Tigra2
Jan 19 2010, 19:18
QUOTE(lilion @ Jan 19 2010, 15:05)
Kūciņauskari, taisīti pārdošanai, bet izskatās, ka neviens viņus nemīl, tāpat kā pārējos darinājumus.
Smuki tie tavi darinājumi, bet neizskatās ''sterili'', tāpēc arī neviens tos nevēlas pirkt. Pirms sāc tirgoties, iemācies viņus taisīt, tā teikt, ''profesionāli'', tad arī varētu izdoties.
lilion
Jan 22 2010, 23:08
Tigra: tā var būt .Tomēr es nepadošos >:3 Haha pati nēsāšu
Uzīmēts kādu laiciņu atpakaļ, jā es neizdzēsu zīmuli, jo man bija slinkums
Kikyou
Jan 23 2010, 00:43
QUOTE(lilion @ Jan 19 2010, 15:05)
Dod šurp. ō_ō
lilion
Jan 28 2010, 19:13
Oh shame, skaneris mani pievīla tāpat, kā manas zināšanas photoshopā, par zīmuļkrāsu atgūšanu. Kaut cik piesedz bilžu auto corect
Smuki, man patīk. ^^
Krāsas tādas patīkamas~
Viņš ir zem ūdens vai tās ir lidojošās zivis? :'D
Tigra2
Jan 29 2010, 00:21
Krāsiņas foršas un zivtiņas smukas. C:
Vienīgais, tik smalkai sejai prasītos slaidāks kakls. Visādi citādi, baigi okei. :3
lilion
Apr 14 2010, 22:31
Arta- nav ne mazakās jausmas
tigra- paldies
ohohoho a3 mani nobeigs. Man ir slinkums zimet fonu un es nekur nevaru atrast rapidogrāfu tralalalala
Kikyou
Apr 14 2010, 22:52
Jjjjjjjjommmmmmmajjjjjjjjjo kas par matiem!
Es būtu divreiz atsprādzis to zīmējot.
Cowman
Apr 15 2010, 05:46
wow ++
Nothinga
Apr 15 2010, 16:49
Oho! man ir aizdomas, ka viņai aizmugurē ir labs balsts, lai tādus matus noturētu o.o iespaidīgi! Viņa gan neizskatās pārlieku iepriecina'ta ar matu sakārtojumu XD
Gribētos lielāku bildi, lai labāk var detaļas saskatīt -.-
FuschichO
Apr 15 2010, 19:00
Es gan ieteiktu, pirms sākt tādu apjomīgāku darbu, tomēr izdomāt kādu jēdzīgāku kompozīciju, citādi detaļas ir smukas, bet kopumā iespaids vājš.
lilion
Apr 22 2010, 11:55
FuschichO Kompozicija, neizprotu to lietu isti, patiesibu sakot pat esmu veiksmigi aizmirsusi par tas eksistesanu. Kas isti ir laba kompozicija tas , kas labi izskatas ? Varbut tu varetu uztaisit tutorialu, lai mani apgaismotu >;3, turklat man ir aizdomas, ka citiem ari tads noderetu.
Kikjo - Es spragu nost no garlaicibas zimejot matus, bet man patik ka tie izskatas.
Nothinga -Lielakas bildes diemzel nebus. Bet paldies. Mati turas gaisa uz manam lugsanam
Cowman paldies.
*piedosanu nav tildes*
FuschichO
Apr 22 2010, 17:23
"Tas, kas labi izskataas"- laba definiicija labai kompoziicijai. Piemeeram, grafikaa, kaa maakslas veidaa, kompoziicija ienjem ljooti noziimiigu lomu. Dazhas liinijas, paaris suudinji, bet viss laukumaa salikts taa, ka liekas ljoti dziljsh, "nopietns" un baudaams.
