glītāki nekā viņas akvareļu darbi. XD

Btw... Sushi uz sensejiem, anyone? Vai arī tā tik man šķiet?
FuschichO
Es zemu paklanos un saku paldies ^^ It made my day!

Manu niku izrunāt kā Fuš(i)čoo, kļūdas pēc ierakstījās iekšā c.
Tas, starp citu, nozīmē 'Fēnikss', vnk es sirdī esmu budists/lamaists/smth else, respektīvi ticu atdzimšanai un mans īstais vārds arī nozīmē 'atdzimusī', tāpēc es fēniksu izvēlējos kā savu reprezentatoru šajā saulē. ^^ Cerams, ka tagad šajā jautājumā būs ieviesusies vismaz kāda skaidrība.

Pateicos vēlreiz! :3
Kikyou
Aaa, tad tas pat japāniski ir... A man likās kaut kāda samežģīta vācu valoda tā sch dēļ.
Tigra2
Pievienojos apsveicēju pulkam! :3 Daudz laimes darba paaugtinājumā, tagad arī tev būs visas tās privilēģijas un bezmaksas bišōneni. XD
Un lai arī kā tavs niks būtu jāizrunā, tu vienbēr būsi un paliksi fuchi-chan :3. Ja izvēlas sev sarežģītu vārdu, vienmēr būs tie, kas gribēs saīsināt.

QUOTE(jurc @ Aug 7 2008, 00:44) *

Taviem zīmējumiem prasās mazliet... pieredze? Domāju ka daudzi man piekritīs.

Jurc, es tač to lieliski zinu, lai krāsotu tik labi kā kikyoumens man vēl ilgi jāzīmē. Kā arī ar kontrastiem, ķermeņa daļām uc figņām jāstrādā utt.

Ja kāds nepamanīja es jau kopš Isas posta laižu fufeli, mani Isas posts tā uzjautrināja, ka nevarēju beigt XD. Nē, nopietni, tas ir vienkārši jancīgi, ka cilvēks ir svētā pārliecībā, ka es nīdu, jo neesmu tur, un trumpis visam ir tas, ka isa domā, ka arī šumis ķēmojās jo Es neesmu tur.

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 1 2008, 12:20) *

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 30 2007, 13:10) *

Un ilgi taisies plosīties tik tapē, ka Tigra nav sensejos?

Vispār bija jautri rakstīt visādas žēlošanās frāzes, taču izskatās, ka mani arī nopietni uztvēra, atvainojos tiem, kas man juta līdzi. :3
Vienīgā reize, kad es kādu esmu apskaudis savā dzīvē bija pirms daudziem gadiem, laukos, kad man likās, ka mana māsīca saņem vairāk mīlestības nekā es, un tā bija tik sūdīgā sajūta, ka vairs nekad negribu to atpakaļ.

Anyhow, pārskatot šo topicu, tas pats pa sevi ir uuber kiber mega spamīgs, bet man viš patīk. Te var visi savas ģēlas izrunāt, ''atklāt savu dvēseli'' utt. Un pie viena arī atbalstīt kādu mākslinieku un redzēt kā kāds atbalsta tevi. :3

Tāpēc long live this topic!
IPB Image
xikes
Mhm, un patiesībā zāle ir zila un debesis rozā, jums visiem vienkārši kaut kas ar acīm.
Kā arī patiesība ir kas tāds, ko var sagrozīt, tiklīdz tā vairs neiet kopā ar iekšējo labsajūtu.
Nē, nē, nav tik traki.. kaut kur tomēr es redzu arī patiesību.. tas bija tas vārds, kā viņu tur.. ka jā, atcerējos - spams!

Anyway, prieks redzēt FuschichO pie sensejiem. Sen bija laiks.
Tigra2
QUOTE(xikes @ Aug 7 2008, 12:02) *

Mhm, un patiesībā zāle ir zila un debesis rozā, jums visiem vienkārši kaut kas ar acīm.
Kā arī patiesība ir kas tāds, ko var sagrozīt, tiklīdz tā vairs neiet kopā ar iekšējo labsajūtu.
Nē, nē, nav tik traki.. kaut kur tomēr es redzu arī patiesību.. tas bija tas vārds, kā viņu tur.. ka jā, atcerējos - spams!

XD Mhm, kā jau saku, atvainojos tiem, kas uztvēra nopietni.
Un, jā, patiesībai vienmēr ir divas puses, komplemeritātes princips tā saucamais, nekad pasaulē nav vienas patiesības. Kautvai par piemēru ņemsim gaismu, tā ir gan viļņveida izplatības daba, gan taisnas izplatības daba. Un, lai cik smieklīgi nebūtu, līdz 20tajam gadsimtam, cilvēki nespēja pieņemt, ka ir divas patiesības par gaismu, tie sliecās vai nu piekrist ņūtonam, vai arī Heigensam.
xikes
Ak pareiz, tagad "patiesība" stāv uz cita plauktiņa.
Es tikai gribēju teikt, ka no šī posta par patiesību uz visiem 100% var uzskatīt tikai vienu vārdu - spams.
Ok, gaidam nākošo šovu.
Tigra2
QUOTE(xikes @ Aug 7 2008, 12:13) *

Ok, gaidam nākošo šovu.

Centīšos nesarūgtināt publiku. :3
xikes
QUOTE(Tigra2 @ Aug 7 2008, 12:08) *

Un, jā, patiesībai vienmēr ir divas puses, komplemeritātes princips tā saucamais, nekad pasaulē nav vienas patiesības. Kautvai par piemēru ņemsim gaismu, tā ir gan viļņveida izplatības daba, gan taisnas izplatības daba. Un, lai cik smieklīgi nebūtu, līdz 20tajam gadsimtam, cilvēki nespēja pieņemt, ka ir divas patiesības par gaismu, tie sliecās vai nu piekrist ņūtonam, vai arī Heigensam.

... jo mēs vienkārši vēl nezinam visuma uzbūves principus, tapēc nespējam precīzi nodefinēt, kas ir gaisma. Hipotēze nav obligāti patiesība. Un sakars gaismas fizikālajām īpašībām un to zinātniskajām neprecizitātēm ar faktu grozīšanu, tiklīdz rodas atmaskošanas briesmas, ir visai mazs.
Tigra2
Ksaikij tu vienkārši esi dumjš. Un mani nepazīsti. XD
Un ko tu domā ar atmaskošanas briesmām? Ou c'mon. Un ko tu domā ar faktu grozīšanu?
FuschichO
Es biju vienīgā kas pamanīja veselīgo sarkasmu Tigras komentos? Oo Žēl.. bet varbūt man vēl jāaug un tas, kas ir virs manis arī ir ļauns sarkasms
xikes
QUOTE(Tigra2 @ Aug 7 2008, 13:04) *

Ksaikij tu vienkārši esi dumjš. Un mani nepazīsti. XD
Un ko tu domā ar atmaskošanas briesmām? Ou c'mon. Un ko tu domā ar faktu grozīšanu?

Nu bet protams. Tagad problēma vairs nav komplemeritātes principa būtībā, bet manī!! laugh.gif Interesanti, kas būs nākošais.
Man tev jāstāsta par tavām metodēm? Tu tak pati labāk zini.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.