nu grafiks ir maigi sako nespeelejams, ir gruuti ko saprast kaa rezuultaataa speeles izieshana vareetu sagaadaat milziigas probleemas n par taas kaut minimaalu izbaudiishanu var vsp aizmirst. nu taa arii vareetu buut par to video karti, aa un tiko atcereejos ka sanja arii nebija speelei, bet pati speele kad sleedzaas iekshaa sakuma movie gaja pat tiiri labi n es jau vienubrid nopriecaajos nu tik buus dragaashana
reaali redzu ka visi runaa par ps emulatoriem psp utt..varbuut kaads kas kko saprot n kam nav slinkums vareetu, iedot kaadus linkus vai kko nepaaraak gari aprakstiit kur n kaa es vareetu uz pc dabuut pie dziiviibas 7 vai 8 dalju?
Septītās daļas PC versijai gan ir iznācis lērums ar visādiem patchiem, un to visnotaļ ir iespējams spēlēt uz PC. Nevajadzētu būt problēmām. Es gan nezinu, vai viss tik pat smuki strādā arī uz tādām ģeniālām sistēmām kā Vista, bet visādi citādi, viss iet.
Emulatorus, info, linkus, pluginus un visu citu var dabūt
šeit. Bios failus gan vajadzēs kaut kur citur netā pašam atrast, bet tā ar nav problēma.
QUOTE(xikes @ May 8 2008, 10:36)
Septītās daļas PC versijai gan ir iznācis lērums ar visādiem patchiem, un to visnotaļ ir iespējams spēlēt uz PC. Nevajadzētu būt problēmām. Es gan nezinu, vai viss tik pat smuki strādā arī uz tādām ģeniālām sistēmām kā Vista, bet visādi citādi, viss iet.
Emulatorus, info, linkus, pluginus un visu citu var dabūt
šeit. Bios failus gan vajadzēs kaut kur citur netā pašam atrast, bet tā ar nav problēma.
vaaks, nu reaali shinii jautaajumaa esmu 0, man tas viss ir jauns un ar emulatoriem ir dariishana 1.x :/
es itkaa novilku, to peedeejo epsxe160, a tie faili kas tur visi iekshaa man vinji sanaak jaapaarkopee uz attieciigo speeli, lai viss notiktos?
piemeeram, man tagad ir uzdziits ff8(bet for pc), ko man +/- dariit, jo tieshaam neesmu nekad ar shaadaam lietaam njeemies taapeec mazliet taa visa padariishna ir neskaidra..
aa nu jaa papeetiju to mapi, tapa skaidrs ka jaakopee tur nekas nav, bet kad palaidu to exe izmeta kkaadu hunju ka nav pilniibaa nokonfigureets viss n liek iet uz config-->video n to izdariit, bet shkjiet ka man nav skaidrs, kaa to izdariit jo tur ir kkas jaaieraksta video plugin ailee..man taa pagaidaam staav tuksha..
nu cereeshu ka kaadam pietiks nervi vai buus gribeeshana apskaidrot sho procesu.
p.s bet varbuut jaasaak ar to ka man vajag 1. dabuut pashu ff7?
Hikaru
May 10 2008, 12:13
Ja izmanto PS emulatoru, tad vajag spēles PS versiju.
Jāizvēlās video, skaņas pluginus (jāsankofugurē). Viņu tur komplektā nav?
Esmu palaidis FF7 (PC versiju) uz Vistas un Windows XP (uz Windows 2000 bija laikam kaut kādas problēmas). Man priekš tam vajadzēja pāris dienas. Atrast patchus, uzlikt (papildus samainīju mūziku uz mp3 un uzliku labākus 3D modeļus)
. Normāli darbojas uz 2 datoriem (viens portatīvs, otrs normāls) no 3. Pēdējā datorā pārāk laba video karte - 8xxx - tekstūras melnas, patchi nepalīdz.
c3nsor
May 10 2008, 15:29
QUOTE(Hikaru @ May 10 2008, 12:13)
Ja izmanto PS emulatoru, tad vajag spēles PS versiju.
Jāizvēlās video, skaņas pluginus (jāsankofugurē). Viņu tur komplektā nav?
