DarkDevilCat
Jun 22 2009, 00:55
Cilveks ar kompleksiem :?
anyway, man patik 1mais un pedejais
FuschichO
Jun 22 2009, 01:32
Šite par to, ka tas ir kaut kāds dīvains chibi stils lieku tev 10, jo izskatās pēc original content vismaz
Saimons
Jun 22 2009, 21:15
Šie krāsainie makten skaisti, bet par to aci tam rudajam, piemiegto es domāju, vai neizskatītos labāk, ja būu abas acis vaļā vai arī ciet?
Tiešām jauki.
Patīkami redzēt kādu, kas arī pārsvarā ķīpā chibi. ^^ un pietam cuute chibi xD.
Būtu patīkami vēl ko redzēt.
hollow: man mamma bērnībā nopirka blondo bārbiju rudmatainās vietā un kopš tā laika es esmu tāda . Par kādu pirmo zīmējumu tu runā ? Topika pirmo, vai ? Paldies ^^
FuschichO: man ir trīs chibi zīmēšanas stadijas. Pirmā stadija ir doodle, kas ir komiksos, otrajā chibi ir ar detaļām, kārtīgāki, bet vēl aizvien saglabā švikainumu, trešais ir apakša redzamais zīmējums, tāda tipa zīmēju diezgan reti jo ir slinkums. Arigato
Saimons: Manuprāt, nē, jo ir domāts, ka puisītis koķetē ar meiteni TuT. Spasibo
Nerine : muhahaha es pārsvarā skicēji mighty warrior un ...un ...chibi. Tu mani izspiego, ko ? @u@ Es tevi varu iepriecināt skaties lejup :
Pīrādziņš- desu
Kso te lilion, tā iet, ja pārēdas zemenes ar pienu
FuschichO
Jul 11 2009, 00:27
Man nopūtu roka, ja es kaut ko tādu uzzīmēt. I mean- detaļas... Nebaidies aizkrāsot atsevišķus laukumus, teiksim, tālākos kokus, un atstāt vien dažas lapiņas redzamas. Tad jau arī ar Berdsleju varētu sacensties. Kaut gan... viņam ir daudz askētiskāks, reducētāks stils... nez nez. Nu labi visādā ziņā ir.
lilion
Jul 11 2009, 13:16
Kokus neaizkrāsoju jo bija bail ka būs pa tumšu, un turklāt krāsojot ciet es parasti sačakarēju.
Kas ir Berdslejs, ko ? Ar šo darbu man ir tāda nedaudz sajūta, ka esmu iesprūdusi vienā attīstības posmā un, ka no tā būs grūti izrāpties laukā . Paldies .
FuschichO
Jul 11 2009, 13:43
Nu raibu laukumu pret raibu gluži vienkārši ir grūti nostatīt tā, lai nezustu attēla skaidrība, vēl pie tam melnbaltā attēlā.
Berdslejs bija slavens jūgendstilu pārstāvošs grafiķis.
interesei:
attēls1attēls2attēls3
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 11 2009, 13:51
ahhh.. gomen, bet vakar nesanāca nosūtīt jpeg, bet kā manāms tiki galā ^^
lilion
Jul 11 2009, 13:53
Līdz tādām līmenim, kā viņam man vēl ir ko augt un attīstīties
RACIST! >:|
lilion
Aug 10 2009, 19:29
Cowman: Ak mans dies, tu atklāji manu būtību. Es katru dienu sēžu stūrī un raudu un graizu vēnas ar vecmāmiņas karotēm. Pieprasu no tevis sāpju naudu. @u@ Maksā ragā
Arta : Jā bez šī spama ,šis topiks nebūtu pilnīgs T.T
,
Viņa vārds ir Vilhelmīne un viņam patīk rīkot pēcpusdienas tējas dzeršanas, viesības.
FuschichO
Aug 13 2009, 15:14
Es sasmējos, jo es teikumu par Vilhelmīni attiecināju uz otro zīmējumu.
So... a fair girl can also make such zīmējumus brutalis?
lilion
Aug 28 2009, 20:22
FuschichO: Tas teksts par tējas dzeršanu ir atiecināms uz orku ^^. Aha fair girl can draw monsters if she have right mood, right book and nice cup of tea.
Kāpēc ar zīmuļiem krāsotiem zīmējumi, krāsojums pēc skenēšanas sāk izskatīties pēc mēsla ? Zvani uz numuru 546657723 un uzini patiesību. Zvani tagad !
