nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos...
taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =))
http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/
GunMetaL
Sep 6 2005, 21:21
lab lab daudzi ir fanaa pa FF bet nebļauj pa to, vismaz lielaako tiess, un ne juus vieniigie gaida advent children iznaakšanu.
Forgotten*Memory
Sep 6 2005, 22:09
Gaidu kopš 2004. gada janvāra un solīja, ka būs 2004. gada vasarā, bet velti gaidīju, jo tagad tik viņi izdomāja pēc vairāk kā gada izlaist šo brīnumu! Bet laikam jau bija gaidīšanas vērts... Milzīgs paldies Tetsuya Nomura&co par tāda darba paveikšanu! (Protams arī par Dirge of Cerberus; Before Crisis; Crisis Core un Last Order)
Te ir linki, ja kādam interisē (Un tie, kas paši neatrada), filmas kadri.
1. ir Cloud'a cīņa ar Kadaj, Yazoo un Loz mežā (Ja nemaldos, tad tas laikam ir Sleeping Forest)
http://rapidshare.de/files/4693641/trailer...Medium.avi.html2. ir Aeris katedrālē/baznīcā (Cloud; Tifa)
http://rapidshare.de/files/4694078/trailer...Medium.avi.html(Lai tiktu pie failiem, nospiediet "free" un tad pagaidiet, kamēr apakšā parādās norāde)
DVD izdos jā, bet vai AC tiks uz lielā ekrāna Eiropā arī? (Ja neskaita Internacional Movie Festival Venēcijā)
Sērfijs
Sep 6 2005, 22:23
Šī filma nekad nav bijusi paredzēta lielajiem ekrāniem, tāpēc kinoteātros viņa nebūs.
Bez tam 13. datums ir arī oficiālais datums NA relīzei un tādēļ japāņu valodas nepratējiem nav ko uztraukties.
One winged angel
Sep 6 2005, 22:58
Manus postus noņēma... Ehem... Nu jā dažviet offtopic bija... Tātad brālis Sephirots saka, ka nebūs ķinīšos... Tiešām žēl... Nu nekas, dvd arī sadabūšu.. Beidzot dažus kadrus noskatījos no Forgotten*Memory ievietotā... Liels paldies, tu sakārdināji mani vēl vairāk.
Forgotten*Memory
Sep 6 2005, 23:00
Nē, pareizāk teikt būtu, ka tā netika veidota priekš lielajiem ekrāniem, tomēr pirms vasaras tika spriests par to vai izlaist šo filmu kinoteātros vai nē. Es neatradu vairs infomarāciju par filmas veidotāju lēmumu šai sakarā, tāpēc jautāju šeit, varbūt kāds būtu atradis. Bet labi, es tik un tā uzzināju to ko man vajadzēja zināt. Paldies!
Btw, kas būs balss aktieri, kas ierunās filmu angļu valodā? Zinu tikai par Cid, bet pārējos? Laikam vēl netika dota nekāda informācija par to... :/
Sērfijs
Sep 6 2005, 23:02
Nope, informācija par amerikāņu voiceover`iem netika dota.
X_Kamui
Sep 6 2005, 23:34
Oi, es jau kadu gadu to4 gaidu tas filmas iznakšanu...
un ļoti ceru sagaidiit..........
Andromens
Sep 7 2005, 00:06
Gribētos gan zināt kas jums šo izcilo mākslas darbu ļāva pieskaitīt pie animes, tas ir pure CG ... es kā FF reals ( + veel paredzeju tālajā 1998. gadā ka FF7 will be back) fans saucu to pieklājīgi par CG filmu.
QUOTE(Andromens @ Sep 7 2005, 00:06)
Gribētos gan zināt kas jums šo izcilo mākslas darbu ļāva pieskaitīt pie animes
1) Šī anime ir
http://anidb.info sarakstā, un kā zināms tā ir lielākā
anime datubāze.
2) Izstrādā japāņu kompānija.
3) Un tas ka tā ir CG, nenozīmē ka tā nav anime, jo CG ir sastopams bezmazvai katrā animē.
4) Tad jau tādus šedevrus kā GITS, Wonderful days, Last Excile, Digimons arī nepieskaitam pie animes?
Šo sarakstu vēl varētu turpināt un turpināt.
Tagad izlasi šo un pasaki kapēc šo animi nepieskaitīt pie animes? Tikai un vienīgi tāpēc ka tā ir CG?
