Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Fantsy VII
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3
One winged angel
QUOTE(hargh @ Dec 27 2005, 20:21)
Kadam ir ta gadijies ka uzrakstot pareizo kodu (36 10 59 97) tam seifam shinra mansion seifs vienalga neatveras?
*

iiiiiidiiiiiooootss!!! Nu lab, lab sorry! Tas notiek, ja tu to kodu uzliec kaa kjeems! Tb shis kods jaaliek uzmaniigi! Tev jaapstaajas tieshi pie pareizaa cipara uz pareizo virzienu, nedriikst paarskriet paari un atspiest atpakalj lai traapa uz to skaitli! Tb ja tu spied uz vienu pusi, tev jaapstaajas pie taa cipara, saprati?? Obligaati!! Tb saakumaa spied TIKAI palabi liidz 36, tad TIKAI pa kreisi liidz 10, tad TIKAI pa labi liidz 59 un tad atkal pa TIKAI pa labi liidz 97, got it? Bet arii jaaiekljaujas laikaa lol... Tev tur veel buus paarsteiguminjsh, kad atveersi!
Tjen
Heh viensparnainais tagad pleshas sava joma biggrin.gif
FFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mellow.gif
Nja pat neticas ka ir starp shiem cilvekiem man konkurents ff vai ari to var teikt ka cilveks krsh rubi visu ka es (ff zinja) cool.gif
Ja kas piekritu tev Viensparnainais man ari pec zanra ff 7 miljaka... tape ar nepacietibu gaidu kad izies remake ff 7 uz PS3... wink.gif
PS3 es jau sarunaju ar saviem vecakiem ka man pirks...tapec tikaj jasaripo diska kad iznaks(ff7 remake) rolleyes.gif
A un man ir piem ta kad es kartejo reizi izeju ff no (VII,VIII,IX)un nerunajot par (X,X-2 XII(bet sho ff es ipashi nespeleju un tape neesmu izgajis jo es vinju izkachaju jap val blink.gif ) man velk paspelet kadu no (I,II,III u.t.t.) vai ari kadu no Lameboy advance versijam smile.gif
gamerdude555
Man liekas ka neviens sseit ff7 nekakkaa uz datora..visi speele ps1!?
huh.gif
One winged angel
QUOTE(gamerdude555 @ Dec 28 2005, 15:55)
Man liekas ka neviens sseit  nekakkaa uz datora..
huh.gif
*

Dators, manupraat, ir paaraak laba, daarga, un kruta lieta, lai uz taa kakaatu! laugh.gif Taapeec esmu paarliecinaats, ka neviens no shejienieshiem nenokaartojas uz datora bet gan tur, kur pienaakas laugh.gif

