uuu...runcis zaabakos..
ljooti smuks!!
kljuudas?..mm..nekaadu?!
Kenshin
Jan 31 2006, 15:39
so, so ,so.. patiik jau nu man ljoti visi darbi^^ ja godiigi nav pat taa neko ko komeenteet, varu vnk atkaartoties- suppa darbinji^^
aoaoaoaoawaya...
nu baaaaaa. es teiktu,ka shitais definately ir TAS,ko sauc par TALANTU. un pie tam veel lielaa apjomaa. tas eerglis kladee..nu, atvaino mani,bet vienkaarshi PERFEKC, kaa fotograafija, taa vien liekas,ka tuulit izlidos no klades aaraa.. un puukji, un kakjiic un,un,un... ;_; tik dailji.. ja es vareetu kaut uz pusi tik labi..kaut treshdalju,ceturtdalju.. XD nuja, Tu laikam saprati - lielaas labaas noziimes skaudiibas seekla ir iedeestiita un es iechekoshu shito topicu peec iepeejas regulaari,lai maniitu,ja paraadaas jauna daile.
ļoti ptika 3ais dardiņš ar šaha spēli...ļoti patīk kā tu zīmē pūķus un citus zvērus smuki sanāk arī cilvēki...turpini, pakomentēšu vēl!!
Deadly Frozen
Feb 3 2006, 23:54
Ļoti patīk tas ar kaķpuiku+ melno kaķi. Skaists ^^ Un vispār, visi darbi ir ļoti skaisti... Talants, kur tu rodies..
Nyuu vienkaarshi superiigi darbi, loti smuki puuki, visvairaak patiik 3 lapaa pukis ar zeenu izkaraasotaa versija, vienkaarshi super!!!
Njā neapšaubāms talants *worships* tavi zīmējumi izskatas tā itkā tiem varētu apiet apkārt un apstīt no viām pusē, vienreizēji dzīvīgi!!!
gramozeks
Feb 7 2006, 17:15
driiks jautaat kur njemi 6iis idejas??? vai arii tev ljoti patiik dziivnieki un neparastaas buutnes??? aaaa.... un vai tu gadiijumaa nemaacies maakslas skolaa???
???
murasaki
Feb 27 2006, 20:36
jaaaaaaa... burveliigi darbi. fascinee Tevis ziimeetie dziivnieki.
Shatako
Jan 29 2007, 17:24
Patīk*Man fascinē tavi darbi!
Bet visvairāk man patīk tavos darbos tāds kā reālisitiskums.(visi darbi nav uzzīmēt reālistiski)Piem tas "Runcis zābakos" izkatās diezban reālistiski!Tiešām labi darbi!
QUOTE(nitra @ Jan 3 2006, 20:39)
Mani vnk sajuusminaaja shis...
aeonseraph
Mar 1 2007, 09:18
melnbaltie ziimeejumi tev labi sanaak, bet pie kraasainajiem gan veel jaapiestraadaa.
Ārprāc!! Tik skaisti darbi...man ļooti patika otrais zīmējums ar kaķi. un arī šitai divus postus augstāk ieliktais. Nu tiiik skaisti darbi. Visi! man vnk trūkst vārdu, kādā sajūsmā esmu par taviem darbiem. Noteikti gribu redzēt vēl.
Tatsuke-sama
Apr 10 2007, 20:47
Ārprāts cik nežēlīgi skaisti, tevi tiešām var saukt par sensei, dažus darbus apskatot pat asaras sariesās acīs, nē nopietni, citreiz kautkādu sīku sūdiņu stundu zīmēju zīmēju un tāpat nesanāk, bet te...nu vnk nav vārdu! Tu esi riktīgs malacis! Tā šaha spēle...ģeniāli!es pat saglabāju!
un tas pūķveidīgais radījums izkrāsotais brūnā..like..how???..kā dzīvs, lai nu kā iesaku neapstāties pie sasniegtā, ar darbu izkrāsošanu tu spētu pat vēl labāk(tas tā lai ir arī kāda kritika), bet vispār..aplausi!!
xD hey.
nuu, blljjaaa. es arī gribētu tādu sweet-pet mājās, siltā gultiņā, ar vakara pasaciņu pirms gulētiešanas. smuks neaprakstāmi, cik. džekam vienīgi kāju pirksti pastīvi, bet tas no sēdēšanas.
Saint_one
Apr 14 2007, 13:25
holy crap
tas ir apbrīnojami un, tas dzivnieciņš ir tik piemīlīgs
, tādu dārzā būtu forši turēt, vismaz zaglēnus aizbaidītu
Kikyou
Apr 14 2007, 13:40
*nokrīt no krēsla* Labs, sasodīts... Katra tā sīkā zvīņa uz pūķa ķermeņa.
