Vismaz meginaju, bet nesanaca
Pirmajai reizei nav slikti!
vellviens
man liekas labaks....
Karamele
Mar 28 2006, 17:50
Labāks ir. Bet pamēģini uzzīm;ēt kko ar roku. varbut tā izdosies labāk.
Kikyou
Mar 28 2006, 19:50
Nav tik traki priekš pirmajiem mēģinājumiem. :3
Bet kā jau Kara Mele (modernajā karā izmanto rūdītus meļus!) teica, gribētos redzēt tavus ar roku zīmētos zīmējumus.
kad bus brivs laiks meginasu..
Reku ir, bet kautkas bija ar skeneri, tapec sanaca drusku savada un es vinju pielaboju....
Rufucis
Mar 29 2006, 19:35
Teksim tā turpini trenēties gan jau ar laiku sanāks aizvien labāk.
Reku caur paint
Pakkun
Apr 24 2006, 22:07
saac kautvai te treninjsh- panaakumu atsleega
Mjaa...
Mans veerteejums atkariigs no taa, cik Tev gadi...
Ja <= 13 ir ok..
Tigra2
Apr 25 2006, 19:21
tev vajadziigi tuotriaali, ljoti vajadziigi tuotriaali. sazinies ar mani caur skype, es atsuutiišu.
ja nevari neko normaalu atrast
darbi ar izdomu, bet bez pienaaciiga izpildiijuma
1. reize, saki? tad tu tā riktīgi neesi iesvētīts šajā jomā, ne?
tev ir visas kļūdas, ko vien varēju atrast!! (daudzzz) bet chill, kad iemanīsies, būs Daudz Labāk!
nu, bet ar roku gan tev jātrennējas tā, ka ausis kūp...arī mākslā būs labas atzīmes..
ja..Paldies par ieteikumiem
Darbs ar roku uzzimets
Prieksh pirmas reizes tas ir labs darbs !!!
Pakkun
Apr 26 2006, 23:38
pieveershamies disko teemai (jeb deee*** parautajai polkai
) ?
nekam es nepiever6os
tam džekam nevar saprast, kurā vietā viņš skatās! acis uzzīmētas tā, ka izskatās, ka viņš skatās (neloģiski, bet...) divos virzienos ar katru aci! nu, nevar būt, ka kļūstu akla!
varbut ta izzskatas, bet ta nebija domats
Pakkun
Apr 27 2006, 21:49
luudzu ieej www.howtodrawmanga.com , pasties augshaa zem sadaljas -tutorials- un saac maaciities, lai mums ir prieks skatiities izaugsmi! paaraak skarbi, tu teiksi? ja gribi ziimeet mangu, papuulies
Tas,kad es trenejos, labaks par iepriek6ejiem sanaca (manas domas).
vienīgais, kas man atgādina animi ir acis! pāerējais ir kā no gaisa rauts, izskatās nepabeigts. ausis, vispār no sērijas tabors uzbrauc debesīs...
Bet var redzeet ka censhaas (taas blaavaas acis, kas izdeestas reegojas pa visaam peedeejaa ziimeejuma malaam..
) Gaidaam jaunus
anime darbinus
.
Да... глаза и в правду вышли - перфект!
Tas ar roku zimets un datora parveidots(ilgi taisiju).
da... perfekt perfekt no kazdij glas sam posibe
No mne tak kazeca chto po Steamu prosica posititj etot sait--->
SPIED ŠEIT! Zime vairak Steam
6ito zimejumu taisu puss dienu. Un ka zimt matus man vienalga nesanak.Es viskautko lasu, bet nelidz, tapat nesanak.
nu lab, ja nesanaak, tad vienkārši ņem un noziimee.
zinu, daži ir baigi lepnie un saka, nekad, nekad (es ar tā reiz teicu, liidz sapratu, ka tas ir vienkārši bērnišķīgi)
Bet, ja tu redzi, ka tas, kas tev sanāk, nav tāds, kaadu tu veelies, tad tas ir peedeejais un vienkāršākais veids.
Atrodi charu, kas tev patiik un ķeries klāt.
ne visiem viss var sanaakt, bet katram ir kjeerirns uz savu. keydan piem. izceljas ar karotaajiem un ierochiem, kikyou ar kabachiem
, leor ir fanaartu meistars u.t.t. un taadaa garaa. tev vajag ne tikai lasiit, bet arii ziimeet, censties vairaakos piegaajienos saakumaa, liidz roka ietreneeta.
Erik4xp
May 5 2006, 10:53
Pilngi noteikti nozīmē savus mīļākos čarus...
