Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani ziimeejumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3
iewucis
..man gan skjiet ka deguns ljoti labi iskataas....un uzziimeet kaa parastam cilveekam ir ljoti gruuti...
Tigra2
QUOTE(iewucis @ Nov 20 2005, 20:47)
..man gan skjiet ka deguns ljoti labi iskataas....un uzziimeet kaa parastam cilveekam ir ljoti gruuti...
*

Būtu redzējusi kā es mocijos, mācīdamās zīmēt Anime degunu. Es tikai nesen uzzināju, ka darbs ir anime stilā arī tad, ja deguns ir normāls. Un tā priecājos, ka varu atsākt zīmēt normālu degunu. Es nezkapēc biju ieņēmusi galvā, ka ja zīmējums nav anime, tad nav vērts zīmēt.
nitra
QUOTE(iewucis @ Nov 20 2005, 19:36)
..neesmu iipashi leila pc speciaaliste... sad.gif ....uz kaa tu izkraasoji to aatteelu kur ir zeeni un tas dziivniecinjshhh..
*

hehe, ar Gimp... ph34r.gif

QUOTE(Tigra2 @ Nov 20 2005, 19:40)
Tev ļoti dabiski sanāk, tik deguns neiekļaujas fonā. Skatoties uz dzīvnieku zīmējumiem secinu, ka tev labāk padodas dabiskā līnija. Ja kādreiz nav ko darīt, pamēģini uzzīmēt degunu kā dzīvam cilvēkam.
*

hmm, domā pēdējo zīmējumu, to meiteni? nu varbūt arī, tas deguns bik dīvaini izskatās... būs jāpamēģina pārzīmēt smile.gif
nitra
hmm... nu tā labāk? unsure.gif
image
iewucis
jaaa un kaa vel.... smile.gif
Righorn
Vells paraavs..... ohmy.gif
zeloco
*_* *sajuusmaa*
wow, super... tie cilveeki ir kaadi ir (nu, parasti), bet antro tev sanaak vnk super!!! <3
X_Kamui
Nu ja labs gan, bet izkraasots tas izskatitos vel labaak...
iewucis

kuraa adresee var atrast Gimp??? (plzz noraadi tieshi preciizu adresi) ..., un kaa var zinaat kaa pareizi jaaieeeno??
Dead Star
mjāaaa..... nav ko īsti piebilst ... vienīgi to,ka šie zīmējumi tiešām ir labi smile.gif Tev patiesi padodas zīmēšana,tas pēdējais ar meiteni arī ir izdevies. Man patīk .. un neesmu jau vienīgā ... bet tik tiešām turpini zīmēt , jo darbi ir super biggrin.gif
Miki
tev baigi labi sanaak.....ziimeee veel...es arii esmu saakusi ziimeet bet tik labi veel nesanak....tie dziivnieki ir vnk super.. biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(iewucis @ Nov 22 2005, 19:53)
kuraa adresee var atrast Gimp??? (plzz noraadi tieshi preciizu adresi) ..., un kaa var zinaat kaa pareizi jaaieeeno??
*

Click here, d'oh! XD
iewucis
QUOTE(Lucky @ Nov 22 2005, 20:37)
tev baigi labi sanaak.....ziimeee veel...es arii esmu saakusi ziimeet bet tik labi veel nesanak....tie dziivnieki ir vnk super..  biggrin.gif
*

njaa es jau atradu to adresi, bet kad uzspiezj uz download tur ir vis k-kaadi ciiti meesli ( sad.gif ), nju un tad es nevaru saprast uz kuru tad iisti ir jaaspiezj, lai vareetu nolaadeet.....
iewucis
...ups... nju tas QUOTE ir par Kikyou....
aigarius
QUOTE(iewucis @ Nov 22 2005, 21:46)
njaa es jau atradu to adresi, bet kad uzspiezj uz download tur ir vis k-kaadi ciiti meesli ( sad.gif ), nju un tad es nevaru saprast uz kuru tad iisti ir jaaspiezj, lai vareetu nolaadeet.....
*

Man ir tāda nojausma, ka tev varētu būt Windows operētājsistēma, un tas nozīmē, ka tev jāiet uz http://www.gimp.org/windows/ un jāņem no turienes automātisko instalātoru smile.gif

