Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manga vs. Anime
Anime forum > Anime > Manga
Pages: 1, 2, 3
Sigfa
QUOTE(Alexiel aka Organic Angel @ May 9 2006, 20:02)
Un tik subjektiivu atbildi prasoshus jautaajumus nav jeegas uzdot. Man teiksim manga shobriid ir ko vienkaarshi nosist laiku, kad nav ko dariit (manga, nevis scanlations), bet anime man ir izklaide. Man personiigi patiik, ja ir kraasas un dinamika, kustiiba.
*

1. You have never hold a real manga in Your hands.

*

How can you be so damn sure? Even when I was back in Latvia, I read a few mangas. Now, if you would take a look below my avatar, you would know, tha I now have the opportunity to read any manga I like for a mere Lat.
Kaede
Es tomēr dodu priekšroku anime nevis manga. Tā ir ērtāk un interesantāk. Un man tā vairāk patīk.
Apofiss
Animee! err.. >< kādu laiku likās, ka manga ir anime novirziens *sigh* ph34r.gif
Janots
Manga! Manga!
ar abam kepam par mangu!!! biggrin.gif
Ragana
Kaut arī zinu, ka manga ir labāka, tomēr dodu priekšroku animei.
Anime:Kustīga(nu nekas nevarēs pārspēt animētā Soubi kustības), krāsaina(Tsuzuki acu krāsa, vai ne?), ar skaņu, seiyuu balsīm...Protams, vēl ir opening un ending dziesmas...
Manga:Melnbalta, nekustīga, un bieži vien ļoti smalki izstrāda bildīte, pie kuras acis var kavēties, cik ilgi patīk, nevis jau pēc mazāk kā sekundes nokļūt nākamajā kadrā... Nesaīsināts un necenzēts sižets, ir mazliet vairāk tēlu, kas animē "pazuduši", un man vismaz manga liekas labāk saprotama.

Vispār, es anime skatos nevis sižeta dēļ, bet lai gūtu baudījumu un efektu, ko gan nevar panākt bez kārtīga sižeta un kaut kādas jēgas...
Ja man anime patikusi, bet tā nav bijusi kārtīgi pabeigta, piemēram, Loveless, un man gribas kaut ko vairāk - es meklēju mangu.
Nu, jā, un vēl es mangu lasu tad, ja nekādi nevaru tikt pie anime...
Taka
Anime un manga ir divi atšķirīgi veidi/mediji, kā pasniegt vienu un to pašu. Tāpēc šis "vs" ir bezjēdzīgs pēc būtības. Gaidīsim "Pūt Vējiņi" mangu tā noteikti ierullēs varāk nekā tā leimā latviešu filma, 100 punktu!!! laugh.gif
Shatako
Doomāju ka anime man patīk labāk,bet mangai arī nav ne vainas!
kaarleens
Domaaju puut veejinji mangaa tiks iekljautas hentai sceenas starp uldi un baibinju laugh.gif
sory par pilniigu oftopick rolleyes.gif
Asuka
man patīk abi, bet es vairāk nosliecos uz mangas pusi ^^
Unreachable
rolleyes.gif

Jāsaka, ka negaidīju vairāk uz anime tendētā forumā redzēt tik daudz cilvēku, kas ir pozitīvi noskaņoti pret mangu. Patīkami pārsteidzāt mani, ļaudis. >.>
Tomēr nevar teikt, ka atkārās žoklis. Mangas forumos arī tiek izveidotas apakšsekcijas anime diskusijām. :amuse

......
Es aiz pieklājības atturējos. Labāk tā. Neiejaukšanās politika.
Ja balsotu, tad 51% mangai un 49% - anime ...... tātad sanāk, abiem bezmaz vienādi.

....
Te kāds teica, lai šo necenšas pārliecināt par to, ka mangas nav komiksi .... bet .... man gribētos būt tik netolerantam un izmest pāris frāzes par to, kā mangas saturs ir maziem bērniem pat neizprotams.
*jūtas labi par savu līdzsvaroto dabu*
Janimaru-kun
nuu ir jau mangas arii mazaakiem beerneljiem, vai ne taa?

