Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Something By Me...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
nitra
tas pēdējais labs smile.gif smuks
Angelina
peedeejais jauks smile.gif tikai matiem melnaas skjipsnas liekas taadas diivainas. iespejams,ja buus izkraasots arii fons,tad taa vairs neliksies.
AmnE
Nu jaa.. Tas gan, bet ja man sanaaks iemaaciities kraasot, tad piekraasoshu meiteni ar. Bet probleema taada, ka es neko nejeedzu no taam visaam kraasoshanas progaam. :/
Tigra2
Pamēģini uzzīmēt smaidošu meiteni. Savādāk tev visi darbi tādi vienveidīgi, mati pussejau priekšā u.t.t.
Suu
darbinji jau smuki man patiik, man šķiet ka vis smukaakais mir tas ar tiem diviem enģeļiem, tas laikam bija piektais ziimeejums tas man ļoti patiik. vel man patiik arii pats peedeejais tas arii ir smuks
AmnE
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 21:28)
Pamēģini uzzīmēt smaidošu meiteni. Savādāk tev visi darbi tādi vienveidīgi, mati pussejau priekšā u.t.t.
*

Nu liidziigi ir. Nenoliedzu, bet katraa ziimeejumaa ir ielikts pavisam kas cits un par vienaadiem tos nenosaukt.

QUOTE(Marron @ Nov 25 2005, 19:56)
darbinji jau smuki man patiik, man šķiet ka vis smukaakais mir tas ar tiem diviem enģeļiem, tas laikam bija piektais ziimeejums tas man ļoti patiik. vel man patiik arii pats peedeejais tas arii ir smuks
*

Paldies. Tie man arii ir vieni no miiljaakajiem, bet nu nekas iipashs jau nav.
Sushi
Man patiik tas priekshpeedeejais ziimeejums. Ir savs stils un origjinalitaate. Tas ziimeejumos ir svariigi.
Peedeejais ziimeejums arii ljooti labs, bet tev veel tomeer jaamaacaas, kaa katram no mums! wink.gif
AmnE
PAlda. wink.gif Jaamaacaaas? SKaidrs, ka jaamaacaas. Es tak neko neprotu! hehee....
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 20:28)
*

Spriežot pēc zīmējumiem (btw, baigi labie!), neizskatās, ka šis būtu no tiem mākslniekiem, kas smaidīgus cilvēkus zīmētu... Izņemot ar ļaunu smaidu iespējams. XD

Un Amne, par vienādiem nenosauca, nosauca par vienVEIDĪGIEM, kas (vismaz manā uztverē) nav tas pats.
Kaede
Pēdējais darbiņš vienkārši burvīgs Tev sanācis. Man patīk, ka var redzēt tikai vienu aci un vēl tas skatiens... rolleyes.gif
AmnE
QUOTE(Kikyou @ Dec 3 2005, 08:31)
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 20:28)
*

Spriežot pēc zīmējumiem (btw, baigi labie!), neizskatās, ka šis būtu no tiem mākslniekiem, kas smaidīgus cilvēkus zīmētu... Izņemot ar ļaunu smaidu iespējams. XD

Un Amne, par vienādiem nenosauca, nosauca par vienVEIDĪGIEM, kas (vismaz manā uztverē) nav tas pats.
*

Nu vispaar jaa, nedaudz paarpratu. Un smaidoshus culveekus man nudien nekad nav ienaacis praataa uzziimeet.

QUOTE(Angelic @ Dec 3 2005, 12:59)
Pēdējais darbiņš vienkārši burvīgs Tev sanācis. Man patīk, ka var redzēt tikai vienu aci un vēl tas skatiens... rolleyes.gif
*

heh, paldies. Taadeelj arii taadus ziimeeju(deelj taas acs un skatiena) wink.gif
AmnE
Slikta kvalitaate, jo uz A3. Nu pashi saprotat! wink.gif
image

image
Kaede
Bet saredzēt jau var. Un man gan nelikāsd tik traka kvalitāte. Zīmējumi, toties, bija burvīgi. Īpaši pirmais superīgs!!! laugh.gif
AmnE
He, paldies, bet nu ir diezgan shvaki saredzams(manupraat). Pirmais dziivee izskataas daudz jo daudz reizes smukaaks, bet man persooniigi vairaak patiik otrais. Bet kas ir ne taa?
AmnE
Es paluudzu draudzenei lai ieskeneet, bet kaut kaa neizskataas, ka buutu ieskeneets, bet gan nofocheets, bet nu...
image
Un peedas es vnk neprotu ziimeets! Varat iedomaatos tur kerzus! smile.gif
Erik4xp
Izskatās labi vienīgi ir panākts efekts, ka izskatās it kā viņam/viņai būtu aplausta spranda un redzama seja un mugura vienlaicīgi, protams tādā gadījumā mētelis nepareizi uzvilkts... Kājam nav vainas! biggrin.gif Talants tev ir...
AmnE
Nu paldies, bet nu man neaizgaaja, kas ir nepareizs meetelii, jo apgriezta spranda nebija domaata! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.