QUOTE(Andromens @ Sep 7 2005, 00:06)
Gribētos gan zināt kas jums šo izcilo mākslas darbu ļāva pieskaitīt pie animes, tas ir pure CG ... es kā FF reals ( + veel paredzeju tālajā 1998. gadā ka FF7 will be back) fans saucu to pieklājīgi par CG filmu.
Bez CG filmas, būs arī parastā tradicionālā anime FF VII filma, kura iznāks kopā ar spēli! kautkur DC++ es kādam jau biju redzējis AC uz 700mb failu..., pagaidām nezinu kas tur, mēgināšu sadabūt to...
Andromens
Sep 7 2005, 14:52
JurCHiX tavi pamatojumi ir defautlie, bet tu taču redzi konceptualu atšķirību starp FFVII:AC un piemeram GITS ? Pēc šitā sanāk ka FF VII un vispār arī visas FF sēriajs spēles ir anime ... Kaut kā druksu nelīmējas ne ? Japāna ir ar kas cits ne tiaki anime.
QUOTE(Andromens @ Sep 7 2005, 14:52)
JurCHiX tavi pamatojumi ir defautlie, bet tu taču redzi konceptualu atšķirību starp FFVII:AC un piemeram GITS ? Pēc šitā sanāk ka FF VII un vispār arī visas FF sēriajs spēles ir anime ... Kaut kā druksu nelīmējas ne ? Japāna ir ar kas cits ne tiaki anime.
kaapeec, gan mees nevareetu nosaukt sho filmu par 3D animi????? ( Saakumaa tachu varonji tika ziimeeti ar roku un anime stilaa, tad izveidoti 3D, taatad visam pamataa ir anime )
Noskatoties treilerus, saak teceet siekalas, es gribu to filmu, gribu, gribu.............
One winged angel
Sep 7 2005, 16:02
QUOTE(S.U.D @ Sep 7 2005, 14:54)
QUOTE(Andromens @ Sep 7 2005, 14:52)
kaapeec, gan mees nevareetu nosaukt sho filmu par 3D animi????? ( Saakumaa tachu varonji tika ziimeeti ar roku un anime stilaa, tad izveidoti 3D, taatad visam pamataa ir anime )
Noskatoties treilerus, saak teceet siekalas, es gribu to filmu, gribu, gribu.............
Njā es jau pirms es vispār kaut ko redzēju, tikai biju uzzinājis ka tāds būs man šausmīgi gribējās redzēt + vēl Traileri tā sakārdināja, ka es vienkārši nevaru...
Starp citu, jā, visi chari sākumā tika zīmēti anime stilā priekš spēles FF7, filmai chariem par pamatu tika ņemti chari, kādi viņi spēlē bija... Spēlē tiešām ir 100% anime stils, bet filma tikai pēc story līdzinās Anime...
vēl 7 dienas līdz pirmizrādei...
Forgotten*Memory
Sep 7 2005, 19:03
Vai tad pirmizrādei? Pirmizrāde (To gan tā nevar nosaukt) jau bija, bet 7 dienas ir līdz DVD iznākšanai. :}
Bez CG filmas, būs arī parastā tradicionālā anime FF VII filma, kura iznāks kopā ar spēli!
Jā, tā būs OVA Last Order: Final Fantasy VII (Atgadījums Nibelheim'ā, kurā iesaistīts ir arī Zack, kas spēlējis spēli zin par ko iet runa) un iznāks kopā ar Ultimate Edition of Advent Children (Kādi tik labumi te būs atrodami! Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...). Cik zinu, būs 30 minūtes gara.
One winged angel
Sep 7 2005, 22:17
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 7 2005, 19:03)
Vai tad pirmizrādei? Pirmizrāde (To gan tā nevar nosaukt) jau bija, bet 7 dienas ir līdz DVD iznākšanai. :}
Bez CG filmas, būs arī parastā tradicionālā anime FF VII filma, kura iznāks kopā ar spēli!
Jā, tā būs OVA Last Order: Final Fantasy VII (Atgadījums Nibelheim'ā, kurā iesaistīts ir arī Zack, kas spēlējis spēli zin par ko iet runa) un iznāks kopā ar Ultimate Edition of Advent Children (Kādi tik labumi te būs atrodami! Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...). Cik zinu, būs 30 minūtes gara.