Nu es principaa nobalsoju, ka abi labi, jo taa arii domaaju, tachu paarnesot sho pashu topiku rietumnieciskaa videe, jaasaka, ka disney komiksi man patika labaak, nekaa multenes, gan jau tas pats kaadreiz notiks ar anime un mangu.
Osis
Man patiik Anime vairaak...kautgan...aaa!!
kika-chan
nez man patīk manga kā nekā garāka, acis nebojā utt... biggrin.gif un manuprāt mangā ir vairāk daudzkā (nu notikumu) nekā anime ...
Osis
Nee, anime vairaak notikumu smile.gif ja njem veeraa filler-series. (vismaz prieksh naruto) smile.gif
Haruka
Man abi divi patiik. Protams mangas es dazreiz nevaru izlasiit, jo ir japaanju valodaa, bet tomeer abi divi man ljoti patiik.! smile.gif
Moira-chan
Man vislabak patīk manga, tapec ka anime dažās reizes ne vis it kā mangā....... sad.gif
Andiigais
Tagad esu iemaaciijies vispirms noskatiities animi un tad tikai lasiit mangu, lai nesanaak vilshanaas animee smile.gif
Tatsuke-sama
Kas attiecas uz mani, kā kura manga un kā kura anime, nereti anime netur līdzi savai mangai ne sižeta ne animācijas ziņā, nu es domāju vizuāli mangā attēli ir daudz izsmalcinātāki, toties animē viss ir krāsains, ir ekšins un skaņas dažādas un animi ir daudz grūtāk uztaisīt, protams labprātāk skatos animes nekā lasu mangas... mellow.gif
Santeroel
Es agrāk aizrāvos vairāk ar animēm, bet pēdējā laikā esmu pārgājusi uz mangām. Laikam pie vainas bija "Perfect Girl Evolution" - manga ir lieliska, bet anime... welll, nebūt lieliska. Un horror mangas arī ir biedējošas.
Vienīgā nelaime tāda, ka bieži daudzas mangas netiek iztulkotas tik ātri, cik es tās lasu (un arī tas, ka dažas jālasa no labās uz kreiso, bet ir arī tādas, kuras jālasa no kreisās uz labās).
good bless EvilEmpire - labākie mangu resursi visā internetā, neskaitot mIRC.
mundios
Man gan liekas ka Manga un Anime ir cieši saistas un ar neko nevar atšķirties rolleyes.gif
Church
var, un biezhi atshkjiraas. tiiri radiishanas procesa iipatniibu peec. - stipri vienkaarshaak un mazaak darbietilpiigi ir ziimeet tikai galvenos sizhetam kadrus mangaa, nekaa visus 20-30 katru sekundi, + veel domaat par coloring/seiyuu/OP/ED/soundtracku/maarketingu. - taapeec biezhi mangaa shiis individuaalaas sceenas ir daudz detalizeetaak/skaistaak uzziimeetas/eenotas (eg. saliidzini kaut vai brunju artu berserk mangaa vs. anime, kur tikai iekraasotas kontuuras) utml, + arii sizhets biezhi ir garaaks, ar papildus sidestories .. animee parasti ietilpinot tikai kaadu labi ja vienu story arcu finansiaali / iespeejamaa epizozhu skaita deelj.
protams, vienmeer iespeejami iznjeemumi (kas, kaa zinaams, apliecina likumu [tm])
nimfa
Vienlīdz sajūsmina gan anime, gan manga kaut gan ar mangu sanāk sastapties biežāk. Ir animes kas rada pārdomas, mangās pārdomas vari radīt pats skatoties zīmējumu un uztverot to katrs savādāk.
Zakura
Man patīk ļoti anime, bet arī manga ir normāla!!! happy.gif Bet laikam ka anime patīk labāk!!! happy.gif
Tramvajs
Man labāk pie sirds iet anime. Manga arī patīk, taču tikai uz papīra. Monitorā lasīt ir neforši. Eh, žēl- būtu vairāk naudas, varētu pasūtīt mangu un lasīt. Bet nav.
undux
manga! man ljoti patiik kad mangaa ir kaa lai saka nokjerts kaads labs moments nevis kaa animee vienkaarshi pavilkts uz priekshu
kakene
man liekas kad īpašas atšķirības nav!!
Dažiem patīk labāk lasīt mangu, citiem skatīties anime! happy.gif
dainismat
Es uzskatu, ka anime ir labāks tāda iemesla dēļ, ka mangā nevar redzēt varoņu izjūtas un īstu action. Tomēr manga ir labāka tad, kad anime vēl nav pilnīgi pabeigta. Man asvukārt nepatī ktas, ka dažas anime nesakrīt ar mangu, piemēram, Air Gear ...
Alisy
Es domāju abi vienādi.Vairāk tā kā animes skatos bet manga arī ir pietiekami interesanta. closedeyes.gif
aruka_sei
es skatos anime un lasu mangu, priekš manis abi ir vienādi wub.gif
Karira
Kādreiz skatījos tikai anime, bet nu jau pāris gadus esmu pārmetusies uz mangu. Lai skatītos anime, bieži vien, pietrūkst gan pacietības, gan laika. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.