iewucis
Nov 20 2005, 20:47
..man gan skjiet ka deguns ljoti labi iskataas....un uzziimeet kaa parastam cilveekam ir ljoti gruuti...
Tigra2
Nov 20 2005, 21:25
QUOTE(iewucis @ Nov 20 2005, 20:47)
..man gan skjiet ka deguns ljoti labi iskataas....un uzziimeet kaa parastam cilveekam ir ljoti gruuti...
Būtu redzējusi kā es mocijos, mācīdamās zīmēt Anime degunu. Es tikai nesen uzzināju, ka darbs ir anime stilā arī tad, ja deguns ir normāls. Un tā priecājos, ka varu atsākt zīmēt normālu degunu. Es nezkapēc biju ieņēmusi galvā, ka ja zīmējums nav anime, tad nav vērts zīmēt.
QUOTE(iewucis @ Nov 20 2005, 19:36)
..neesmu iipashi leila pc speciaaliste...
....uz kaa tu izkraasoji to aatteelu kur ir zeeni un tas dziivniecinjshhh..
hehe, ar Gimp...
QUOTE(Tigra2 @ Nov 20 2005, 19:40)
Tev ļoti dabiski sanāk, tik deguns neiekļaujas fonā. Skatoties uz dzīvnieku zīmējumiem secinu, ka tev labāk padodas dabiskā līnija. Ja kādreiz nav ko darīt, pamēģini uzzīmēt degunu kā dzīvam cilvēkam.
hmm, domā pēdējo zīmējumu, to meiteni? nu varbūt arī, tas deguns bik dīvaini izskatās... būs jāpamēģina pārzīmēt
hmm... nu tā labāk?
iewucis
Nov 21 2005, 19:17
jaaa un kaa vel....
Righorn
Nov 22 2005, 15:42
Vells paraavs.....
zeloco
Nov 22 2005, 16:05
*_* *sajuusmaa*
wow, super... tie cilveeki ir kaadi ir (nu, parasti), bet antro tev sanaak vnk super!!! <3
X_Kamui
Nov 22 2005, 20:09
Nu ja labs gan, bet izkraasots tas izskatitos vel labaak...
iewucis
Nov 22 2005, 20:53
kuraa adresee var atrast Gimp??? (plzz noraadi tieshi preciizu adresi) ..., un kaa var zinaat kaa pareizi jaaieeeno??
Dead Star
Nov 22 2005, 21:01
mjāaaa..... nav ko īsti piebilst ... vienīgi to,ka šie zīmējumi tiešām ir labi
Tev patiesi padodas zīmēšana,tas pēdējais ar meiteni arī ir izdevies. Man patīk .. un neesmu jau vienīgā ... bet tik tiešām turpini zīmēt , jo darbi ir super
tev baigi labi sanaak.....ziimeee veel...es arii esmu saakusi ziimeet bet tik labi veel nesanak....tie dziivnieki ir vnk super..
Kikyou
Nov 22 2005, 22:40
QUOTE(iewucis @ Nov 22 2005, 19:53)
kuraa adresee var atrast Gimp??? (plzz noraadi tieshi preciizu adresi) ..., un kaa var zinaat kaa pareizi jaaieeeno??
Click here, d'oh! XD
iewucis
Nov 22 2005, 22:46
QUOTE(Lucky @ Nov 22 2005, 20:37)
tev baigi labi sanaak.....ziimeee veel...es arii esmu saakusi ziimeet bet tik labi veel nesanak....tie dziivnieki ir vnk super..
njaa es jau atradu to adresi, bet kad uzspiezj uz download tur ir vis k-kaadi ciiti meesli (
), nju un tad es nevaru saprast uz kuru tad iisti ir jaaspiezj, lai vareetu nolaadeet.....
iewucis
Nov 22 2005, 22:48
...ups... nju tas QUOTE ir par Kikyou....
aigarius
Nov 23 2005, 16:46
QUOTE(iewucis @ Nov 22 2005, 21:46)
njaa es jau atradu to adresi, bet kad uzspiezj uz download tur ir vis k-kaadi ciiti meesli (
), nju un tad es nevaru saprast uz kuru tad iisti ir jaaspiezj, lai vareetu nolaadeet.....