Mēģinājums kaut ko izpiest no akvareļiem :
Ja Latvijai būtu šitāda armija viens otrs, no Krievijas nebaidītos -3-
Kikyou
Aug 30 2009, 20:38
QUOTE(lilion @ Aug 28 2009, 20:22)
Kāpēc ar zīmuļiem krāsotiem zīmējumi, krāsojums pēc skenēšanas sāk izskatīties pēc mēsla ?
Jo skeneris visu padara drusku zilganu, kā arī dažas krāsas vispār iet bojā. Lai izskatās tāpat kā dzīvajā, drusku fotošopā jāpaspēlējās ar filtriem.
Man ļoti patīk pirmais, laikam tāpēc, ka man in general peļu meitenes tīk. owo
lilion
Sep 12 2009, 20:51
kikyomen - pīrādziņš tev un paldies @u@
Kā visi deputāti saka - nav komentāru, ja nu vienīgi Blind Guardian - The forgoten tales tagad ir mans mīļākais viņu albums
top hats, kas ir uzstaisīts jūnijā. Cenšos jau kādu laiku tam atrast saimnieku -__-
Kikyou
Sep 12 2009, 21:40
A sev uz galvas negribi? ō_ō Man šķiet smuki izskatītos.
Es ar starp citu četrus gabalus tādus esmu uzaisījis, hi hi hi.
Pirmajam attēls nav, bet
OtraisTrešaisCeturtais
lilion
Sep 13 2009, 10:35
Uz galvas jau smuki izskatās . Bilžu kvalitāte ir baigajā caurumā jo ir fotogrāfēts ar kursa biedrenes telefonu. . Tu savējās viscaur šuj, vai līmē ? Man visvairāk patīk ar kaķi, nē rūtainā lol .
Pārdota tiek jo es krāju naudu šiem skaistuļiem :
http://cgi.ebay.com/New-Dr-Martens-Womens-...id=p3286.c0.m14
Kikyou
Sep 13 2009, 18:01
Sokka. Nē, man 100% momentlīme, jo, kad šuju kaut ko, sanāk traki dīvaini. Vienīgais, pērlītes uz diegiem turās.
Keydan
Sep 14 2009, 11:08
Woohoo! Neck-brake time :3
Tigra2
Sep 14 2009, 18:40
Viss, es arī taisīšu mazo cepurīti, izskatās sasodīti interesanti, vienīgais es šūšu, jo esu ar šūšanu uz "tu" :B
Tas blind guardian ir ar divām kreisajām rokām XD Tev vēl ir, kur augt.
Kikyou
Sep 14 2009, 20:51
Šūšana jau ir viens, bet šūšana pie kartona ir vienkārši nāve, bez pirkstiem var palikt. Bet es jau to drošvien atkal nepareizi daru. Nu ko tur daudz. \o/
Tigra2
Sep 14 2009, 22:32
Es jau nešūšu pie kartona, tad jau to cepurīti nevarēs mazgāt. XD Bet gan pie cietā pilca, lai cepurīti var gan mazgāt, gan lietū iztusināt.
Esmu nelabojams praktiķis. XD
lilion
Sep 15 2009, 11:30
Es savējo arī taisīju uz filca, bet šuvu uz glāzes, jo šausmīgi viegli izstaipīt.
+ Viegli atgūt formu, ja ir nedaudz saņurcīts
+ Var maliņas palocīt uz augšu
- Viegli ņurcās, ja ir ievilkta somā
- Čakarīgi šūt. Es savējai liku oderi iekšā + uz apakšējās malas piešuvu salocītu lenti , jo bija slinkums šut apkša vēl vienu auduma ripuli, un man tagad ir aiz kā aizbāzt kniepadatas, lai turētos matos.
- Man nešķiet, ka var mazgāt, ja nu vienīgi ar lupatiņu un šausmīgi uzmanīgi
Kikyo kā tu pirkstus vēl nesi salīmējusi kopā ? Un kā tu audumu nostiep tā ? Un un vai nepaliek pleķi no līmes ? @U@
Tigra- Bling guardian ir grupa ^^ Un kā es varēju dabūt divas keisās rokas -__-, ja nozīmēju no savas labās rokas ? es laikam esmu īpašs gadījums >:3 Veiksmi cakošanā
Keydan: ^u^ paldies pīrādziņ ^3^
Muhaha atkal informātikas kabinets
Kikyou
Sep 15 2009, 12:22
Ar lietainu laiku nav problēmas bijušas, ne līp vaļā, ne izjūk, ne kas. Savā somā es it neko neriskētu likt iekšā, tā kā cepurītes manas dzīvo pie manis ilgi. Melnajai jau vairāk kā gads.