Tātad Anime par FF7 viss notiks pagātnē, cik es sapratu... Nu jā. Ja Advent children ir 2 gadus pēc notikumiem spēlē, tad Anime ir piecus gadus atpakaļ, kad Zack bija dzīvs un Sephirots tik sāka trakot. Advent children jau arī Zack IR, cik es redzēju trailerī. Tas bija Flashback, vai arī tur tochna džeks izrādijās?
Andromens
Sep 7 2005, 22:41
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 7 2005, 18:03)
Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...).
Nu tā tāda stila prece, tik vai tā viss bus netā dabūjams es jau zinu ka man būs viss kas tai DVD tiks piedāvāts + es gribu gan japāņu ar titriem gan amerikāņu duboto.
kaarleens
Sep 12 2005, 14:09
Church
Sep 12 2005, 15:30
ceru, ka neizraisiishu fleimu kaudzi .. noskatiijos. - a kas tur taads ir? nu CG, nu gliishi fights. bet bez taa? :/
Sērfijs
Sep 12 2005, 19:03
Noskatījos un teikšu - labs Action, protams, nav 1. klase, bet bija "kruta". Neliels disapointment bija storylines jeb tā neesamība, radās iespaids, ka drīzāk skatos (spēlējo) FF7 add on, bet, teikšu vēlreiz, "kruta".
Dodu 8 balles no 10.
EDIT: Es pārdomāju, AC ir pirmklasīgs Action
kaarleens
Sep 12 2005, 20:59
Bet nu cik skaista grafika cik skaisti saziimeets smukas ciinjas jaa saturs 0, bet nu ko juus gribeejaat vispaa kopumaa man patika paraadiijaas veelme mosh kaadreiz iziet Final Fantasy 7 =)
Andromens
Sep 12 2005, 21:06
QUOTE(Church @ Sep 12 2005, 14:30)
ceru, ka neizraisiishu fleimu kaudzi .. noskatiijos. - a kas tur taads ir? nu CG, nu gliishi fights. bet bez taa? :/
QUOTE(Sephiroth @ Sep 12 2005, 18:03)
Noskatījos un teikšu - labs Action, protams, nav 1. klase, bet bija "kruta". Neliels disapointment bija storylines jeb tā neesamība, radās iespaids, ka drīzāk skatos (spēlējo) FF7 add on, bet, teikšu vēlreiz, "kruta".
Dodu 8 balles no 10.
EDIT: Es pārdomāju, AC ir pirmklasīgs Action
Lūk ar to arī vajadzēja sākt ka spēle jaiziet, tiem kas to spelēja tās ziedu laikos arī filma ir domāta. Vēl neesu skatījis bet zini ka mans vērtējums būs 8+ .
Sērfijs
Sep 12 2005, 21:24
Tur jau ir tas prikols, es spēli izgāju un uzskatu, ka FF7 sižetiski ir the best game out there, bet AC to visu tikai drusku papildina un akcentu vairāk liek uz Action nevis Story.
One winged angel
Sep 12 2005, 21:34
Pilnībā piekrītu brālim...
Andromens
Sep 12 2005, 23:11
Visiem kam ar atrumu anv tik labi iesaku
www.torrents.lv tur jāreģistrējas, bet + ir tāds ka tie ir Latvijas lietotāji un ātrumiņu var uzdzīt visia labu.
AlexMak
Sep 13 2005, 02:31
Varbut man vienigam subtitri ir japanju valodaa?
Sērfijs
Sep 13 2005, 08:50
CirvjaKaac
Sep 13 2005, 16:44
Kā tos SUB'us palaist pa virsu filmai?
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 13 2005, 16:44)
Kā tos SUB'us palaist pa virsu filmai?
vispaar man taads pats jautaajums, pirmo reizi saskaros ar kko taadu kaa subu palaishana pari filmai
. Vispaar sagribeejaas uzspeeleet FF 7, varbuut kaadam ir?
Sērfijs
Sep 13 2005, 16:50
Es izmantoju Core Media Player, tur uzspiežot peles labo taustiņu pie Audio streams var uzlikt subus, subiem jābūt tajā pašā mapē.
One winged angel
Sep 13 2005, 21:10
Jā jā, labs!!! Tik REĀLI!!! Sākās tāpat kā beidzās spēle. Un tik daudz Action! OMG Vēl labāk nekā biju iedomājies!!! YEAH, MAN!
