Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Fantasy Advent Children VII
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
Ramiel
Teiksim tā, tie kas nav spēlējuši FF7 tas nebūs tik baudāmi kā tiem kas ir spēlējuši kā jau iepriekš tika minēts, bet nu man paveicās ar Andromena skaidrojumiem filmas garumā biggrin.gif.

Noskatīties var, bet atkārtoti skatīties nav vēlmes. Tik laps viņš arī nebija tongue.gif

dodu apaļu 8ņieku, jo parasti kompjuterizētās animācijas man nu necig neiet pie sirds, bet šis bija tīri tā neko.
Hikaru
QUOTE(Church @ Sep 15 2005, 01:11)
QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 23:37)
nu ko beidzot pabeidzu skatiities biggrin.gif dodu 9 no 10 balleem. skaista muuzika istajaas ...
*

liekas nedaudz nepareizi veerteet augstu kautko tikai par efektiem/CG. vispaariigi augstu veerteejama imho buutu tikai FF* fanu lokaa. protams subjektiivi imho.
*

Kāpēc nevar likt?
Tāpat kā, piemēram, citi liek augstu vērtējumu tikai laba Story dēļ, bet vizuāli tās ir šausmas un bez efektiem. Tas tad arī ir galīgi garām. Cilvēki nesaprot, ka efektiem arī ir ļoti liela nozīme.
Principā daudziem cilvēkiem ir šaurs zināšanu un domāšanas spektrs (vai nu tikai Story, vai tikai Efekti).

QUOTE(Spike @ Sep 15 2005, 08:06)
film neudalsa nado delat filmi na sirokuju publiku a ne na fanatov serij FF
*

FF spēlētāji jau pats par sevi ir jābūt plašai publikai. Japānā ta drošvien visi ir spēlējuši FF7 un visi Advent Children arī skatās. Rietumos mazāk spēlējuši šo leģendāro spēli - paši vainīgi. biggrin.gif

Noskatījos vēlreiz šo filmu. cool.gif Vēl dažas vietas ievēroju/atcerējos no spēles.
Tagad pievērsu uzmanību visur, kur bija Aeris wub.gif - tos fragmentus, kur Aeris'as lifestream matērija iekrita ūdenī, un kur viņu pašu iegremdēja ūdenī. Un pēc tam viņa parādījās (un palīdzēja Cloud'am). Waaa.... ka pilnīgi vairākās vietās apraudāties gribējās.
Jā un Yuffie tada kawaii šeit bija. Spēlē īpaša nebija. Bet filmā kawaii. happy.gif
Ghoul
noskatiijos, ciinjas jaasaka ir LJOTI iespaidiigas, te dazus postus atpakalj teica, ka muljkjiigas, bet tas nemaisa taam izskatiities uberstiliigi! speeli pagaidaam neesmu speeleejis, tapeec, filmu liidz galam neizpratu (laikam ). Domaaju tuvaakajaa laikaa noskatiities veel reiz, jo ir veel dazas nesprastas lietas. Paarsteidz, ka filmu reziseejis Tatsuya Nomura, par vinju fanojaam gjenjaali stiliigo charu deelj ( FF7, FF8 ( my fav ), un FF 10 chari ir vinja roku darbs ).
CG bija labs, bet kkaa liekas, ka FFSW bija labaaka wink.gif . Nezinu par ko vareetu piesieties staastam, vieniigi, tas, ka veidota, tiem kuri speeleejushi FF7, bet tas ar atkriit, jo kaa jau Hikaru teica, taadu jau ir ljoti maz tongue.gif
Iori Yagami
Tikko noskatījos šo filmu. Vienkarši S U P E R!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niks
Arī tikko noskatījos. Man patika, īsts Final Fantasy.
Crio
QUOTE(Spike @ Sep 15 2005, 08:06)
V zaklucenii IHMO  film neudalsa nado delat filmi na sirokuju publiku a ne na fanatov serij FF
*

Tur jau ir taa ideja! Ja filma buutu paredzeeta plashaakai publikai - vinja iznaaktu kjiniishos.
FF:AC ir "daavana" ff7 faniem - un taa vinja arii ir javeertee. Taapeec jau iznaak tikai uz dvd - tie kas pirks, jau zina, ka vinjiem patiks. Square taisot shito nemaz neapsveera domu, ka kautkaada plashaaka mainstream publika vinju pirks - jo kaadaa rakaa lai vinji to dariitu? Sequel kautkaadai vecai japaanju speelee, kuru vinji nav speeleejushi? Videejs skatiitaajs daudz labpraataak trulinaas savas smadzenes ar "The 40 Year-Old Virgin" kas shobriid jamajiem ir topaa.

