Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Something By Me...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Angelina
nju malacs! ko lai veel saku! tongue.gif
AmnE
heeheee.. paldis, paldis, bet nu kko taadu kaa tu uzziimeeju-wow-man veel ilgi liidz tam! biggrin.gif
Angelina
hehe..nebija jau nemaz tik traki! un buutu veel labaak,ja es buutu labaak maaciijusies anatomiju biggrin.gif
AmnE
biggrin.gif nu nebuus jau taa, ka wiss sanaak!! wink.gif
Angelina
nu jaa..bet jaacenshas veel un veel,lai paliktu arvien mazaak un mazaak to lietu,kuras nesanaak wink.gif
AmnE
tas gan, bet nu tas taws enjgjels ir vnk diewiigs!! shausmiigi patiik! redzu ka tew jau ir liels progress.. tad jau driiz sanaaks veel labaak!! wink.gif
Angelina
heh...nju paldies! wink.gif bet tev jau ar ir vnk burviigi darbinji! iisteniibaa man ir taa,ka ir taadas ziimeejamaas dienas un ir taadas,kad ir totaalaakaa bejeega un neko nevar uzziimeet pat pie vislabaakaas gribeeshanas.. ph34r.gif
AmnE
paldies! wink.gif man irtas pats... idejas man ir vienmeer bet ziimeetaajs nu naw pietiekoshi biezhi! unsure.gif reizeem, kad naw ko dariit un gribees ziimeet waru sashviikaat wisu lapu nekas normaals nesanaaks! sad.gif bet nu nekas! dry.gif
angiina
kad tad liksi jauno ziimejum ??? huh.gif

ain't no hollaback girl..uhuhuhuuu this my shit..this my shit.. laugh.gif tongue.gif
AmnE
tas ieprieksheejais uz ruutinju lapas bija pakaljdarinaajums, bet shis ir origjionaals! ceru ka tiik un sakiet arii kas netiik!! wink.gif
image
anishuara
weeeeeeeee!!!!!!!!! Kawaii... happy.gif nju man nereali patik...
Ak dievs cik skaisti depresivi vardi es esmu butiski iekerusies shajos vardos... wub.gif laugh.gif
AmnE
woii... paldies! wink.gif bet nu kritiku ar bishkuciits!! gribu sewi pilnveidot!
angiina
QUOTE(AmnE @ Sep 23 2005, 18:33)
tas ieprieksheejais uz ruutinju lapas bija pakaljdarinaajums, bet shis ir origjionaals! ceru ka tiik un sakiet arii kas netiik!! wink.gif
image
*