Edit: Tur tālāk tev piedāvās GTK un pašu GIMP. Tev vispirms ir jāuzinstalē GTK un tad jāinstalē GIMP. Atkārtoju - vajadzīgi abi.
Tigra2
Tagad izskatās pēc zēna! biggrin.gif Ēnas pie deguna bišķi par tumšām, tas rada efektu, ka garš deguns. smile.gif Toties tas ir realistiski, jo nav iespējams, ka visi ir ar perfekti maziem deguntiņiem.
iewucis
s tak nemaaku.. wacko.gif tev ir skype??..ja ir atraxti savu niku vb tu vnk vari paarsuutiit??
nitra
biggrin.gif Paldies par atsauksmēm wub.gif

QUOTE(Tigra2 @ Nov 23 2005, 16:14)
Tagad izskatās pēc zēna! biggrin.gif Ēnas pie deguna bišķi par tumšām, tas rada efektu, ka garš deguns. smile.gif Toties tas ir realistiski, jo nav iespējams, ka visi ir ar perfekti maziem deguntiņiem.
*

Nja, lakam gan laugh.gif vajadzēja to degunu bik mazāku

QUOTE(-Kai- @ Nov 22 2005, 19:09)
Nu ja labs gan, bet izkraasots tas izskatitos vel labaak...
*

biggrin.gif

image
AmnE
aaaa.... es nespeeju! Tik gliishi! tieshaam smuki, man tiik!
X_Kamui
Ka es ari saciju izskataas vel labaak happy.gif
nu vienkarši super!!!
Ayumi
ahahahhahaahhaaa! izkraasotais variants peec manis izskataas!(rudiee mati lielaakoties!) naw veerts atkaartot, cik labi tu ziimee! ceru redzeet vel meitenes. ^^
iewucis
super....
Tigra2
Dzeltenas acis...es jau zināju. Man tavs zīmējums bišķi saistās ar ērgļiem un tās dzeltenās acis...tiktiešām. Vispār es varu ilgi un dikti jūsmot par acīm, tās ir tik skaistas.
Zīmējums sanācis ļoti smuks, gaidu nākošos.
Jaladin
OMIGOSH OMIGOSH OMIGOSH! Super!~It īpaši fantasy tēmas... ģeniāli!
CirvjaKaac
NU ļoaaati glīši - ēnas, formas, proporcijas, stils... Visvairāk patīk tas jaunēklis ar dzīvnieku. Tā turpināt!
Kaede
Ak Tu dieviņās, dieviņās, DIEVIŅĀs! Cik skaisti zīmējumi. Esmu vnk sajūsmā!!! rolleyes.gif
nitra
Reku vēlviens... Backgrounds nav īpaši sanācis, jā sad.gif

image
iewucis
...to tu pati ziimeeeji??? ...ir gan baigi labi sanaacis.......super.....
Kyoushu
Loti labi ziimeejumi... Loti, loti labi.. Nepadodies!
Tigra2
Man tāds backgraunds nesanāktu. (jo man vairs nav photoshop, un ja arī būtu, nevarētu) Sanācis kolosāli tikai pūķis it kā lec ārā, to pūķi manuprāt nevajadzēja. pietiktu ar vientuļu jātnieku ziemā. Vai arī tikai vientuļš pūķu jātnieks ziemā.
Un kājas zirgam un pūķim izvietotas vienādi. huh.gif Abi kas vienā solī iet? Bišķi neloģiski sanāk.( Bet tas ir sīkums)
X_Kamui
Backgraundam nav ne vainas... a tas drakonveidiigais sanaaca vispar superiigi biggrin.gif
nitra
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 22:06)
Un kājas zirgam un pūķim izvietotas vienādi.  huh.gif Abi kas vienā solī iet? Bišķi neloģiski sanāk.( Bet tas ir sīkums)
*