Man ir tāda nojausma, ka tev varētu būt Windows operētājsistēma, un tas nozīmē, ka tev jāiet uz
http://www.gimp.org/windows/ un jāņem no turienes automātisko instalātoru
Edit: Tur tālāk tev piedāvās GTK un pašu GIMP. Tev vispirms ir jāuzinstalē GTK un tad jāinstalē GIMP. Atkārtoju - vajadzīgi abi.
Tigra2
Nov 23 2005, 17:14
Tagad izskatās pēc zēna!
Ēnas pie deguna bišķi par tumšām, tas rada efektu, ka garš deguns.
Toties tas ir realistiski, jo nav iespējams, ka visi ir ar perfekti maziem deguntiņiem.
iewucis
Nov 23 2005, 20:17
s tak nemaaku..
tev ir skype??..ja ir atraxti savu niku vb tu vnk vari paarsuutiit??
Paldies par atsauksmēm
QUOTE(Tigra2 @ Nov 23 2005, 16:14)
Tagad izskatās pēc zēna!
Ēnas pie deguna bišķi par tumšām, tas rada efektu, ka garš deguns.
Toties tas ir realistiski, jo nav iespējams, ka visi ir ar perfekti maziem deguntiņiem.
Nja, lakam gan
vajadzēja to degunu bik mazāku
QUOTE(-Kai- @ Nov 22 2005, 19:09)
Nu ja labs gan, bet izkraasots tas izskatitos vel labaak...
aaaa.... es nespeeju! Tik gliishi! tieshaam smuki, man tiik!
X_Kamui
Nov 23 2005, 22:33
Ka es ari saciju izskataas vel labaak
nu vienkarši super!!!
ahahahhahaahhaaa! izkraasotais variants peec manis izskataas!(rudiee mati lielaakoties!) naw veerts atkaartot, cik labi tu ziimee! ceru redzeet vel meitenes. ^^
iewucis
Nov 23 2005, 23:43
super....
Tigra2
Nov 24 2005, 00:38
Dzeltenas acis...es jau zināju. Man tavs zīmējums bišķi saistās ar ērgļiem un tās dzeltenās acis...tiktiešām. Vispār es varu ilgi un dikti jūsmot par acīm, tās ir tik skaistas.
Zīmējums sanācis ļoti smuks, gaidu nākošos.
Jaladin
Nov 24 2005, 02:02
OMIGOSH OMIGOSH OMIGOSH! Super!~It īpaši fantasy tēmas... ģeniāli!
CirvjaKaac
Nov 24 2005, 16:34
NU ļoaaati glīši - ēnas, formas, proporcijas, stils... Visvairāk patīk tas jaunēklis ar dzīvnieku. Tā turpināt!
Ak Tu dieviņās, dieviņās, DIEVIŅĀs! Cik skaisti zīmējumi. Esmu vnk sajūsmā!!!
Reku vēlviens... Backgrounds nav īpaši sanācis, jā
iewucis
Nov 24 2005, 22:24
...to tu pati ziimeeeji??? ...ir gan baigi labi sanaacis.......super.....
Kyoushu
Nov 24 2005, 22:31
Loti labi ziimeejumi... Loti, loti labi.. Nepadodies!
Tigra2
Nov 24 2005, 23:06
Man tāds backgraunds nesanāktu. (jo man vairs nav photoshop, un ja arī būtu, nevarētu) Sanācis kolosāli tikai pūķis it kā lec ārā, to pūķi manuprāt nevajadzēja. pietiktu ar vientuļu jātnieku ziemā. Vai arī tikai vientuļš pūķu jātnieks ziemā.
Un kājas zirgam un pūķim izvietotas vienādi.
Abi kas vienā solī iet? Bišķi neloģiski sanāk.( Bet tas ir sīkums)
X_Kamui
Nov 24 2005, 23:13
Backgraundam nav ne vainas... a tas drakonveidiigais sanaaca vispar superiigi
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 22:06)
Un kājas zirgam un pūķim izvietotas vienādi.