Filma kopumaa izsauca baigo nostaljgjiju, skumjas peec aizgaajushaas beerniibas :]
Kaa fans mazaak par 9.5/10 nespeeju ielikt.
TradeMAAK
Vizuālā kvalitāte, protams, ļoti augstā līmenī. Diemžēl viss notika pārsvarā urbanizētos rajonos, tuksnesī, mežā, kurš neizskatījās pēc meža. Īsts challange būtu uztaisīt perfektu dabas ainu ar daudz kokiem, zāli, puķēm, taurenīšiem utt...vismaz būtu daudz advancētāk nekā postapokaliptiskas pilsētas. Lai vai kā, bet vēl nav sasniegts tāds līmenis, lai varētu nošķirt datoranimāciju no realitātes. Atmosfēra un viss pārējais bija ok, bet characteri pārāk tīri un bāli. Anyway, viņi varēja pat netaisīt krutu sižetu, bet kāda vella pēc vajadzēja likt iekšā visas tās nereālās cīņas? Kāpēc viņi nevarēja pārmaiņas pēc uztaisīt filmu, kurā būtu normāla fizika un reāli cīņu skati, nevis matricizēti? Besī ārā, ka visi levitē un skraida pa ekrānu kā mušas.

PS
Stilīga mūzika, stilīgi čari, bet kaujas pārāk stilīgas, lai būtu stilīgas.
Ghoul
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 18 2005, 11:29)
bet kāda vella pēc vajadzēja likt iekšā visas tās nereālās cīņas? Kāpēc viņi nevarēja pārmaiņas pēc uztaisīt filmu, kurā būtu normāla fizika un reāli cīņu skati, nevis matricizēti? Besī ārā, ka visi levitē un skraida pa ekrānu kā mušas.
*

nevareeja, taapeec, ka speele ( FF7 ) nebija reaalas ciinjas. Gribi reaalas ciinjas varu ieteiks Final Fantasy The spirits Within, varonji shinii filmaa ir reaali un tiem nav nekaadu uberspeeju. Bet ja shinii filmaa (FFAC ) buut reaalas ciinjas, taa buutu zaudeejusi savu......... roziiniiti ( laugh.gif ) ( un shaubos, ka parasti cilveeki vareetu piekaut ti lielo summonoto zveeru??????? ). Man piemeeram patika visi superjumpi 'n' stuff, bet taa jau ir gaumes lieta. smile.gif

PS
es shito postoju pirms, noprotu EDIT, izlasiiju tavu PS, labi teikts smile.gif
TradeMAAK
Nu Spirits Within sako.
Ghoul
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 18 2005, 12:04)
Nu Spirits Within sako.
*

nu man liekas, ka tas bija noveerteets paaraak zemu wink.gif . Bet taa jau ir gaumes lieta, smile.gif ................... nu tik suudiiga vinja nebija, bija laba!!!!!! Ungrafiski, man liekas, ka labaaka par FFAC????!!!!!!!! wink.gif
One winged angel
Nu FF spirits within grafika bija 3d un virāk uz dzīves pusi, bet FF7 AC vairaak kaa 3D Anime
deleted-ray
Varu tikai priekrist tam, ka šis mūviks domāts FF faniem. Man jau patika, īpaši fighti smile.gif Nu pēc manām domām - datoranimācija augstākajā līmenī.
Church
augstaakajaa? nepiekritiishu. joprojaam miimika / motorika izskataas samaakslotas/nedabiskas. taadaa liimenii ir veerts animeet tehniku / backgroundus. ne cilveekus.
deleted-ray
Nu neesmu jau specs, bet pēc manas skalas augstākajā smile.gif Respektīvi, salīdzinot ar līdz šim redzētiem gabaliem. Galvenais ka patika, kaut arii neesmu speeleejis FF.
xikes
Nja, galvenais ka patiik. Vienalga kaadaa liimenii tur datoranimaacija. Man, piemeeram, pat loti labi patika visas taas dinamiskaas, kaut arii nerealaas ciinas. Viss kas vajadziigs, lai aizmirstu lielaakaas dalas amiishu action filmu trulumu. Tas tak ir Final Fantasy, nav nekaada dokumentaalaa filma par narkotiku ietekmi uz cilveeku veseliibu. Fantasy forever!
Imo, ja gribeetu varetu uztasiit reaalus datorgrafikas dabasskatus (kokus, zaali, ect.), bet sheit tas nebija pat tik loti vajadziigs. Square-Enix galvenokaart izlaizh speeles, nevis filmas par cilveeku patiesajaam cieshanaam kaujas laukaa. Taapeec jau ar filmas notikumi vairaak vai mazaak risinaas pasaulee, kas skaidri redzams, ka ir izdomaata un reaali neexistejosha.
Interesanti kamdeel buutu jaataisa filmas ideaalaa (taadaa, kuru nevar atshkirt no realitaates) datorgrafikaa par ikdienas suuro dziivi? Lai ietaupiitu uz aktieru reekina..? Nez vai..
One winged angel
QUOTE(xikes @ Sep 26 2005, 14:05)
Interesanti kamdeel buutu jaataisa filmas ideaalaa (taadaa, kuru nevar atshkirt no realitaates) datorgrafikaa par ikdienas suuro dziivi? Lai ietaupiitu uz aktieru reekina..? Nez vai..
*