Interesanti ir paskatīties kā izskatās oriģināls un pašzīmētais un kautko arī iemācīsies...
Vajadzēs pamēgināt,paldies par ieteikumiem.
šim ir patiešām labas krāsas. nozīmēt nekad nevajaga! tas maitā stilu, un liek citiem (man) skatīties uz tevi ar šķību aci... acīm gan kkas nesakrīt, bet to nevar tik ļoti pamanīt.
tigra, tu saki, ka saprati, kas ir bērnišķīgi, kas nav... un to saka cilvēks, kuram viss signature piebāzts ar pelēm??
steam, man beidzot patīk tavs avatars!
nu pamēģināju uzzīmēt ari meiteni, ne tikai zenus.
labaak jau ir. vismaz tagad noprotama sejas izteiksme, tik ķermenis buutu jaaziimee nedaudz plataaks.
Как по поговорике: ноги кривые!!!
Karamele
May 16 2006, 14:46
Malacis! Tā turpināt manāms jau pamatīgs progress....galvenais zīmē beiži un centies paplašināt savas iespējas...keep going!
acis tādas dusmīgas. un rokas nevajadzētu zīmēt kā reslinga cīkstonim. tā jau viss labi!!
Erik4xp
May 16 2006, 18:06
Macho macho man....
Girl...
izskataas peec gumijas lelles tas peedeejais darbs... iesaku nostaaties spogulja priekshaa pasham unnmeegjinaat taa rokas izlociit... shaubos vai iznaaks... centies ziimeet dabiskaakus
Tigra2
May 17 2006, 20:47
hmm, taads jautaajums, nav obligaati jaaatbild, bet tomēr.
Pasaki, ko tu jūti, kad zīmē.
Vnk man liekas, ka daļa problēmas ir tur.
Es domaju, ka labak zimet....(ja tu par to doma)
Tigra2
May 17 2006, 22:17
apraksti kaadas emocijas tevi pārņem zīmējot. vai grūti atrauties? cik bieži zīmē? kāpēc zīmē? kas ietekmē tavu zīmēšānu(apkārtējie notikumi u.c)
Lūdzu pārmaini zīmēšanas stilu netaisi sejas..khmm.. krīvas.Bad girl with big boobs...palasi vairāk tutorials,jo zīmējumi tev vienkārši ir vāji.
CirvjaKaac
May 17 2006, 23:31
Vienkārši neglīti. Tev pašam neliekas, ka vajadzētu sasniegt tādu līmeni, ka pašam liekas, ka ir OK, pirms savus veikumus izrādi citiem?
Tu jau nezini cik es daudz zimeju,no visiem zimejumiem lieku tikai dazus.
Un man liekas ka tomer pedejie neglitie darbi ir mazak negliti neka vecie
Tigra2
May 18 2006, 20:38
mani ignoreeja...
Nu bet labi jautaajums likaas ne pa tēmu.
Tavi zīmējumi nav pēdējā beztalanta ķeburi tāpēc, ja ir vēlēšanās, jāturpina.
Pagaidām liela progresa nav tāpēc pamēģini šādā veidā:
1. Iesaku izvēlēties sev piemērotu stilu(paskaties kaadu anime, kurai patiik ziimeeshanas kvalitāte, to ņem par pamatu) veelaak stils var mainīties, bet pašlaik skaidri un gaiši izvēlies vienu.
2. Sāc ar detaļām, tas ir tā: pasūti visus pie vienas vietas un centies gūt progresu vienā detaļā.(man nepadevās deguns, tāpēc es sāku ar to), trenējies ar detaļu, kas, tavuprāt tev sanāk vissliktāk(iesaku sākt ar kādu no sejas detaļām, tas ir ne tikai iesaku, bet ļoti, ļoti, ļoti iesaku).
P.S. Ja kautkas galīgi nesanāk, prasi palīdzību, sūti PM vai nu man vai nu kādam citam, manuprāt, Kikyo un Sushi ir izpalīdzīgi un laipni cilvēki, tāpēc domāju, ka vari griezties arī pie viņām.
Kikyou
May 18 2006, 22:12
Lol, nezinu kā Kikyo, bet Kikyou stabili nav ne laipna, ne izpalīdzīga. xD
A ko ta uzreiz tā visi brūk Steamam virsū? Nav nemaz tak tik traki!
Stilu atstāj tādu, kā tev pašam vieglāk zīmēt. Nav ko iedresēt sev stilu, tam pašam no sevis jānāk. Anyway... Vienīgais, kas tavam pašreizējam stilam trūkums ir tas, ka deguns ir par augstu. Kādu centimetru zemāk noliec, varbūt tad būs ok. :)
Don't give up!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.