Esmu palaidis FF7 (PC versiju) uz Vistas un Windows XP (uz Windows 2000 bija laikam kaut kādas problēmas). Man priekš tam vajadzēja pāris dienas. Atrast patchus, uzlikt (papildus samainīju mūziku uz mp3 un uzliku labākus 3D modeļus)
. Normāli darbojas uz 2 datoriem (viens portatīvs, otrs normāls) no 3. Pēdējā datorā pārāk laba video karte - 8xxx - tekstūras melnas, patchi nepalīdz.
viss reaalakais variants buutu bijis ja tu jau gatavo/ejorsho versiju vareetu nosharot dc n es no teviim svaaktu, bet iemineejies par taam video karteem, man jau pasham ir 86 taakaa laikam uz sho kompi neuzdziit
un laikam jau tad VIII ar man shii pasha iemesla deelj negaaja.. nu, peec 4 dien braucu atpaklj uz lv tad jaasamekelee buus no kaada choma kas shvakaaks n jaamegjina atkal.
savaadaak taads nemiers iekshaa, ka neesmu dabuujis izspeeleeties 7 un 8 ^___^
Tramvajs
May 10 2008, 18:43
Nu, ja tev nav problēmas ar angļu valodu un esi gatavs pačakarēties, tad paskaties šitajos divos linkos:
http://www.epsxe.com/http://forums.ngemu.com/epsxe-discussion/un ganjau izdosies palaist emulātoru. Btw,
šeit ir FF7 Playstation versijas torents.
c3nsor
May 10 2008, 23:53
rono' date='May 10 2008, 18:43' post='123078']
Nu, ja tev nav problēmas ar angļu valodu un esi gatavs pačakarēties, tad paskaties šitajos divos linkos:
http://www.epsxe.com/http://forums.ngemu.com/epsxe-discussion/un ganjau izdosies palaist emulātoru. Btw,
šeit ir FF7 Playstation versijas torents.nu paldies, meegjinaashu kko sakjiileet
p.s ir veel kaads speeleejis kaadas citas daljas iznjemot 7 un 8?
Tramvajs
May 11 2008, 10:57
FF IV, VI, VII:Crisis Core, X un Tactics: The War of the Lions
c3nsor
May 11 2008, 21:13
aa vo tiko ienaaca praataa jautaajums, es tak nopirku FF XI un veel papildinaajumu Wings of the goddess, un tipa vinja skaitaas online versija..tad nu jautaajums, vai vinju speeleet var pa velti vai tur ir jaamaksaa apmeeram kaa wow nekrekotos serveros? jo man tur bija kkaadas problemas kad gribeju savu acc uztaisiit. :/ n veel vinjai jau droshvien nav camp versija iekshaa?
c3nsor
May 20 2008, 22:30
Labi dzjeki tagad luudzu patieshaam paliidziibu dabuut pie dziesmas FF 7 (saakshu ar 7, lai 8 pagaidaa uz doto mirkli). Reaali esmu tici tagad pie netik jaudiiga pc, ar xp un video karte ar nekaada druumaa nav, taakaa domaaju ka vajadzeetu straadaat, balstoties uz ieprieksh lasiito.
taatad man ir FF instals + Final Fantasy VII - Reunion Patch, tas viss ir taakaa skaidrs es uzdzenu ff, bet savriigaakais ir tas ka iisti neizprotu sho:
1) Make sure char.lgp,menu_us.lgp,world_us.lgp files are the unaltered ones off the cd.
2) Extract all the files in char.lgp with Ficedula's lgptools to ...\Square Soft, Inc\Final Fantasy VII\data\field\char\
3) Run Reunion_Patch.exe
4) Create a new char.lgp useing lgptools and delete the char folder.
varbuut kaads kaucik saprotami vareetu izstaastiit, jo ir taa ka dalja no taa visa ir skaidra bet dalja nee, taapeec ar lielu ceriibu gaidiishu ka kaads atbildees
p.s varbuut ka nemaz ar sho pachu nepietiksies, ja taa ir tad uzrakstiet un pasakiet luudzu ko man iisti vajag.
Hikaru
May 21 2008, 08:51
1) laikam domāts, ka tiem failiem jābūt oriģināliem, neizmainītiem. (Ja viņu nav folderos, tad tos jāparkopē no cd);
2) jāpaņem Ficedula's lgptools programma (jānovelk no Interneta, ja nav), un ar to extract'ot char.lgp, izveidosies jauns folderis... laikam.
3) Reunion_Patch.exe laikam nomainīs failus folderī uz citiem.
4) ar lgptools izveidosi jaunu char.lgp failu (vai pa visru vecajam uzrakstīsi)...
Es šito esmu darījis, bet jau visu aizmirsu.
Reunion Patch man liekas nomaina tikai 3D modeļus. (kas nav obligāts).
No sākuma gadījumā nevajadzēja uzlikt "oficiālu" patchu?