Shoune
Sep 13 2005, 21:22
uhu <censored>, blaviens sermuli noskreja gar kermeni, kad vini kavas uhuhuhu =DD! Vienkarsi PSC!man patika!! =D
Izvēlies vārdus ar kādiem raksti!
Kāds nezin, vai kautkur ir AC3 versijā pieejama, nevis ar MP3 audio?
Forgotten*Memory
Sep 14 2005, 00:49
Reno&Rude ir viens liels "lol"!
Filma ir, manuprāt, lieliska! Cīņas vispār bija vienreizējas, šeit autori ir ļoti izcili pacentušies! Visu cieņu! Bet sižetam arī nebija ne vainas, jebkurā gadījumā sižetu kompensēja viss pārējais! Patika arī balss aktieri, kas ierunāja katru tēlu - pilnībā piemēroti, atspoguļoja katra tēla raksturu... Teikšu godīgi - bija vērts gaidīt tik ilgi, lai šo filmu redzētu! :]
Tagad jāgaida Dirge of Cerberus!
Andromens
Sep 14 2005, 13:02
Kā jau vēl pirms skatīšanās teicu mans vērtējums noteikti būs 8+ nu tagads jau ievērtējis mantu dodu 9 balles. Filma bija izcila, tieši tāda kādai viņai bija jābūt, viņa nebija atkāpusies no sižeta un tikai veidots kā turpinājums spēlei, īsts pagarinājums. Ļoti patika dažādi sīkumi iepīti filmā ko varēja pamanīt tikai Final Fatansy cienītāji piemēram Moogle lelle bērna rokās.
Sitiet mani ja esmu aizmirsis, bet man ir dziļa pārliecība ka FF VII Mooglu nebija, visās pārējas daļās gan viņi ir.
Loiti feini bija tas ka varoņu rakstur īpašibas tika pasvītrotas lai atcerētos kādi šie tēli bija radīti spēlē. Šajā ziņa viņi nostrādāja perfekti pat ar balss izvēli, piemēram ainā kurā rādija Clouda grimstošo "mobiļņiku" nemanāmi fonā skanēja Cid balss kas kā parasti lamājas un vispār lieto rupju valodu, tikai tas pārējāfilmā netika uzsvērts. Vispār vienīgais trūkums manuprāt ir tas ka viņi atstāja backdoor tajā momentā kad Sefirots pateica "I won't become a memory", bet nu es personīgi tikai priecātos par spēles turpinājumu kura nebūs jo paļāujos uz to ka Sqare-Enix nav tādi sviestagalvas kā daža laba amerikāņu kompānija.
Vēlētos piebilst ka filmu iesaku ne tiaki spēles cienītājiem, bet arī pārējiem jo tur ir nice actions un ši datorgrafika ir labākais kas ir radīts uz šo dienu.
Sērfijs
Sep 14 2005, 13:15
Nu tad nāksies tevi sist Andromen, jo FF 7 bija minigame`s Gold Soucer`ā, kurā vajadzēja moglam dabūt draudzeni
varetu ludzu pateikt kur var izkachat ffac...
Ludzu paskaiet! Es to filmu ta gaidiju
un ka es noprotu pusa no otakieshiem jau vinu redzeja
One winged angel
Sep 14 2005, 17:50
Sitam Andromenu, Gold aucer tešām bija spēle "House of the MOG" Vai ""MOG's house""neatceros. Un Cait sith sēž uz tādas kroplīgas Moogla lelles, un vēl summon Choco mog materia bija, kur Moogle uz chocobo Jāj un ieskrien pretiniekā, ja neskaita to otru paņēmienu.... Filma patiešām rullēja, tikai man likās, ka bija par īsu, kaut kā pietrūka...
Tjen vai tu tiešām esi tik stulbs vai tikai izliecies? Pāris postus atpakaļ kaarleens uzrakstīja kur viņu var novilkt.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1894&v...indpost&p=53163Pats arī noskatījos. Filma tiešām ir iespaidīga, datorgrafika tiešām laba, cīņas vienkārši izcilas. Kautgan viss jau iepriekšējos postos ir pateikts. Varētu tādas filmas biežāk taisīt
One winged angel
Sep 14 2005, 18:03
Pareizi JurCHik, tiešām vajag biežāk. Man vēl nav atgājusi tā KRUTUMA sajūta, kas rodas pēc filmas noskatīšanās..
Hikaru
Sep 14 2005, 20:02
Sugoi!!! Sugoi!!!! Beidzot noskatījos !!!!! Vislabākais Mega Super Extra Vienreizēji izcils MEISTARDARBS!!!