Bet Tigra, kur tu vispār esi redzējusi, ka kāds cepures mazgā? Ja nu vienīgi adītas ziemas mices.
Ar līmes pleķiem problēmu parasti nav, vienīgi tai baltajai drusku bija... bet es tur sabāzu puķītes virsū, un problēma bija zudusi. C: Vārdu sakot, jādara to uzmanīgi, ja ir gaišs audums. Pirksti salīp kopā man vienmēr un tad varu divas dienas grauzt to superlīmi nost no rokām, bet tas arī nekas.
Ā, atcerējos, audumu parasti līmēju ar līmes zīmuli un tur pie malām, kur vajag stingrāk, superlīmi. Ar nostiepšanu problēmu nav. ō.ō
lilion
Sep 16 2009, 12:20
Muhaha tad jau būs šodien jāpamēģina un jauztaisa piemērota cepure kāmīšsvārkiem ^^
Nothinga
Sep 19 2009, 03:07
QUOTE(lilion @ Sep 12 2009, 20:51)
QUOTE(Tigra2 @ Sep 14 2009, 18:40)
Tas blind guardian ir ar divām kreisajām rokām XD Tev vēl ir, kur augt.
Man personīgi izskatās, ka to otru roku ir pielicis kāds no malas ^^ Oh well, bet varbūt tā izskatās tikai man ^^
Jauka(s) cepurīte(s) starp citu ^^
Muhahaha man rīt nav jāiet uz skolu muhahhaja
Nothinga: mmm jā es to arī tikai tagad pamanīju. Paldies . Nezini kādu kas grib pirkt ?
Skolā garajā starpbrīdī uzmesta skice.
DarkDevilCat
Oct 15 2009, 13:46
1maja lapa ir labakie ziimejumi :3
labak ziime tiem liidziigus, tie smukak izskatas
Cowman
Oct 16 2009, 09:24
man peedeejais patiik -savaa zinjaa .
eenojums vnk super
lilion
Oct 25 2009, 13:13
hollow- geeeez tu taču nedomā pavediena pirmo lapu?
cowman- par kādu darbu iet runa
Tapis, kad gribējās uzzīmēt, kaut ko smuku un negribējās vispār piepūlēties
DarkDevilCat
Oct 26 2009, 01:29
lilon to vajadzeja saprast ta, ka man vairak patik kad zime anime stila nevis taja "pasaku" stila
piedo
Geez neizlogojos no māsas acounta. ouO
hollow- man nepatīk pārāk tīrais anime stils . Uzbliezīšu kaut ko tādu atkal varbūt tikai animefesta konkursam .
Hahaha. Bļe vajadzēja jau paredzēt, ka smuko fontu nevarēs salasīt T.T:
:
Negribu zināt cik kļūdas ir 5 teikumos TuT
FuschichO
Nov 15 2009, 01:19
daudz, daudz darba, bet rezultāts švaks. Kadrāža, cilvēki utt.. ja reiz vēlējies ieguldīt tik daudz pacietības, kāpēc "neizvilki" līdz galam?
Nu ar kadrējumu nav tik slikti. Var jau redzēt, ka ir domāts. Un tomēr. Think outside the box
Suši šitas patiks, no kuras mangas tas ir?
Ieper krāsojums un stils, punktiņi,līnijas, tumšais pleķis tur, cits te. Piestrādā pie tēliem (anatomija) un vairāk dinamiskākus blokus vajag (čari no dažādiem skatiem).
Uztaisi komiksu paņemot Po stāstu priekšā, sīks grafisks konspekts.
lilion
Nov 15 2009, 14:34
Fuschico- neizvilku, jo nebija, kur izvilkt. Viena no pretīgākajām lietām, ko vispār es esmu darījusi saistībā ar zīmēšanu. Kādā veidā tu īsti domāji kadrāžu ? Paldies @u@
Art- no nevienas, paša sacerēts vājprāts. Anatomija sūkāja jo es esmu nepacietīga. Grūti ir zīmēt no dažādiem skatupunktiem, bet būs jāpamēģina. Man vairs nav PO grāmatas, bet ja aiziešu uz bibloteku....
