Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans darbs
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Steam
Varbut tas izklausas stulbi, a kadi tad stili ir?
Tigra2
aa visaadi...
katram maaksliniekam ir savs stils, ziimeešanas veids(savs standarta acu izmērs utml)
piemēram ir tak atšķirība starp shakugan no shana un ghost in the shell...
image
image
Steam
image
Jaunakajs izdevies darbs
Pakkun
saak palikt labaak, tikai iesaku nelikt KATRU darbu, kas liekas daudzmaz labs. jo vnk tev nesanaak veel tik labi, lai vareetu to kkur izstaadiit. ja saliidzina ar citiem shii foruma maaksliniekiem, smiekli naak, un ne tev par labu..
Tigra2
labāk, nekā sākumā. Mati izskatās labāk nekā vienmēr, jo ir dzīvīgāki un ar lielākām šķipsnām.
ausis vēljoprojām mini.
Teerpam vajag krokas, bet ne ditto stilā...
ditto ir image

viena roka lielaaka, otra mazaaka...
Kikyou
Skatos, ka tu pavilki degunu uz leju. Mmmhm, šitā ir labāk.
Vai tās uz zobena ir asinis...? >:3
LeoR
Aarpraac, kaapeec tu ziimee tik shausmiigi mikroskopiskas ausis? Bet nu taa jau ir mazliet labaak. Hmm, ko veel, lai pasaka... nem un papeeti profesionaalu maakslinieku darbus, patreneejies pa reizei arii noziimeejot, palasi tutoriaalus un gan jau ar laiku buus vairaak vai mazaak OK smile.gif
Steam
image
Keydan
Progres ir! Strada pie formam.
Došu padomu: tu vari pirmkart zimet skeleu un pec tam visu parejo, tad forma bus labaka.
Kirara
Atvaino es tieshaam tevi negribu aizvainot, bet mana mazaa maasa pat labaak ziimee matus. blink.gif

Un kjermenis tev veel taa iznaak.
Steam
nu, bet man labak nesanak, visu laiku pulos, bet labak nesanak
Kirara
Tu lasi totoriaalus?
Es zinu vienu, bet tas ir vaaciski:

http://www.myu-myu.de/sites/framesets/zeichenkurs_link.htm
Pakkun
haha, taa peedeejaa izskataas peec "astala vista, baby!" jeb vecaa labaa aarnija, kalifornijas gubernatora biggrin.gif paveero meitenes dziivee un meegjini kko uzskiceet tongue.gif
Steam
ja lasu,bet nelidz
Steam
image
Steam
image
Keydan
Vai tas ir goblins? smile.gif
Strada pie rokam, viņi iskatas ka gumijas cilindri!
Steam
nu ja rokas galigi nesanak
Kirara
Varbuut tu pie zeena matiem ciitiigi straadaa, bet tie mati neizskataas taa labi. Tev arii iznaak viens cilveeks otram traki liidziigs unn arii pakraasot dereetu.
kaitou-lala
es tik saku - proporcijas!!!!paskaties citu zīmējumus(tie kas labāk zīmē)un tu redzēsi kādam jāizskatās cilvēkam!

