Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans darbs
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Steam
image

Vismaz meginaju, bet nesanaca sad.gif
mms61
Pirmajai reizei nav slikti!
Steam
vellviens
image
man liekas labaks.... smile.gif
Karamele
Labāks ir. Bet pamēģini uzzīm;ēt kko ar roku. varbut tā izdosies labāk.
Kikyou
Nav tik traki priekš pirmajiem mēģinājumiem. :3
Bet kā jau Kara Mele (modernajā karā izmanto rūdītus meļus!) teica, gribētos redzēt tavus ar roku zīmētos zīmējumus.
Steam
kad bus brivs laiks meginasu.. biggrin.gif
Steam
Reku ir, bet kautkas bija ar skeneri, tapec sanaca drusku savada un es vinju pielaboju....
image
Rufucis
Teksim tā turpini trenēties gan jau ar laiku sanāks aizvien labāk.
Steam
Reku caur paint
image
Pakkun
saac kautvai te tongue.gif treninjsh- panaakumu atsleega happy.gif
Storm
Mjaa... happy.gif Mans veerteejums atkariigs no taa, cik Tev gadi... biggrin.gif Ja <= 13 ir ok.. tongue.gif
Steam
Man driz 15 tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tigra2
tev vajadziigi tuotriaali, ljoti vajadziigi tuotriaali. sazinies ar mani caur skype, es atsuutiišu.
ja nevari neko normaalu atrast

darbi ar izdomu, bet bez pienaaciiga izpildiijuma
kahi
1. reize, saki? tad tu tā riktīgi neesi iesvētīts šajā jomā, ne?

tev ir visas kļūdas, ko vien varēju atrast!! (daudzzz) bet chill, kad iemanīsies, būs Daudz Labāk!

nu, bet ar roku gan tev jātrennējas tā, ka ausis kūp...arī mākslā būs labas atzīmes..
Steam
ja..Paldies par ieteikumiem biggrin.gif
Steam
Darbs ar roku uzzimets
image
Yugi
Prieksh pirmas reizes tas ir labs darbs !!! happy.gif
Pakkun
pieveershamies disko teemai (jeb deee*** parautajai polkai tongue.gif ) ? happy.gif
Steam
nekam es nepiever6os tongue.gif tongue.gif
kahi
tam džekam nevar saprast, kurā vietā viņš skatās! acis uzzīmētas tā, ka izskatās, ka viņš skatās (neloģiski, bet...) divos virzienos ar katru aci! nu, nevar būt, ka kļūstu akla!
Steam
varbut ta izzskatas, bet ta nebija domats
Pakkun
luudzu ieej www.howtodrawmanga.com , pasties augshaa zem sadaljas -tutorials- un saac maaciities, lai mums ir prieks skatiities izaugsmi! paaraak skarbi, tu teiksi? ja gribi ziimeet mangu, papuulies happy.gif
Steam
Tas,kad es trenejos, labaks par iepriek6ejiem sanaca (manas domas).
image
kahi
vienīgais, kas man atgādina animi ir acis! pāerējais ir kā no gaisa rauts, izskatās nepabeigts. ausis, vispār no sērijas tabors uzbrauc debesīs...
Storm
Bet var redzeet ka censhaas (taas blaavaas acis, kas izdeestas reegojas pa visaam peedeejaa ziimeejuma malaam.. dry.gif ) Gaidaam jaunus anime darbinus laugh.gif .
Keydan
Да... глаза и в правду вышли - перфект!
Steam
Tas ar roku zimets un datora parveidots(ilgi taisiju).
image
Tjen
da... perfekt perfekt no kazdij glas sam posibe biggrin.gif
No mne tak kazeca chto po Steamu prosica posititj etot sait---> SPIED ŠEIT!
Zime vairak Steam smile.gif
Steam
6ito zimejumu taisu puss dienu. Un ka zimt matus man vienalga nesanak.Es viskautko lasu, bet nelidz, tapat nesanak. sad.gif
Tigra2
nu lab, ja nesanaak, tad vienkārši ņem un noziimee.
zinu, daži ir baigi lepnie un saka, nekad, nekad (es ar tā reiz teicu, liidz sapratu, ka tas ir vienkārši bērnišķīgi)
Bet, ja tu redzi, ka tas, kas tev sanāk, nav tāds, kaadu tu veelies, tad tas ir peedeejais un vienkāršākais veids.
Atrodi charu, kas tev patiik un ķeries klāt.
Pakkun
ne visiem viss var sanaakt, bet katram ir kjeerirns uz savu. keydan piem. izceljas ar karotaajiem un ierochiem, kikyou ar kabachiem biggrin.gif , leor ir fanaartu meistars u.t.t. un taadaa garaa. tev vajag ne tikai lasiit, bet arii ziimeet, censties vairaakos piegaajienos saakumaa, liidz roka ietreneeta.
Erik4xp
Pilngi noteikti nozīmē savus mīļākos čarus... biggrin.gif
Interesanti ir paskatīties kā izskatās oriģināls un pašzīmētais un kautko arī iemācīsies...
Steam
Vajadzēs pamēgināt,paldies par ieteikumiem.
kahi
šim ir patiešām labas krāsas. nozīmēt nekad nevajaga! tas maitā stilu, un liek citiem (man) skatīties uz tevi ar šķību aci... acīm gan kkas nesakrīt, bet to nevar tik ļoti pamanīt.