Nope, vienkārši tieši šajā gadījumā, čari tika sākumā zīmēti anime stilā, pēctam spēlē jau bija kā 3d anime, var teikt. Pirmkaart nevareeja jau samekleet aktierus, kas tik ljoti labi liidzinaatos chariem, otrkaart chari jau bija speelee atteeloti Datorgrafikaa, vajadzeeja tikai vinjus uzlabot un paarveidot, lai labaak izskataas utt. OOoops, pamaniiju, ka tur bija rakstiits IKDIENAS dziivi, oh well... Taadas netaisa datorgrafikaa taapeec ka ir garlaiciigas, vai arii vienkaarshirezhisori ir stulbi utt.

PS. ES POSTU NEDZEESIISHU AARAA
xikes
Vispaar jau mans jautaajums bij daleeji retorisks ar nelielu ironijas piedevu, bet nu.. wink.gif

QUOTE(One winged angel @ Sep 26 2005, 18:01)
Taadas netaisa datorgrafikaa taapeec ka ir garlaiciigas, vai arii vienkaarshirezhisori ir stulbi utt.
*

Exactly!
Man vienkaarshi bish ietracinaaja, kaada (laikam TradeMAAK) doma, ka ideaalai datorgrafikai pilniigi preciizi jaaspeej atteelot shii pasaule. Un arii zemtexta ideja, ka nekas labaaks par realitaati nekaadi nav iespeejams.

Pat negribu iedomaaties kaada izskatiitos FF filma ar dziiviem aktieriem. Tak (imo) nemuuzham neviens aktieris nenoteelos tik labi, kaa tiek chari izveidoti datorgrafikaa.. Aktieris tomeer paliek `tikai` cilveeks, bet modelus var groziit kaa gribas un arii likt dariit viniem pilniigi jebko.
Church
QUOTE(xikes @ Sep 26 2005, 18:03)
Exactly!
Man vienkaarshi bish ietracinaaja, kaada (laikam TradeMAAK) doma, ka ideaalai datorgrafikai pilniigi preciizi jaaspeej atteelot shii pasaule. Un arii zemtexta ideja, ka nekas labaaks par realitaati nekaadi nav iespeejams.
Pat negribu iedomaaties kaada izskatiitos FF filma ar dziiviem aktieriem. Tak (imo) nemuuzham neviens aktieris nenoteelos tik labi, kaa tiek chari izveidoti datorgrafikaa.. Aktieris tomeer paliek `tikai` cilveeks, bet modelus var groziit kaa gribas un arii likt dariit viniem pilniigi jebko.
*

hhuh? kas slikts ja izskataas dabiski? nu _nespeeju_ tajaa saskatiit truukumu. teu ganjauka arii appleseed 2004 movie patika ar visaam taam saraustiitajaam robotiskajaam kustiibaam? dabiska miimika/motorika nenoziimee specefektu truukumu ;P
xikes
Neesmu veel kaut kaadu diivainu iemeslu deel Appleseed redzeejis. Peec treileriem spriezot, neaizraus tik loti (ja nu vien kaut kas no story) kaa FFAC.
Var jau arii panaakt, lai dabiski izskataas labi. Bet, tad tas vairs,redz, nav dabiski, jo dabiski viss izskataas ka buutu random briidii nokerts, nepozeejot, nemeeginot briidi, atteelu, kustiibu padariit stiliigu, dinamisku. Nu kaa gan reaali vareetu nofilmeet, piemeeram, Tifas saakuma ciinu? Dabiigumam jau ari, it kaa nav ne vainas, bet ar to jau ir pilna pasaule. Nav jaaskataas filmas, lai izbaudiitu dabiigumu.
windhover
Lai vai cik perfekta arī nebūtu tā datorgrafika, tomēr grūti iedvest ar tās palīdziibu "smagumu", shkiet, ka zemes pievilkšnās spēks ir nedaudz izmainiijies smile.gif
Bet arii es nedomaaju, ka, ja ir savādāk, tad uzreiz jaabūt sliktāk..
ReD_FoXy
Ha! es arii tagad esmu redzeejusi!!! XDDDDD