Lai jūs abus iepriecinātu varu paziņot, ka tuvākajā laikā zīmēšu jaunu briesmoni, cerēšu ka tas būs labāks ^^
Man pašai īsti ne visai izņemot džeka galvu.. :
FuschichO
Nov 15 2009, 15:52
Ar kadrāžu es domāju to, kā tu komponē laukumus un kā tu parādi notikumu. Daudzas lietas var parādīt arī citādāk, katru kadru var sakomponēt citādāk. Piemēram, daudzos lieka ir lieka brīvā telpa. nav maksimāli izmantots darba laukums un tā tālāk. Es pati esmu uzzīmējusi kādas divas lapas. Man tas likās traki. Es pati nezinu, vai neizskatās pēc sūda. Varbūt kādreiz uzzīmēšu ko tālāk, bet vairs ne ar roku- it's a pain in the ass, ne?
lilion
Nov 18 2009, 01:41
fuschico- indeed that is pain in as, bet es to negribētu darīt datorā. Vismaz kad pabeidz rokās vari pamurcīt ar sviedriem noklāto rezultātu
Art trade :
DarkDevilCat
Nov 18 2009, 11:48
oij jopcik, pedeja biedejosa
pēdējais tīri inčīgs sanācis
vēl tikai dažas piebildes:
*augšējie baloni (2) precīzāk viņu zobi (ja tie ir zobi
) - varēji, manuprāt viņiem pievienot kkādu ēnojumu, vai arī spēcīgāk un ''elastīgāk'' ievilkt līnijas, citādi tās ''trauslās un stīvās'' līnijas baigi krīt acīs un bojā kopējo fonu!
*varēji varbūt vairāk piestrādāt arī pie ēnojuma meitenes galvai (liekas ka galva no rumpja atdalīta, jo ietērpam ir ļoti labs ēnojum ko turpretī nevar teikt par galvu!
bet kopumā patiešām ļoti labs darbiņš!
lilion
Dec 10 2009, 19:58
holow - paldies
JnVbt- Par baloniem nebiju to ievērojusi. Es galvu gribēju atdalīt no ķermeņa paldies >:3
Art trade again
Iedvesmas avots sponge bob square pants. Ir pavirši izksrāsots, jo steidzos X.x plus skeneris pacūkoja
DarkDevilCat
Dec 11 2009, 15:30
pedejie 2 ir burvigi zimejumi...
kad ieraudziju, pasmaidiju
Isabel Carmin fon Edelhain
Dec 12 2009, 18:22
hurrr....... taspirmais paitešām patīk ^^ bišīgie liekas ir tava stihija
otrajam labā sejas izteiksme tam čalim ar lidojoši pīrāgu
Tigra2
Dec 12 2009, 19:15
Piemīlīgs patriks. :3 Un pirmā zīmējumā smuka zilā, lielā puķe.
Un critics:
Man gan kaut kā galīgi nesimpatizē tevis zīmētās sejas, pārāk garš deguns un pārāk īss zods, rada tādu neapzināti abstrakcionizētu iespaidu, kas man netīk. Protams, katram jau ir savs stils un tiri piri, bet varbūt derētu pamēģināt nedaudz saīsināt degunu, lai sāk veidoties kaut kas līdzīgs 3 daļu proporcijai. domāju, ka tas padarītu tēlus vairāk piemīlīgus.
lilion
Dec 30 2009, 18:46
hollow:paldies
isa: vīī paldies. Bishounenus es ķēpāju no sākta gala tāpēc man tie ir visvieglākie. Bet es mīlu šitādus ar
http://www.mangafox.com/manga/bel_blatt/v09/c001/9.html lai gan tie rada problēmas,
Tigra: Man patīk gari deguni lol Bet par zodiem tev ir taisnība. It kā mēģināju zīmēt īsākus degunus, bet tas sagādā zobu sāpes. Paldies par kritiku, tā noder.
Samazināts lai varētu konvertēt. Dzīvē izskatās labāk, tāpat kā nesamazinātā versija
Kikyou
Dec 30 2009, 18:55
Smuki tie tavi melnbaltie. +_+ Tas džeks vai vecene?
lilion
Dec 30 2009, 19:08
kikyou tu neesi pirmā, kas to prasa >< Tas ir puisis, it kā elfs. Paldies -3- es ar citām krāsām pārāk labi nesatieku
dmonster
Dec 30 2009, 19:15
QUOTE(Kikyou @ Dec 30 2009, 17:55)
Smuki tie tavi melnbaltie. +_+ Tas džeks vai vecene?
Ne viens ne otrs, tas tak Dima Bilan.
Smuks darbs btw.
lilion
Jan 19 2010, 16:05
dmonster: Dima Bilans viņš ir tikai Dima Bilana sapņos. Pāldies
Kūciņauskari, taisīti pārdošanai, bet izskatās, ka neviens viņus nemīl, tāpat kā pārējos darinājumus.
Orģinālideja pieder kikjo, un man ar tādu gribējas uztaisīt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.