Vispār mēģināji laist spēli? Līdz menu tiec? No sākuma tev video roļiku rāda? Ja ir melns ekrāns, tad tev jāuzliek aizvēsturisks video kodeks.
Kikyou
May 22 2008, 10:14
QUOTE(xikes @ May 8 2008, 09:23)
Ar FF8 daļu ir zināmas problēmas ar jaunās paaudzes (aka GF5 un uz augšu) nvidia kartēm. Nuu tip, melni kubiki utt.
Cik atceros, tad lasīju, ka jaunās kartes, vienkārši, vairs neatbalsta to tehnoloģiju, uz kā radīta FF8. Sliktā ziņa ir tā, ka neesot radīts nekāds patch vai kas tamlīdzīgs, kas spētu atrsisināt šo problēmu.
Tad nu.. spēlē software režīmā, izmanto citu videokarti vai spēlē ar PS1 emulatoru.
Ir gan patch priekš tā. Jāpameklē tikai. Atceros, ka veiksmīgi tiku no tiem kubikiem vaļā, vienīgais pēctam bija problēmas ar diskiem, bet arī to kaut kā sabīdīju.
c3nsor
May 22 2008, 10:50
nu visus variantus ko meegjinaaju man pat liidz menu neaizgaaja, prosta palika uz melnu ekraanu, tas noziimee ka man vajag veel kadu pach? un ja taa tad ir idejas kaa vinju mekleet?
Hikaru
May 23 2008, 17:13
http://download.yousendit.com/4C4C67775B5C7AF8Tev vajag TM20DEC.AX (video kodeks) failu iekopēt Windows/System32 direktorijā. Šim ir jānovērš melnais ekrāns (jārāda video roļikus).
Jāuzliek oficiālais patch ff7_1.02. (jauns FF7.exe un config.exe) Principā spēlei jādarbojas.
Pēc tam var likt visus pārējos patchus, ja grib.
c3nsor
May 26 2008, 20:08
QUOTE(Hikaru @ May 23 2008, 17:13)
http://download.yousendit.com/4C4C67775B5C7AF8Tev vajag TM20DEC.AX (video kodeks) failu iekopēt Windows/System32 direktorijā. Šim ir jānovērš melnais ekrāns (jārāda video roļikus).
Jāuzliek oficiālais patch ff7_1.02. (jauns FF7.exe un config.exe) Principā spēlei jādarbojas.
Pēc tam var likt visus pārējos patchus, ja grib.
nu izdariiju visu kaa teici un tgd man izmet to config tad spiezju taalaak, bet seko logs "Please insert FF7 game disc 1, 2 or 3 and try again"..
Hikaru
May 27 2008, 09:15
Kā saprast izmet to config?
Pēc tam kad FF7.exe laiž, laikam jā, disku parasa. Vai tu nevari ielikt disku? Daemon tools nelieto? Tu kā instalēji FF7, ar virtuālo cd/dvd rom vai parasti?
Es virtuālajā rom'ā virtuāli ielieku virtuālu disku (iso, bin vai cue.. ko vajag...), un palaižu spēli. Pirms tam ar virtuālo rom'u (Daemon) instalēju spēli.
c3nsor
May 27 2008, 11:16
QUOTE(Hikaru @ May 27 2008, 09:15)
Kā saprast izmet to config?
Pēc tam kad FF7.exe laiž, laikam jā, disku parasa. Vai tu nevari ielikt disku? Daemon tools nelieto? Tu kā instalēji FF7, ar virtuālo cd/dvd rom vai parasti?
Es virtuālajā rom'ā virtuāli ielieku virtuālu disku (iso, bin vai cue.. ko vajag...), un palaižu spēli. Pirms tam ar virtuālo rom'u (Daemon) instalēju spēli.
nu tas ir tas speelee cfg lai noreguleeetu resolution utt...tam arii taa vajadzeet buut. nu par deamon tools man ir viss skaidrs, pats lietoju ljoti biezji bet man tam ff7 ir uzreiz setupa fails kas pats uzinstalee..nav nekaadi iso formaati taapeec jau man nesanaak palaist :/
tuulinj iesleegshu otru pc un uploudoshu screenu kaa tur viss izskataas, varbuut kkas buus skaidraaks.
Nu shii ir taa saakuma mape, kuru novilku un atraroju -
http://img.lejup.lv/images/1211876574.GIF un nevienu no tiem failiem nenjem deamon pretii, man taads jociigs liekas tas dzeltenais setups1 un setup2 bet luuk kas notiek ka vinju palaizj.. -
http://img.lejup.lv/images/1211876856.GIF un shaada izskataas mape ar itkaa uzdziitu speeeli, bet tur jau noteikti viss ir taa kaa tam jaabuut.. -
http://img.lejup.lv/images/1211876856.GIF
Hikaru
May 27 2008, 17:21
Pēdējais attēls ir tas pats, kas pirmspēdējais.