Ko lai saka... Patika! Grafika bija labaakaa kaadu jelkad biju redzeejusi blink.gif par to veidotaajiem liels respect... patika story line... un protmas action cool.gif un nesakiet ka taa bija anime pilna nopietniibas... dazhubriid vareeja arii bik pasmieties par komiskajaam situaacijaam... laugh.gif rolleyes.gif wink.gif
Church
hrm. atkal laikam mani paarprata. - atkaartoshos veelreiz - dabiskums manaa izpratnee nenoziimee 'nereaalu ciinju/suspense/action truukumu'. kautvaj ilustratiivs piemeers - pieveers uzmaniibu sejaam runaajot / izraadot emocijas. cik dabiski izskataas sejas grimases? var protams teereet rendering laiku veejaa virmojoshu matu gliitai atteeloshanai, un tik un taa skatu bojaa 'stone cold face' ar reti vienkaarshotu miimiku labi ja acu piemiegshanas / mutes kaktinju pacelshanas/nolaishanas liimenii. vairums no pashreiz esoshaas ziimeetaas klasiskaas animes emociju vizualizaacijaa nezkaapeec liekas daudz labaakas. slikti atteelotu kjermenja motoriku gan gruutaak aprakstiit. vismaz manaa gadiijumaa tas vairaak ir sajuutu liimenii - "vai spiezhas aciis [tm]" ;>. nez kaapeec rodas iespaids - ka ar pozu tipa action (gari leecieni / sastingshana kaadaas pozaas / utml) tiek meegjinaats noveerst uzmaniibu no detaljaam, kuras vismaz ar pashreizeejiem liidzekljiem gruutaak adekvaati atteelot. manaas aciis pie pashreizeejiem tempiem tieshi cilveeku atteeloshanaa CG veel ir gadus 5-10 no nepiecieshamaa liimenja. varbuut taapeec no liidz shim iznaakushajiem datoranimeetiem showiem vairaak patiik kompoziiti - piem. animaacijaa ziimeeti personaazhi/rendereeta apkaartne/tehnika/efekti (wonderful days/ghost in the shell/sentou yousei yukikaze utml.), vai filmaas - cilveeki/aktieri && CG-izeeti specefekti u.tml.
Dzy
Piedodiet, ka iejaucos, bet ļoti ceru, ka šodien varēšu izlikt tracker.live.lv Final Fantasy VII Advent Children Bonus DVD, kur ir:
-LAST ORDER Final Fantasy VII - anime, kas atstāsta Nibelheimas notikumus, darbību pirms spēles (droši vien sen jau esat dabūjuši DVDripus rolleyes.gif
-Special Edition - 20 min gara filmiņa, kas tika pirmoreiz rādīta filmu festivālā Monreālā un Venēcijā,
-Distance (Making): kā tika veidots Final Fantasy: Advent Children,
-Trailers: paši labi zināt biggrin.gif +treileri DVD kvalitātē
-Bonus Track - 11 pavisam īsi bonus klipiņi, kas netika izmantoti pašas filmas veidošanā

Lai tiktu pie šī Bonus diska, es gaidīju aptuveni 10 dienas... Bija problēmas ar seederiem.
Man tas Bonus disks būs *.iso formātā, bet vai pirms izlikšanas trakerī man vajadzētu to atarhivēt un ielikt kā *.vob failus vai arī atstāt oriģinālajā *.iso formātā?
P.S. Ja kādam ir ko piedāvāt, tad tas var pieteikties uploadera amatam augstākminētajā trakerī. Varbūt pārvērst to par Latvijas anime trakeri? wink.gif
Sado
QUOTE(Church @ Sep 27 2005, 16:56)
slikti atteelotu kjermenja motoriku gan gruutaak aprakstiit. vismaz manaa gadiijumaa tas vairaak ir sajuutu liimenii - "vai spiezhas aciis [tm]" ;>. nez kaapeec rodas iespaids - ka ar pozu tipa action (gari leecieni / sastingshana kaadaas pozaas / utml) tiek meegjinaats noveerst uzmaniibu no detaljaam, kuras vismaz ar pashreizeejiem liidzekljiem gruutaak adekvaati atteelot. manaas aciis pie pashreizeejiem tempiem tieshi cilveeku atteeloshanaa CG veel ir gadus 5-10 no nepiecieshamaa liimenja. varbuut taapeec no liidz shim iznaakushajiem datoranimeetiem showiem vairaak patiik kompoziiti - piem. animaacijaa ziimeeti personaazhi/rendereeta apkaartne/tehnika/efekti (wonderful days/ghost in the shell/sentou yousei yukikaze utml.), vai filmaas - cilveeki/aktieri && CG-izeeti specefekti u.tml.
*