Man pashai ir nelielas probleemas shajaa jomaa, kaa pieraada manas maaciibas, un shii lieta pati par sevi ir vesels, atsevishkji apguustams priekshmets, taatad ljoti apjomiiga, tomeer varbuut tieshaam centiishos kaut kaa iisumaa to apskaidrot, ja buus laiks. Pashai arii kaa atkaartojumam noderees
lilion
Apr 22 2010, 19:06
Nevaru sagaidīt, tad kad tikšu apgaismota šajā lietā. ^^ Man ir krietnas aizdomas, ka pat tad tā būs kā zobu raušana, bez narkozes.
Laikam būs jāsāk krāt nauda nākošāgada kursiem.
Kikyou
Apr 22 2010, 20:39
QUOTE(FuschichO @ Apr 22 2010, 17:23)
tomeer varbuut tieshaam centiishos kaut kaa iisumaa to apskaidrot, ja buus laiks
Pat es par to būtu pateicīgs. (Man, kā visiem zināms, mācīties nepatīk!)
Cowman
Apr 27 2010, 04:26
QUOTE(Nothinga @ Apr 15 2010, 16:49)
Oho! man ir aizdomas, ka viņai aizmugurē ir labs balsts, lai tādus matus noturētu o.o iespaidīgi! Viņa gan neizskatās pārlieku iepriecina'ta ar matu sakārtojumu XD
Gribētos lielāku bildi, lai labāk var detaļas saskatīt -.-
shit goes like this
lilion
May 10 2010, 20:46
like what ? @o@
oki
kaut kas sūri grūti izmocīts , bet nav pārliecības, ka tas ir kaut kas labs. Āda ir it kā paredzēts melnu atstāt :<
.
Kikyou
May 10 2010, 22:35
o_o; Nēģeris.
Man patīk krāsu salikums.
SinYuki
May 19 2010, 18:09
man taada pati pults!! pirmais ko pamaniiju... [blakus lietas noveers domas no darba
]
visaa visumaa loti interesants darbs. ^^ tas ir pastelis vai ellas kriitinjs?
lilion
May 20 2010, 17:21
kikyou Melnādainos mīl visi skinhedi. Paldies par krāsām es riktīgi piedomāju
Sinyuki tev ar ir tik forši pavecs televizors mājās ? *dod pieci* Tās lietas vienkārši tur stāvēja, jo es zīmēju skatoties tv. Ne viens ne otrs. Tā ir guaša kopā ar akvareļzīmuļiem.
Mwhahahaha es esmu nodevusi darbus izstādei >:3
Mwhahahaha es esmu nodevusi darbus izstādei >:3
Kur tos var redzēt?
lilion
May 23 2010, 20:51
Islandes ģenerālkonsulātā, kurā tu netiksi iekšā >:3
Double post hell yeah
Nozīmēts no fotogrāfijas. Tas kurš pirmais atpazīs, kas tas par kēksu un no kurienes viņš ir . Var pieprasīt no manis kaut kādu zīmējumu. *Mwhahaha es šaubos, ka kāds atpazīs*
Huge hands are HUGE!
par rokām taisnība XD Slinkums bija pārzīmēt
Un ts nav shagrhats, bez grima. Jo viņš ir vēl smukāks.
Aww neviens nezin kas viņš ir T-T
Art trade darbs ar artu
Diezin vai kādreiz pabeigšu izkrāsošu
BTW tas bija zoltans no five finger death punch]
Es tomēr izkrāsoju, jo man bija slinkums darīt ko citu
Kāpēc nav fona ? Jautājiet to artam
.
lilion
Jul 23 2010, 16:53
Trīskarš atkārtots posts /_/
Kaut kas man tajā darbā pietrūkst tikai kas ?
1. izmērs. neredz detaļas. 2. krāsas. RGB? srsly? 3. fons ir izceltāks par centrālo tēlu. kompozīcija n' shit.
