Varbut tas izklausas stulbi, a kadi tad stili ir?
Tigra2
May 19 2006, 21:01
aa visaadi...
katram maaksliniekam ir savs stils, ziimeešanas veids(savs standarta acu izmērs utml)
piemēram ir tak atšķirība starp shakugan no shana un ghost in the shell...
Jaunakajs izdevies darbs
Pakkun
May 22 2006, 20:58
saak palikt labaak, tikai iesaku nelikt KATRU darbu, kas liekas daudzmaz labs. jo vnk tev nesanaak veel tik labi, lai vareetu to kkur izstaadiit. ja saliidzina ar citiem shii foruma maaksliniekiem, smiekli naak, un ne tev par labu..
Tigra2
May 23 2006, 15:13
labāk, nekā sākumā. Mati izskatās labāk nekā vienmēr, jo ir dzīvīgāki un ar lielākām šķipsnām.
ausis vēljoprojām mini.
Teerpam vajag krokas, bet ne ditto stilā...
ditto ir
viena roka lielaaka, otra mazaaka...
Kikyou
May 23 2006, 18:14
Skatos, ka tu pavilki degunu uz leju. Mmmhm, šitā ir labāk.
Vai tās uz zobena ir asinis...? >:3
Aarpraac, kaapeec tu ziimee tik shausmiigi mikroskopiskas ausis? Bet nu taa jau ir mazliet labaak. Hmm, ko veel, lai pasaka... nem un papeeti profesionaalu maakslinieku darbus, patreneejies pa reizei arii noziimeejot, palasi tutoriaalus un gan jau ar laiku buus vairaak vai mazaak OK
Keydan
May 28 2006, 17:48
Progres ir! Strada pie formam.
Došu padomu: tu vari pirmkart zimet skeleu un pec tam visu parejo, tad forma bus labaka.
Kirara
May 28 2006, 19:25
Atvaino es tieshaam tevi negribu aizvainot, bet mana mazaa maasa pat labaak ziimee matus.
Un kjermenis tev veel taa iznaak.
nu, bet man labak nesanak, visu laiku pulos, bet labak nesanak
Kirara
May 28 2006, 20:02
Pakkun
May 28 2006, 20:17
haha, taa peedeejaa izskataas peec "astala vista, baby!" jeb vecaa labaa aarnija, kalifornijas gubernatora
paveero meitenes dziivee un meegjini kko uzskiceet
Vai tas ir goblins?
Strada pie rokam, viņi iskatas ka gumijas cilindri!
nu ja rokas galigi nesanak
Varbuut tu pie zeena matiem ciitiigi straadaa, bet tie mati neizskataas taa labi. Tev arii iznaak viens cilveeks otram traki liidziigs unn arii pakraasot dereetu.
kaitou-lala
Jun 7 2006, 21:31
es tik saku - proporcijas!!!!paskaties citu zīmējumus(tie kas labāk zīmē)un tu redzēsi kādam jāizskatās cilvēkam!
piekrītu keydan tiešām atgādina gumijas cilindru!!
P.S good luck...gaidu nākamo
jumspaldies
Jun 7 2006, 21:41
Ka var gaidit nakamo darbu?
Tie ir tik pretigi, ka skatities negribas! Paskaties tiessam proporcijas, savadak tev iznak tikai murgi.
visiem iesaaceejiem saakumaa iet gruuti ar to ziimeeshanu, bet ar laiku un trenninju darbi parasti kljuust arvien labaaki. tas nekas, ka proporcijas pagaidaam nesanaak tik labi kaa gribeetos. galvenais, turpini trenneeties un njem paliigaa tutoriaalus.
Jumspaldies,kaunies ta teikt!
nu paldies visiem, es meģināšu laboties.Zīmējumi līdzīgi,jo zīmēju ar vienu paņēmienu,manuprāt.
njaaa... tev ar taam proporcijaam galiigi neiet... varbuut tomeer aizej nopeerc jaanju rozhu graamatniicaa graamatu "drawing manga"
tur tev buus vieglaak iemaaciities taas proporcijas ja no neta nevari
izkrasots darbs:
mans jaunaakais darbs
Keydan
Jun 12 2006, 20:29
Viņai abas rokas ir labas...
Kirara
Jun 12 2006, 21:12
Necep vienu darbu peec otra. Man taa shkjiet, ka tu neziimee tad, kad gribes, bet vnk, lai galerijaa buutu vairaak darbu un taa. Tas nav labi!
