Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani ziimeejuminji...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Sushi
Man tas striķis izskatās pēc mīkstas, pūkainas šalles... Tikai tagad to pamanīju! biggrin.gif
Bet ja atvērsi ar Corel Photopaint, vai tad tad arī būs tik spilgts?
Lii
Nu tad tā.. Beidzot es esmu te tā kā kaut ko uzzīmējusi. Man jau nu pašai liekas, nu tā... Saskatu daudz, daudz kļūdu, piemēram, ēnas izskatās pēc netīrumiem, mati meitenītei izskatās pēc kaut kādas Nutellas, bet Misteram Puniņam puns izskatās pēc kaut kādas pumpas. blink.gif Bet man negribējās ilgāk čakarēties ap šito darbu, jo... nu, vienalga. biggrin.gif Nosaukums šim zīmējumam ir: "Nevaru aizmigt bez Mistera Puniņa..."
P.S. Nenorādiet uz tādām Mistera Puniņa nepilnībām, kā viena roka garāka par otru u.c., jo tāds viņš ir un tādam viņam jābūt. happy.gif

image
Sushi
Foršs, mīļš zīmējums! happy.gif Man patīk Mr Puniņš un meitenītes mati neizskatās pēc Nutellas! biggrin.gif Seja ir diezgan piemīlīga, bet tikai tikko pamanīju, ka viņas emmm.. kreisā uzacs tādā baigajā leņķītī.
Kā jau zini, Mr Puniņš man atgādina Salad Fingers! laugh.gif
Kopumā... ir labs!! (tikai sasodīti mazs) smile.gif
Kirara
Jaa man patiik kraasas, bet aciim skropstas ir taadas taisnas liinijas.
...Un Sushi, ko tu runaa par Nutellu? Tu mani pilniigi sakaardinaaji.. dry.gif *skrienu uz virtuvi taisiit Nutellmaizi*
Lii
Nu diezgan sen te neesmu rādījusies, kur nu vēl ielikusi kādu darbu (nebija jau arī ko likt) biggrin.gif Nu bet vienu dienu es piesēdos pie datora un man uznāca zīmējamais (un nākamajā dienā vēl paturpinājās) tā arī tapa šis Ziemassvētkīgais darbiņš, ko es atļaujos ielikt, tā teikt, publiskā apskatē. Ehh, bet ko tur gari runāt - izsakiet savas domas happy.gif

IPB Image
Karamele
ew, bet smuki ^^ tāda biedējoši kawaii.
kaut, kas gan nav kārtībā ar galvas formu, bet visā kopumā ir ļoti labi un man ļoti patīk ^^
Cowkiller
kaut kas ziemassveetku noskanjaa ar paint pamatni...
interesants un tomeet atturiigs. cool.gif
Sorrow
uzreiz radaas tada ziemas noskaņa.... laugh.gif
...vienigi man izskatas ka viens plecss ir nedaudz garaaks par otru...

bet vispar tiesham ļoti smuki...man patik... tongue.gif
Sushi
Vienīgais, kas man šinī zīmējumā ne īpaši patīk ir tas, kā ir noliktas acis.
Man liekas, ka viņām arī vajadzēja būt tādām ieslīpām, kāda nolikta viņas galvas forma.
Bet pārējais ir perfekto manām ačelēm. XD
Lii
Acis tiešām izskatās kā kkādi televizori, turklāt ir par zemu laugh.gif un, ja tā paskatās, tad tie pleci arī ir tādi nevienādi.. Nākošreiz vairāk piedomāšu pie šitām lietiņām smile.gif (bet gan jau tad aizmirsīsies citas)
Lii
Tātad, skicīga haltūriņa ar Sushi ietektu tēmu - ārsti, vai arī ārstu tēma.. nu kaut kas uz to pusi katrā ziņā. Nu.. nu jā.. smile.gif vērtējiet, ja ir vēlēšanās

IPB Image

P.S. atvainojos par dubultpostu.. mellow.gif
Cowkiller
wov lol shis ir labais!
riktiigi reeciiigs un tomeer labi uzziimeets...
vanda
naw slikti biggrin.gif
Lii
Tapis kārtējais darbiņš - viendienītis. Nosaukums - trīskātējā meitiete. Tehnika - nerūpīgšvīkšvāk uz tableta. Slepenais vēstījums jeb zīmējuma dziļā doma - neatklāta. Komentāri, kritika un ieteikumi - gaidīti un vajadzīgi.