mani miiljie buferiisji ir wnk super blink.gif biggrin.gif
AmnE
tu tik ar sawiem buferiem!! biggrin.gif
Angelina
ojoojoojj..skaisti..man ljoti patiik piedurkne! manupraat mazliet par tievu roka,tapeec vinja tur taa kaa atmirusi karaajas.. un taa actinja nav mazliet par taalu atvirziita? bet varbuut man tikai taa liekas.. ph34r.gif un piedurkne ir vnk super.
un dereetu arii mute,bet ja taa padomaa,tad arii bez mutes nav slikti..
vai es jau teicu,ka piedurkne ir super?! biggrin.gif
AmnE
hmm.. pa to achteli man visu laiku likaas, ka kkas nebuutu kaartiibaa!! tagad sapratu!! ak es neatjautiigaa! tongue.gif a mute naw taadeelj, ja labi ieskataas un ja to dzejoli sanaak izlasiit, tad izlasot peedeejaas diwas wai wienu rindinju tur ir raxtiits: meemais klusums skanjas naw! nu tipa vinjai kliedz iekshaa, jo vinja nespeej kliegt uz aaru jo ie memais klusums ai nu tipa murgs, bet nu tur ir dzilja jeega!! un tiem stiebrinju fonaa, kas izskataas peec nodegushiem seerkocinjiem taas ir tipa domaatas asaras, beedas, skumjas un visas negatiiwaas iipashiibas, kas vinju apnjem un vinja veelas beegt bet nespeej! vinju neviens nesaprot! vinjai kliedz, winjai saap, bet ir meemais klusums skanjas naw! neviens tewi nedzird, wisiem ir vienalga! nu jaa ceru, ka saprataat domu! diezgan dzilja, ne? smile.gif un taa roka! no saakuma taa bija resnaaka vnk eenojot taa sanaaca! bet nevar neko mainiit, jo eenoju ar pildspalvu! smile.gif wow, cik gari sanaaca!! smile.gif
Angelina
par tiem serkocinjiem es jau no pirmaas reizes sapratu - forshi izskataas.un labi,ka uzraxtiiji,kas tur apmeram ir raxtiits,nevareeju izlasiit.. tagad viss ir skaidrs,un es saku,ka muti tieshaam nevajag,viss ir oki! wink.gif
AmnE
hehee... nu jaa iipashi labi tur nevar salasiit.. bet nu vismaz saprati domu!! wink.gif
Eidorian
Tas kāmītis ir vienkārši ideāls! Man ritīgi patīk!!! biggrin.gif blink.gif
AmnE
hehee... paldies!! wink.gif tas kaamiits mans prieks un lepnums! tongue.gif
AmnE
es zinu, ka es visu laiku malju vienu un to pashu, bet nu sheit ir gala projekts.. pilniibaa un galiibaa gatavs!!image
EndlessReality
Skaisti, tikai kas tā par līniju zem acs? Vai tā tur ir speciāli?
AmnE
nu taa liinija zem acs ir domaata kaa asaras.. neprotu nu ziimeet taas asaras, bet nu censhos, maacos!! biggrin.gif nu jaa ceru, ka taa ir taa pati liinija par kuru tu domaa!! tongue.gif
Tigra2
QUOTE(AmnE @ Oct 3 2005, 18:20)
es zinu, ka es visu laiku malju vienu un to pashu, bet nu sheit ir gala projekts.. pilniibaa un galiibaa gatavs!!image
*

Skaists darbs, tikai rokas par tievu
EndlessReality
Bet tā līnija nemaz nesniedzas līdz pašai acij... Es iedomājos, varbūt tā ir kaut kāda rēta vai zīme?
Tigra2
QUOTE(EndlessReality @ Oct 3 2005, 18:45)
Bet tā līnija nemaz nesniedzas līdz pašai acij... Es iedomājos, varbūt tā ir kaut kāda rēta vai zīme?
*

kad cilvēks raud, tad slapjā līnija visātrāk izžūst pie pašas acs, tapēc es domāju, ka tā var būt asara.
AmnE
paldies Tigra2 njaa pa rokaam es jau iepriekshs teicu, ka pirms eenoshanas bija normaalas.. wink.gif

*

nu tas domaats, ka taa asara taakaa nu pateceejusi, bet nu labi... pienjemsim, ka taa ri reeta, jo tieshaam iipashi peec asaraam neizskataas!! smile.gif
Tigra2
QUOTE(AmnE @ Oct 3 2005, 18:49)
paldies Tigra2 njaa pa rokaam es jau iepriekshs teicu, ka pirms eenoshanas bija normaalas.. wink.gif

*

nu tas domaats, ka taa asara taakaa nu pateceejusi, bet nu labi... pienjemsim, ka taa ri reeta, jo tieshaam iipashi peec asaraam neizskataas!! smile.gif
*

