Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Something By Me...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
AmnE
shitais shausmiigi wecs ziimeejums, taadeelj ne paaraak izdewies!! huh.gif

image

haahaaa... grebenei vietas skenerii nepietika!! tongue.gif

image
not_alone
khm..nju interesanti smile.gif 2trajā bildē vajadzētu piestrādāt pie profila,kakls tāds bik neizdevies,krūtis nedaudz nošlukušas,nu i viduklis kā stabs..pēdas tādas ne visai. bet hey,nenokar snīpi,naf ne vainas,es pat teiktu,ka diezgan labi smile.gif
AmnE
nu wispaar tew taisniiba.. un man likaas ka ir normaali uzziimeets, bet ja taa paskataas no malas tad toch.. nu paldies!! un vidukli es cik necik normaali iemaaciijos ziimeet ilgu laiku peec tam, kaa biju shito uzziimeejusi!! smile.gif
Tigra2
Interesanti, man liekas ka tā meitene ir par kaut, ko raudājusi, bet pēc tam izbrīnijusies.
Otrajā bildē ir forši zābaki.

AmnE
heh.. paldies.. nu jaa pirmajaa ziimeejumaa taa ir taada kaa tu domaa.. a tie kerzi man liekas bish pamaziem..
Kagome
ziimeejuni labi, manupraat otrais ziimeejujms tev sanaacis viss labaak, taa ti turpinaat smile.gif
Angelina
man ljoti patiik pirmaa ziimeejumaa acis!! ljoti ljoti! smile.gif
Kikumi
Galvenais - nepadodies! Zīmējumi ir jauki! smile.gif
AmnE
waiiii... paldies jums visiem... miilji dikti no jums!! smile.gif
AmnE
shitais no maniem darbiem ir viens no miiljaakajiem!!

image

a shitais nedaudz paarveidots!!

image
Tigra2
Galva bišķi par garu, pārējais ir OK. Pārveidotais man patīk vairāk.
Kagome
labs ziimeejums, var teikt ka nav kur piesieties smile.gif
AmnE
heh paldies... bet es nepareizo to paarveidoto ieliku... bija domaats shitais:
image
nu jaa dizha atskjiriiba jau nav, bet nu jaa.... smile.gif
AmnE
luudzu atstaajiet domas par shitajiem ziimeejumiem!! please.... smile.gif
asamashii ritori banpaia
ir jau ok, tik tādi nepabeigti izskatās, kautgan kas to būtu teicis..
AmnE
kaadaa zinjaa? taa ka nav fona wai arii tieshi tai galwenajai personai?
Isabel Carmin fon Edelhain
Saksim ar to ka zīmejumi ir interesanti, tik pie proporcijam varetu piestradat.
Enģelim galva vienā puse izskatas ka nedaudz saspiesta.
Priekš tadas galvas un rokam kermenis par īsu. Pamēģini proporcijā 1:8.
Sparnu apakšējā dala par zemu novietota.

Nu tā pagadam viss. Bet nebaidies, galvenais ir trenniņš.
Shaisuke
Es nez, man patiik... Var redzeet ka tavs ziimeeshanas stils un kvalitate laika gaitaa ir nedaudz uzlabojushies...

~BN~
AmnE
heh paldies... nu jaa shitais ziimeejums man liekas taad tiiri normaals... aa un par to seju laikam taa ir... bet nu nekas.. turpmaak paskatiishos, lai taa nebuutu!! wink.gif
AmnE
shitais ir jaazikraaso, taadeelj tagad newar iisti saprast kas tur doomaats.. tip doma taada, ka tas enjgjels ir tads pusbeigts un tas augsheejais enjgjels ir vinjas gars... nu jaa... huh.gif

image
Jackal
Izskatās jau daudzsološi, it īpaši spārni.
Isabel Carmin fon Edelhain
Šitais man pat patīk. Bet atkal tie spārni.Novietojums uz pleciem nebūtu gluži pareizs. Pēc loģikas tiem būtu jābūt pret lāpstiņām.
AmnE
nu tikaa buutu jaabuut, bet nu warbuut ee mees wareetu pienjeemt, ka vinjiem spaarniem vnk pie pleciem ir? tongue.gif
pinksakura
nu ko es varu teikt tavs zīmēšanas stils ar katru zīmējumu uzlabojas...tas ir ļoti labi tā tik turpināt... laugh.gif
rebel
shitenie engjelji ok,spaarni taadi incanti,parastie jaw ir sawaadaaki,taa kaa putniem,a shitie taadi kaa kkaadi paarwejdoti taurinju spaarni ar kko spalwwejdiigu. BET taas nau kljuudas, wnk kkas atshkjiriigs. labs pics,tas peedeejais,tieshaam.
Angelina
man patiik tas peedeejais! doma arii baigi labaa! ar milziigu nepacietiibu gaidiishu,kad izkraasosi!
AmnE
nu paldies paldies!! smile.gif