IPB Image
Miki
oho...shitais man patiik vislabaak....man patiik gan meitene gan fons....vismaz orginaali...neee nu man jau patiik... happy.gif
Sushi
yaay, Lii mani uzziimeeja! (^..^)
Man ljoti, ljoti patiik. Man patiik, ka tu ziimee shitaadaa kraasaa.
Vieniigais- matu kontuura (aareejaa) vareeja buut ne tik spuraina. Bet citaadaak- forshi.
Miki
nee man patiik kaa tas ziimeejums izstaaas tagad un es domaaju ka nevaig neko mainiit....droshi vien ka tev uzziimeeja..Sushi... happy.gif
Shumins
QUOTE(Lii @ Oct 19 2006, 21:44) *

Ziemassveetkiigi_

IPB Image

blink.gif blink.gif blink.gif
Shitaa smuka kartinjas ziemassveetkos ph34r.gif
Taads smukums bija paskreejis garaam!
Laikam jau visi tie uz fikso sameistarotie darbi ir tie forshaakie...
Lii
Miki - paldies, paldies! ^___^ prieks, ka tev patīk.
Sushi - nu sākot zīmēt nebija domāts kāds konkrēts cilvēks (šajā gadījumā tu biggrin.gif ), bet laikam kkāda līdzībiņa ir (nu vismaz matos), jā un paldies par komentiņu! happy.gif
Shumin - paldies! Forši, ka arī tev viņa, cik noprotu, radījusi Ziemassvētku noskaņu (efekts panākts *yay*).
Cowkiller un vanda - (par iepriekšējo) paldies! smile.gif
Miki
Lii ziimee veel...nu jaa es tagad uzbaazhos bet man patiik kaa tu un Sushi ziimeejat un es tur vnk neko nevaru izdariit...taa kaa gaidiit gaidu naakamo ziimeejumu... happy.gif
kahi
a tu pēdējā to meiteni zīmēji 3 reizes pāc kārtas, vai vienu palielināji? pieļauju, ka pirmais variants, bet ja būtu otrais, tad būtu riktīgi ok - respekts no manas puses, ka vairākas reizes sanāk tā pat. ( ja nu tomēr otrais variants, tad viss iepriekšminētais nāk tev tikai par labu).
Lii
Pēdējā protams nezīmēju 3 reizes, bet palielināju vienu, jo kam tādam es būtu par slinku ;D bet nu gan jau, kādreiz..
Šoreiz arī viens darbiņš gatavs, nolēmu ielikt ne tikai gatavo, bet arī skici. (jā, šai meitenei ir liela galva attiecībā pret ķermeni laugh.gif ) ko vēl piebilst.. laikam jau neko, piebilstiet jūs smile.gif

Skice:

IPB Image

Gatavais:

IPB Image
Miki
mm..man liekas ka ir labi...tev vieniigi peedejaaa laikaa aizraushanaas ar tiem kaktusinjiem ja...bet man liekas ka injiem akcentu piedod taa sarkanaa lente(ja taa ir lente)..
Pati meitne ir ok..kaut gan kaa tu pati teici ka galva pret ķermeni ir mazliet neproporcionaala...bet taa man liekas ka viisss ok...aa un man patiik kraasu izveele... happy.gif

vinjiem nevis injiem soryyy....(nemaaku normaali rakstiit) happy.gif
Keydan
Tiri norm...
Bet kas tas par sarkano lenti?
Misa
uzziimeets ļoti cmuki tas fons ...reāli izdomaats . nu es jaw neesmu nekaads speciālists ,bet man paskatoties izskatiijaas piere gara un mati uz galvas taa bisku pamaz:)
Cowkiller
galva ir par lielu...
meitene izskataas bishku beikta. sad.gif
Lii
Kad jūs tā pasakat tā galva tiešam izskatās nesamērīgi gara (par to lielumu es zinu, ka jā, ir par lielu kopumā), pirms tam neievēroju to tā. Par lenti, jā tā ir domāta lente un kādā sakarā viņa tur - tāpat vien, lai kaktusi fons nebūtu tik pliks. Mati.. tos es vispār nemāku zīmēt tā, lai dabiski izskatās biggrin.gif
Bet nu, paldies par komentāriņiem ^.^
Sushi
Hei, šitais ir manā gaumē darbiņš tev iztaisījies, Lii. smile.gif Tiešām tīkams maniem redzokļiem. Fons- cepuri nost! Man nav nekas pretī, ka viņai galva tāda liela, jo tu tā vienmēr zīmē (un es pati, ja kas, arī). Man nepatīk TIKAI tas, ka viņai zods izskatās nobīdīts uz vienu pusi. Bet tā kopumā... jā, jā ir okei dokei bokei lokei šmokei! happy.gif
kahi
skicē viņa izskatījās labāk, un, ja čauka būtu zemāk, tad galva nebūtu liela, bet gan frizūra pufīga.
patīk fons. meitenei varēja bbūt labāka (jaukāka, priecīgāka) sejas izteiksme. un, jā, viņa tiešām izskatās mazliet beiGta!
Miki
Nu vai zini Lii te sen nekas nav ticis publiskots...
Njaam nu visumaa gaaju cauri un uzraku...kaa jau vasara naak vareesi ziimeet, nekaadas skolas un tik atpuutinja... smile.gif
Nu karoch ziimee...gaidam shiten te ziimeejuminjus...
enigmo
normāli darbi, skices labas un cg ar labs! ph34r.gif
Lii
Miki, es zinu, ka esmu slinķe.. Bet es labošos! smile.gif viens darbs jau ir aizsākts un cerams arī drīzumā tiks pabeigts.
Enigmo - paldiesiņš wink.gif
undux
tu tieshaam esi ljoooti pilnveidojusies taapat kaa sushi
Miki
Baac Lii tu te mums esi liela slinke kaa es skatos... biggrin.gif
bet da nu lab ja.. biggrin.gif
Lii
Eh, Miki, nu tad beidzot tev un varbūt pat vēl kādam citam par prieku (nu man pašai noteikti), esmu piebeigusi šito darbu. Varētu visas nepilnības un kļūdas novelt uz - tas ir mans stils xD bet nu nē jau nē, tāpat interesē viedokļi, tā kā feel free to comment. ^-^ (taisīju ilgi..jo esmu slinka) ((ņemšu arī skolai kā vasaras darbu o.o))

