not_alone
Aug 30 2005, 13:34
khm..nju interesanti
2trajā bildē vajadzētu piestrādāt pie profila,kakls tāds bik neizdevies,krūtis nedaudz nošlukušas,nu i viduklis kā stabs..pēdas tādas ne visai. bet hey,nenokar snīpi,naf ne vainas,es pat teiktu,ka diezgan labi
nu wispaar tew taisniiba.. un man likaas ka ir normaali uzziimeets, bet ja taa paskataas no malas tad toch.. nu paldies!! un vidukli es cik necik normaali iemaaciijos ziimeet ilgu laiku peec tam, kaa biju shito uzziimeejusi!!
Tigra2
Aug 30 2005, 16:39
Interesanti, man liekas ka tā meitene ir par kaut, ko raudājusi, bet pēc tam izbrīnijusies.
Otrajā bildē ir forši zābaki.
heh.. paldies.. nu jaa pirmajaa ziimeejumaa taa ir taada kaa tu domaa.. a tie kerzi man liekas bish pamaziem..
Kagome
Aug 30 2005, 18:30
ziimeejuni labi, manupraat otrais ziimeejujms tev sanaacis viss labaak, taa ti turpinaat
Angelina
Aug 30 2005, 18:32
man ljoti patiik pirmaa ziimeejumaa acis!! ljoti ljoti!
Kikumi
Aug 30 2005, 18:33
Galvenais - nepadodies! Zīmējumi ir jauki!
waiiii... paldies jums visiem... miilji dikti no jums!!
shitais no maniem darbiem ir viens no miiljaakajiem!!
a shitais nedaudz paarveidots!!
Tigra2
Aug 31 2005, 16:49
Galva bišķi par garu, pārējais ir OK. Pārveidotais man patīk vairāk.
Kagome
Aug 31 2005, 16:55
labs ziimeejums, var teikt ka nav kur piesieties
heh paldies... bet es nepareizo to paarveidoto ieliku... bija domaats shitais:
nu jaa dizha atskjiriiba jau nav, bet nu jaa....
luudzu atstaajiet domas par shitajiem ziimeejumiem!! please....
asamashii ritori banpaia
Aug 31 2005, 23:23
ir jau ok, tik tādi nepabeigti izskatās, kautgan kas to būtu teicis..
kaadaa zinjaa? taa ka nav fona wai arii tieshi tai galwenajai personai?
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 31 2005, 23:46
Saksim ar to ka zīmejumi ir interesanti, tik pie proporcijam varetu piestradat.
Enģelim galva vienā puse izskatas ka nedaudz saspiesta.
Priekš tadas galvas un rokam kermenis par īsu. Pamēģini proporcijā 1:8.
Sparnu apakšējā dala par zemu novietota.
Nu tā pagadam viss. Bet nebaidies, galvenais ir trenniņš.
Shaisuke
Sep 2 2005, 08:06
Es nez, man patiik... Var redzeet ka tavs ziimeeshanas stils un kvalitate laika gaitaa ir nedaudz uzlabojushies...
~BN~
heh paldies... nu jaa shitais ziimeejums man liekas taad tiiri normaals... aa un par to seju laikam taa ir... bet nu nekas.. turpmaak paskatiishos, lai taa nebuutu!!
shitais ir jaazikraaso, taadeelj tagad newar iisti saprast kas tur doomaats.. tip doma taada, ka tas enjgjels ir tads pusbeigts un tas augsheejais enjgjels ir vinjas gars... nu jaa...
Izskatās jau daudzsološi, it īpaši spārni.
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 2 2005, 19:55
Šitais man pat patīk. Bet atkal tie spārni.Novietojums uz pleciem nebūtu gluži pareizs. Pēc loģikas tiem būtu jābūt pret lāpstiņām.
nu tikaa buutu jaabuut, bet nu warbuut ee mees wareetu pienjeemt, ka vinjiem spaarniem vnk pie pleciem ir?
pinksakura
Sep 2 2005, 21:39
nu ko es varu teikt tavs zīmēšanas stils ar katru zīmējumu uzlabojas...tas ir ļoti labi tā tik turpināt...
shitenie engjelji ok,spaarni taadi incanti,parastie jaw ir sawaadaaki,taa kaa putniem,a shitie taadi kaa kkaadi paarwejdoti taurinju spaarni ar kko spalwwejdiigu. BET taas nau kljuudas, wnk kkas atshkjiriigs. labs pics,tas peedeejais,tieshaam.