piekrītu keydan tiešām atgādina gumijas cilindru!! rolleyes.gif
P.S good luck...gaidu nākamo laugh.gif
jumspaldies
Ka var gaidit nakamo darbu?
Tie ir tik pretigi, ka skatities negribas! Paskaties tiessam proporcijas, savadak tev iznak tikai murgi. blink.gif
Kazuki
visiem iesaaceejiem saakumaa iet gruuti ar to ziimeeshanu, bet ar laiku un trenninju darbi parasti kljuust arvien labaaki. tas nekas, ka proporcijas pagaidaam nesanaak tik labi kaa gribeetos. galvenais, turpini trenneeties un njem paliigaa tutoriaalus. smile.gif
Cow
Jumspaldies,kaunies ta teikt! ph34r.gif
Steam
nu paldies visiem, es meģināšu laboties.Zīmējumi līdzīgi,jo zīmēju ar vienu paņēmienu,manuprāt.
minta
njaaa... tev ar taam proporcijaam galiigi neiet... varbuut tomeer aizej nopeerc jaanju rozhu graamatniicaa graamatu "drawing manga"
tur tev buus vieglaak iemaaciities taas proporcijas ja no neta nevari
Steam
izkrasots darbs:
image
Steam
mans jaunaakais darbs
image
Keydan
Viņai abas rokas ir labas... dry.gif
Kirara
Necep vienu darbu peec otra. Man taa shkjiet, ka tu neziimee tad, kad gribes, bet vnk, lai galerijaa buutu vairaak darbu un taa. Tas nav labi! dry.gif
Kad ziimee tad kad grib iznaak labaak, vismaz man taa ir.
Steam
es zīmēju kad gribu,jo man galīgi nesanak pat pabeigt darbu,ja es zīmēju kad negribas.Es noteikti zīmēju kad patīk..
Tierra san
Sheit ir kaadi diezgan asi komentaari par taviem ziimeejumiem. Tikkai nepadodies ar domu, ka "es jau tik un taa nekad nemaaceeshu ziimeet" un ja tu arii nemaaceesi ziimeet tik labi kaa profinji, tad tu buusi ietreneejies un labaak jau ies wink.gif . Galvenais atceries ka labaak zaudeet nekaa padoties. Tas padoms gandriiz visur der. biggrin.gif
Tigra2
Ei, labāks par iepriekšējiem - ne tik kvadraatains.
Anyway vai viņa ir balerīna trenniņā vai kas, jo kājas tā vnk cilvēkam nestāv(katra uz savu pusi)
Rokām jābūt nedaudz formīgākām.
Man tā liekas, ka ar laiku tev varētu sanākt arī kautkas pavisam labs, ja vien nemetīsi malā.
CirvjaKaac
Piedod, bet nekas cits kā "Ārkārtīgi neveikli" prātā nenāk. Ieteiktu Tev sekot Pakkuna padomam - doties uz http://www.howtodrawmanga.com.
Nu cik var...
Steam
es labak http://drawmanga.ru.Tur tas pats
Steam
IPB Image
spriediet pa6i.
lilion
Šausmīgi atgādina viena mana drauga zīmējumus.
Ar katru zīmējumu tavi darbi kļūst labāki.
Steam
tikai nedoma,ka es nokopeju.Varu garantet, ka visi darbi ir mani.
Keydan
Yep... I can see the progres! Ta turpinat!
Karamele
progress ir. vajag tikai turpināt zīmēt wink.gif
tas pēdējais man nenormāli atgādina Kurosaki Ichigo no bleach o,ō is that a fanart?
Taison
ieteikshu vienu lietu...

izteelojies vinju kaa reaalu dziivu cilveeku... vai vinjam nebuutu apgruutinoshi taa staaveet?? [kjermenja poza nedabiska]
Steam
tas nav fanart.
Steam
IPB Image
IMiGS
[removed]
Neptuuns
hm te taa no nuubiju klubinja: Smukas ir diezgan acis, galva vienaa vietaa izskataas kaa smagi sakropljota plaukstas veel sliktaakas kaa man- iesaku ziimeet neuzkriitoshaakas, lai nekriit aciis. Mati ir diezgan normaali, mosh biiishku jaapiestraadaa. pleci, teikshu godiigi galiigi nav pareizi un taadaa poziicijaa kaajaam jaabuut gandriiz pavisam kopaa un ne tik nedabiigi tievaam.

kjermenis pret gurniem ar diezgan nepareizi izskataas. Bet nu laikam kaut kaads progress jau ir.
Steam
paldies par kritiku,mēģināšu laboties,bet man liekas, ka darbi kļūst labāki
Kikyou
QUOTE(Steam @ Sep 12 2006, 22:00) *

bet man liekas, ka darbi kļūst labāki

Nez, ja tā godīgi, man liekās, ka priekš uh, četriem mēnešiem tas ir nenormāli niecīgs progress. -.o
Neptuuns
nav jau svariigi cik ilgi ziimee bet cik ziimeejumus uzziimee. Piem, ja sheit ir ielikti visi ziimeejumi, tad shitas ir tiiri normaals progress.
Cilveeks
es taadus plakanus cilveecinjus otrajaa klasee ziimeeju.... galvenais nevis cik ilgi vai cik darbus uzziimee, bet gan cik ljoti censhas ziimeet... var jau katru dienu ziimeet pa 15 minuuteem vienaadus darbus, neko daudz taapat neiemaaciisies... bet ja ziimees ik pa laikam 3 stundas vienu darbu(taa kaa es) tad jau peec 5 darbiem progress buus ieveerojams... veel ir ljoti labi peetiit citus darbus un meegjinaat iegaumeet mazaas niances tajos... blush.gif
Steam

IPB Image
Kā saprast-plakanus cilvēciņus?
Steam
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.