Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans darbs
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Cilveeks
QUOTE(Steam @ Sep 17 2006, 21:36) *

Kā saprast-plakanus cilvēciņus?

ja nav eenoti tad vinji izskataas kaa no papiira izgriezti.... biggrin.gif
Kikyou
Nejau tikai ēnojums. Pozas un sejas arī ir sasodīti kokainas, tā kā papīra cilvēciņiem.
Steam
be es neprotu ēnot.
Arts
TAD IEMĀCIES!!!Sāc ieēnot kubus,trijstūrus un citus štruntus.Paskaties kā sejā ēnojas,rokas etc. ph34r.gif
Tigra2
taa, es te bišķiņ izvaroju tavu darbu...
IPB Image
tas gadiijumaa nepretandee uz bishii statusu? wink.gif

vispār tādā veidā, t.i. pilnīgi haltūŗejot rezultāts sanāk nedaudz labāks, ievēro, ka viss balstiits uz tavu darbu, nekā jauna klāt nav.
Kikyou
O, labs labojums, Tigra. Vairs neizskatās pēc sālsstaba. :)
Steam
Patiešām izskatās labāk. tongue.gif
Paldies par labojumu, Tigra
Steam
IPB Image
LeoR
Njaa, laikam saucaas netraapiju zobenu makstii, shitaa caurdurt sevi no saaniem xD
Uzmekleeju, manupraat, paaris noderiigus linkus, varbuut, ka tev interesees:
Successful Drawing
Figure Drawing for all it's Worth by Andrew Loomis
Drawing The Head and Hands
Cilveeks
kreisaa roka kaa kjepa, ausis vispaar ideaalas, labaa roka otraadi bet pac atkal kaa no papiira izgriezts
Aven
Tev ir bijuši arī daudz labāki darbi!
Tigra2
QUOTE(Cilveeks @ Sep 20 2006, 22:27) *

kreisaa roka kaa kjepa, ausis vispaar ideaalas, labaa roka otraadi bet pac atkal kaa no papiira izgriezts

tās vismaz ir. XD

hmm, kaa es paraadiju labojumā, rokas ir tuvāk ķermenim(tā ir tava lielākā kļūda, zīmēt tās tik tālu no ķermeņa)
kā redzu nolēmi kājas zīmēt no priekšās(agrāk jau arī zīmēji, bet tad tās biku psprunguļus atgādināja), laba izvēle, bet tās nedrīkst izskatīties atdalītas no ķermeņa.
Iesaku neēnot vēl; tam būs vēl laiks, bet cītīgāk izstrādāt līnijas; tās nedrīkst būt kantainas.

acis... tu zīmē tās visai īpatnēji, bet pieņemsim, ka tas ir stils.
rokas, plaukstas t.i.: labāk zīmē dūraiņus, bet pareizā lielumā.
Cilveeks
ja shitas kko paliidz pasaki man paldies.. tongue.gif
IPB Image
xikes
Nav gluži tā. Cilvēka minētais piemērs darbojas tikai, ja uz priekšmetu gaisma krīt absolūti tumšā telpā, kuras sienas pilnībā absorbē gaismu. Visbiežāk vide un apkārtējie priekšmeti arī atstaro gaismu, kas savkārt atkal mēdz atstaroties no konkrētā objekta. Un tādēļ, vitumšākajā vietā ir neliela gaiša maliņa.
Cilveeks
QUOTE(xikes @ Sep 22 2006, 08:16) *

Nav gluži tā. Cilvēka minētais piemērs darbojas tikai, ja uz priekšmetu gaisma krīt absolūti tumšā telpā, kuras sienas pilnībā absorbē gaismu. Visbiežāk vide un apkārtējie priekšmeti arī atstaro gaismu, kas savkārt atkal mēdz atstaroties no konkrētā objekta. Un tādēļ, vitumšākajā vietā ir neliela gaiša maliņa.

nuuu laabi... varbuut taa arii ir.... biggrin.gif
Steam
nu vēl mans darbs.
IPB Image
Tigra2
ar rokām un kājām iet labāk, bet mati stāv uz vietas;(t.i. progress)
neiesaku zīmēt tik ļoti pārspīlēti animiskus matus, tik ļoti saželejoti tie nav pat anime, vairāk pieturies pie dzīves, kā arī iesaku pazīmēt plikus džēkus, vai džekus ar trusenēm, vai arī plikas meitenes, vai meitenes tik ar trusenēm, jo kautkas nedaudz neštimē ar apģērbu(bet tas tāpēc, ka nezīmē pareizi cilvēka ķermeni.
Cilveeks
QUOTE(Tigra2 @ Sep 22 2006, 20:19) *

neiesaku zīmēt tik ļoti pārspīlēti animiskus matus, tik ļoti saželejoti tie nav pat anime, vairāk pieturies pie dzīves, kā arī iesaku pazīmēt plikus džēkus, vai džekus ar trusenēm, vai arī plikas meitenes, vai meitenes tik ar trusenēm, jo kautkas nedaudz neštimē ar apģērbu(bet tas tāpēc, ka nezīmē pareizi cilvēka ķermeni.