nja, to es ar pamanīju kad uzzīmēju skici. Mēģināju pārtaisīt, bet kautkā nesanāca, tāpēc atstāju kā ir smile.gif
Tjen
Super nitra ...6_9... bez komentariem... biggrin.gif
Visi zimejumi tik detalizeti enas perfeko... vienk X_X
Kaede
Pēdējā zīmējumābekam nav ne vainas. Zvaigznes stranna visābildē iederās. Bet pati bilde burveklīga! rolleyes.gif
Reward
puukjis ir reaals un arii backgroundam nav ne vainas biggrin.gif Bet man skjiet ka tas dzjex seezj paraak taalu uz zirga muguras, veel bridis un vinsh noslidees lejaaja ( ja vien taa nav domaac, vinsh iztaas tadc noguris wink.gif
nitra
QUOTE(Reward @ Dec 7 2005, 12:00)
puukjis ir reaals un arii backgroundam nav ne vainas biggrin.gif Bet man skjiet ka tas dzjex seezj paraak taalu uz zirga muguras, veel bridis un vinsh noslidees lejaaja ( ja  vien taa nav domaac, vinsh iztaas tadc noguris wink.gif
*

laugh.gif ehh jā, tb, nē, tas tā nebija domāts... tas zimējums vispār tika baigi sasteigts, tāpēc daudz kļūdu...

ph34r.gif vēl viens zīmējums... uz A3, par lielu skanerim, tāpēc fotogrāfēts...
image
ehh, vispār pēdējā laikā pazudusi iedvesma sad.gif
ph34r.gif
iewucis
....Nesanaak?? ...tu smejies?? shitas te ir vnk fantastisks.... smile.gif ....supeer!!!!
...izskataas kad vinjsh tuliit kriitiis... hmmm tas ir speciaali??
hmmmm...vb arii mazliet mugura par garu
tongue.gif
Kaede
Visnotalj iipatneejs maakslas darbs. Hmm...
Diivains, bet kaut kas tajaa ljoti piesaistiija!
Kazuki
QUOTE(nitra @ Dec 7 2005, 22:06)
ehh, vispār pēdējā laikā nekas nesanāk  sad.gif
*

kaa tev nau kauna taa teikt? tev viss sanaak! wink.gif
nitra
er..jā, I mean, šis i vienīgais darbs, kurš kautcik sanācis pa pēdējiem 2 mēn. wink.gif
Tomoko
Drausmas, cik skaisti!!! Tev ir liels talants! smile.gif Man vislabaak patika eerglis kladiitee un tas "Hello" ziimeejums! Vnk fantastiski!!!
nitra
image

un

image

ehh
Ghoul
@_@ apskauzu!!! Drakons ir perfekts, superiigs, monstrozs ( laugh.gif ). Superiigi darbi... smile.gif
Zuzix
aw.. tas Cat >.< godīgi žoklis atkārās >.<
Aven
*cry cry cry cry cry...*
man tik ljoti patiik tavi darbi, es raudu no prieka jo ir taadi talantiigi cilveeki un tapeec ka man nekas labs nesanaak..
*CRYYY..*
jurc
Mmm.... tas pūķis... Tur vairs neko ne pielikt ne atņemt. Vienkārši lieliski!

Uzskatu ka tu esi otrā vai trešā labākā māksliniece kas ir iemaldījusies šajā forumā. Pirmais protams ir Pikis, ja esi redzējusi viņa darbus, tad noteikti pamanīji ka viņš arī neslikti zīmē. Ok, otro vietu tu pagaidām dali ar xikes, bet tā kā viņš šeit pasen nekā nav licis iekšā tad esi otrajā vietā xDD

Vienreizēji! Apbrīnoju visus tavus darbus! Iegriezīšos šajā topicā biežāk! =)
Sushi
Tieshaam apskauzhami smuki darbi! smile.gif
Pats peedeejais ziimeejums man miiljaakais! Vieniigais taa shalliite taa smiekliigi staav, bet darbs izcils. Taapat kaa apbriinojamais zveers! Skaisti, tieshaam ljoti labi ziimeejumi!
Kikyou
Apskaužami smuki tu zīmē... ;_; Goda vārds nav ko teikt.
Kaede
Pats pēdējais zīmējums. Nu ar to kaķi. Tik dievīgs! Vāks, ku labs zīmējums! biggrin.gif
nitra
smile.gif
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.