Man ir probleemas ar to FF7 uz PC palaishanu sad.gif un normaalu nevaru dabuut, un tie torrenti ir, atvainojos-fignja... Vismaz FF7 torrenti, nekad nav seedleru, tb man visu laiku connect, connect, connect un connect!! Un tad paraadaas download, aiziet liidz 0.1% un atkal atsleedzas un- Connect, connect, connect! A DC visi sharo tikai patchus prieksh Windows XP, vai arii chakareetaas neaizejamaas versijas >_< arrrrrgh mad.gif Nekur iisti nevaru dabuut un izkjemeet! Savulaik pie drauga speeleeju, un tad likaas shitiigaaks kaa uz PS1, bet te jau mees augstaak par to apspriedaam... Taakaa ja tev ir ejosha FF7 PC game, tad dod tik shurp vai arii es tev vinju atnjemshu tongue.gif
Tjen
Nez man ir tas crapi FF PC versij's xD bet es vinju vel nechakareju ieksha jo man vel ir PS1 emulators smile.gif Tape man vinsh staves ka suvinirs...vai ka manta manaj ff kolekcijai rolleyes.gif
Andromens
Nu man ir Final Fantasy VII ultimate edishion, kas iet bez aizķeršnas un tai līdzi nāk visi iesp'jemaie patchi ( kaut gan viņus likt nevajag ). Sver viņa 1 GB tā kā dzīvoju tālajā krutajā galā no mais viņu tikai novilkt var ar 20 jeb 60 kB speed, attiecīgi ne ds; un DSL.
Ja ir kāds kurš reāli varētu apgādat visus pārējos gribētajus tad var sarunāt ar mani privātu sesiju iekš dc++.
Tjen
Es gan zinu ka ir atshkiriba Starp versijam uz PSX un uz PC uz PC ir tada lieta ka vairak materijas un vel ka var partija nemt vel citus charus tie ir tadi ka sikreti... smile.gif
Bet sizets un chari grafika tas pac sad.gif
gamerdude555
To passu var dariit uz psx versijas ar codu diskiem-x-ploder,action replay un gameshark.Bet ja man buutu ff7 uz datora tad es to speeleetu! smile.gif
Red Devil
Es speeleetu ja man vispaar buutu vienlga uz kaa
EndlessReality
Vai kāds nevarētu lūdzu iedot save failu? Man neiet tas cut-scene kur notriec Tiny Bronco (raķešu pilsētā). Pārinstalēju spēli, tik un tā neiet (spēle nokaras). Tagad netieku tālāk... Vai tā vēl kādam ir gadījies? sad.gif
Andromens
Labāk būtu ja tu iedotu savu save, un piemēram es tiktu garām tai vietai ~_~
tas lai mazāk spoilinga sanāk, ja kas PM me.
gamerdude555
Jaa man taa arii bija ar speeli bet passlaik labaa kopija bez bremzeessanas...tev taa speele uz datora vai psx?
baseboalbatboy
sad.gif mad.gif God damnit!!!
Dabuuju FF& Master Gidu (supersuudiigaastaavoklii)Un za to nepaliidz es tagad izgaaju cauri rocket city un zinu ka jaaiet uz wutai!!!bet kapeec Yuffija neparaadaas!!!!!!!!!!!1 sad.gif
One winged angel
Kaadu laiku tev jaapamudaas pa mezhiem un zaali, tad tev vinja kaa monstrs uzbruks.... Tikai neatceros to regjionu...
baseboalbatboy
Es jau nedeelju vazaajos un nekas nenotiek dry.gif
Andromens
Nu es personigi viņu viegli dabūju mežos uz dienvidiem no Cosmo Canyon.
Kikyou
Yuffie jau var jebkurā mežā uzskriet virsū. XD
Kaut vai uz dienvidiem no Cosmo Canyon. Vai arī pie Temple of Ancients. Vai arī... ēe nu saprati domu. Jebkurā mežā.

Āa, ar tiem cutscene ir tāda lieta... Man arī daži negāja.
Cutscenu gan sanāk neredzēt, bet vismaz var spēlē uz priekšu tikt. ^_^

Click Here

^ Tur noskrullē līdz pašai apakšai un seko tām instrukcijām, kas ir zem "THREE" (sou, sou. Kikyou nepatīk tulkot)

Tad, kad visi video faili ir pārkopēti:
1) Atrodi to video, kas tev neiet.
2) Izdzēs (bet atceries nosaukumu failam).
3) Nokopē eidoslogo.avi (šito izvēlējos, jo tas ir visīsākais), un nomaini nosaukumu uz tā video nosaukumu, kas tev negāja.

VAAAAAAI NU. Ignorē to 1 2 3 ko es tur uzrakstīju un paprasi kādam, kam tas video iet, lai tev atsūta, un, ja tev arī darbosies viss ok, tad nekas nebūs arī palaists garām.
gamerdude555
Vislabaak ej tad uz gamefaqs.com un lasi ff Vllwalkthrough simtreiz vieglaak buss speeleet! http://www.gamefaqs.com/console/psx/game/197341.html
federalagent
Es zinu ka ff8 var novilkt outlaw.lv pc versija tacu nezinu vai vel tur bus.
Matainais
Help! sad.gif
esmu iekš Corel Prison ( FF VII Ultima Edition PC) un taalaak netieku..kur ir tas sasodiitais BOSS, pie kaa jaaiet, lai dabuutu atljauju piedaliities ieksh Chocobo race,lai vareetu tikt no taa cietum prom? sad.gif
Andromens
Nebūs pa rokai screena ( save nav saglkabāts corel prisonā ), bet pēc sarunas ar vietējo vadoni ( kas atrodas kartes apakšā), jādodas uz augšu kur būs atvērti vārtiņi, kas agrāk bija aizvērti. Nedaudz paklaiņojto var atrast ceļu līdz bosam Dyne ...
Matainais
jaaiet tuksnesii? a es domaaju, ka Dyne noliidis kkur turpat kartee.. huh.gif atradu, PALDIES! smile.gif
Matainais
eeeem,atkal probleema...tikai soreiz visu varu atrast, bet nez kapeec met aaraa no speeles.. tas ir tad, kad tikko satiku Sid, nospeeru to lidaparaatu vinjam un sashaava asti..piespiedu nolashanaas it kaa jabuut, bet izmet erroru un beigta balle mad.gif sad.gif ko ta lai tagad dara?
Andromens
tagads tu vari reinstal un cerēt ka ies, ja neies pārsūtīt save un cerē ka pēc pirmās izsēšanās ta lieta ies, bet ja neies nu tad ir liels čau jo bez Tiny Bronco tālāk tikt nav iespējams.
Sērfijs
es teiktu, ka dažādi pači gan oficiālie, gan neoficiālie var lietu atrisināt. Bez paču izmantošanas var mēģināt laist spēli Compatibility modā ar win 98.
Matainais
nekaadi neiet..ir kaadam save no taas vietas apmeeram? jo ieksh Goodies pack ir dazhaadi save'i, bet tur jau visiem varonjiem ir lvl99..kkaa negribas iet ar taadu, pats gribu attiistiities smile.gif