bišku rokas izmaniju, nav labāk?
image
AmnE
hmmm.. nu ir labaak.. bet manupraat veel elkonja vieta bish par tiewu.. buush jaapameegjina palabot!! paldies!! smile.gif
AmnE
spaarniem? tu domaa par ieprieksheejajiem ziimeejumiem ja?
Kazuki
jaa tas bija domaats par ieprieksheejiem ziimeejumiem smile.gif bet tas peedeejais vispaar ir uberart. nav kur piesieties. super wub.gif
AmnE
hehee paldies!! nu par tiem spaarniem es zinu, ka man ir nepareizi, bet nu tas ir mans stils, bet nu turpmaakajos ziimeejumos meegjinaashu spaarnus, ja taadi buus uzziimeet cik necik pareizus!! wink.gif
Sushi
Smuks labojums! smile.gif
Jā, roka bija par tievu, bet tā kā Tigra2 izlaboja...
Hmmm... kur lai vēl piesienas... varbūt uzacs?
AmnE
nu luuk.. ar uzaci un Tigras2 roku.. tongue.gifP
image
AmnE
nekas iipashs, bet nopuuleejos riktiigi, jo pielaboju uz datora un ljooti daudz piestraadaaju! Bet kritika nepiecieshama, jo gribu taa riktiigi labi pabeigt!! wink.gif
image
EndlessReality
Vai kakls nav mazliet par resnu un arī garu? Vēl arī kreisā acs ir bišķin šķība.
Kazuki
kakls toch bikiit pa garu... man veel kaut kas pie taam ausiim nepatiik....tik nevar saprast kas iisti...
plus ieliec vairak eenas, pagaidaam taac plakanuma iespaids...
bet mati man patiik smile.gif tas ir labs.
AmnE
Hmmm nu labi piestraadaashu pie kakla un eenaam, bet par resnu kakls nav, varbuut par cieshu.. nu vismaz man taa shkjiet. veel kas nav taa kaa vajadzeetu buut?
EndlessReality
QUOTE(dark_angel @ Oct 11 2005, 15:56)
kakls toch bikiit pa garu... man veel kaut kas pie taam ausiim nepatiik....tik nevar saprast kas iisti...
*

Ausis, man liekas, ir par mazu un plakanu.
AmnE
QUOTE(EndlessReality @ Oct 11 2005, 17:13)
QUOTE(dark_angel @ Oct 11 2005, 15:56)
*

Ausis, man liekas, ir par mazu un plakanu.
*

Nuu jaa.. Vispaar piekriitu! Kad paarstraadaashu, tad pielaboshu!! wink.gif Centiihos peec iespeejas aatraak paartaisiit, bet veel kkas? Visu pie reizes! smile.gif
AmnE
lalalalaaa... itkaa pabeidzu...
image
Sushi
Skaists ziimeejums... rolleyes.gif Bet man shkjiet, ka tomeer vajadzeetu veel paturpinaat. Varbuut mazliet vairaak eenas un arii matos padari lielaaku dziiviiguma efektinju... smile.gif Hihi, kaut gan iipashi dziiviiga gan vinja neizskataas tongue.gif biggrin.gif smile.gif
AmnE
nu taa kaut kas jauns... NEkas iipashs,bet nu man patiik-
image
iewucis
...fosh....mazliet jocciigs, bet baigi labais...
hypnotize
njaa...embrijs man ljoti patiik.....
-interesants, un ar savu stilinju!!!!
tikai kkas man liekas nav ar aizmugureejo roku..kka nelogjiski vinja staav
AmnE
Paldies! Taa roka-Nu ja paskataas, tad jaa. Tam rokas liikumam, kas tam embrucim ir pie deguna vajadzeeja buut savaadaakam. Bet ar kaajaam viss okey?
Tigra2
Pirmspēdējais zīmējums gan ļoti nekārtīgs.Orģināli. Bet ne pārāk labi izstrādāts.Praktiski nav ēnu, deguns jocīgs. Embrijs ok.
AmnE
Nu tas pirmspeedeejais ir galiigs fufelis. Vinekraashi paarstraadaaju uz datora un no datoriem maz jeedzu.
Kaede
Labi darbi! Pretpēdējais burvīgs! Pedējais gan reāli strannijs.
AmnE
hehee.. Paldies! wink.gif Redz kur veel kaut kaads meeslinjsh no manis! Meegjinaashu veel izkraasot!
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.