Tas ir ar pildspalvu vai zīmuli? It kā liekās zīmulis, bet īsti nezinu.
:]
yea, es ar neatteiktos no tāda mājdzīvnieciņa :>
Tas ir [pārsvarā] ar melno lodīšu pildspalvu un vietām drusku ar zīmuli
Mans zods nokrita uz grīdas un aizvilka mani līdz ar to. Es ar skaļu būkšķi nokritu no krēsla, paberzēju acis un paskatījos atkal.
Tas ir kaut kas. Cik ilgi tu pie tā strādāji? Kaut tikes tā mācētu ēnot
Dievīgs pūķis. uhh, tu esi pelnījusi būt Sensejos. *paklanās* plz more dragons. <33
ok more dragonz
Alexa De Šarlote
Apr 18 2007, 07:34
Diezgant labi man jau nebūtu kur piekasities...bet, nešaubos ka roku veiklība un istēle ir patiešam veltīt šiem dievigiem pūķīšiem.....
Klokjvaarpsta
Apr 18 2007, 13:23
Nu shis ir dziivs piemeers tam, ka maaksliniekam ir jaabuut ar labu fantaaziju, jo gruutaakais ir uzlikt 3d ideju uz lapas. Rakstu, jo apbriinoju ragu liekumu un atbilstosho kraasojumu/eenojumu kaa arii to dalju ap aci.
Nu, ko lai veel saka, ljoti gliits ar dziivi apmierinaats (tas smaidinjsh ir dikti miiliigs) ugunsspljaaveejs briesmonis
alnis salaidis ar pūķi. bet šausmīgi smuki. nu kur tādi rodas?? lūgtum, priecē manas acis vēl.
ou man.....
tas, tas,tas....
ir ziimeets?!?
Ku skaisti!
zeloco
Apr 20 2007, 17:54
tavi puukji ir vnk... FAK.... (labaa noziimee) *______*
Tatsuke-sama
Apr 30 2007, 18:06
Es labu brīdi sēdēju ar ieplestu muti vaļā, wau, teic ar kādu programmu tu krāsoji pēdējo savu darbu? Ar photoshop vai kā?
aw, paldies par komentāriem :]
zīmēts ar photoshopu (CS2) x)
Huney Bunny
May 6 2007, 22:05
Tev tiešām labi sanāk, ja neievēro kļūdas tad vispār ir ģeniāli ^.^
mundios
May 7 2007, 19:32
Pašai pirmajai bildei rāmis vai kas tas ir, varēja uzstaisīt izteiksmīgāku jeb atpazīstāmāku veidolu.
vvienkarshi fantastisks kraasojums, tikai mazliet plakans liekaas... maybe vajadzeetu kaadu tumsaaku toniiti pielikt uz kakla?
shinzu
May 14 2007, 04:02
Man žoklis atkārās līdz grīdai. Viss ir tik... ideāli..
Visvairāk man patika tas kaķīc
Eh...dievinu es pūķus!
QUOTE(Huney Bunny @ May 6 2007, 22:05)
ja neievēro kļūdas tad vispār ir ģeniāli
Izcils teikums!
Nothinga
May 25 2007, 15:02
Brīnišķīgi darbi. Vienkārši brīnišķīgi darbi, lai neieslīgtu sīkumos. Tev sanāk! Ik detaļa izstrādāta, ik centimetrs katrām zīmējumam ir teju tieši tāds kādam tam vajadzētu būt. Bet tās nedaudzās nepilnības iespējams pamanīt tikai pievērtšot ļoti lielu zumanību detaļām. Tev sanāk vnk lieliski! Tā tik turpini!
oh hi xD
nekā jauna ko ielikt nav ;/ tāpē ieliku pāris vecas skices. :B
Alexa De Šarlote
May 28 2007, 17:22
Nu ko var teikt tur jau nav ko pat kritizēt....tev labi sanāk un tas ir galvenais....ceru ka redzēšu vel kādus tavus labos darbus....
Cilveeks
May 28 2007, 19:26
OMFG.. robots vnk totaali rullee...
pēdējam patīk slienas. ļoti.
Nothinga
Jun 1 2007, 11:30
Nenoliedzmi, ka diezvai spēšu pateikt vairāk, kā jau pateicu iepriekšēja postā. Tev sanāk! Pat ļoti albi sanāk. Varbūt pēdējajā poza šķita mazleit nedabīga, bet citādi pat ļoti labi. Tā tik turpini!
Krutais drakons!
un tas techno-drakons arī kruts, interesants!c00l...
mm man ljoti iepatikaas tas otrais^-^ ljoti neparasts zveers nedaudz atgādina kibermiiluli...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.