Tikai neliela piebilde par motoriku ieksh AC - vispaar jau ir iemesls, kaadeelj titros bija sadalja ' kustiibu aktieri'. Kustiibu modeleeshana gluzhi datoram uzticeeta tomeer nebija...
Dzy
YAY! laugh.gif Ir! Ieliku! Var sākt kačāt! Protams, ja interesē tongue.gif
Chufanzo
Es ar redzeeju saucamo FF advent children. Grafika bija gan labaaka, gan sliktaaka par citaam redzeetajaam animeem, bet tas neliedza papriecaaties par naakotni. Tas ir, ka naakotnee buus tikai shaada liimenja animes...
P.S. Es labaak noskatos kaadu papildus animes seeriku nevis ilgi un gari diskuteeju par tehniskiem siikumiem, jo es uzskatu, ka taa ir effektiivaaka laika izmantoshana smile.gif
Tjen
Shaubos ka tu kautkur atradisi labaku grafiku neka ffac(final fantasy advent childen)... dry.gif Un vinjai viss bija perfekti iznemot tikai tas ka sepirotam nedeva izlaist kadu no saviem limitiem sad.gif .... (nu bet tas ir tikai manas domas)
Dero
QUOTE(Tjen @ Oct 10 2005, 07:47)
Shaubos ka tu kautkur atradisi labaku grafiku neka ffac(final fantasy advent childen)...  dry.gif Un vinjai viss bija perfekti iznemot tikai tas ka sepirotam nedeva izlaist kadu no saviem limitiem sad.gif .... (nu bet tas ir tikai manas domas)
*

vienīgais, ko es pamanīju ka nelielu kļūdu bija sākumā dažiem personāžiem bija tādas tizlas kustības.
Tjen
Vienalga...(bet man likas viss normali ar tam kutibam)... bet shito sqiare-enix makslas darbu vel ilgi neviens neparspes!!! Tikai varbut pashi square-enixsieshi biggrin.gif
Ghoul
well, ljoti labas CG filmas taisa Blizzard, vinji vareetu paarspeet, bet vinjiem nav nepiecieshamiibas to dariit biggrin.gif
Nu par kustiibaam piekriitu Dero, tieshaam bija vietas, kur taas izskatiijaas nereaali, bet ja CG filma izskatiitos uz 100% reaali, vairs nebuutu lielas patika to skatiities, tik pat labi varu iet un skatiities kaadu aktier kino...... wink.gif
zenofex
Cik ielūrēju filmas sākumā, ne FF spēļu zinātājam ir grūti iebraukt tajā sarežģītajā pasaulē, vismaz sākumā ir nesaprotamas un svešas informācijas jūra, kas tiek pasniegta tā it kā tas būtu kaut kas pašsaprotams.

Bet grafika tiešām ir ļoti reāla, kaut gan vēl joprojām atšķirama no filmas.
Dero
QUOTE(zenofex @ Oct 10 2005, 16:50)
Cik ielūrēju filmas sākumā, ne FF spēļu zinātājam ir grūti iebraukt tajā sarežģītajā pasaulē, vismaz sākumā ir nesaprotamas un svešas informācijas jūra, kas tiek pasniegta tā it kā tas būtu kaut kas pašsaprotams.

Bet grafika tiešām ir ļoti reāla, kaut gan vēl joprojām atšķirama no filmas.
*

Jā, bet tas to padarīja tik skatāmu, jo nebija nekādu garo dialogu, kas atrūž skatītājus pēc 1.reizes.