tigra, tu saki, ka saprati, kas ir bērnišķīgi, kas nav... un to saka cilvēks, kuram viss signature piebāzts ar pelēm??

steam, man beidzot patīk tavs avatars!
Steam
nu pamēģināju uzzīmēt ari meiteni, ne tikai zenus.
image
Tigra2
labaak jau ir. vismaz tagad noprotama sejas izteiksme, tik ķermenis buutu jaaziimee nedaudz plataaks.
Steam
image
Keydan
Как по поговорике: ноги кривые!!! smile.gif
Karamele
Malacis! Tā turpināt manāms jau pamatīgs progress....galvenais zīmē beiži un centies paplašināt savas iespējas...keep going!
kahi
acis tādas dusmīgas. un rokas nevajadzētu zīmēt kā reslinga cīkstonim. tā jau viss labi!!
Erik4xp
Macho macho man.... laugh.gif Girl...
minta
izskataas peec gumijas lelles tas peedeejais darbs... iesaku nostaaties spogulja priekshaa pasham unnmeegjinaat taa rokas izlociit... shaubos vai iznaaks... centies ziimeet dabiskaakus
Tigra2
hmm, taads jautaajums, nav obligaati jaaatbild, bet tomēr.
Pasaki, ko tu jūti, kad zīmē.
Vnk man liekas, ka daļa problēmas ir tur.
Steam
Es domaju, ka labak zimet....(ja tu par to doma)
Tigra2
apraksti kaadas emocijas tevi pārņem zīmējot. vai grūti atrauties? cik bieži zīmē? kāpēc zīmē? kas ietekmē tavu zīmēšānu(apkārtējie notikumi u.c)
Arts
Lūdzu pārmaini zīmēšanas stilu netaisi sejas..khmm.. krīvas.Bad girl with big boobs...palasi vairāk tutorials,jo zīmējumi tev vienkārši ir vāji.
CirvjaKaac
Vienkārši neglīti. Tev pašam neliekas, ka vajadzētu sasniegt tādu līmeni, ka pašam liekas, ka ir OK, pirms savus veikumus izrādi citiem? dry.gif
Steam
Tu jau nezini cik es daudz zimeju,no visiem zimejumiem lieku tikai dazus.
Un man liekas ka tomer pedejie neglitie darbi ir mazak negliti neka vecie
Tigra2
mani ignoreeja...
Nu bet labi jautaajums likaas ne pa tēmu.
Tavi zīmējumi nav pēdējā beztalanta ķeburi tāpēc, ja ir vēlēšanās, jāturpina.

Pagaidām liela progresa nav tāpēc pamēģini šādā veidā:

1. Iesaku izvēlēties sev piemērotu stilu(paskaties kaadu anime, kurai patiik ziimeeshanas kvalitāte, to ņem par pamatu) veelaak stils var mainīties, bet pašlaik skaidri un gaiši izvēlies vienu.

2. Sāc ar detaļām, tas ir tā: pasūti visus pie vienas vietas un centies gūt progresu vienā detaļā.(man nepadevās deguns, tāpēc es sāku ar to), trenējies ar detaļu, kas, tavuprāt tev sanāk vissliktāk(iesaku sākt ar kādu no sejas detaļām, tas ir ne tikai iesaku, bet ļoti, ļoti, ļoti iesaku).

P.S. Ja kautkas galīgi nesanāk, prasi palīdzību, sūti PM vai nu man vai nu kādam citam, manuprāt, Kikyo un Sushi ir izpalīdzīgi un laipni cilvēki, tāpēc domāju, ka vari griezties arī pie viņām.
Kikyou
Lol, nezinu kā Kikyo, bet Kikyou stabili nav ne laipna, ne izpalīdzīga. xD

A ko ta uzreiz tā visi brūk Steamam virsū? Nav nemaz tak tik traki!
Stilu atstāj tādu, kā tev pašam vieglāk zīmēt. Nav ko iedresēt sev stilu, tam pašam no sevis jānāk. Anyway... Vienīgais, kas tavam pašreizējam stilam trūkums ir tas, ka deguns ir par augstu. Kādu centimetru zemāk noliec, varbūt tad būs ok. :)

Don't give up!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.