Sugoi!!
Lieku visus 100 balles no 10 !!! Sugoi!!
Tieši tas ko gribēju redzēt. Vecu spēli super video/grafikas kvalitātē !!! Sugoii, Sugoii!!
Lai visu pilnīgi saprastu, ir jāpariet spēle. Story ir vienkārši izcils!!! Šeit katra cīņa arī iztāsta veselu story!! Katra sekunde ir vesela A4 12. šrifta teksta lappuse, kas stāsta izcilu story. Sugoii!!! Katrs pikselis nozīmē veselu jegu!! Katrs specefekts (zobena enerģija, kura paliek gaisā, vicinot zobenu; tās ūdens lāses [vienkārši vienreizējas lāses], par kurām var uzrakstīt veselu filozofisku grāmatu; tie mākoņi un pats Bahamuta izsaukšanas process) ir kā vesels milzīgs notikums/ story!!! Sugoii.
Vienkārši vienreizēji bija skatīties un salīdzināt un atcerēties spēli!!! Visas tās vietas, ainas (Baznīca ar puķēm, tas tur bezgalīgais mežs, tas nepabeigtais ceļš, Cloud samaņas zaudēšana un pagātnes atcerēšanās) ir vienkārši izcili parādītas.
Visa tā SUPER mūzika no spēles. Final Fantasy 7 Fight, Boss Fight ir labākās fight melodijas (u.c mūzika) no visām FF spēlēm!!! Dzirdēt to animē bija vienkārši super!!
Sugii, sugoii!!! Visi čari SUGOI!!
Lai zinātu visu čaru character development, arī jaiziet spēle.
Viss kā spēle - tieši tas ko vajag!!! Materia ir!!! Limiti bja vienkjārsi super - ir!!!! Un Summon arī bija!! vienkārsi super. Kas tas bija? laikam kāds Bahamut. Cik FF7 spēlē bija bahamutu? sen biju spēli spēlējis (pirms 8 gadiem). Kādi 3 gabali vismaz bija (Bahamut, Neo Bahamut un Zero Bahamut). Sugoii!!
No sākuma biju domājis, ka būs pašas spēles Story, bet bija turpinājums. Sākumā pēdējos kadrus no spēles parādīja un vēl dažus citus. Bet varēja parādīt arī pilnīgi visu to milzīgo specefektu, kas bija FF7 spēles beigās.
Izbaudīju katru sekundi, katru pikseli un katru skaņas frekvenci. Sugoii!!
Šis ir vislabākais Video materiāls eksistējošais pasaulē!!! Šie ir visizcilākie biti, kuri vispār izveidoti pasaulē!!! Sugoii!! Sugoii!
FF7:Advent children būs jāskatās 3 reizes dienā vairāku gadu garumā!!!
I'm very EXCITED right now!!
Un tagad visu nakti būšu exctited, nevarēsu pagulēt.
Sērfijs
Sep 14 2005, 20:09
Labs rakstiņš Hikaru, tas, ka tu runāji par FF7 super grafikā lika man atcerēties, ka nesen redzēju PS3 Tech demo, kurā rādija FF7 pirmos kadrus, moš kāds zin vai tas nozīmē, ka būs FF7 remake`s?
SeriousFanat
Sep 14 2005, 20:37
Nu uber-kruti. Filmai 11 no 10 (100 ir jau biku paarspiileeti). Par to backup-u, kur Sepirots "izgaisa". Pirmkaart ir atrodami PS3 FF VII Tech demo, kaut vai gamespot.com, un runa laikam ir par rimeiku. vecajai speelei, kuru atklaati sakot tieshaam nenaaktu par ljaunu nedaudz "uzbuzhinaat". Bet es nebriiniitos ja vinji paraleeli straadaa pie veel kaut kaa. Iespeejams tik ilgi atlika filmas reliizi. Lai pirmkaart, taalaak tiktu ar rimeiku, un (es ceru) pastraadaatu pie veel kaut kaa. Ieveerojiet teiksim filmas beigaas titrus, kur Klauds brauc ar motociklu pa shoseju. Varbuut vinji cep action/rpg (liidziigs GTA SA, tikai uber-aaks).
Jaaredz. NOTEIKTI. TUULINJ!!!