nu wo.. shitaa es apmeeram arii iedomaajos, bet nu gribeetos jau bish sawaadaak, bet nu neprotu!! smile.gif

image
rebel
gliishi,gliishi! laps! un,ja gribaas citadi,tad jaw wari meegjinaat weel,kameer sanaax kaa gribi..waj arii nee. ok,stulbs padoms.
AmnE
QUOTE(rebel @ Sep 3 2005, 11:42)
gliishi,gliishi! laps! un,ja gribaas citadi,tad jaw wari meegjinaat weel,kameer sanaax kaa gribi..waj arii nee. ok,stulbs padoms.
*

nee nu padomam naw ne wainas! smile.gif megjinaashu, bet neprotu.. bet centiishos iemaaciities!! cool.gif
Dero
izskatās, ka tavs zīmējums ir muzejā aiz stikla. tas nav uz labu...
image
Angelina
manupraat enjgelja gars vareetu buut mazliet baalaaks,jo vinjsh tomeer ir gars..vinji jau parasti taadi pabaleejushi,ne? happy.gif un kaa tu uztaisiiiji to gaismu? es ar gribu taa iemaaciities smile.gif
not_alone
bērns,es paredzu,ka dienās būsi visai talantīga..you go,gurl smile.gif
AmnE
paldies not_alone... smile.gif

QUOTE(Angelina @ Sep 3 2005, 17:09)
manupraat enjgelja gars vareetu buut mazliet baalaaks,jo vinjsh tomeer ir gars..vinji jau parasti taadi pabaleejushi,ne?  happy.gif  un kaa tu uztaisiiiji to gaismu? es ar gribu taa iemaaciities smile.gif
*

nu jaa pa to garu piekriitu... a to gaismu nu kkur painto shop pro pie efektiem... tongue.gif neayceros iisti... laugh.gif
AmnE
ceru ka shitaa labaak!! smile.gif

image
Ayumi
QUOTE(AmnE @ Sep 3 2005, 22:57)
ceru ka shitaa labaak!! smile.gif

image
*

ohooo! progress ir redzams, turpini,turpini! wink.gif tas gaismas starins pie taa visa baigi super. cool.gif
AmnE
hmmm.. nekas iipashs, bet nu bija arlaiciiga latv. val stunda.. tongue.gif

image
Zuzix
Neizun wai waru weerteet ziimeejumu tachu teksts man patiik... wai war jautaat kaa tas tapa?
Sushi
Heheh! Var redzeet, ka ziimeets stundaa! Man arii taadi pa pilno! Shis darbinjsh diezgan labs! smile.gif

P.S.- Man patiik tavs rokraksts! wink.gif
Dero
darbs buutu jaaliek pie otakieshu dzejas, jo ziimeejums nav nekaads sevishkais.
AmnE
nu ziimeejums tieshaam nekas iipashs nav, bet nu man jebkuraa gadiijumaa patiik!! hmm.. taa dzeja... nu vnk panjeemu un pati uzraxtiiju!! biggrin.gif nu wispaar shitais ziimeejums ir domaats vizuaalajai maakslai tikai uz tiiras lapas, shitais ir tikai pakaljdarinaajums.. kad buus gataws iistais iepostoshu to arii!! haahaahahaaa!! dry.gif un tas viss teksts iekshaa swaarku riewaas.. smile.gif nu jaa..
Tigra2
Kritušais enģelis...visa cieņa
angiina
QUOTE(AmnE @ Sep 16 2005, 16:15)
hmmm.. nekas iipashs, bet nu bija arlaiciiga latv. val stunda.. tongue.gif

image
*

liels paldies man, par to ka ieskaneeju sjo burwiigo briinumdarbinj`
Janots
tiesaam burviigs... heh... wub.gif wub.gif wub.gif
AmnE
paldies... smile.gif miilji no tawas puses!! wink.gif
AmnE
man luudza uzziimeet kaamiiti.. uzziimeeju arii!! biggrin.gif
image
Sushi
Man patiktu vaards- Apbuross darbs! Pameegjini paarziimeet uz baltas lapas, vai k-kaa taa... biggrin.gif
Zuzix
QUOTE(AmnE @ Sep 20 2005, 17:20)
man luudza uzziimeet kaamiiti.. uzziimeeju arii!! biggrin.gif
image
*

XEXEEEEEE... laabs... smukinjsh... naw kur piekasiities happy.gif
Kikyou
Tas kāmītis izskatās gluži kā manā aprūpē bijis... ō_o Es vienmēr aizmirstu dzīvniekus pabarot.
Angelina
hihihi..diivaini-smiekliigs darbs biggrin.gif
AmnE
hehee.. paldiesinjsh! pirmo reizi man sanaacaa taa kaa es tieshaam esmu izteelojusies! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.