Angelina
Sep 3 2005, 09:55
man patiik tas peedeejais! doma arii baigi labaa! ar milziigu nepacietiibu gaidiishu,kad izkraasosi!
nu paldies paldies!!
nu wo.. shitaa es apmeeram arii iedomaajos, bet nu gribeetos jau bish sawaadaak, bet nu neprotu!!
gliishi,gliishi! laps! un,ja gribaas citadi,tad jaw wari meegjinaat weel,kameer sanaax kaa gribi..waj arii nee. ok,stulbs padoms.
QUOTE(rebel @ Sep 3 2005, 11:42)
gliishi,gliishi! laps! un,ja gribaas citadi,tad jaw wari meegjinaat weel,kameer sanaax kaa gribi..waj arii nee. ok,stulbs padoms.
nee nu padomam naw ne wainas!
megjinaashu, bet neprotu.. bet centiishos iemaaciities!!
izskatās, ka tavs zīmējums ir muzejā aiz stikla. tas nav uz labu...
Angelina
Sep 3 2005, 17:09
manupraat enjgelja gars vareetu buut mazliet baalaaks,jo vinjsh tomeer ir gars..vinji jau parasti taadi pabaleejushi,ne?
un kaa tu uztaisiiiji to gaismu? es ar gribu taa iemaaciities
not_alone
Sep 3 2005, 17:13
bērns,es paredzu,ka dienās būsi visai talantīga..you go,gurl
paldies not_alone...
QUOTE(Angelina @ Sep 3 2005, 17:09)
manupraat enjgelja gars vareetu buut mazliet baalaaks,jo vinjsh tomeer ir gars..vinji jau parasti taadi pabaleejushi,ne?
un kaa tu uztaisiiiji to gaismu? es ar gribu taa iemaaciities
nu jaa pa to garu piekriitu... a to gaismu nu kkur painto shop pro pie efektiem...
neayceros iisti...
ceru ka shitaa labaak!!
QUOTE(AmnE @ Sep 3 2005, 22:57)
ceru ka shitaa labaak!!
ohooo! progress ir redzams, turpini,turpini!
tas gaismas starins pie taa visa baigi super.
hmmm.. nekas iipashs, bet nu bija arlaiciiga latv. val stunda..
Neizun wai waru weerteet ziimeejumu tachu teksts man patiik... wai war jautaat kaa tas tapa?
Heheh! Var redzeet, ka ziimeets stundaa! Man arii taadi pa pilno! Shis darbinjsh diezgan labs!
P.S.- Man patiik tavs rokraksts!
darbs buutu jaaliek pie otakieshu dzejas, jo ziimeejums nav nekaads sevishkais.
nu ziimeejums tieshaam nekas iipashs nav, bet nu man jebkuraa gadiijumaa patiik!! hmm.. taa dzeja... nu vnk panjeemu un pati uzraxtiiju!!
nu wispaar shitais ziimeejums ir domaats vizuaalajai maakslai tikai uz tiiras lapas, shitais ir tikai pakaljdarinaajums.. kad buus gataws iistais iepostoshu to arii!! haahaahahaaa!!
un tas viss teksts iekshaa swaarku riewaas..
nu jaa..
Tigra2
Sep 17 2005, 15:41
Kritušais enģelis...visa cieņa
angiina
Sep 18 2005, 08:41
QUOTE(AmnE @ Sep 16 2005, 16:15)
hmmm.. nekas iipashs, bet nu bija arlaiciiga latv. val stunda..
liels paldies man, par to ka ieskaneeju sjo burwiigo briinumdarbinj`
Janots
Sep 20 2005, 16:53
paldies...
miilji no tawas puses!!
man luudza uzziimeet kaamiiti.. uzziimeeju arii!!
Man patiktu vaards- Apbuross darbs! Pameegjini paarziimeet uz baltas lapas, vai k-kaa taa...
QUOTE(AmnE @ Sep 20 2005, 17:20)
man luudza uzziimeet kaamiiti.. uzziimeeju arii!!
XEXEEEEEE... laabs... smukinjsh... naw kur piekasiities
Kikyou
Sep 20 2005, 18:11
Tas kāmītis izskatās gluži kā manā aprūpē bijis... ō_o Es vienmēr aizmirstu dzīvniekus pabarot.
Angelina
Sep 20 2005, 19:15
hihihi..diivaini-smiekliigs darbs
hehee.. paldiesinjsh! pirmo reizi man sanaacaa taa kaa es tieshaam esmu izteelojusies!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.