Par manu pieredzi ar FFVII:AC:
Pirms noskatīšanās domāju:''nu labi, kad būs laiks noskatīšos.''
kad noskatījos biju satriekts par visām tām cīņam, kuras bija tik nereālas un tomēr ļoti labi izveidotas. Vienīgi pēdējā cīņa ar Sephirothu bija tāda nesevišķi.
archaxyz
Vienīgi pēdējā cīņa ar Sephirothu bija tāda nesevišķi.
*

[/quote]

Man tieši likās ka pēdējā cīņa bija vislabākā un vēl piedevām tas limits beigās tongue.gif~~
Tjen
Blizzard...humphhh....shaubos vai blizardieshi teretoes tik daudz lai sataisitu kadu 3danime... tongue.gif
Un ja pat vinji sataisitu ... tas nebutu tik izplatits... smile.gif
Un vel kas...Es sapratu to ka square-enixsieshi gandriz atraidija blizardieshus kad vinji ierads tokio game parade... smile.gif
Pec ta var saprast tikai to ka starp vinjiem ir ''naidinsh'' smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Ghoul
QUOTE(archaxyz @ Oct 11 2005, 10:53)

Man tieši likās ka pēdējā cīņa bija vislabākā un vēl piedevām tas limits beigās tongue.gif~~
*

peedeejaa cinja, bija forsha liidz paraadiijass Sephiroth, vnk ciinja notika tumsaa un dazreiz neko nevareeja saskatiit, un chari pilniigi lidoja un no akrobaatikas iipashi daudz nebija. tik un taa ciinja bija superiiga. Njaa limits rulleeja. Man forshaakaa liekas ciinja mezaa......

QUOTE(Tjen @ Oct 11 2005, 17:41)
Blizzard...humphhh....shaubos vai blizardieshi teretoes tik daudz lai sataisitu kadu 3danime... tongue.gif
Un ja pat vinji sataisitu ... tas nebutu tik izplatits... smile.gif
Un vel kas...Es sapratu to ka square-enixsieshi gandriz atraidija blizardieshus kad vinji ierads tokio game parade... smile.gif
Pec ta var saprast tikai to ka starp vinjiem ir ''naidinsh'' smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
*

Nu jaa, sakot, ka vinjiem tas nav nepiecieshams es domaaju, ka vinji neteereetos.
Shaubos, ka tas nebuutu tik izplatiits, Blizzard ir tikpat populaars kaa Square.
Nu jaa naids laikam pastaav, tip konkurenti.....
One winged angel
QUOTE(S.U.D @ Oct 12 2005, 08:46)
peedeejaa cinja, bija forsha liidz paraadiijass Sephiroth, vnk ciinja notika tumsaa un dazreiz neko nevareeja saskatiit, un chari pilniigi lidoja un no akrobaatikas iipashi daudz nebija. tik un taa ciinja bija superiiga. Njaa limits rulleeja. Man forshaakaa liekas ciinja mezaa......

Nav ko skatiities uz taadiem tumshiem monitoriem... Man viss peedeejajaa ciinjaa bija saskataams un tas viss vienkaarshi rulllzzz, vieniigi gaidiiju ko iespaidiigaaku, Sephiroth paaraak aatri tika uzvareets sad.gif
Tjen
Ja man ari liekas ka nau ko skatities tumshajos ekranos S.U.D. mosh tu dabuji sliktu dvd ripu vai vel kautkas....
Bet tas par to sepirotu One winged angel... pilnigi piekritu (man liekas ka sepirots nedeva pilnu klapi(vispaz vareja kadu no saviem limitiem izlaist))!!!! smile.gif
archaxyz
QUOTE(Tjen @ Oct 12 2005, 13:36)
(man liekas ka sepirots nedeva pilnu klapi(vispaz vareja kadu no saviem limitiem izlaist))!!!!  smile.gif
*

Tas točna limitu vajadzēja. Citādi nevarēja just to cik sephiroth spēlē bija jaudīgs.
Kikyou
Tā... Šodien beidzot izgāju FF7, un jau kādu laiku man stāvēja AC novilkts. Kaut gan pāris mēnešus pirms spēlēšanas biju jau redzējusi (žēl, dažas vietas sev nospoiloju ar to), neko daudz vairs neatcerējos un toreiz vēl arī neko daudz nesapratu - TĀPĒEEEC, izdomāju - jānoskatās vēlreiz.

Fani filmā var saskatīt daudz vairāk nekā cilvēki, kas nav spēlējuši (un izgājuši)... Visas tās neskaitāmās stundas, kas ieliktas spēlējot... Tik tālu bija spēlētājs iebraucis stāstā... Skatoties AC vislaik ir tāda "Esmu mājās!" sajūta. ^_^
Un tad vēl grafika - viss izskatās daudz labāk...