Tigra2
Jul 24 2010, 18:59
QUOTE(Sigfa @ Jul 23 2010, 17:20)
fons ir izceltāks par centrālo tēlu
+1
Tas arī ir tas, kas padara darbu neizteiksmīgu. >.<
Kā arī, nav laba ideja jaukt kopā dekoratīvu, plakanu fonu ar cilvēku perspektīvē, tās lietas konfliktē savā starpā. D:
lilion
Jul 25 2010, 14:30
Hoho es izlaboju , manuprāt.
Iznīcināju RGB, tā izmantošana laikam patiešām nebija tā labākā ideja. Kompozīciju nejēdzu ūn laikam tuvākajā tūkstošgadē nejēgšu T_T
Un paldiesiņs par kļūdām
Atgādina.
manipulator
Jul 28 2010, 10:34
Čūskveidīgais transvestīts ar nogriezto galvu rokā ir tiešām apburošs
Neko ne pielikt, ne atņemt.
Bet transvestīts uz ziedlapiņas (piedod, es tiešām nevaru noteikt dzimumu ne vienā, ne otrā zīmējumā) gan nav uzdevumu augstumos. Tev vajadzētu noklusināt fonu, t.i. - uztaisīt to gaišāku, un pašu tēlu paspilgtināt, tātad izkrāsot viņu košāk un izteiksmīgāk.
Kompozīciju nejēdzu ūn laikam tuvākajā tūkstošgadē nejēgšu T_T
Viss nāk ar pieredzi. + Tā nemaz nebija tik ļoti kompazīcijas vaina, kā krāsu vaina.
lilion
Aug 24 2010, 00:02
aii to zīmējumu es vairs nemainīšu, sačakarēt vēl vairāk negribu (es to tāpat aplēju ar tēju) Plus es negribu gaišāku fonu :<
Es pirmajā uzīmēju krūtis o-o , oh my pārāk daudz bishounenu zīmēšana noved pie transvestītiem.
Ta kā nav nekas jēdzīgs uzīmēts, jāparāda , ko māsai uzdāvināju vārda dienā.
Sākts kā art-trade, bet es tik tāl pārveidoju savai labpatikai, ka par to nekļuva
Acis biš mežģījas, grūti saprast, bet savādāk liekas labi detalizēts, un kopā arī labi izskatās
lilion
Oct 19 2010, 20:27
Oh paldies >u<
Atbildiet man kāds vai šī ir telpiska konceptuālā māksla, vai nav >< ?
Neredzu telpu attēlā.
FuschichO
Oct 19 2010, 21:25
mmm... konceptuālai mākslai ir koncepts. Kāds ir šī garadarba koncepts? t.i.- kāda ir ideja/stāsts aiz tā
Bērnudārza līmenī, jā. Reālistiski mākslai, lai par tādu sauktos manā mājā, ir jābūt netriviālai. Ja koncepts ir pasniedzamās domas izrotāšana ar objektiem, kuri liek labāk šajā domā iedziļināties, tas nav nekas jauns. Konkrētie piemēri arī ir nodrillēti līdz riebumam - uzmanības piesaistīšana ar 3D instalāciju vai tās ilūziju, kur pieņemts redzēt 2D, iedziļināšanās mudināšana, norādot uz fragmenta neiespējamu tulkojumu, piemēru meklēšanas mudināšana, norādot uz iespējamiem bet nesaderīgiem piemēriem.