Abi kas vienā solī iet? Bišķi neloģiski sanāk.( Bet tas ir sīkums)
nja, to es ar pamanīju kad uzzīmēju skici. Mēģināju pārtaisīt, bet kautkā nesanāca, tāpēc atstāju kā ir
Super nitra ...6_9... bez komentariem...
Visi zimejumi tik detalizeti enas perfeko... vienk X_X
Pēdējā zīmējumābekam nav ne vainas. Zvaigznes stranna visābildē iederās. Bet pati bilde burveklīga!
puukjis ir reaals un arii backgroundam nav ne vainas
Bet man skjiet ka tas dzjex seezj paraak taalu uz zirga muguras, veel bridis un vinsh noslidees lejaaja ( ja vien taa nav domaac, vinsh iztaas tadc noguris
QUOTE(Reward @ Dec 7 2005, 12:00)
puukjis ir reaals un arii backgroundam nav ne vainas
Bet man skjiet ka tas dzjex seezj paraak taalu uz zirga muguras, veel bridis un vinsh noslidees lejaaja ( ja vien taa nav domaac, vinsh iztaas tadc noguris
ehh jā, tb, nē, tas tā nebija domāts... tas zimējums vispār tika baigi sasteigts, tāpēc daudz kļūdu...
vēl viens zīmējums... uz A3, par lielu skanerim, tāpēc fotogrāfēts...
ehh, vispār pēdējā laikā pazudusi iedvesma
iewucis
Dec 7 2005, 22:59
....Nesanaak?? ...tu smejies?? shitas te ir vnk fantastisks....
....supeer!!!!
...izskataas kad vinjsh tuliit kriitiis... hmmm tas ir speciaali??
hmmmm...vb arii mazliet mugura par garu
Visnotalj iipatneejs maakslas darbs. Hmm...
Diivains, bet kaut kas tajaa ljoti piesaistiija!
QUOTE(nitra @ Dec 7 2005, 22:06)
ehh, vispār pēdējā laikā nekas nesanāk
kaa tev nau kauna taa teikt? tev viss sanaak!
er..jā, I mean, šis i vienīgais darbs, kurš kautcik sanācis pa pēdējiem 2 mēn.
Tomoko
Dec 19 2005, 07:58
Drausmas, cik skaisti!!! Tev ir liels talants!
Man vislabaak patika eerglis kladiitee un tas "Hello" ziimeejums! Vnk fantastiski!!!
un
ehh
@_@ apskauzu!!! Drakons ir perfekts, superiigs, monstrozs (
). Superiigi darbi...
aw.. tas Cat >.< godīgi žoklis atkārās >.<
*cry cry cry cry cry...*
man tik ljoti patiik tavi darbi, es raudu no prieka jo ir taadi talantiigi cilveeki un tapeec ka man nekas labs nesanaak..
*CRYYY..*
Mmm.... tas pūķis... Tur vairs neko ne pielikt ne atņemt. Vienkārši lieliski!
Uzskatu ka tu esi otrā vai trešā labākā māksliniece kas ir iemaldījusies šajā forumā. Pirmais protams ir Pikis, ja esi redzējusi viņa darbus, tad noteikti pamanīji ka viņš arī neslikti zīmē. Ok, otro vietu tu pagaidām dali ar xikes, bet tā kā viņš šeit pasen nekā nav licis iekšā tad esi otrajā vietā xDD
Vienreizēji! Apbrīnoju visus tavus darbus! Iegriezīšos šajā topicā biežāk! =)
Tieshaam apskauzhami smuki darbi!
Pats peedeejais ziimeejums man miiljaakais! Vieniigais taa shalliite taa smiekliigi staav, bet darbs izcils. Taapat kaa apbriinojamais zveers! Skaisti, tieshaam ljoti labi ziimeejumi!
Apskaužami smuki tu zīmē... ;_; Goda vārds nav ko teikt.
Pats pēdējais zīmējums. Nu ar to kaķi. Tik dievīgs! Vāks, ku labs zīmējums!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.