kas tai Wutai ciemataa jaadara?
jurc
QUOTE(Matainais @ Oct 15 2006, 12:47) *

http://www.gamefaqs.com/ <--- atbildes uz visiem jautājumiem par spēļu gaitu smile.gif
Matainais
QUOTE(jurc @ Oct 16 2006, 20:00) *

http://www.gamefaqs.com/ <--- atbildes uz visiem jautājumiem par spēļu gaitu smile.gif

paldies!
Andromens
QUOTE(jurc @ Oct 16 2006, 20:00) *

jurc visas atbildes par spēļu gaitu ir arī FF 7 Ultimate edition goodies pakā, tur ir viss ko vien var iedomāties, sadaļā SPOILERS. Pats izlasīju krustu šķērsu laika gaitā. Use it, jauks offline un .txt, tur ir pilnīgi viss par spēli.
Matainais
bet kapeec vispaar ir taa, ka met aaraa no speeles? atkal - tur, kur jaavada zemuudene, njem un izmet aaraa..kas tam par iemeslu vispaar? /un nav kaadam save tajaa vietaa apmeeram saglabaajusies? huh.gif
Kikyou
Par to zemūdeni, tur jānomaina spēles izšķirtspēja uz 320x240. Tad vairs nemetīs ārā. Tikko tiec līdz kādam seivam, ieseivo un vari mainīt atpakaļ.
baseboalbatboy
Final Fantasy VII

-Uz PS3!!!!-

Jauna Konsole! Vecais stāsts. Vecie čari . Mugurā, vecās lupatas!

2005. gada E3(ElectronicEntertainmentExpo)pasākumā tika parādīts viens video kuru neviens nebija gaidījis un par kuru lielākā daļa apmeklētāju bija vissvairāk sajūsmā!Ir "Final Fantasy VII-Techinacal Demo" kurā Square-Enix parādija kā FFVII izskatītos ja vien viņš būtu uz PS3.Bet neviens tam netic rolleyes.gif !Tomēr Square-Enix paziņoja ka FFVII-TechDemo nav nekāda sakāra ar norisošu esošu FF7 projektu ko S-Enix izstrādā.Bet fanu atsauksmes uz šo video ir iedvesmojušas S-Enix ... vai viņiem ir kautkas padomā,vai arī jau viss notiek?
Tauta padomājiet! FFVII ar balsīm reālaam zobens šķindoņām.Un jaunās paaudzes cienīga cīņa ar Sephirofu!

P.S.
Video Izraku no kkāda Gamespota ...ceru ka aizies.
Keydan
baseboalbatboy
Labak dot LINKU kas nav tik leeeeeens... smile.gif
baseboalbatboy
Gribeeju atrast peec iespeejas labaaku kvalitaati!
P.s
Mans links man nemaz nav leens takaa man nebija nekaadas nojausmas.
Hikaru
Youtube linkus labāk vispār nedot.... tādā draņķīgā kvalitātē vispār nav iespējams skatīties.. pie tam vēl kad bilde ir izstiepta.

Tas video jau sen ir redzēts, un visas fanu izplatītās baumas FF izstrādātāji ir nolieguši. Nekāds FF7 remakes uz PS3 nav plānots....
Nu, ja fani ļoti stipri spiedīs, var būt vēl kas var mainīties... wink.gif

baseboalbatboy
Es ceru ka buus!Bet ja S-Enix netaisiis FF7 uz PS3!.... tad pats uztaisiishu!
Tjen
Huh... -___- cilvēki FF VII remeiks ir tikai S.E. pagaidlapā... tas nozīme ka tiks apskatīts tikai O_o man liekas kkad maijā[kkur ap to laiku] viņiem notiks koperatīvā komference kur tiks lemts par upcoming game releasu. Tātad ja Stīvs Enox savāks pietiekami daudz atsauksmes par remeiku tas taps bet ja viņiem nebūs pietiekami daudz pierādijumi ka spēlei jādod "gais" tad nu sorry veči sēdēsim tumšajās naktīs un spēlēsim to pašu PS kastīti ar to pašu kvadrātainos Claudo sama [japāniski XD]. Labāk parunājat par kko reālu happy.gif FF XIII vai FF XIII versus [kas ir diez ko daudzsološ]. Vai arī par FF XIII agito kas būs pieejams uz japāņu mobjiem un mēs kā duraki siekalosimies ar domu "nogriest tam japānim galvu un atņemt mobīlo". xD
bladez
QUOTE(Tjen @ Dec 23 2006, 18:11) *