Tu kaut kādu mistisku instalāciju novilki. umm.... Tev Windows ir sakonfigurēts pārāk "user friendly" (faili bez paplašinājuma), neko nevar saprast.
Tie Setup-1 un Setup-2 izstkatās pēc *.bin failiem (uzminēju pēc 2. attēla). Kāpēc tikai 2 nevis 4? Standarts ir 4 CD. Šis laikam speciāls gadījums, kur nezkas sabāza FF7 uz 2 CD, spēli uzlikt var un spēlēt bez diskiem... bet kā ar patchiem?
Ar BIN kopā parasti nāk vēl CUE. Ja ez pareizi atceros, tad vajag cue laist. Bet te tāda nav.
Pirms tam "Insert CD..." neprasīja? Tad tu mēģināji palaist ar veciem FF7.exe un config.exe, tikai video kodekam jāatrodas tur kur vajag.
c3nsor
May 27 2008, 17:26
vsp neko neprasiija, vnk palaidu setup un viss..uzdzinu speeli izdariiju kaa tu teici, respektiivi sakopeeju tos pachus ko biji man iedevis un vjo, bet nu nekaa :/
Hikaru
May 27 2008, 17:30
Pamēģini samainīt FF7.exe un config.exe uz iepriekšējiem (oriģināliem kas tev bija) un tad palaist. Arī būs melns ekrāns? Nospied Enter, Space, Esc , otro Enter pogu. Pagaidi 10 sekundes. Līdz menu netiksi? Arī būs melns ekrāns?
EDIT: vēl atcerējos, ka video kodeku varbūt vēl ir jāpiereģistrē: Strat -> run ->
uzraksta: regsvr32 "C:\WINdows\system32\TM20DEC.AX"
-> ok.
un tad palaist spēli (ar to kas neprasa tev cd laikam jau)
c3nsor
May 27 2008, 19:26
Heh nu shis liksies jums nereaali smiekliigi..vnk uzdzinu un taapat arii aizgaaja..ppc
njaa bet grafiks ar taads ka nebuus tas pats kaz uz ps2 X-2 speelee bet tas po ^___^
paldies tiem kas paliidzeeja, it iipashi
Hikaru p.s gan jau veel grieziishos ar jautaajumiem par XIII dalju, ja nebuus taa pati vaina kas shiem.
p.p.s veel viens jau ko tas Ficedula LGP Tools dos kad izpildiishu visu kas instrukciijaa rakstiis? uzlabos grafiku vai kko citu?
Hikaru
May 27 2008, 19:45
Galvenais laikam bija, lai būtu video kodeks, lai rādītu video. Ja video nerāda, tad spēle tālāk neiet.
Ar Ficedula LGP Tools galu galā izveidosies jauns char.lgp fails (varbūt vēl citus failus tā var nomainīt). Tas nozīmē būs labāki char'u modeli. Piem., Clouds būs nevis kvadrātains, bet gan kā Battle'ā. Visur skraidīsi apkārt ar tādu pašu 3D modeli. (Battle'ā 3d modeļi ir labāki nekā parastā environment`ā). Patīkamāk spēlēt būs.
Tikai pirms to darīt, uztaisi oriģināla char.lgp kopiju, lai, ja kas, varētu šo failu nomainīt atpakaļ.
c3nsor
May 27 2008, 20:51
heh, slinkuma peec pajautaashu par to vietu kad tip eju uz to 7 sektoru un nonaakam tajaa pilseetinjaa..tijip tur ir tas dreebiju veikals un viens stav priekshaa un saka negruusties bosik, un pardeveejs saka lai gaidu savu kaartu..taatad kas man tur iisti bija jaaizdara? sho vietu atceros ka 1.x ieraudziiju kaa draugs uz ps speeleeja shito speeli un ar to briidi arii iepatikaas ff kaa taads. principaa staav praataa ka tur kkaadas dreebes bij jaanopeerk bet kas bija jaaizdara lai tiktu klaat? lab man tgd jaasktrien ceru ka kaads buus atbildeejis kameer bushu back
Tramvajs
May 28 2008, 16:46
gamefaqs.com
c3nsor
May 29 2008, 00:21
Aa nu viss chiki pats buushu izmociijis..zjeel tik ka vietaam melni kubiki bet nu ir speeleejams.