IPB Image
zeloco
Iznjemot sejas man patiik viss, it sevishkji kraasas..
Dzeltenais zakjiitis fonaa ir iisteni jauks ^.^ <3
Mimi
Man, gluži kā Zeloco, nepatīk viņu galvas - par lielu un par garenu.
Viss, kas stāv pie sienām, sanāca ideāls.
Man patīk tas realistiskums, ko rada nokaltusī sienu krāsa un ieplaisātās tapetes, un arī lapas izdarīja savu [tie zīmējumi] - ļoti skaisti izskatās tās, kas pa kreisi, atlocītais gals - nu tik realistiski! ohmy.gif
Un vienkārši, bet dzīvei līdzīgi - savādāk visiem visur ir ideāls perfektums, aju, man patīk šis darbs... ^_~
Tagad apskatījos vēlreiz uz tām galvām - tagad man īstenībā patīk, jo to varētu novilkt uz interesanto stilu. Grūti paskaidrot, bet tas tāds... gribas teikt "Sound of Freedom", nemācēšu paskaidrot, kādēļ tieši... ;P Turpini tadā stilā, un viss būs super.
Lii
Žēl, ka jums viņu galvas netīk, man patīk ;D (protams, ne jau mati, ko es neprotu normāli uzzīmēt), tas, ka viņas lielas tiešām varētu novelt uz manu stilu, bet tas jau neattaisno proporciju kļūdas xD
Bet prieks, ka patīk detaļiņas fonā (centos), un paldies par labajiem komentāriņiem :]
Sushi
Nē, Lii, re, ka Mimi galvas tomēr iepatikās. ;D
Nu, man patīk. Gan krāsas, gan sižets. Patīk tas ''Hypnotic'' kā arī tas, kurā tie trīs cilvēciņi (plakāti). Vispār grūti tā atsevišķi noteikt, kas patīk un, kas ne. Viss patīk. Un, jā, galvas nav ne par lielu, ne par garenu. Tas nu tiešām ir tāds stils. Ā un zēns rozā istabiņā ;]
Miki
He hee Mimi beidzot sagaidiija... smile.gif
Nu vai ziniet shiis galvas jau sen tiek laistas aprindaas..tb ziimeetas daudz un dazhaadi un ne tikai uz papiira ir arii kreklinjsh.. biggrin.gif
bet nu man jau tiik...jaa pareizi piekriitu Sushi ka zeens rozaa istabaa izskataas smiekliigi, bet zin kaa neko jau nevar zinaat.. biggrin.gif
Zini izskataas ka shim darbam buutu doma ka kjip zeens pie meitenes nu kjip ne lauzhaas bet katrs savaa pusee un taa kaa netiek nu jaa jaa aizraavos vnk.. biggrin.gif sorry...
man taa peedeejaa laikaa gadaas..
nu bet labi ir tas ka kko ieliki beidzot, bet tagad tik nenoslinkot un driizumaa veel kko vajadzzeetuu.. biggrin.gif

Baac es pat savu vaardu vairs nevaru uzrakstiit, bija domaats MIki biggrin.gif
Lii
Nu, bet kas jums pretto zēnu rozā istabiņā laugh.gif Nē es tur centos izdomāt vēl kaut kādu sižetu nu kā jau varredzēt zēna istabā apakšā rozā tapetēm ir dzeltenas, bet meitenes zem dzeltenajām - rozā, zem tā arī doma slēpjas, tikai līdz galam neizdomāta ;D tā kā apmainīti istabām, tā kā nē..
Taisīnba jau tev ir, Miki, galvas palaistas aprindās sen, jau tak skolas laikā gandrīz visu klažu malas bija ar tādām galvām xD ehh, moška jāizdomā kaut kas jauns, bet varbūt arī vēl ne..
Tencinu par labajiem vārdiem.
Mimi
QUOTE(Miki @ Jul 23 2007, 23:37) *