Tātad ja Stīvs Enox savāks pietiekami daudz atsauksmes par remeiku tas taps bet ja viņiem nebūs pietiekami daudz pierādijumi ka spēlei jādod "gais" tad nu sorry veči sēdēsim tumšajās naktīs un spēlēsim to pašu PS kastīti ar to pašu kvadrātainos Claudo sama [japāniski XD].

Visticamaak, njemot veeraa vinju nesenaas neveiksmes starp Final Fantasy VII Kompilaaciju, tas nenotiks. Laikam nobiisies no FF7 slavas graushanas.

Bet, tieshaam, ko juus domaajat par FF XIII??? Man iisteniibaa izskatiijaas peec kautkaada FF7 pakaljskreejiena. Nu vismaz gameplay zinjaa. Bet izskataas pat ljoti ceriigi. Bet kaa saprast teikumu "real-time battles"??? Negribeetos nomainiit esosho ciinju stilu, kaa 7,9&10 daljaa (vieniigaas ko esmu speeleejis biggrin.gif ).

Ja kas, tad: http://en.wikipedia.org/wiki/Final_fantasy_XIII

P.S. Iesaku teemu paarsaukt par vienk. Final Fantasy, jo naw jeegas par katru dalju taisiit atseviskju teemu biggrin.gif !
Hikaru
QUOTE(bladez @ Dec 23 2006, 21:42) *

Bet kaa saprast teikumu "real-time battles"???

Tas varētu būt kā Star Ocean spēlēs "real-time battle". Tu vadi vienu čaru un spaidi pogas kā... Tekken?.. un pārējos vada dators. Vari pārslēgties uz citu čaru, tad pirmā čara vadību pārņems dators. Tāds bars skraida, lēkā, sit, izmanto skilus un taisa kombinācijas (reālajā laikā). Tas ir diezgan interesanti, ir dažādība sitienos. Bet varbūt FFXIII būs kaut kā savādāk...
bladez
Tad jau tas paariet zhanraa hack'n'slash!!! Gluzhi kaa Phantasy Star Universe!!!
Hikaru
Ne gluži. Tu skraidi tāpat kā FF, un sākas battle kā FF (vai kā Chrono Cross - kad pieskaries monstram), atveras jauna scēna kā FF, un tad viss notiek reālajā laikā... tikai varbūt, kad izvēlas maģiju, ieslēdzas pauze. Tu skraidi pa to scēnu, kamēr nenosit visus monstrus, un tad beidzas battle un tu atgriezies atpakaļ, kur biji.
bladez
QUOTE(Hikaru @ Dec 25 2006, 15:50) *

Ne gluži. Tu skraidi tāpat kā FF, un sākas battle kā FF (vai kā Chrono Cross - kad pieskaries monstram), atveras jauna scēna kā FF, un tad viss notiek reālajā laikā... tikai varbūt, kad izvēlas maģiju, ieslēdzas pauze. Tu skraidi pa to scēnu, kamēr nenosit visus monstrus, un tad beidzas battle un tu atgriezies atpakaļ, kur biji.

Nop. Jau kaa no FF XII ciinjas notiek tieshi tajaa pashaa laukaa, kuraa tu skraidiiji - t.i. Nenotiek nekaadas ielaades, lauks nemainaas pat par milimetru un tu ciinies kur staaveeji un nekur neatgriezies. Liidz FF XI bija battle ainas, kuraas tu tieshaam "teleporteejies", bet FFXII taa vairs naw.
Tjen
O_o... nē īstenībā viss būs apmēram tā kā Devil may cry spēlē dry.gif... tā real time battle sistēma[saprotams ka priekš noviciem stīvs enox sataisīs arī fīču wait time mode XP]...nu bet līzīgi jau ir...
Man iisteniibaa izskatiijaas peec kautkaada FF7 pakaljskreejiena.