A Hikaru man tev taads jautaajums, tu VIII arii esi dzinis virsuu? un kaads tas ir? peec filminjas saakuma izskatiijaas ka daudz daudz labaaks nekaa VII, taa ir?
Hikaru
May 29 2008, 09:20
Melni kubiki nozīmē pārāk laba videokarte, laikam.
Jā, VIII ir labāks (Tur jau normāli charu 3D modeļi). Bet man nebija izdevies uzlikt uz jauniem datoriem (lido laukā kad laižu spēli). Bet patchus vēl neesmu meklējis.
c3nsor
May 29 2008, 11:20
QUOTE(Hikaru @ May 29 2008, 09:20)
Melni kubiki nozīmē pārāk laba videokarte, laikam.
tie kubiki jau ar taa ir vietaam un uz kaadaam malinjaam un tad pazuud un tad paraadaas, bet tik traki ka nevareetu paspeeleet nav..
itkaa jau esmu uzdzinis pie vecaakaa pc kaads ir maajaaas un tam ir kkaada 128 normaala, bet nu jaa speele jau ar nav no jaunaakajaam ^___^
a par to VIII, es kad biju anglijaa man vinju tak izdevaas uzdziit bet man bija viss vienos kubikos nu taados ka paspeeleet nav normaali, bet nu tur arii pc bija zveeriigaaks reizes 5 nekaa shis uz kuru tgd meegjinu..vieniigaa probleema man vairs nesanaak vinju normali uzinstaleet
jaa un man jau tai mapiitee pachi kkaadi 2i naak liidz..
Varbuut kaads atceraas, kas jaadra ar taam 3 bateriijam kuras dabuuju pilseetinjaa pie vecaa viira, peec tam kad tika sagtrauts tas 7 sektors?
Ja pareizi atceros, jāiet uz Corneo mājas pusi, tur kaut kur parādīsies jauns ceļš (mazi bērni uz to pusi skries, laikam). Taaad jākāpj uz augšu un tur arī tās bačas vajadzēs.
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2008, 14:00)
Ja pareizi atceros, jāiet uz Corneo mājas pusi, tur kaut kur parādīsies jauns ceļš (mazi bērni uz to pusi skries, laikam). Taaad jākāpj uz augšu un tur arī tās bačas vajadzēs.
neerti prasiit, bet uz kuru pusi pa to pilseetinju tas sanaak, jo man malas ir taadas ar melniem kubikiem un mazliet gruuti saprast kas tur ir un kas nav..
un veel gribeeju vaicaat par FFVIII, es tgd vinju meegjinu atkal uzdziit, bet nu vairs nav taa probleema ar diskiem, bet tgd video uzkaraas..briizjiem aizet taalaak briizjiem uzreiz uzkaraas, bet liidz nevienam menu netiek, un peec uzkaarshanaas dabuunu rr pc..
Hikaru
Jun 10 2008, 10:48
QUOTE(c3nsor @ Jun 9 2008, 21:34)
neerti prasiit, bet uz kuru pusi pa to pilseetinju tas sanaak, jo man malas ir taadas ar melniem kubikiem un mazliet gruuti saprast kas tur ir un kas nav..
Jāiet uz pašu augšu, pēc tam pa labi - tur būs siena, kur būs jālien pa trubu.
c3nsor
Jun 11 2008, 00:49
QUOTE(Hikaru @ Jun 10 2008, 10:48)
QUOTE(c3nsor @ Jun 9 2008, 21:34)
Jāiet uz pašu augšu, pēc tam pa labi - tur būs siena, kur būs jālien pa trubu.
nu jaa to vietinju atradu, tur ir taada siena un var redzeet kkaadu melnu caurumu, bet vinjsh tur negrib liist iekshaa, mby kkas veel tur jaaizdara? NU VAAKS ESMU VISU PILSEETINJU IZSKRAIDIIJIS NO A-Z BET NEKAA TAI VIETAA NEVARU IZDARIIT..PIE SIENAS ESMU BET TAS ARII VISS, TUR NEKAA VAIRAAK NAV UN NEKO NEVAR PADARIIT.. :/
p.s par to ff8..man saakas zilie burti un atkal uzkaraaas kaut cfg uzliku software rezjiimu..nezin kaads kas par fiichu tur?
c3nsor
Jun 25 2008, 16:56
Attvainojos par double poust, bet vai nevar neviens paliidzeet?
Varbuut kaads var uploudot save failu kur ir no kaadas speelees vidus vai vismaz aiz taas vietas kur esmu uzkaaries?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.