nu jaa... vispirms uzziimee kjermenja formu un tikai tad apgjeerbu pa virsu... biggrin.gif
shitik gudri pateikt ka pasham jaabriinaas.... tongue.gif
Steam
QUOTE(Tigra2 @ Sep 22 2006, 20:19) *

Nevar konkrētak pateikt - kas cilvēka ķermenī ir nepareizi?
Paldies tev par labiem padomiem tongue.gif
Tigra2
komkrētāk
viņam nav ķermeņa... viņam ir drēbes, kuras kaurkas sabāzts, haotiski sabāzti orgāni vai kas tamliidziigs, pildiits ar smiltiim, vai kabachiem, nju nav cilveekam formas, kas pilniibaa sakriit ar apģērbu.
khee.. saku vēlreiz: pazīmē plikus cilvēkus, tev tas būs krietni vien vienkāršāk, kā labot neskaitāmās detaļas un nianses...

a labi, riit uztaisiishu tuotriaalu.
Cilveeks
kursh no shitiem diviem vairaak izskataas peec cilveeka!?
IPB Image
Steam
pēc cilvēka izskatās, tas tur pa kreisi. Pēc normāla cilvēka izskatās, tas pa labi
Cilveeks
QUOTE(Steam @ Sep 23 2006, 18:37) *

pēc cilvēka izskatās, tas tur pa kreisi. Pēc normāla cilvēka izskatās, tas pa labi

nu tad turpmaak pacenties ziimeet normaalus cilveekus... wink.gif
Steam
IPB Image
Cilveeks
QUOTE(Steam @ Sep 23 2006, 19:03) *

IPB Image

neredzu progressu... rokas veel aizvien kaa trubas.... kas tew arii rokas visaas vietaas lokaas kaa kkaada sljuutene vai arii tikai vienaa t.i. pa vidu(nu zini tur kur elkonis).... ar kaajaam tas pac... dry.gif
kahi
pamēģini katru muskuli vai ķermeņa daļu atsevišķi. vienkārši noslīpēt tehniku... bet tev vajadzēs lielu ripzāģi... nē, godīgi - trenējies...noderēs!
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Sep 24 2006, 17:34) *

pamēģini katru muskuli vai ķermeņa daļu atsevišķi. vienkārši noslīpēt tehniku... bet tev vajadzēs lielu ripzāģi... nē, godīgi - trenējies...noderēs!

aha panjems ripzaagji un aizies savus kaiminjus sazaagjees gabalos... biggrin.gif
kahi
nu, bet vismaz būs no kā trenēties. noslauki tik asintiņas, un zīmē.
Steam
paldies par jaukajiem komentāriem tongue.gif Es tos ņemšu vērā.
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Sep 24 2006, 20:14) *

nu, bet vismaz būs no kā trenēties. noslauki tik asintiņas, un zīmē.

jaa treneeties - cietumaa... biggrin.gif labi, bet shitas jau aiziet offtopikaa... dry.gif
Steam
IPB Image
Cilveeks
rokas gan vairs na kaa sljuutenes un nelokaas visaas vietaas bet tik un taa peec trubaam izskataas...

nu tad paskat kaa vislabaak meegjinaat ziimeet kjermeni ja esi iesaaceejs...
IPB Image

atteelaa pie kura ir 1. ir ljoti labi redzams kaa saakumaa ir iespeejams uzziimeet kjermeni lietojot tikai ovaalus kuri vienaa galaa ir bik plataaki, un tikai peec tam kad ir taa saziimeets - pa virsu var ievilkt stingraak iistaas liinijas... ceru saprati... un veel paskaties kaadi izmeeri ir rokaaam un visam citam... pamatizmeers ir galvas garums... wink.gif
Storm
un pieluuko, ka pupi naw galvas lielumaa laugh.gif tongue.gif
Tigra2
tas tuotrial s.cks.. piu, pee... bet tas taa btw