He hee Mimi beidzot sagaidiija... smile.gif

Miki, ko tu ar to gribēji teikt? rolleyes.gif xDD
Shatako
Tās galvas, tb tie profili ir vienk. super ūber izstrādājumi! ^__^Paklājiņš ir nedaudz šķībs(svītras šķībi uzvilktas:3) Manuprāt, vajadzētu piestrādāt mazliet pie ķermeņiem, bet citādi darbs ir superduper labs.
Miki
Nuu kaa jau apakshaa ir rakstiits, tad es vairs savu vaardu nejeedzu uzrakstiit, jo bija sto procent domaats Miki... smile.gif
Asuka
ke, ke daile. džeks rozā istabā. xD ir, ir labs. man patīk atlipušās tapetes. rocks!~ pietiek māžoties, tagad par katru istabu atsevišķi. *cenšas sevi savaldīt* nu es sākšu ar man tuvāko tēmu - džeks rozā istabā. kawaii ^__^ ļoti interesants acu zīmēšanas stils. i like it.. yēs. var redzēt, ka esi varen pacentusies. tas priecē. puiša proporcijas ir nepareizi foršas. dīvaini. es apzinos, ka viņas ir greizas, bet man patīk. paklājs un zemenīte ar ir dikti jauki. un tas žvērs uz sienas arī interesants. man ļoti simpatizē krāsu salikums. labais.. .!~ tālāk seko zaļā istaba. nu tikpat smuka, kā rozā. nav ko vairāk piebilst. visā darbā ir labs ēnojums. es pat teiktu ļoti labs. labi vienā teikumā sakot darbs totaly rocks!!!! <-- tur ir 3 izsaukumzīmes. veselas trīs. tā turēt Lii.. talants tev ir un izdomas ar netrūkast ;P

Lii
Heh, līdzīgo vārdu sajaukšanās ir labā ;D
Shatako - paldies blush.gif pie ķermeņiem man tiešām vajadzētu piestrādāt, piekrītu.
Asuka - tavu komentu lasot seja vienkārši ņēma un savilkās smaidā :] paldies par komplimentiem un prieks, ka patīk ^^
Kate
Kaut kas nedaudz atsvaidzinošāks no ikdienas.

Jau apnika skatīties uz tiem zīmējumiem, kas ir pielāgoti vairāk realitātei..

Ir labi.

Domā turpinā tādā pašā garā? smile.gif
Lii
Kate - paldies! Par turpināšanu.. nu laikam jau ;D vismaz kādu brītiņu.
Nu un es ar nepieklājīgi īsu pārtraukumu no iepriekšējā darba esmu uzmeistarojusi jaunu. Par brīnumu sev pašai tikai divas naktis nācās pasēdēt līdz 4 no rīta un gatavs bija ^^ Nosaukums - Look there. (ā btw iepriekšējam nosaukums bija - A wall between, tas tā)

IPB Image
Sushi
Hmm, bet es nesaprotu vienu lietu.. XD Kāpēc nosaukums angliski, bet fons latviski?
Tjā, diezgan grūti pateikt, no kurienes nāk gaisma.. bet varbūt tad nāk no vairākām vietām. Un man vēl jo projām liekas, ka plauksta par lielu, radot iespaidu, ka roka ir nenormāli gara.
Bet tagad - labās lietas. Hehe, Rūpi uzzīmēji, ko? ;D Bet, vispār, diezgan tavā stilā darbs. Visiem tādas ūdens emulsija krāsas acis.. tas man patīk. Tie mazie, perversie elfiņi man arī patīk! Protams, ka arī mazā mārīte un putni, kuru skatieni atgādina Jūli un to tur putnu skatienus, kur tev vajadzēja vilkt no punkta uz punktu. XD
Nu jā. Bet kopumā man šitais patīk. Patiešām. (:
Mimi
Hmm. Oriģināla fona izdoma, aizvietojot ilgo, nogurdinošo centību uzzīmēt kaut ko foršu, cerībā lūdzot, lai sanāk, ar parastiem burtiem un kādu ielocījumu. XD
Tiešām, man tas patīk visvairāk. Piemēram es nekad tā pat iedomāties nespētu. Forša ideja! *^__^*
Jām, plauksta ir dauz par milzīgu, un arī 3, 4 pirksti izskatās tādi.. nemiesaini. varbūt vajadzēja nedaudz savādāk ēnot, varbūt man tā tikai liekas. nezinu. ^^
Jām, un tev jau piesavinājās īpašs stils. :3
Hmm. Es respektēju tos pervīgos elfiņus, bet man patiktu labāk, ja viņiem mati būtu rudi/brūni. XPP
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.