Fizikas likumi gan filmā bija galīgi pazuduši, bet tam tā jābūt. Grūti iedomāties citādāk - kas jums varbūt labāk gribētos vienu monstru laukuma vidū un trīs charus, kas pēc kārtas uzbrūk? XD
Un monstrs, protams, pacietīgi gaida, kamēr viņu sagriež gabalos... XDDD

Nav to tik viegli iztēloties, kā pareizi vajadzētu būt.

Kas vēl... Reno un Rude dabūja smieklīgās daļas filmā. XD

Ā un, vai tad Rufus vienmēr bija blonds? o.o

Katrā ziņā - forši, forši! ^_^ Ja man cipars jādod, tad es nezinu...
Stāsta ziņā jau it kā nekas ļoti sevišķs nebija (Kadaj's bija kaitionšs. -.- Bet tad jau atkal, spēlē tie tumšie cilvēciņi, kas vilkās apkārt un vislaik par reeeeuuuniioooon murmulēja arī bija. XD)... Protams nedrīkst jau aizmirst to, ka filma bija tikai 2h gara, un būtu pagrūti kaut ko tik labu stāsta ziņā, cik spēle, iestūķēt tik īsā laiciņā.

Bet ja to apvieno ar grafiku un visu to prieku skatoties un atceroties spēli, sanāk apaļš 10. ^_^

P.S. Sephirots jau vispār nekad nebija īpaši spēcīgs savā cilvēka formā, tā kā laikam sakarība ir. o_O
SeriousFanat
QUOTE(Kikyou @ Jan 14 2006, 00:02)

Ā un, vai tad Rufus vienmēr bija blonds? o.o

*

Nu nez. Speeli neesmu speeleejis, bet manupraat geostigmeetie visi palika blondi (ja ne sirmi)...
Sado
Nu nez. Speeli neesmu speeleejis, bet manupraat geostigmeetie visi palika blondi (ja ne sirmi)...
Nu ne tachu. Sirmi bija tikai tie triis, kas shaa vai taa gluzhi cilveeki nebija.

Un jaa, Rufus bija visai gashmatainsimage
Mungo
Neredzu par ko jūsmot. Skatīties var, bet visnotaļ garlaicīgi. Arī grafika, lai cik efektīga, tomēr varēja būt pārliecinošāka (arī mani kaitināja kustību nedabiskums, lai ko citi teiktu). Savulaik, šķiet, FF VIII grafika likās lieliska. Diemžēl jāsaka, ka Advent Children grafiskais izpildījums nav neko labāks, bet pagājuši jau vairāki gadi.
Righorn
esmu 100% ka shii ieguus 2005 gada labaakaas animaacijas balvu(ja jau nav ieguvusi)
Kikyou
QUOTE(Mungo @ Jan 26 2006, 13:24)
Savulaik, šķiet, FF VIII grafika likās lieliska. Diemžēl jāsaka, ka Advent Children grafiskais izpildījums nav neko labāks, bet pagājuši jau vairāki gadi.
*

Nezinu, man liekās, ka FF8 grafika bija krietni vien sliktāka... o.ō FF8 izskatās daudz nedabīgāk. It sevišķi krāsas - baigi košas... Un daudz citi sīkumi.

Bet ehh, ko ta' es vispār saprotu.
baseboalbatboy
Beidzot noskatiijos ...anglju valodaa ar lavieshu subtitriem smile.gif es zinaaju ka FF:AC buus cits story bet nezinaaju ka buus tik labs...akshons saakumaa divreiz vai triisreiz pa vidu un beigaas(nu...visur)Riktiigi laba pa taisnio iekljuva manaa top 5 sarakstaa... rolleyes.gif
Apofiss
AC jau paspēju noskatīties pirms laba laiciņa... komentāri? ..vienkārši izcili!!! Nezinu kādēļ daži piesienas pie animācijas un vēl pie kaut kā ? dry.gif

Kas bij baudāmākais? Oh ^^ ..aktierspēle (sejas mīmikas, acu skatieni, vaidi anime garā - cīņas, agonijas un prieka laikā), owww! sulīgi cīņas skati @.@ un protams, labs turpinājums FF7 sērījai (um.. 2 gadi pēc FF7, ja nemaldos.. un Dirge of Cerebus vēl pēc gada) ..kā arī mūzika un skaņaaaasss!!! ..kaunies ja tavā plauktiņā vēl nav FF7:AC OST XD

Ohhww, baseboalbatboy.. kur tu izrāvi LV subtitrus??? huh.gif
baseboalbatboy
Ah.Aiznjeemos no pazinjas(apakalj nedoshu) vinjam bija 2Disc Edition Disks Pret kopeeshanu aizsargaats bet gan jau kko izdomaashu lai nokopeetu kautvai ar rokaam vilkshu aaraa..