par pēdējo: priekš profila tīri normāli, man pirmie profili(nju tas gan bija ļooti sen) sanāca erm... mja =.=
pluss ir kautvai tas, ka nav zirdziņš, man sanāk zirdziņi...arii tagad, bieži vien.
Bet galvai ir jābūt lielākai,ķermenim platākam.
muskuļi: jaa vaidzees cirvi, aizej sacērt lieliskos idejas autorus. ^^ viņi gan jau ziedosies kopīgā mērķa vārdā biggrin.gif
Bet neks neliedz pazīmēt sevi...
vispār veiksmi!
Storm
es taa skatos ka ziimeejumi paaraax maz dzeesti priexs iesaaceeja - ieaku dzeeseni nezeelot un dzeest kameer pasam prieks, dazreiz pat var smuki visu darbu idzeest.. biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2006, 23:56) *

par pēdējo: priekš profila tīri normāli, man pirmie profili(nju tas gan bija ļooti sen) sanāca erm... mja =.=
pluss ir kautvai tas, ka nav zirdziņš, man sanāk zirdziņi...arii tagad, bieži vien.
muskuļi: jaa vaidzees cirvi, aizej sacērt lieliskos idejas autorus. ^^ viņi gan jau ziedosies kopīgā mērķa vārdā biggrin.gif
vispār veiksmi!

ej apeed kakji.... mad.gif
Storm
QUOTE(Cilveeks @ Sep 29 2006, 10:06) *

QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2006, 23:56) *

vispār veiksmi!

ej apeed kakji.... mad.gif

nee nu vispaar, noliek muusu sensei tigru!! ohmy.gif angry.gif
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 10:31) *

nee nu vispaar, noliek muusu sensei tigru!! ohmy.gif angry.gif

biggrin.gif manis peec var teikt arii taa...
Tigra2
nekas nekas happy.gif gan jau es uzlikšu savas ķepiņas uz tava kakliņa mīļumiņ... un kaķi, es vēl iepriekšējos neesmu paspējusi apēst un ziemai arī ir pietiekami daudz iesaldēti cool.gif

btw... ir vēl kāds variants:

eu, un ne jau tevi kritizē >< un tas tuotrials tiešām s.cks
Cilveeks
QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2006, 15:21) *

nekas nekas happy.gif gan jau es uzlikšu savas ķepiņas uz tava kakliņa mīļumiņ... un kaķi, es vēl iepriekšējos neesmu paspējusi apēst un ziemai arī ir pietiekami daudz iesaldēti cool.gif

btw... ir vēl kāds variants:

eu, un ne jau tevi kritizē >< un tas tuotrials tiešām s.cks

mellow.gif
Karamele
Ir okey, bet steidzami jāmācas proporcijas zīmēt, vari pamēģināt arī nozīmēt, treniņa nolūkos tas ir atļaujami. happy.gif
Edit: lol mans kompis tā iet ka vairāki logi vaļā un viss tiek sajaukts xD
Storm
man gan likaas ka Steam nevienam kaki eest nelika ph34r.gif , tas bija kkads cilveeks, kurs, starp citu, ielicias galiigi kreisus tutoriaalus laugh.gif rolleyes.gif
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 16:45) *

man gan likaas ka Steam nevienam kaki eest nelika ph34r.gif , tas bija kkads cilveeks, kurs, starp citu, ielicias galiigi kreisus tutoriaalus laugh.gif rolleyes.gif

varbuut arii ir galiigi kreis tuts, bet es vismaz meeginaaju paliidzeet.... sleep.gif

P.S. vispaar aiziet offtopikaa.... dry.gif
Tigra2
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 16:45) *

uz to cilvēku jau arī tika adresēts ^^;
btw... lai beigtos Spamiks ieliksim cilvēkus no sāna, vai daļēji no sāna:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
a ja nu noder...
(liku dažādus māksliniekus, lai piemērotu svam stilam atbilstošāko(divi pēdējie gan CLAMP))
Steam
Nju jaa...Komentari galigi garam aizgaja, bet paldies tiem, kas raksta pa tēmu.
IPB Image
Cilveeks
bultas pa lielu, mati pa plaanu(pa daudz galvai piegulj).. wink.gif
Steam
IPB Image
Cowkiller
pavirshi uzziimeets vairaak pieveersies mazzam eenojumam, detaljaam: pogaam, lenciiteem, apgjeerba krokojumam, nagiem, matu cirtaam un citaam huinjaam! dry.gif
Miky
apmekle drawmanga.ru
buve skeletu utt...
ja nesaproti ru. skaties tikai bildites XD
Lalī
arprac tu laikam nekad nemacisies labi zimet
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.