Kad ziimee tad kad grib iznaak labaak, vismaz man taa ir.
es zīmēju kad gribu,jo man galīgi nesanak pat pabeigt darbu,ja es zīmēju kad negribas.Es noteikti zīmēju kad patīk..
Tierra san
Jun 13 2006, 00:28
Sheit ir kaadi diezgan asi komentaari par taviem ziimeejumiem. Tikkai nepadodies ar domu, ka "es jau tik un taa nekad nemaaceeshu ziimeet" un ja tu arii nemaaceesi ziimeet tik labi kaa profinji, tad tu buusi ietreneejies un labaak jau ies
. Galvenais atceries ka labaak zaudeet nekaa padoties. Tas padoms gandriiz visur der.
Tigra2
Jun 14 2006, 00:26
Ei, labāks par iepriekšējiem - ne tik kvadraatains.
Anyway vai viņa ir balerīna trenniņā vai kas, jo kājas tā vnk cilvēkam nestāv(katra uz savu pusi)
Rokām jābūt nedaudz formīgākām.
Man tā liekas, ka ar laiku tev varētu sanākt arī kautkas pavisam labs, ja vien nemetīsi malā.
CirvjaKaac
Jun 14 2006, 00:37
Piedod, bet nekas cits kā "Ārkārtīgi neveikli" prātā nenāk. Ieteiktu Tev sekot Pakkuna padomam - doties uz
http://www.howtodrawmanga.com.
Nu cik var...
es labak
http://drawmanga.ru.Tur tas pats
spriediet pa6i.
Šausmīgi atgādina viena mana drauga zīmējumus.
Ar katru zīmējumu tavi darbi kļūst labāki.
tikai nedoma,ka es nokopeju.Varu garantet, ka visi darbi ir mani.
Yep... I can see the progres! Ta turpinat!
Karamele
Sep 3 2006, 21:53
progress ir. vajag tikai turpināt zīmēt
tas pēdējais man nenormāli atgādina Kurosaki Ichigo no bleach o,ō is that a fanart?
ieteikshu vienu lietu...
izteelojies vinju kaa reaalu dziivu cilveeku... vai vinjam nebuutu apgruutinoshi taa staaveet?? [kjermenja poza nedabiska]
Neptuuns
Sep 12 2006, 10:32
hm te taa no nuubiju klubinja: Smukas ir diezgan acis, galva vienaa vietaa izskataas kaa smagi sakropljota plaukstas veel sliktaakas kaa man- iesaku ziimeet neuzkriitoshaakas, lai nekriit aciis. Mati ir diezgan normaali, mosh biiishku jaapiestraadaa. pleci, teikshu godiigi galiigi nav pareizi un taadaa poziicijaa kaajaam jaabuut gandriiz pavisam kopaa un ne tik nedabiigi tievaam.
kjermenis pret gurniem ar diezgan nepareizi izskataas. Bet nu laikam kaut kaads progress jau ir.
paldies par kritiku,mēģināšu laboties,bet man liekas, ka darbi kļūst labāki
Kikyou
Sep 13 2006, 17:58
QUOTE(Steam @ Sep 12 2006, 22:00)
bet man liekas, ka darbi kļūst labāki
Nez, ja tā godīgi, man liekās, ka priekš uh, četriem mēnešiem tas ir nenormāli niecīgs progress. -.o
Neptuuns
Sep 13 2006, 19:58
nav jau svariigi cik ilgi ziimee bet cik ziimeejumus uzziimee. Piem, ja sheit ir ielikti visi ziimeejumi, tad shitas ir tiiri normaals progress.
Cilveeks
Sep 16 2006, 15:56
es taadus plakanus cilveecinjus otrajaa klasee ziimeeju.... galvenais nevis cik ilgi vai cik darbus uzziimee, bet gan cik ljoti censhas ziimeet... var jau katru dienu ziimeet pa 15 minuuteem vienaadus darbus, neko daudz taapat neiemaaciisies... bet ja ziimees ik pa laikam 3 stundas vienu darbu(taa kaa es) tad jau peec 5 darbiem progress buus ieveerojams... veel ir ljoti labi peetiit citus darbus un meegjinaat iegaumeet mazaas niances tajos...
Kā saprast-plakanus cilvēciņus?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.