Andromens
Sep 14 2005, 21:23
QUOTE(Sephiroth @ Sep 14 2005, 19:09)
Labs rakstiņš Hikaru, tas, ka tu runāji par FF7 super grafikā lika man atcerēties, ka nesen redzēju PS3 Tech demo, kurā rādija FF7 pirmos kadrus, moš kāds zin vai tas nozīmē, ka būs FF7 remake`s?
Ar rimeiku ir tā ka priekš FF 7,8.9 tas bija paredzēts uz ps2, bet squaresoft ir milzums lielu apgriezienu projekti tāpēc viņi viņus atliek un pakārto vienu otram, fakts kā tāds ka viņi par to domā vien priecē. Kas atiecās uz to ps3 teh movie, oficiāli tiek sludinās ka tā ir tehnisko iespēju demonstrācija, un pat ja būs remake uz ps3 tad šāds viņs nebūs. Viņi FF7 izmanto tīri simboliski, jo (kā man patīk šito stāstit katru reizi no jauna) FF7 bija pirmā 3D FF sēriajs spēle, FF V sver labi ja 3 MB un arī attiecīgi izskatās ( FF VI kā tāds nav neaks jo tas ir tikai amerikāņu tulkojums priekš FF III), nu tad lūs SQUARESOFT visu laiku turējās kopā ar NINTENDO, bet kad SONY sākda domāt par PS radīšanu SQUARESOFT noslēdza ar viņiems līgumu un tapēč arī tagads PS ir viņu ekskluzīvā platforma, vārdu sako FF 7 kā pirmā 3D FF bija uz jaunās SonyPlaystation platforams, FF 7 bija vienkārši nerēali jaudīgs līdzeklsi ar ko PS guva ātri strauju popularitāti, tāpēč lūk arī viņi tik skaisti parāda savu PS3 jo FF 7 bija visa sākumā.
Sērfijs
Sep 14 2005, 21:30
Paldies par skaidrojumu.
Jācer tomēr, ka remake`s būs.
GunMetaL
Sep 15 2005, 00:37
nu ko beidzot pabeidzu skatiities
dodu 9 no 10 balleem. skaista muuzika istajaas vietaas mainaas no mieriigas uz smagu itsevišķi kautiņos. labs datoranimaacijas grafiks. un vispaariigi sakot sugoi!!!!
Church
Sep 15 2005, 01:11
QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 23:37)
nu ko beidzot pabeidzu skatiities
dodu 9 no 10 balleem. skaista muuzika istajaas ...
liekas nedaudz nepareizi veerteet augstu kautko tikai par efektiem/CG. vispaariigi augstu veerteejama imho buutu tikai FF* fanu lokaa. protams subjektiivi imho.
Ja bi postavil 5 iz 10.
Soverseno nepredusmotrenij dla prosmotra obicnomu zritelu film, t.k ne4e neponatno cto proishodit i td i tp.
Eksn sceni konesno horosi no glupi do bezobrazija, osobeno vspominaetsa moment kogda Clouda podkidivali verh vse podrat -polnij marazm.Grafika oen daze ne4ego no opat ze vse portitsa iz-za gnusnogo soderzanija.O4en pohoze na zuvacku dla mozgov.
No naverneka film budet polzovatsa bolsej popularnostju cem FF:SW
Tak kak geroi tam mnogim znakomi da i napominaet dejstvie kakuju-to igru poetomu amerika i vostok primet film na ura.( nu ese detam ponravitsa )
V zaklucenii IHMO film neudalsa nado delat filmi na sirokuju publiku a ne na fanatov serij FF i TUPOGO mesivo kogda neponimaes kto-kto i cto vose proishodit , srednij produkt zdal bolsego.
Nja. Square-Enix ir pacēļuši latiņu līdz neaizsniedzamiem augstumiem, vismaz cīnu skatu un dinakmikas ziņā. Filma liek skatīties elpu aizturot un acis nemirkšķinot.
Cilvēki, kuri nav spēlējuši spēli, filmu varētu līdz galam neizprast.
Cik patīkami ieraudzīt vecos spēles charus augstā kvalitātē un detalizācijā. (arī tādus spēlē neobligāti dabūnamus kā Yuffie un Vincient
)
Nez, tas izsauktais radījums man vairāk pēc kāda weapon izskatījās, ne pēc Bahamuta.. bet nu vienalaga .. super
Omnislash ar bij vienreizēji labi izdomāts un attēlots
Stilīgākā filma ever..
Un tad vēl mūzika..
ģeniāli..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.