QUOTE(Mungo @ Jan 26 2006, 11:24)
Neredzu par ko jūsmot. Skatīties var, bet visnotaļ garlaicīgi. Arī grafika, lai cik efektīga, tomēr varēja būt pārliecinošāka (arī mani kaitināja kustību nedabiskums, lai ko citi teiktu). Savulaik, šķiet, FF VIII grafika likās lieliska. Diemžēl jāsaka, ka Advent Children grafiskais izpildījums nav neko labāks, bet pagājuši jau vairāki gadi.
*

Juusmot ir par ko !!! FF:VII speeli esi speeleejis ?Un paraadi citu un LABAAKU datorgrafikas filmu par sho! FF:VIII grafigai fispaar sejas waibstu nebija un eenas arii ne ...takaa...
One winged angel
Ehh, dazhiem liekas garlaiciiga, jo vinji neko no sizheta nejeedz, tur jaabuut ciitiigi speeleejusham speeli un intereseejoshamies par to. Juu, man FF7: AC muzons arii nereaali patiik, vairums jau bija taas pashas melodijas un dziesmas kas speelee, vieniigi AC versijas, bet baaaiiigi labaas, vnk kaifoju biggrin.gif bija arii origjinaali protams.... Labaakas datorgrafikas filmas par FF7: AC droshi vien nav, ar to vareetu vieniigi veel sacensties Final Fantasy: Spirits Within, bet varbuut man vienkaarshi taa liekas, jo to gan es redzeeju tiiik shausmiigi sen, ka pat anime un vispaar japanese stuff tik ljoti nebiju pieveersies.... un par to FF8 un Advent Children grafikas liidziibu, tur es nepiekriitu, varbuut, varbuut kautkas ir biku, bet FF8 FMV grafika shausmiigi atpaliek no AC grafikas un vispaar izpildiijuma, kustiibaam. btw man LOZ tieshaam briizham atgaadinaaja Zellu no FF8 wink.gif Jociigi, ne? bet tikai atgaadinaaja

eee, par FF7:AC OST, man laikam ir jaakaunaas sad.gif Manaa plauktinjaa tieshaam vinja nav... sad.gif BUTS, man vinjsh ir nokachaats un staav vnk kompii uz cietaa tongue.gif
baseboalbatboy
Muuzika tieshaam laba koponeejis ir tas pats cilveeks kas vissaam Final Fantasy speeleem
bladez
QUOTE(Apofiss @ Jun 14 2006, 08:42)
Ohhww, baseboalbatboy.. kur tu izrāvi LV subtitrus???  huh.gif
*

Heh. Es arī noskatījos ar Latviešu subiem. Nokačāju no outlaw torrentu trakera.

QUOTE(One winged angel @ Jun 15 2006, 19:21)
Ehh, dazhiem liekas garlaiciiga, jo vinji neko no sizheta nejeedz, tur jaabuut ciitiigi speeleejusham speeli un intereseejoshamies par to.  Juu, man FF7: AC muzons arii nereaali patiik, vairums jau bija taas pashas melodijas un dziesmas kas speelee, vieniigi AC versijas, bet baaaiiigi labaas, vnk kaifoju biggrin.gif bija arii origjinaali protams.... Labaakas datorgrafikas filmas par FF7: AC droshi vien nav, ar to vareetu vieniigi veel sacensties Final Fantasy: Spirits Within, bet varbuut man vienkaarshi taa liekas, jo to gan es redzeeju tiiik shausmiigi sen, ka pat anime un vispaar japanese stuff tik ljoti nebiju pieveersies....   un par to FF8 un Advent Children grafikas liidziibu, tur es nepiekriitu, varbuut, varbuut kautkas ir biku, bet FF8 FMV grafika shausmiigi atpaliek no AC grafikas un vispaar izpildiijuma, kustiibaam. btw man LOZ tieshaam briizham atgaadinaaja Zellu no FF8  wink.gif  Jociigi, ne? bet tikai atgaadinaaja
*

Piem. es spēli nēesmu spēlējis, bet sižetu izprotu tīri labi. Vispār es FF:AC noskatījos 2 reizes. Pirmo reizi pirms iesaistīšanās animē, un tagad. Neticēsiet, bet likās, ka skatos 2 dažādas filams. Bet tagad jautājums. Vai FF: SW ir vispār jelkāda saistība ar pārējām FF daļām??? Cik nopratu, tur tika runāts par Gaiu (lifestram AC).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.