Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Fantasy Advent Children VII
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
One winged angel
Tas pilniibaa neizskataas peec Final Fantasy, bet tas ir Final Fantasy. Hmm par saistiibu, saistiiba starp FF: SW un FF speeleem ir taada Pati kaa katram FF, katrai daljai ir savs sizhets, savi varonji un vispaar SAVA PASAULE, un viss kas pasaulee ir un taas pasaules ir tik dazhaadas, vieniigais kas taas saista ir taadas FF fiicas kaa summoni, Moogli, Chocobo(der piemineet arii dzeku vaardaa CID biggrin.gif arii Biggs un Wedge, bet tie mazaak, CID paraadaas visur tongue.gif ) tieshi taapeec FF7: AC nav vienkaarshi Final Fantasy: Advent Children, bet FF7, jo tas ir FF7 turpinaajums, nevis kaadas citas daljas turpinaajums. Jaa bet FF: SW es shaadas FF fiichas neredzeeju, taapeec laikam tikai nosaukums liecina, ka tas ir Final Fantasy
bladez
QUOTE(One winged angel @ Jun 15 2006, 21:43)
Tas pilniibaa neizskataas peec Final Fantasy, bet tas ir Final Fantasy. Hmm par saistiibu, saistiiba starp FF: SW un FF speeleem ir taada Pati kaa katram FF, katrai daljai ir savs sizhets, savi varonji un vispaar SAVA PASAULE, un viss kas pasaulee ir un taas pasaules ir tik dazhaadas, vieniigais kas taas saista ir taadas FF fiicas kaa summoni, Moogli, Chocobo(der piemineet arii dzeku vaardaa CID biggrin.gif arii Biggs un Wedge, bet tie mazaak, CID paraadaas visur tongue.gif ) tieshi taapeec FF7: AC nav vienkaarshi Final Fantasy: Advent Children, bet FF7, jo tas ir FF7 turpinaajums, nevis kaadas citas daljas turpinaajums. Jaa bet FF: SW es shaadas FF fiichas neredzeeju, taapeec laikam tikai nosaukums liecina, ka tas ir Final Fantasy
*

Vispār FF:AC daudzas FF fīčas nebija, bet FF:SW itkā ir FF, jo taisija arī Square Enix, kam ir visas tiesības uz visu Final Fantasy. Datorgrafika arī itkā ir, bet sižets bija diezgan "doomīgs" (grupiņa kareivju un monstri).
Apofiss
QUOTE(baseboalbatboy)
Ah.Aiznjeemos no pazinjas(apakalj nedoshu) vinjam bija 2Disc Edition Disks Pret kopeeshanu aizsargaats bet gan jau kko izdomaashu lai nokopeetu kautvai ar rokaam vilkshu aaraa..

lol nedod labāk ar atpakaļ! biggrin.gif ...pats gan arī gan vilku no torrentiem, bet beigās nenoturējos un tomēēēērrrr nopirku 2disc special edition (tam līdzi nācā arī 2cd soundtrackssssss wheeeeee!! ^^)

UN njā, katrs FF ir ar savu stāstu, bet pamatā tas pats konceptstikai izņemot FFX un X-2 ...vienīgais tiešais turpinājums ja nemaldos.. kā arī Fabula Nova Crystallis projektsss! ..it kā apvienots zem viena projekta, bet divi dažādi stāsti/spēles (FFXIII un FFXIII verus... un vēl trēšais..) < kurus tjipa sastīs tie īpašie kristāli <.<

@One winged angel.. oooowwwww @.@ tas ir izcils gabals!!! tik dramatisks un nenormāli foršs skanējumsssss!! /ja tik man būtu vairāk Watu tumbām lol <.<

Ohwwmm.. vajadzētu izveidot vienu topiku par Advent Children "kas kur kad kāpēc?" ...ehw pieleca ka Clouds ir piegādātājs (un viņam pieder neliela piegādes firmiņa lol) tikai pēc otrās noskatīšanaaaaasssss, protams ar ENG subtitrieeem XD

bladez
Tagad sapratu!!!! Final Fantasy VII un FF VIII atšķirās no pārējām FF ar to, ka tās vienīgās ir veidotas Sci-Fi vidē, nevis Fantasy, kā tas ir ar pārējām. Un ne visām FF ir sava pasaule. Piem. FFXII norisinās Ivalicā. Turpat kur FFTA un FFT.

Bet man neizprotams paliek viens. Kāpēc visās FF ir čars vārdā Cid??? Kautgan katrureizi kautkas cits (kareivis, karalis u.t.t), viņš VIENMĒR parādās.

P.S. Pašlaik esmu nenormāli aizrāvies ar FF IX.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.