Un FFXIII ir new gen tāpē tas nu nekādā ziņā nav kkāds pakaļskējiens O_o... god palasi vispirms kkādus rewjū par to spēli tad runā ...
bladez
QUOTE(Tjen @ Dec 27 2006, 23:53) *

Un FFXIII ir new gen tāpē tas nu nekādā ziņā nav kkāds pakaļskējiens O_o... god palasi vispirms kkādus rewjū par to spēli tad runā ...

Duh, es arii recenzijas par speeli. Es to domaaju tiiri sizheta zinjaa. Sacelshanaas pret pastaavosho iekaartu ( vienaads ar sacelshanos pret Shinru) un taadaa garaa!!
scarface
Visvairaak esmu speeleejis 7,8. Paareejaas loti maz bet ne jau taadeel ka nepatiktu bet gan taapeec ka tas disks vai nu vairs nav pie maniim vai arii keras. Taadeel arii 4 un 9 dala man ir maz speeleetas.
Hikaru
Final Fantasy VII - Voices of the Lifestream - interesants soundtracks FFVII spēlei.
kayr0112
Man tā cīņas sistēma ka neteleportējas neko īpaši netraucē (kaut gan FF XII neesmu spēlējis).
Esmu ar to saskāries Chrono Trigger un nekādu problēmu.
c3nsor
nu griezjos ar paliidziibu sheit jo manaa draugu pulkaa nav iipashi ff cieniitaaji n interesenti. mana saapiite ir sekojosha.. esmu ps2 izspeeleejis visas manupraas pieejams ff daljas..taas buutu VII-dos, X, X-2, XII un tgd gribeeju uz pc proveet kko dabuut, bet nekaadi nekas neizdodas..atradu VIII dalju bet peec uzinstaleeshanas vinja nav speelejam viss grafiks kubikots taka sapistas dzeltenaas kasetiites zjiletoniem, tip domaaju ka vareeu buut vainiiga vista(liidz ar to iespeejams ka pc mazliet par labu tadai speelei) n atkal manas ceriibas sagruuzt.. taapeec varbuut juus varat kko ieteikt (iznjemot nopeerc ps3 vai xbox) kur es vareetu nopirkt kaadu dalju uz pc kas man ietu (protams iznjemot online versijas ) vai kur nokachaat. n ja juus speelejat to pashu VIII vai esat speeleejushi tad uz kaadu pc n vai vsp ir veerts. paldies par uzmaniibu, gaidiishu ietekumus smile.gif
Iori Yagami
QUOTE(c3nsor @ May 7 2008, 15:40) *

nu griezjos ar paliidziibu sheit jo manaa draugu pulkaa nav iipashi ff cieniitaaji n interesenti. mana saapiite ir sekojosha.. esmu ps2 izspeeleejis visas manupraas pieejams ff daljas..taas buutu VII-dos, X, X-2, XII un tgd gribeeju uz pc proveet kko dabuut, bet nekaadi nekas neizdodas..atradu VIII dalju bet peec uzinstaleeshanas vinja nav speelejam viss grafiks kubikots taka sapistas dzeltenaas kasetiites zjiletoniem, tip domaaju ka vareeu buut vainiiga vista(liidz ar to iespeejams ka pc mazliet par labu tadai speelei) n atkal manas ceriibas sagruuzt.. taapeec varbuut juus varat kko ieteikt (iznjemot nopeerc ps3 vai xbox) kur es vareetu nopirkt kaadu dalju uz pc kas man ietu (protams iznjemot online versijas ) vai kur nokachaat. n ja juus speelejat to pashu VIII vai esat speeleejushi tad uz kaadu pc n vai vsp ir veerts. paldies par uzmaniibu, gaidiishu ietekumus smile.gif

Cik "kubikots" tev ir grafika VII daļā? Varbūt vari uztaisit screenshotu? Jo VII daļa ir iznakusi 1998. gadā... Nedomaju ka Vista ir vainiga. Vienkarši tu pēc ps2 gribi paspēlēt 10 gadu vecu spēli.

Es teikšu ka Final Fantasy VIII ir verts paspēlet vismaz vienu reizi smile.gif Bet vai tā ies uz Vista nezinu...
xikes
Ar FF8 daļu ir zināmas problēmas ar jaunās paaudzes (aka GF5 un uz augšu) nvidia kartēm. Nuu tip, melni kubiki utt.
Cik atceros, tad lasīju, ka jaunās kartes, vienkārši, vairs neatbalsta to tehnoloģiju, uz kā radīta FF8. Sliktā ziņa ir tā, ka neesot radīts nekāds patch vai kas tamlīdzīgs, kas spētu atrsisināt šo problēmu.
Tad nu.. spēlē software režīmā, izmanto citu videokarti vai spēlē ar PS1 emulatoru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.