Koncepts ir ideja par pašu mākslu - kā to radīt. Lai koncepts varētu tikt uztverts kā māksla (māksla radīt mākslu), tad idejai jābūt spēcīgai, piemēram, cilvēki ir mēģinājuši ņemt kaut kādus mākslas veidus un izpildīt ektrēmus, kas no pirmā brīža liekas neiespējami vai overkill, piemēram, var uzrakstīt to pašu tavu tekstu uz ļoti garas papīra strēmeles un apsiet ap parasto skolas globusu, kurā "sasprausti" zīmuļi, vai arī pienaglot LCD pie ziņojumu dēļa, nekas no tā nebūs jauns gan. Piekarināt jau tevis eksistējošo instalāciju pie Latvijas tieslietu departamaneta jumta varētu būt labāk. Var arī nevis izpildīt ekstrēmus, bet pārvērst par mākslu kaut ko pavisam, kas nav māksla, pilnībā tikai pārvēršanas (koncepta) dēļ, piemēram, salikt smirdīgas zeķes varavīksnes krāsās uz striķa. Konceptuāla māksla, ko vērts radīt, būs tajā brīdī, kad šaubu vairs nav, ka ideja ir awesome un cilvēki apstāsies. Izpildījums var būt nožēlojams, tas nav svarīgs.
P.S. Droši vien var redzēt, ka es neatbalstu elitistisku mākslu - tādu, kuras izprašanai jāzina no paša darba atsevišķs konteksts. Ir forši, ja māksla ir baudāmāka tad, ja tu zini kontekstu, bet viskrutākā māksla ir awesome gan zinot, gan nezinot kontekstu. Sk. Mona Liza par piemēru kaut vai. Daudzi mākslas darbi mūsdienās pieprasa zināt kontekstu, tikai tāpēc, ka savā laikā konteksts bija popkultūra, piemēram, "tajā gadā, kad zīmēja šo darbu, pilsētā rosījās bads". Pats mākslinieks taisa darbu tā, lai mērķauditorija garām nevar paiet.
FuschichO
Oct 20 2010, 00:42
edg...
>konceptuālā māksla
>Mona Liza
lolwut?
lilion
Oct 20 2010, 18:25
Koncepts ir tāds, ka jebkuru informācijas veidu var rakstiskā veidā sagrozīt un pārveidot līdz nepazīšanai. Galvenā ideja it kā ir pausta lielajā tekstā
Es cerēju ka telpiskumu dod pielīmētie zīmuļi +facepalm pašai uz sevi+
Bet teorētiski, kādu atzīmi es par šito varētu dabūt.
QUOTE(FuschichO @ Oct 20 2010, 00:42)
edg...
>konceptuālā māksla
>Mona Liza
lolwut?
Piezīme nebija domāta saistīta ar konceptuālo mākslu. Tā tika rakstīta kā piezīme, ko es un zvēri domāju par tevis uzdoto jautājumu.
lilion, lai tāds koncepts būtu iesaistāms mākslas radīšanas procesā, tev ir jāgroza kaut kas vai arī jāiesaista grozīšana mākslas baudīšanas procesā. Es tavā vietā vnk pielīmētu to papīra lapu sagrieztu pa 90 grādiem pie sienas, tā lai lasītājs dabū grozīt lapu un savu galvu, lai kaut ko izlasītu. Tad būs arī spēcīgāks telpiskums, jo lapas "šķiršanas" process ir telpisks pēc būtības. Ja baigi vajag, sienu var simulēt ar lielāku lapu, kurai virsū rakstīts, ka tā domāta siena, un kur ir sienas augšpuse. Mākslas darbs nav tikai tā lapa, ko tu uzzīmē, bet arī viss process, kā tu to prezentē.
Atzīme _vienmēr_ atkarīga no tā, kādi monstri ir tavi kolēģi pašlaik un vērtētāja pagātnes pieredzē.
lilion
Oct 21 2010, 07:26
Oh paldies *cepums tev* tā laikam tiešām tiks darīts :>
lilion
Nov 10 2010, 18:20
BTW vēlreiz paldies edg
lilion
Nov 10 2010, 22:09
yup, jūtos tagad kā gīks
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 11 2010, 00:01
Raivis ar Ivanu?
Keydan
Nov 11 2010, 02:51
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Nov 10 2010, 23:01)
Raivis ar Ivanu?
EMO Raivis ar BRUTAL Ivanu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.