Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani ziimeejuminji...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
kika-chan
dīvains zīmējums... bet superīgs (man patīk tās putnu galvas vislabāk)
Miki
Heh nu redzu, ka beidzot neslinko.. biggrin.gif
Man piemeeram patiik tas, ka taa roka ir mazlietinj pa lielu, jo tas dod darbam efektu...
un starp citu jautaajums: " Vai visos darbos jaabutt obligaati proporcionalitaatei? Tas tak ir stulbi, jo darbs mosh ir taa domaats, bet nee.." jautaajums beidzaas...
biggrin.gif konkreeti iereecu par elfinjiem, nu kko taadu veel nebiju redzeejusi no teviim.. biggrin.gif bet ir okei...
Putns pirmajaa briidii izskatiijaas shaushaliigs, neprasiet nezinu kapeec, bet ta izskatiijaas, bet tagad jau pieradu, ka uz mani luukojas divas Juules lielaas aces.. biggrin.gif
Un jaam, ja tas ir dzekinjsh tad vinjam ir baigi daudz, nu ne baigi, bet kaads gabalinjsh, rozaa.. biggrin.gif
Shitaadu dzeku grbeetos redzeet uz ielas ( ja tas ir dzeks ).. biggrin.gif
Lab tas bij joks..Miki atkal ie sviestaa...

Lab kopumaa...paga izdomaashu tulitaas... darbs atskiraas no nemitiigajiem profiliem ko tu ziimeeji taadeelj ir tieshaam liels OK....man patiik... smile.gif
Alta Melissa
Eu šitas man patīk smile.gif dikti interesants
Mārīte un lācītis apenēs - da best XD
Lii
Nu tad tā:
Sushi - .. man nav ne jausmas kapēc. xD tā vienkārši tajā brīdī gribējās. Gaismā gan es iekritu, bet atjēdzos par vēlu, oh well, citrreiz :> Tālāk, roka roka.. Cerēju, ka būs tuvuma efekts, bet nekā, visi vienkārši domā, ka viņš ir gigantplaukstis. Maģiskā acu krāsa ^-^ ā un par elfiem (ja jau esat viņus par tādiem nodēvējuši, bija domāti tikai mazi cilvēciņi un nemaz ne tik perversi, ja kas, viņiem veļas diena, viss izmazgāts - ir attaisnojums), bet nu, loģiski, priecina mani, ka patīk. Paldies. Patiešām :]

Mimi - heh, tiešām tāda nogurdinošā fona zīmēšanas darba apiešana, bet kādreizīt jau var atļauties. Par roku, nekomentēšu, nākamreiz cetīšos savu domu pasniegt saprotamāk :} Ar to stilu īstenībā ir kā ir, nezinu, varbūt rīt ņemšu un sākšu zīmēt svītriņcilvēkus un aizraušos, un ar to viss stils būs beidzies, kas to lai zina. Matu krāsas.. gaume ir strīdīga lietiņa ;D lai nu kā, paldies.

kika-chan - tici man, tas tikai dēļ viņu skatiena xD Un paldies.

Miki - beidzot kāds rokas piekritējs *yay* Elfiem, starp citu brīnos, kā neviens neko nesaka, ka tam augšējam nav ausis, bet apakšējam ir ;D (lai gan tas nebija speciāli tā) Ir, ir tas džeks, ir arī gabaliņš rozīgi lillā, a par ko nē :] pastaigā biežāk pa Brīvības ielu kājām, moška paveicās ar. Bet paldies, paldies, paldies! ^__^

Alta Melissa - forši, ka patīk lācis apenēs, sākumā bija domāts pamperos, bet izskatījās tik un tā pa gabalu pēc parastām baltām apenēm, tapēc vismaz krāsu pamainīju. Un, protams - paldiesiņš! ^^
Miki
Taaksh taaksh taaksh es redz ka kaads te slinkot saacis.. biggrin.gif
Lii
Uhh, gandrīz gads pagājis, kopš neesmu te iegriezusies.. sleep.gif jāiztīra beidzot pelējums un jāieliek kaut kas jauns un svaigs :]
Šoreiz tā mazliet atšķirīgi no iepriekšējiem darbiem, varbūt pat ne apzināti, vienkārši tā sanāca. Sen ar tabletu nebiju darbojusies. Negribējās krāsās. Ek, vaigu kauli xD
Nu, spriediet paši.
Nosaukums: Abpusēja sapratne.

IPB Image
Haikis
Savdabīgs stiliņš. Nezinu, kapēc, bet atgādina 70to gadu amerikāņu C klases filmu galvenās varones.
zeloco
Patīk tas pa kreisi.. Kakls bish pa shauru, bet to taa neredz... ljoti patiik eenojums
vampiregirl
oh, forši, man patik ^^ it īpaši vampire patīk ^^
ankhu
NOIC,NOIC MAIT!!!!
Lii
haikis- 70to gadu amerikāņu C klases filmu galvenās varones <-- XD izklausās jau kruti, bet starp citu tas, kas nav ar kājām gaisā ir viņš nevis viņa ;]
zeloco- forši, ka patīk ēnojums. prieks cool.gif
vampiregirl- paldies :> prieks, ka patīk
ankhu- man, lūdzu, vajadzēs tulkojumu ;D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.